- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali još netko ima problema sa "Timed out loading session", nekad moram 3-4 puta probati joinati online pa tek onda uspije, a nekad niti nakon 10 pokušaja ne želi. Portovi su mi otvoreni.
Dali još netko ima problema sa "Timed out loading session", nekad moram 3-4 puta probati joinati online pa tek onda uspije, a nekad niti nakon 10 pokušaja ne želi. Portovi su mi otvoreni.
Imam ja, mada ja udjem poslije drugog puta. I to nije sve, cim odradim neku trku, misiju, bilo sta dobijem connection error, iako je net u redu. Do sada sam uspio nabiti samo 15 lvl (igru sam kupio jos u aprili kada je izasla za PC), tako da je za mene ova igra poluproizvod.
Bili moga ikako igrt na 60fps GTA V sa ovim kompom(pogledajte pod my pc)
Ima li netko takav problem?
Riješio Malo sam prčkao po registry i sad radi
Bili moga ikako igrt na 60fps GTA V sa ovim kompom(pogledajte pod my pc)
bi na nekim srednjim postavkama
Imam problem da u igri kad pustim tipku W za hodanje on i dalje hoda još pola minute?!?!
Ima li rješenja?
jučer kupim zetorna u single playeru, odem igrat misiju i prisili me da ostavim svoj auto i uzmem drugi da obavim tu misiju
auto mi nestane, nema ga aposlutno nigdje. u niti jednoj garaži, kod policije, niti na mapi.. zajebavo se sa time sat vremena.. na kraju odusto i loado stari save
odem u garažu, zetorno tu. odem kod policije da uzmem i onaj drugi auto, dođem tamo i pita me oću zetorno ili taj neki, nez sad kako se zove. uglavnom uzmem zetorno
tak da sad imam 2 zetorna u garaži (ali i 2 ta obična... sve se poduplalo
)
Decki, nestaju mi texture u igri od kada sam presao na win8.1, je li moze neki savjet sta mogu da uradim ?
ljudi jel vi meni vjerujete da sam ja dosao do zadnje misije, poceo, igra mi se crashala i od tad ju vise nisam otvorio? proslo je 3 mjeseca od tad...

Ja mislim da te je 3ća sreća oplela odnosno ne sreća.

Ako se ne varam da.
Nisam 100% siguran ali mislim da da.
Ako su te banali onda da. Treci ban je perma.

Pa hebo bi im mater da mi tak onemoguce ulaz u igru koju sam platio, ajd razumijem da nemozes u MP nakon nekoliko banova al i da nemozes u story mode to prvi put cujem.
Radis novi RSC racun. Key code moze biti povezan samo s jednim racunom (tvojim, bananim) i zato moras kupiti novi key. Taj novi key onda povezujes s novim RSC racunom.
Pa hebo bi im mater da mi tak onemoguce ulaz u igru koju sam platio, ajd razumijem da nemozes u MP nakon nekoliko banova al i da nemozes u story mode to prvi put cujem.
U single player mozes. Ban vrijedi samo za online.
Ahaa, kolega je napisao da nemoze ni u story mode pa zato kazem.
Ima li tu koji aktivni igrač?
Frend i ja tražimo još dvojicu, primarno za Heist loyalty challenge (1M), a možda kasnije i mastermind (10M).
Naravno, nisu pare jedina motivacija, možda je nekom i do zabave :)
Ako ima tko, slobodno me pm pa se dogovorimo.

Ima li tu koji aktivni igrač?
Frend i ja tražimo još dvojicu, primarno za Heist loyalty challenge (1M), a možda kasnije i mastermind (10M).
Naravno, nisu pare jedina motivacija, možda je nekom i do zabave :)
Ako ima tko, slobodno me pm pa se dogovorimo.
Ja i frend smo zainteresirani, samo on trenutno ima problema s internetom, nadam se da će kroz koji dan srediti.
ja ne mogu ni u single player igrati a kamoli online..da mi barem piše da je gotovo..kako mi je znalo pisati za prvi i drugi ban u story modu..a sad neznam uopče..dal ču moči igrati ili ne.. ovo mi se desi..točno isto kak i na video od ovog dečka:
jel se može kupiti samo key code ili moram cjelu igru kupiti?
ja ne mogu ni u single player igrati a kamoli online..da mi barem piše da je gotovo..kako mi je znalo pisati za prvi i drugi ban u story modu..a sad neznam uopče..dal ču moči igrati ili ne.. ovo mi se desi..točno isto kak i na video od ovog dečka:
jel se može kupiti samo key code ili moram cjelu igru kupiti?
To nema apsolutno nikakve veze s banom, sad koji je fix, neznam.
Probaj drivere apdejtat.
99% će raditi ako dual bootaš Win7, ali to je tako tako, malo bolje zeznuto rešenje za ljude koji nemaju vremena.
eto..dobio odgovor od rockstara..
Hi miha3l,
We examined your account and determined that it had been flagged for repeated violations related to modding in GTA Online. Your ban is permanent and cannot be appealed.
For more information about our policies, please see:
http://www.rockstargames.com/eula
http://www.rockstargames.com/conduct
Best regards,
Suzi S.
Rockstar Support
trajna zabrana za 3 bann..amen