Evo da počenm moj nick IwanF7X
Imam sve heastove otkljčuane tako da možemo baciti koji heist da ne igram sa onim debilima od ljudi koji ragequitaju unutar partije.
Evo da počenm moj nick IwanF7X
Imam sve heastove otkljčuane tako da možemo baciti koji heist da ne igram sa onim debilima od ljudi koji ragequitaju unutar partije.
MrSmith_Cro - BOL Crew (doduše, nisam još stigao pošteno zaigrati )
DankoH
AdictCRO
nick: Daraxmo
Bugz Crew
tez224
Tko se zeli druzit/igrat gta online dodite na TS: xcell.teamspeak.me
dreadmoore24
zikizica
R*: kico777
Steam Xx_KiCo_x3
monsterawd
nick: TapeTarko ako je netko sad za igru nek se javi
valentino4
Cin0zy
Xcellzor
Uvijek za heist raspoložen. Također vrata mog teamspeak servera su otvorena za vas. IP: xcell.teamspeak.me
385steve (već sam član bug crew-a)
ako je netko za online nek mi pošalje poruku unutar igre
Evo napravio sam prvi heist (2man) sinoć s Teknokyom, tako da bi danas mogli dalje 4man. On je već napravio prva 3 tako da zna kako idu - pa ako je netko raspoložen u večernjim satima biti ćemo na xcellovom TS-u.
logitech74
Ajde, imam heist prison break i nitko neće igrat, ne mogu ga preć. Idem sad igrat pa me dodajte da igramo malo :D
mislavmaric7
Fluffy_Nox
.
BUG Online Crew
TS: xcell.teamspeak.me
igram samo s onima koji su na Teamspeaku,
mogu doći na neki drugi TS ako me netko pozove :)
Tek sam nabavio igru i tek je upoznajem. Svaka pomoć je dobrodošla :)
Nick: Nony987
Joe_Cavallo ili bez _ nisam siguran. Clan je [SWAG] Squad od Wacky Gamers.
cheesemassacre
Pozdrav, molim vas za pomoc kupio sam danas GTA V za PC platio sam igricu 50€, koristim dobar laptop Sony igrica posjeduje 7 CD za instaliranje, kada sam uspjesno zavrsio instalaciju igre, izbacuje mi ovu grešku ne znam šta mi je činiti molim as za brz odgovor hvala unaprijed saljem vam fotku !
Ajde poslikaj tako da se neš vidi,jer ne vidim šta piše.
Neš sam dekodirao, vjerojatno trebaš 64 bitne winze (pretpostavljam da ti imaš 32 bitne instalirane).
Gdje se može downloadat GTA V? A da je provjereno
Gdje se može downloadat GTA V? A da je provjereno
http://store.steampowered.com/app/271590/
Jedan od linkova koji se smiju objaviti na bug forumu.
Nick: Xysell.. tražim neku ekipu za heistove i zabavu( već sam u BUG crewu) Slobodno me dodajte:D
micko1415,nadam se da ce se neko javit jer sam skroz nov i ne snalazim se uopce, pa da mi netko pomogne :)
Silvinjo_CRO
Naravno, na social clubu.
matija.vugi