Apple radi na svojoj inačici AI pina s naprednijom

poruka: 6
|
čitano: 1.849
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple radi na svojoj inačici AI pina s naprednijom".
16 godina

Nekako mislim da nece bit nista od ovoga

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
6 godina
Re: Apple radi na svojoj inačici AI pina s napredn
stirko55 kaže...

Ne sumnjaj u vojsku fanatika. Ako su carape prodali onda ce i ovo....

2 godine
A biti će i retarda koji će to furati.
Mučko Đubre
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
stirko55 kaže...

-misliš? .. no biznis-realnost je ponekad čudna :) .. tj možeš na pivski čep otisnuti logo nagrižene jabuke i to je tad kul-fičer, bez tog je samo pivski čep.. laiku nevažna razlika no u bizu važna. tj ovisi što je biz, cilj, imati odjel u koje se fiskalno ulupaju gubitci i služi za otpis poreza ili odjel koji treba zarađivati, nešto proizvoditi itd.. tj zato postoje odjeli, ne jedan nego množina, namjene.. itd itd.

-tako u razrađenom poslovanju, što ove kompanije imaju.. odjel gubitaša služi zaradi.. opet, laiku na prvu zvuči nelogično, dok se ne dođe do poreza, troškova, otpisa.. i opravdavanja gdje su milijarde investitora.. nešto se mora pokazati, neka mrkva-reklama-mamac... jel to pivski čep manje je važno..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Ja kad sam reka da mislim da nece bit nista od toga sam mislia da apple nece izbacivat nista takvo a ne da nece zazivit kod kupaca
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

2 0 hvala 0
15 godina

Koliko duge bi snimao videozapise i u kojoj rezoluciji?! 

Mene pere samo tako kada na YTu danas vidim uratke 1080p, dok ima i onih 2160p60, čisto da budem siguran u makar nešto! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice