ne razumijem da su bili tako kratkovidni i da tek sad idu u razvoj nečeg naprednijeg, nedavno sam kupio garmin instinct 3 i to je sve ono što sam htio da jedan casio gshock ima a nisu ga napravili, monokromatski ekran, plastično kućište, robusan dizajn, baterija koja traje tjedan, dva, tri... znajući japance opet će to biti neka alibi izvedba
Casio radi na pametnijem G-Shocku koji bi mogao ko
- poruka: 10
- |
- čitano: 3.477
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Točno tako. Ja imam Garmin Instinct Crossover - robustan, duga baterija, mono ekran koji je citljiv uvijek...
Ništa od svega.
Casio je ostao još jedino za nas šačicu živućih koji su ih implantirali na svoja zapešća početkom 80-ih i nosit će ih do kraja života.
Svako 5 godina uđem u Svijet Medija, samo da zamijenim svoj Casio.
Nema smisla da nešto izmišljaju.. neka umru skupa sa nama koji smo ih stvorili i održavali živima.
Ništa od svega.
Casio je ostao još jedino za nas šačicu živućih koji su ih implantirali na svoja zapešća početkom 80-ih i nosit će ih do kraja života.
Nema smisla da nešto izmišljaju.. neka umru skupa sa nama koji smo ih stvorili i održavali živima.
Casio a posebno G Shock je eksplodirao zadnje vrijeme sa popularnošću.
Pravi misterij.
Mozda da se uhvate LGBT i woke stvari bi bili uspjesniji.
Probali su, imali su Wear OS smartwatch ali je sw podrška bila očajna i baterija nikakva radi OS-a.
Ništa od svega.
Casio je i dalje medu najpopularnijim brandovima na svijetu, onaj njihov akrilno srebrni plastikaner za 30€ je najprodavaniji sat na svijetu, kakvo umiranje, nebus ni ti tak skoro
Ništa od svega.
Casio a posebno G Shock je eksplodirao zadnje vrijeme sa popularnošću.
Takoder i klasicni digitalac u zlatnoj boji, nosi ga vjerovatno svaka 5 ženska osoba, ubijaju nek se drze klasike a ne satova kaj traju 1 dan i sl.
Za entuzijaste (luđake) uvijek ima nešto ovako:
https://www.olleewatch.com/shop/p/ollee-watch-one-kit#reviews
Kit za zamjenu elektronike u vulgaris Casiu da bude (relativno) pametan.