GTA:San Andreas,kako spremiti poziciju???

poruka: 5
|
čitano: 5.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav!

Zanima me kako u igri:GTA:San Andreas spremiti trenutnu poziciju ,jer pod opcijama u njezinom meniu nema opcije "save game"... da li treba instalirati kakav patch itd. ili treba doći do određene točke u igri pa se autosave-a???

Molim Vas da mi odgovorite...

Zahvaljujem

Welcome to my nightmare!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nema autosave.Moras uc u svoju kucu i sejvat i tam ces se pojavit u kuci kad sejvas.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA:San Andreas,kako spremiti poziciju???
pc ovisnik kaže...

Pozdrav!

Zanima me kako u igri:GTA:San Andreas spremiti trenutnu poziciju ,jer pod opcijama u njezinom meniu nema opcije "save game"... da li treba instalirati kakav patch itd. ili treba doći do određene točke u igri pa se autosave-a???

Molim Vas da mi odgovorite...

Zahvaljujem

kada pređeš prvu misiju zadatak ti je da uđeš u kuću i sejvaš igru, i u svakoj svojoj kući to možeš, ima plavi floppy disk u kući koji se vrti, "uzmi" ga i pokazati će ti se save game window

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
18 godina

Moiras instalirati Windows live i napraviti OFFLINE account.

Zatim spavanjem u krevetu svog sklonista mozes saveati.

Edit: Oprosti, mislio sam da je ovo za GTA IV a ne SA.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 17:38 (Psiho246).
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
protjeran

u gta 4 moras ic u krevet da sejvas

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice