Leteći taksiji američkog Archera stižu na beograds

poruka: 5
|
čitano: 2.539
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Leteći taksiji američkog Archera stižu na beograds".
17 godina

Postoji li neki program koji bi mi blokirao sve vijesti u kojoj se spominju Srbi i Srbija??? Spreman sam platiti do 1000€.

1 3 hvala 0
18 godina

Bug u službi Vučićeve/SNS propagande, ovo nikako nisam očekivao :)))

Želim vjerovati da niste informirani, znam da ste tehnološki portal ali ne bi bilo loše malo se informirati o pozadini vijesti prije nego je prepišete.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2026 11:15 (novembre).

0 4 hvala 0
9 godina
Re: Leteći taksiji američkog Archera stižu na beog
rjakopec kaže...

Postoji li neki program koji bi mi blokirao sve vijesti u kojoj se spominju Srbi i Srbija??? Spreman sam platiti do 1000€.

Ja jednostavno je, a cak i besplatno, ako te ne zanima, zaobidjes :D

9 godina
rjakopec kaže...

Novi naslov u Informeru:

"Poznati Vastaša koji Srbe ne može očima da vidi, otvoreno nudi hiljadu evra za softver koji bi blokirao bilo kakve vesti koje spominu Srbiju! Šokantno!"

Ne prodje dan da iz Zagreba ne dodju vesti kojima se ne velica ustastvo i mrznja prema svemu Srpskom.

Zadnji primer šokisao je cak i nas u urednistvu, vec oguglale na svakodnevne primere nacizma i ekstremizma rezima u Zagrebu i pojedinaca ogrezlih u mrznji prema Srbima. 

itd 

16 godina
Mene vise muci sta se ideja o letecim taksijima jos uvik gura. Koncept u kojem se podrzava elektrifikacija automobila koji proizvode minimalan zvuk, a u isto vrime ovih cudesa koja deru usi mi je nepojmiljiv
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice