ljudi dosadno mi je sad preko ljeta pa bi vas molio da mi preporucite neku igru za pc,uglavnom volim fps ili neki dobar mmorp il slicno pa bi vas molio ako ima neko nekih ideja :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi dosadno mi je sad preko ljeta pa bi vas molio da mi preporucite neku igru za pc,uglavnom volim fps ili neki dobar mmorp il slicno pa bi vas molio ako ima neko nekih ideja :D
Jazavče odi vataj komade po hrvatskim plažama a ne si kvariti oči na Call of Dutyu i sličnim p*zdarijama.
Reci konfiguraciju.
Jazavče odi vataj komade po hrvatskim plažama a ne si kvariti oči na Call of Dutyu i sličnim p*zdarijama.
možda nemaju svi love "brijati" po plažama.
možda nemaju svi love "brijati" po plažama.
OFFTOPIC:Netreba ti lova da zabriješ s komadom,dobra spika je ključ svega 
OnTopic:Imaš Call of Duty 2,4,Crossfire Mrežna pucačina,MOH Beta,Starcraft, Diablo 2,Doom 3,Project I.G.I,Titan Quest,Company of Heroes,Fifa od 2001-2010,Pes 4-2010,Guild Wars,Worms Forts Under Siege,Pure,MTX vs.ATX,Star Wars Lego,Lego Indiana Jones,GTA Serijal,Fear Serijal,Serious Sam,Sam and Max....