Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
žoss-2 kaže...

Bok svima! Stariji sin igra GTA5 online. Može li mlađi isto igrati online, na svojem profilu i naravno, ne u isto vrijeme. Unaprijed hvala!

Moze napraviti svog online lika. Na taj nacin nece utjecati na bratov profil jer ce svako imati svog lika iako su na istom profilu.

I possess a skill to google.
14 godina
Grand Theft Auto V PC

BOk. Imam jedno pitanje. Za što služe one 4 garaže kod policijske postaje gdje su zapljenjeni auti? Kad u jednu od te 4 garaže stavim vozilo ono nestane.

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

...
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 20:43 (Zetor turbo).
10 godina
neaktivan

Ne skinuo  sam ju

...
10 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Moze napraviti svog online lika. Na taj nacin nece utjecati na bratov profil jer ce svako imati svog lika iako su na istom profilu.

Hvala Ti na brzom odgovoru!

15 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

BOk. Imam jedno pitanje. Za što služe one 4 garaže kod policijske postaje gdje su zapljenjeni auti? Kad u jednu od te 4 garaže stavim vozilo ono nestane.

One  s bijelim autićem na mapi?
Tamo ti se pojavi auto kojeg si vozio, a poginuo u njemu.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
chutac kaže...
Tony1999 kaže...

One  s bijelim autićem na mapi?
Tamo ti se pojavi auto kojeg si vozio, a poginuo u njemu.

Znam za te. No imaju pokraj te dvije još 4 garaže koje se otvaraju kada dođeš njima blizu. Stavit cu sliku

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ove 4 garaže. Za što one služe? Mogu se otvoriti, ali auto neostane u njima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tony1999 kaže...

Ove 4 garaže. Za što one služe? Mogu se otvoriti, ali auto neostane u njima

Ako su to garaže kod policije, onda one služe da si vratiš auto, npr. ubiješ se negdje i respawnaš se u bolnici, auto u kojem si bio biti će ti tamo i možeš ga vratiti za 250 $ 

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Znam za to, to su one prve dvije, ali imaju još 4. One me zanimaju, probao sam staviti auto, ali on nestane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Supra 2JZ i F40

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

te aute sto se ubaci u igru nemoze se modificirat u igri jel?

i moze neko napisat postupak kako se umecu auti i kako backupat orginalne u slucaju da se nesto dogodi ili da ocu vratit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Neki se mogu potpuno modificirat znaci i branici i sve a na kojima nisu napravljeni drugi branici i to mozes samo motor, turbinu,ovjes, felge itd.. Ubacujes ih sa OpenIv programom vrlo je jednostavno skini ga i skini neki mod i unutar moda ce ti pisat kako i gdje ubacit auto.

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Molim info za svaki slučaj iako vjerojatno znam odgovor - jel kozmetičko modanje vozila onemogućuje Online?

Predobro zgledaju auti.

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
zv'jer2 kaže...

Molim info za svaki slučaj iako vjerojatno znam odgovor - jel kozmetičko modanje vozila onemogućuje Online?

Predobro zgledaju auti.

Bilo kakva promjena fileova u GTA V folderu rezultira prebacivanje u "svijet cheatera".

Ali ako želiš jednostavno kopiraj te fileove i onda modaj i igraj SP, kad želiš igrati MP onda samo stavi te stare fileove ;)

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
Grand Theft Auto V PC

ovako,vidim po jubitu da ima ekipa koja igra sa procesorom Intel e5800 dual core 3,2,i grafičkom HD4650 1GB DDR2

znači,imam još 4gb rama dal bi ja to mogao zaigrati na low postavkama na 1024x768

igra originalna,na dvd-ovima

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

ovako,vidim po jubitu da ima ekipa koja igra sa procesorom Intel e5800 dual core 3,2,i grafičkom HD4650 1GB DDR2

znači,imam još 4gb rama dal bi ja to mogao zaigrati na low postavkama na 1024x768

igra originalna,na dvd-ovima

Bit ce to jad i bijeda, ulozi u xeona 771 (300kn), neku postenu polovnu grafu (1000kn), jos bar 4gb rama (150kn) i tad ce to tek igrivo bit a da te ne iritira bas

mojpismonosa
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Igra se fino vrti na GTX660 i3-2100 i 8GB RAM. Ide na 1080p i sve high/very high. Zadovoljan sam sa optimizacijom za razliku od GTA IV.

0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

da napomenem,ova konfiguracija je nekada davno vrtila GTA IV bez frke,nije moglo sve na high al bila je itekako igriva

u ovu kramu više ništa ne planiram ulagat,jer na godinu uzimam komplet novi PC

al sve u svemu hvala na odgovorima

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
matkoGSi kaže...

da napomenem,ova konfiguracija je nekada davno vrtila GTA IV bez frke,nije moglo sve na high al bila je itekako igriva

u ovu kramu više ništa ne planiram ulagat,jer na godinu uzimam komplet novi PC

al sve u svemu hvala na odgovorima

ma moc ces pokrenut, moji frendovi vrte igru na nekim prahistorijskim laptopima, najnize postavke al igra ide.

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Moći ćeš pokrenut, ja igram na oba kompa pod moj PC, čak niti ne trza puno, rijetko se dogodi da zatrza na par sekundi. Nije FHD, al je HD

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 9:21 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni Gta V radi bolje nego je radila 4 na Athlon ii x2 2.8, 7750 1gb ddr5, 2 gb ram. Nije full hd ali s obzirom na nabrojano očekivao sam pp prezentaciju. Imam samo jedan problem a to je nestajanje tekstura, dogodi se cesta i okolne zgrade nestanu pri brzoj vožnji. Ne znam je li to do slabog procesora ili verzije igre, vjerojatno i jedno i drugo.

0 0 hvala 0
12 godina
Predator003 kaže...

Meni Gta V radi bolje nego je radila 4 na Athlon ii x2 2.8, 7750 1gb ddr5, 2 gb ram. Nije full hd ali s obzirom na nabrojano očekivao sam pp prezentaciju. Imam samo jedan problem a to je nestajanje tekstura, dogodi se cesta i okolne zgrade nestanu pri brzoj vožnji. Ne znam je li to do slabog procesora ili verzije igre, vjerojatno i jedno i drugo.

Samo sto trebas napraviti je pritisnuti CTRL - ALT - DELETE > Task Manager > i staviti High Priority na GTA V.

Battleog - 191silvinjo
12 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
Predator003 kaže...

Samo sto trebas napraviti je pritisnuti CTRL - ALT - DELETE > Task Manager > i staviti High Priority na GTA V.

To nažalost ne pomaže, probao sam već. Navodno radi samo za 1600x900 rezoluciju i kod ljudi koji imaju dosta pozadinskih procesa, ja sam na 1366x768 i novom OSu. Ali još jednom S obzirom da je dual core stvarno nevjerojatna optimizacija igre.

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

moze netko ukratko pomoci...mislim brisati windows,a gta V bi pribacija na prenosni hdd,koji je postupak?,

mogu samo iskopirati iz instalacijskog foldera u hdd,pa vratiti u "orginalni naziv foldera" kad ponovo windows instaliram?

edit: instaliran je sa dvd-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 21:53 (krokodil).

0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako imaš instalirano preko steama, onda idi preko steam backup  i kasnije samo instaliraš pomoću toga opet

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DangerouS kaže...

Igra se fino vrti na GTX660 i3-2100 i 8GB RAM. Ide na 1080p i sve high/very high. Zadovoljan sam sa optimizacijom za razliku od GTA IV.

blago tebi ja to neuspjevam s "klokanom" gtx780...:p

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
DangerouS kaže...

Lega, upali antialiasing i mssa ;) Inace moja HD7770 sve na high i malocas navedeno je iskljuceno i gura 60ak fpsa sretno na 1080p

sup bro?
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
DangerouS kaže...

Cek, cek, cek, nema sanse. Imas MSAA x4 barem upaljeno, inace je to premalo. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
14 godina
GamerX9 kaže...
Stjepanj kaže...
DangerouS kaže...

Cek, cek, cek, nema sanse. Imas MSAA x4 barem upaljeno, inace je to premalo.

sup bro?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice