Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Baš naletim na ove postavke i stavim na On, High resolution shadows, pa to mi zakolje grafičku, vrtim slide show na 17-18 fps...

Ova je valda opcija namjenjena za buduće nadolazeće grafe..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
zvonac kaže...

Baš naletim na ove postavke i stavim na On, High resolution shadows, pa to mi zakolje grafičku, vrtim slide show na 17-18 fps...

Ova je valda opcija namjenjena za buduće nadolazeće grafe..

Na kojoj rezi igras? Sa 970 bi sa max. postavkama trebao imati 60 FPS lock bez problema na 1080p.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
17 godina
Grand Theft Auto V PC

1680, ma imam prek 70, sve kaj se da nafrljit do kraja, al ona opcija ubije fps skroz... To sam bezveze stavil zanimalo me...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Deawood kaže...

2. Ako kupiš još jedan account onda će ti samo taj account banati, ali sumnjam da bi to radilo previše dobro jer hrpa cheatera nikad nije dobra stvar.

Ma treba mi samo radi potrebe YouTube kanala... Ono, IronMan mod, modovi za aute, i mislili smo da bi bilo cool u MP.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

moze mi netko ko se kuzi u modove objasnit malo onaj map loader, naso sam neki mod i sad bi ga htio stavit al kaze da treba taj map loader, i sve sam pratio kako pise u uputama, poskido milijardu tih stvari, al kad udem u igru taj map loader se nece ucitat kad stisnem f7, nego mi se samo promjeni lik kad stisnem f7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozz ekipa,probao jogurt verziju i svidila mi se igra pa bih ju kupio...di je najbolje uzet,jel velika razlika uzet na steam ili EC osim cijene? Npr da ne sljaka isto itd...jer neda mi se rockstar novi otvarat pa bi odmah preko steama...te gdi mi je najjeftinije,vidim g2a 50 dolara

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja mislim da rockstar acc moras imat svakako.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Damn! Jos od cetvorke mrzim taj rockstar jer nikad nis dobro i mirno nije donesal,samo zivaca i vremena uzel...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

kupio igru igram je na max sve

preformanse su ove dolje,zagrijava mi se komp jako jel to normalno? dal da nabavim kakvo bolje hladjenje,to je bas strasno kako bude vruc komp,kad ugasim bude ok

AMD CPU X8 8320AM3+

Zalman CPU cooler 120mm fan

Gigabyte GA-970A-DS3P AM3 

Kingston ValueRAM 8GB

Sapphire radeon r9 280 3gb

Seagate SSHD 3,5'' 1TB

Forton Hyper 700w, 80+

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 22:10 (IveNV).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kakvo kuciste imas i koliko ventova? Badava ti CPU cooler, GPU cooler i sva sranja ako nemas protok zraka kroz kuciste.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
IveNV kaže...

preformanse su ove dolje,zagrijava mi se komp jako jel to normalno? dal da nabavim kakvo bolje hladjenje,to je bas strasno kako bude vruc komp,kad ugasim bude ok

A šta to znači "jako"? Kakve su temperature dok igraš? Kolika je temp. grafe i proca?

BF Nick: Xtreme_Switch
16 godina
IveNV kaže...

AMD CPU X8 8320AM3+

Kingston ValueRAM 8GB

Seagate SSHD 3,5'' 1TB

Forton Hyper 700w, 80+

Na kojem ti maxu pobogu igras,o cemu ti ? Frend na phenom II.generacij x4 920 3.5 ghz,a ovo je prva generacija i imao sam taj Phenom,mucio se sa GTA IV da dobijem solidnih 30 fps na visim postavkama.
On na 1024x768 sa 8 giga rama i r9 270x jedva 30-40 fps na high-very high.

Nemoj nebuloze pricati molim te.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

O kakvom li "Phenomenu" ti pricas o.O

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...
IveNV kaže...

AMD CPU X8 8320AM3+

Kingston ValueRAM 8GB

Seagate SSHD 3,5'' 1TB

Forton Hyper 700w, 80+

Na kojem ti maxu pobogu igras,o cemu ti ? Frend na phenom II.generacij x4 920 3.5 ghz,a ovo je prva generacija i imao sam taj Phenom,mucio se sa GTA IV da dobijem solidnih 30 fps na visim postavkama.
On na 1024x768 sa 8 giga rama i r9 270x jedva 30-40 fps na high-very high.

Nemoj nebuloze pricati molim te.

1.  Čovjek je lijepo napisao da ima FX 8320, a ne Phenoma. 

2. Neznam od kuda ti ta netočna informacija da ljudi s 8GB RAMa, R9 270X jedva guraju 30-40 FPS-a na 1024x768 high-very high. 

3. Jedino tko nebuloze priča si ti, imam osjećaj da imaš malo svadljiv ton, tako da se smiri. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina
Grand Theft Auto V PC

E jbg pardon zeznuo sam se,my bad...my sincerest apologies

I ta informacija da ljudi guraju sam uzivo vidio,frend igra na 17" CRT-u i na toj rezoluciji,tad najnoviji driveri bili,meni i3 2120 isto jedva gura na 1680x1050 cim se spustim u prometu gusto podrucje 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 12:06 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
doky01akablava kaže...

E jbg pardon zeznuo sam se,my bad...my sincerest apologies

I ta informacija da ljudi guraju sam uzivo vidio,frend igra na 17" CRT-u i na toj rezoluciji,tad najnoviji driveri bili,meni i3 2120 isto jedva gura na 1680x1050 cim se spustim u prometu gusto podrucje 

aj daj sad reci kakav je taj frendov ''komp'' ?

edit: meni sa kompom pod ''Moj PC'', full hd, skoro sve na high + mssa 2, dobivam solidnih 35fps-a, nekaj si ti zeznuo sa postavkama ili imas bottleneck.

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 18:59 (hahhaajaads).
13 godina
neaktivan

Ima zalmana na FX-u tako da temp bi trebale bit ok, a i normalno je da AMD ovi uvijek imaju vise temp od intela tako da neznam na sta tocno misli pod "jako topal" ..nadam se da je kuler kao i na grafickoj cisceno koliko toliko...jbga GTA5 na PC je igra koja tko rec izvlaci svaki atom iz konfe...

Origin ID: ReaLazio
13 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Ima zalmana na FX-u tako da temp bi trebale bit ok, a i normalno je da AMD ovi uvijek imaju vise temp od intela tako da neznam na sta tocno misli pod "jako topal" ..nadam se da je kuler kao i na grafickoj cisceno koliko toliko...jbga GTA5 na PC je igra koja tko rec izvlaci svaki atom iz konfe...

lol ocigledno nisi upucen sto se desava zadnjih 5 generacija s intelom! jedine dvije igre na pc koje pregrijavaju pc je crisis3 i bf3/bf4MP, kakav bozji gta5, igram ga na dual coru!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
TheDarkSide kaže...

Stjepanj kaže...
TheDarkSide kaže...

lol ocigledno nisi upucen sto se desava zadnjih 5 generacija s intelom! jedine dvije igre na pc koje pregrijavaju pc je crisis3 i bf3/bf4MP, kakav bozji gta5, igram ga na dual coru!

Kolege mir s TD-ovima

Inace GTA:V nije bas neka referentna igra jer na mojoj konfi(Moj PC) radi na very high iako mi graficka ima 1GB VRAMA i ima dosta godina u guzici s pristojnih 50/60 FPS-a. Neka upali neki bench, ili neka vrti bf3/4 mp tako ces najbolje vidjet za kaj ti je konfa sposobna.

sup bro?
14 godina
Strm kaže...
TheDarkSide kaže...

Stjepanj kaže...
TheDarkSide kaže...

Kolege mir s TD-ovima

Inace GTA:V nije bas neka referentna igra jer na mojoj konfi(Moj PC) radi na very high iako mi graficka ima 1GB VRAMA i ima dosta godina u guzici s pristojnih 50/60 FPS-a. Neka upali neki bench, ili neka vrti bf3/4 mp tako ces najbolje vidjet za kaj ti je konfa sposobna.

GTA V i nije željan grafulje toliko on kao i gta iv traži cpu.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
13 godina
kruskar kaže...
Strm kaže...
TheDarkSide kaže...

Stjepanj kaže...
TheDarkSide kaže...

Kolege mir s TD-ovima

GTA V i nije željan grafulje toliko on kao i gta iv traži cpu.

Tacno, znam iz lickog iskustva, imao sam Phenom 955, i u gta nisam mogao dobiti vise od 35 mozda 40fps, ali sam imao strasne dropove stalno, bas jedva igrivo odnosno ne igrivo, zamjenio sam samo cpu ostalo sve isto, i plocu naravno presao na i5 3470, drasticna razlika u fps.u fps se popeo na stabilnih 40 50 bez dropova ide cak i do 70 80  ali prosjek je oko 45 do 50 

13 godina
neaktivan

"Gospon" iznad ne cita bas sa razumjevanjem...nigdje nije receno da GTA5 pregrijava CPU, receno je "mozda"...sta koliko ja znam nije potvrdno...

sta se tice temperatura...vishera se vise grije od intela...tako da ne vidim opet radit asumpcije na cemu? nekakvom svom uvjerenju? Ugl nebitno...al nevolim kad se netko pravi pametan a ni ne procita sa razumjevanjem tuđi post..al kao sta rekoh zanemarivo..idemo dalje

15 godina
Grand Theft Auto V PC
Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Djeluje zanimljivo...al izgleda da ce ti "No loading screen" eventi biti samo za freemode..idealno bi bilo da su za sv emisije, al jbga..tko zna mozda u bduucnosti naprave :)

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel jedini ja imam problem sa skidanjem igre? Stalno pada brzina pa se gubi konekcija, nikako da ide podmazano kak treba. Imam R* verziju, non-steam.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Imam rel v5 verziju igre...prošao preko 50% kampanje, danas palim error kod loadanja igre i frezza se wtf???

EDIT: Riješeno

Instagaming i g2a ima li gdje jeftinije key za uzeti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 22:46 (amd freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
amd freak kaže...

Imam rel v5 verziju igre...prošao preko 50% kampanje, danas palim error kod loadanja igre i frezza se wtf???

Ako ti se da zafrkavati sa proxyem, imaš za $25 na nuuvem-u.

http://www.nuuvem.com/item/grand-theft-auto-v

100 Brazilian Real equals
25.86 US Dollar
Na to dodaj još paypal i još par tih stvari i ispadne $31 (tako je meni bilo prije 5 mjeseci kad sam ja uzimao)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 15:23 (Vkm996).
16 godina
Vkm996 kaže...
amd freak kaže...

Ako ti se da zafrkavati sa proxyem, imaš za $25 na nuuvem-u.

http://www.nuuvem.com/item/grand-theft-auto-v

100 Brazilian Real equals
25.86 US Dollar
Na to dodaj još paypal i još par tih stvari i ispadne $31 (tako je meni bilo prije 5 mjeseci kad sam ja uzimao)

Ne radi ta fora sa nuveem više. SKužili su što se radi pa blokirali.

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dali se moze prodati GTA V key preko g2a koji je vec iskoristen i aktiviran na stranici od igre?samo treba dati account i tjt?

0 0 hvala 0
16 godina
Compjuterašaš kaže...

Dali se moze prodati GTA V key preko g2a koji je vec iskoristen i aktiviran na stranici od igre?samo treba dati account i tjt?

Ne.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice