Ovob' mogao utrziti. Ako se farba ne bude ljustila.
Danci jedva čekaju novi iphone
ma odneses ga negdje u auto lakiraonu, pobruse ga i stave pravi lak
Ovaj zadnji model iphone-a toliko je ružan sa tim dijelom za kameru koji prelazi kučištem punom širinom i zapravo čini uređaj gotovo smiješnim sa dva odvojena "trbuha" razbijajući ga u dvije cjeline (nedopustivo) - kao da je namjenjen djeci vrtićke dobi da bi pokojni Jobs vjerojatno dizajnera udavio na licu mjesta prije nego li ostalima servirao jezikovu juhu .. Nije mi jasno da je Apple to dopustio. Mislim da je Samsung po tom pitanju najljepše dizajnirao stražnje kamere koje su ionako "osuđene" viriti iz kučišta, a većina ostalih proizvođača također je nažalost slijedila Apple , a neki još i gore u okruglom dizajnu istog s.... :) .. :) ..
Ovaj zadnji model iphone-a toliko je ružan sa tim dijelom za kameru koji prelazi kučištem punom širinom i zapravo čini uređaj gotovo smiješnim sa dva odvojena "trbuha" razbijajući ga u dvije cjeline (nedopustivo) - kao da je namjenjen djeci vrtićke dobi da bi pokojni Jobs vjerojatno dizajnera udavio na licu mjesta prije nego li ostalima servirao jezikovu juhu .. Nije mi jasno da je Apple to dopustio. Mislim da je Samsung po tom pitanju najljepše dizajnirao stražnje kamere koje su ionako "osuđene" viriti iz kučišta, a većina ostalih proizvođača također je nažalost slijedila Apple , a neki još i gore u okruglom dizajnu istog s.... :) .. :) ..
Najgori su mi oni koji stavljaju ogroman camera bump i 16 ekstra "kamera" samo da izgledaju šmensi.
Postoji li uopće mobitel koji ima samo jednu kameru? Što će mi 200mp obična + 5mp wide +5mp tele + 5mp depth + 5mp macro?!
Daj mi "običnu" od 50MP i mirna Bosna, kao na iPhone Air.
Ako su senzori sve kompaktniji, znači da mogu biti i manji, te bez camera bump-a. Kao stari Sony Z5 i sl.
Užasno me iritira Samsung S25 Ultra. 200+50wide+10tele+50tele+neki senori+flash. Ma daj, toliko puno kamera da ga ne mogu bežično puniti jer ne stane na punjač.
ne bih se slozio s ovim, jer ako ti to sve triba znaci da se vec profesionalno bavis time i onda mozes uzeti zaseban uredaj, ja preferiram iPhone radi software-a, ali isto tako me smeta sta sigurno 30% cijene ode na kamere od kojih mi jedino treba jedna s kojom mogu skenirat dokument ili bar kod
ne bih se slozio s ovim, jer ako ti to sve triba znaci da se vec profesionalno bavis time i onda mozes uzeti zaseban uredaj, ja preferiram iPhone radi software-a, ali isto tako me smeta sta sigurno 30% cijene ode na kamere od kojih mi jedino treba jedna s kojom mogu skenirat dokument ili bar kod
pa upravo si potvrdio što sam napisao, treba ti skoro pa ništa od kamere.
ja sam prodao skalameriju od dlsr jer imam u mobu sve kad idem na put, od 100x zooma do makro. ništa profi i iskoristim sve s užitkom
pa ljudi koji se profesionalno bave snimanjem videa za društvene mreže koriste baš iPhone za to, i da trebaju im te kamere, poznajem ih par i imaju ljudi i standardne profi fotiće/kamere, ali većinu contenta rade na mobitelima, jer brzina je ono što je bitno, na mobitelu snimaju, obrađuju, objavljuju i prate sadržaj, doslovno 90% posla je na mobitelu
pa upravo si potvrdio što sam napisao, treba ti skoro pa ništa od kamere.
ja sam prodao skalameriju od dlsr jer imam u mobu sve kad idem na put, od 100x zooma do makro. ništa profi i iskoristim sve s užitkom
sve je to stvar što želiš, iphone fotografije se ne mogu mjeriti sa dslr/dslm aparatima jer fizika (veći senzor) pa ako si od sorte koja voli editirati fotke na kompu onda iphone nije neka sreća, za sve ostalo slažem se, uzmeš iphone i imaš sve, nemaš brige radiš super fotke
ja osobno i dalje imam fuji dslm i dosta objektiva, veseli me, ali opet većinu fotki napravim mobitelom jer je uvijek tu
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS