Jel mi moze neko preporuciti igru za PC? zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Jel mi moze neko preporuciti igru za PC?

ljudi dosadno mi je sad preko ljeta pa bi vas molio da mi preporucite neku igru za pc,uglavnom volim fps ili neki dobar mmorp il slicno pa bi vas molio ako ima neko nekih ideja :D

Jazavac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Jel mi moze neko preporuciti igru za PC?
Bl4ckD3v!L kaže...

ljudi dosadno mi je sad preko ljeta pa bi vas molio da mi preporucite neku igru za pc,uglavnom volim fps ili neki dobar mmorp il slicno pa bi vas molio ako ima neko nekih ideja :D

Jazavče odi vataj komade po hrvatskim plažama a ne si kvariti oči na Call of Dutyu i sličnim p*zdarijama.

Zarađujmo lovu zajedno: http://gagabux.com/register.php/lcztatu.html
18 godina
neaktivan
Bl4ckD3v!L kaže...

Reci konfiguraciju.Smijeh

Other bands play, Rammstein burns.
17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Jazavče odi vataj komade po hrvatskim plažama a ne si kvariti oči na Call of Dutyu i sličnim p*zdarijama.

možda nemaju svi love "brijati" po plažama.

16 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
zgsolja kaže...

možda nemaju svi love "brijati" po plažama.

OFFTOPIC:Netreba ti lova da zabriješ s komadom,dobra spika je ključ svega Smijeh

OnTopic:Imaš Call of Duty 2,4,Crossfire Mrežna pucačina,MOH Beta,Starcraft, Diablo 2,Doom 3,Project I.G.I,Titan Quest,Company of Heroes,Fifa od 2001-2010,Pes 4-2010,Guild Wars,Worms Forts Under Siege,Pure,MTX vs.ATX,Star Wars Lego,Lego Indiana Jones,GTA Serijal,Fear Serijal,Serious Sam,Sam and Max....

Zarađujmo lovu zajedno: http://gagabux.com/register.php/lcztatu.html
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 17:34 (zgsolja).
17 godina
neaktivan
Jel mi moze neko preporuciti igru za PC?
World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice