Lonely Killer

poruka: 367
|
čitano: 44.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Lonely Killer

Vidim,krenulo ti je :)

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Lonely Killer
g12356 kaže...

Vidim,krenulo ti je :)

Otkad tebe nisam čuo :) Kad se sjetim samo, evo sad sam pogledao, tvoje igre koja mi se izuzetno sviđala "Dethcuppation", pa onda mog prvog posta u temi 7.5.2011 kad sam se prvi put upoznao sa FPSC-om. Mislim nije to bilo ni toliko davno, ali ipak će mi ostati uvijek u dragom sjećanju. Prvi radovi u FPSC-u, zabavljanje, praktično sam tek počinjao sa učenjem oko level dizajna, a evo sada sam praktično ušao u profesionale vode gdje radim sa timom i gdje ću sa 17 godina imati prvu komercijalnu igru u kojoj sam učestvovao u izradi. Ko zna da nije bilo tebe da li bi ikada i saznao za FPSC, možda nikad ne bi došao ni do UDK-a. Uvijek ću te se sjećati vjeruj mi ;)

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Evo nas i na četrnaestom video tutorialu. U njemu malo odmaramo od kreiranja naše kuće, te se malo zabavljamo sa defaultnim oružjima i vozilima. Pucamo i vozikamo se ;) 
Za najbolji uživljaj i praćenje gledajte video zapis u full screenu, HD-u i 1080p. Također ako mi želite na neki način i pomoći : subscribe, comment, like :)

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Lonely Killer

Siguran sam da ste se zaželjeli slika od moji radova, zato evo vam par slika od levela kojeg radim za tim i za igru od 3rd Element Studiosa nazvanu Descent : The Uprising. Za više detalje oko same igre posjetite njen thread.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Lonely Killer

Evo da malo osvjezim temu kako napredujes?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Lonely Killer
oo7 kaže...

Evo da malo osvjezim temu kako napredujes?

Zar ne znas? {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/moj-san-se-pocinje-ostvarivati/153800.aspx

I possess a skill to google.
15 godina
Lonely Killer
Aha jbg komp mi je bio na popravku pa nisam bas previše pratio sta se događa na forumu :D
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice