Casio radi na pametnijem G-Shocku koji bi mogao ko

poruka: 10
|
čitano: 3.477
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Casio radi na pametnijem G-Shocku koji bi mogao ko".
10 godina

ne razumijem da su bili tako kratkovidni i da tek sad idu u razvoj nečeg naprednijeg, nedavno sam kupio garmin instinct 3 i to je sve ono što sam htio da jedan casio gshock ima a nisu ga napravili, monokromatski ekran, plastično kućište, robusan dizajn, baterija koja traje tjedan, dva, tri... znajući japance opet će to biti neka alibi izvedba

Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina
Re: Casio radi na pametnijem G-Shocku koji bi moga

Točno tako. Ja imam Garmin Instinct Crossover - robustan, duga baterija, mono ekran koji je citljiv uvijek... 

18 godina

Ništa od svega.

Casio je ostao još jedino za nas šačicu živućih koji su ih implantirali na svoja zapešća početkom 80-ih i nosit će ih do kraja života.

Svako 5 godina uđem u Svijet Medija, samo da zamijenim svoj Casio.

Nema smisla da nešto izmišljaju.. neka umru skupa sa nama koji smo ih stvorili i održavali živima.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 mjeseci
torrente kaže...

Ništa od svega.

Casio je ostao još jedino za nas šačicu živućih koji su ih implantirali na svoja zapešća početkom 80-ih i nosit će ih do kraja života.

Nema smisla da nešto izmišljaju.. neka umru skupa sa nama koji smo ih stvorili i održavali živima.

Casio a posebno G Shock je eksplodirao zadnje vrijeme sa popularnošću.

18 godina
Kratkovidni Casio 😁😁😁😁, znaci govorimo o desetljecima da Casio velikom vecinom nema BT, nema GPS, a nema ni smart funkcija i eto nekim cudom taj isti Casio opstaje i ima milijune zadovoljnih korisnika iako im satovi traju, tako reci, neograniceno pod uvjetom da se mijenja baterija.
Pravi misterij.
Mozda da se uhvate LGBT i woke stvari bi bili uspjesniji.
10 godina
ovo što Garmin radi su oni mogli raditi na skali od 10x jer ipak su oni Casio i gshock, i sam imam par casia i jednog gshocka i odlični su satovi ali da su mogli napraviti bolji posao mogli su, ipak je Casio bio sinonim za inovacije, 80ih, 90ih su imali ludilo satove kakve nitko nije imao a onda su stali
15 mjeseci
just_dont kaže...
ovo što Garmin radi su oni mogli raditi na skali od 10x jer ipak su oni Casio i gshock, i sam imam par casia i jednog gshocka i odlični su satovi ali da su mogli napraviti bolji posao mogli su, ipak je Casio bio sinonim za inovacije, 80ih, 90ih su imali ludilo satove kakve nitko nije imao a onda su stali

Probali su, imali su Wear OS smartwatch ali je sw podrška bila očajna i baterija nikakva radi OS-a.

5 godina
torrente kaže...

Ništa od svega.

Casio je i dalje medu najpopularnijim brandovima na svijetu, onaj njihov akrilno srebrni plastikaner za 30€ je najprodavaniji sat na svijetu, kakvo umiranje, nebus ni ti tak skoro

5 godina
Novice kaže...
torrente kaže...

Ništa od svega.

Casio a posebno G Shock je eksplodirao zadnje vrijeme sa popularnošću.

Takoder i klasicni digitalac u zlatnoj boji, nosi ga vjerovatno svaka 5 ženska osoba, ubijaju nek se drze klasike a ne satova kaj traju 1 dan i sl.

16 godina

Za entuzijaste (luđake) uvijek ima nešto ovako:

https://www.olleewatch.com/shop/p/ollee-watch-one-kit#reviews

Kit za zamjenu elektronike u vulgaris Casiu da bude (relativno) pametan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice