Nekako mislim da nece bit nista od ovoga
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Ne sumnjaj u vojsku fanatika. Ako su carape prodali onda ce i ovo....
Mučko Đubre
-misliš? .. no biznis-realnost je ponekad čudna :) .. tj možeš na pivski čep otisnuti logo nagrižene jabuke i to je tad kul-fičer, bez tog je samo pivski čep.. laiku nevažna razlika no u bizu važna. tj ovisi što je biz, cilj, imati odjel u koje se fiskalno ulupaju gubitci i služi za otpis poreza ili odjel koji treba zarađivati, nešto proizvoditi itd.. tj zato postoje odjeli, ne jedan nego množina, namjene.. itd itd.
-tako u razrađenom poslovanju, što ove kompanije imaju.. odjel gubitaša služi zaradi.. opet, laiku na prvu zvuči nelogično, dok se ne dođe do poreza, troškova, otpisa.. i opravdavanja gdje su milijarde investitora.. nešto se mora pokazati, neka mrkva-reklama-mamac... jel to pivski čep manje je važno..
Koliko duge bi snimao videozapise i u kojoj rezoluciji?!
Mene pere samo tako kada na YTu danas vidim uratke 1080p, dok ima i onih 2160p60, čisto da budem siguran u makar nešto!
ATJ Lučko