FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.210.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...

Ako netko ima ideju kako da riješim problem.

Ovaj LB Rousilon je propuh i pod hitno ga trebam zamijeniti.

Imam futmas Mendyja i s njim sam zadovoljan, ali jbga, imam i zelenog Mendyja koji mi treba u vezi.

Gledao sam TOTS Grimaldija jer se linka sa Ramosom, ali nekako mi njegovi statsi ne ulijevaju povjerenje.

Eventualno da maknem zelenog Mendyja, crvenog vratim na LB i uzmem TOTS Casemira?

Ili postoji neko rješenje koje sam prvidio, a bolje je od ova dva? :)

ja da sam na tvom mjestu bi stavio Mendya futmas lb i napravio Vidala za cdm

imam lodija i ekipa piše kao da je on među top 5 lb-a ali iskreno ima boljih i jeftinijih od njega ali ti imaš taj dio la ligu tako da je svakako ili lodi ili futmas mendy jer nemaš nekog izbora,

ili da se prestaneš điberit tu za 700-800k i kupiš r.carlosa 

13 godina
picija21 kaže...
Koliko chemistry utjece na igraca? Recimo ako Messia stavim na CAM bude mu 5, ali ne osjetim neku razliku...

Da staviš 97 Messija na 0 chema ne bi osjetio razliku :)

To su finese samo što gubiš sa manjim chemom.

Evo ti link ovdje na futbin gdje možeš točno vidjeti statse sa 5 chema i ostalima, tj. 10.

Desno iznad slike imaš chem za igrača pa stavi 5 i odaberi npr. Hawk ili što već koristiš na njemu pa ćeš vidjeti koja je razlika.

https://www.futbin.com/20/player/47617/lionel-messi

[19xx] 4ntraks
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja da sam na tvom mjestu bi stavio Mendya futmas lb i napravio Vidala za cdm

imam lodija i ekipa piše kao da je on među top 5 lb-a ali iskreno ima boljih i jeftinijih od njega ali ti imaš taj dio la ligu tako da je svakako ili lodi ili futmas mendy jer nemaš nekog izbora,

ili da se prestaneš điberit tu za 700-800k i kupiš r.carlosa 

Ova ideja mi se najviše sviđa :)

Imam dosta untradable kartica i već sam razmišljao da ga složim, ali nikako.

Kao, čuvam kartice ako bude trebalo za TOTS SBC, a do tada ću vjerojatno nakupiti još untradable sranja.

Thx!

[19xx] 4ntraks
17 godina
cicek kaže...
Artem kaže...

Malo da se uključim u raspravu upravo sam izvukao Thibaut Courtois 93 u običnom gold pack-u

Ovog lengleta s hunterom vec vidim kak mi zabija iz kontre. 

Kojeg Lengleta? To je Laporte!

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Katastrofa. Zabijem, primim kickoff i tako do kraja. Dosta mi je trebam uzet bolovanje nakon ovog.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...
Artem kaže...

Malo da se uključim u raspravu upravo sam izvukao Thibaut Courtois 93 u običnom gold pack-u

Ovog lengleta s hunterom vec vidim kak mi zabija iz kontre. 

Kojeg Lengleta? To je Laporte!

potejto potato. :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2020 16:59 (cicek).
16 godina
cicek kaže...

Katastrofa. Zabijem, primim kickoff i tako do kraja. Dosta mi je trebam uzet bolovanje nakon ovog.

Vidi protiv kakvog sam ja kretena igrao, kad već postaš te debile s debilnim imenima koji misle da su bogovi fife

16 godina
FIFA 20

Igrat dalje i gubit živce ili se ostavit delay partya i ić rješavat swapse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

25 odigrano, 19w. Da mi je netko rekao da cu imati matematice sanse za elite u zadnjih 5 tekmi na pocetku rekao bi mu da je napusen.

Razlika koju sam skontao ove godine od prosle je da nema nikakvog elo ratinga, tj. protivnici su skroz random. Prosle god bih dosao do 14-1 i tu sam stao s formom +13 i onda sam igrao prakticki poraz-pobjeda.

Ove godine je potpuno nasumicno na +13 dobijam igrace koji su u najboljem slucaju gold3, ispada da sto dalje igram da su laksi protivnici.

0 0 hvala 0
13 godina
zagid3 kaže...

25 odigrano, 19w. Da mi je netko rekao da cu imati matematice sanse za elite u zadnjih 5 tekmi na pocetku rekao bi mu da je napusen.

Razlika koju sam skontao ove godine od prosle je da nema nikakvog elo ratinga, tj. protivnici su skroz random. Prosle god bih dosao do 14-1 i tu sam stao s formom +13 i onda sam igrao prakticki poraz-pobjeda.

Ove godine je potpuno nasumicno na +13 dobijam igrace koji su u najboljem slucaju gold3, ispada da sto dalje igram da su laksi protivnici.

Nemas pravila iz razloga kaj je ovo igra gdje svatko svakoga moze dobit. Tu nema nekog pretjeranog skilla. Imas jednu taktiku, 25-35 igraca koji su meta i to je to. Svatko tko koristi ovo navedeno + sere ga dobar internet. To je to. Onda dolaze po raznim grupama veliki pro igraci, majstori fife i ostali balvani.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Nek mi neko pojasni na ovom videu stručno zašto ovakvi i slični šutevi ne ulaze, a govorimo praktički o praznom golu.

Protivnik osim što ispada sa defanzivcem u skroz suprotnu stranu, on pomjera golmana u pogrešnu stranu i ostavlja 3/4 gola apsolutno prazno.

Čak i EA je u jednom od patcheva rekao:

• The Long Shot Attribute had been updated to now impact the results of a shot taken from 65 feet, or further away from the target.
    • The target is the exact location of where the ball is expected to go, determined through a mixture of directional input, and the Shooting Assistance setting.
  • The Finishing Attribute impacts shot results from 55 feet, or closer, to the target.
  • Shots between 55 and 65 feet from the target will now use a weighted average of the Long Shot and Finishing Attributes when impacting shot results.

Shot taken from 55 feet or less:

• Finishing Attribute has an impact on the result.
  • Long Shots Attribute has no impact on the result.

Fino navode da šutevi do 55 feeta, odnosno 16 metara podlježu samo finishing atributima. Ben Yeder ima 99 finishing, nema slabe noge tako da nije bitno kojom šuta. Znači pucao sam jačinom koja je bila kao da pucam sa par metara jer sam vidio prazninu gdje je bilo bitno samo pogodit okvir da bude gol, ali ne, zicere je lakše promašiti, ali zato kojekakve odbitke i krompire nije.

Isto tako kako su nebitni statsi kod šutanja, još češće budu nebitni kod tackleanja. Znači boriš se sa serverom i delayom i ovakve stvari ti dodaj so na ranu.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ovaj SBC za untr. Small gold rare players pack je najveca sramota od kad je FUTa. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
I tako zavrsih ja prvu vikend ligu na fifi, rezultat sramota da kazem(11 pobeda) i protiv kakvih timova i kartica sam igrao katastrofa sve neki sareni timovi ikone i ostalo.. a meni najskuplji igrac mertens od 30k coinsa i od 5 puta sto sam igrao penale svih 5 sam izgubio, i bar na jos 5 utakmica sam primio gol u zadnjih 5 minuta igre, jednostavno kao da nemam kontrolu nad igracima i naravno primim gol, a o lagu necu da trosim reci bas se primeti delay, od tih 30 utakmica na 4 je protivnik bio bas bolji i nakanta mi 5 komada jbg sta je tu je, ovo ostalo sve neka skripta lag itd.. i jedno pitanje kad stizu nagrade od vikend lige?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jel ovo sve? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2020 20:15 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Jel ovo sve? 

To bio autogol, il' kaj?

Tko se na peticu opeko i na šesticu puše.
13 godina
Perki kaže...
SimeKZ kaže...

Jel ovo sve? 

To bio autogol, il' kaj?

Jasno... nabio je sa krila unutra, moj Varane je stajao ko stup ( doslovno bez reakcije ) i odbila se od njega u gol :D 

EDIT: Upravo sam izgubio tekmu gdje sam 3 gola dobio glavom. Orsic, WBY i Messi. Golovi glavom. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2020 21:42 (SimeKZ).
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Isplati li se ići najmanje do gold 2. Inače odavno stanem na gold 3 kao i što sam sad.Od gold 2 pa naviše je 1 garantovani igrač iz jačeg TOTS tima u red pick izboru. Ali u podsvjesti mi da će taj garantovani igrač bit Leiva, Pepe i slična kompanija pa mi se ne igra dodatno na ovim usranim serverima.

0 0 hvala 0
13 godina
Black and white kaže...

Isplati li se ići najmanje do gold 2. Inače odavno stanem na gold 3 kao i što sam sad.Od gold 2 pa naviše je 1 garantovani igrač iz jačeg TOTS tima u red pick izboru. Ali u podsvjesti mi da će taj garantovani igrač bit Leiva, Pepe i slična kompanija pa mi se ne igra dodatno na ovim usranim serverima.

Meni je ovo super igrat. Bas te igra nagradi. Onak, tocno osjetis da si bolji... Predobra igra. 

13 godina
neaktivan
FIFA 20

Napokon zavrsio svih 30, sa 22-6 u 22-8. Ter stegen bez ruku u zadnje 2 tekme, 0 obrana. Predzadnju igrac puno bolji od mene sa 40 mil vrijednom ekipom, a zadnju šou program i fifa navukla liku.

Ja ponosan sto sam izdrzao 30!

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Black and white kaže...

Meni je ovo super igrat. Bas te igra nagradi. Onak, tocno osjetis da si bolji... Predobra igra. 

Onda je od mene dosta za ovu vikend ligu. Ako će bacit šta korisno u četvrtak bacit će. I ovako je bila mentalna teretana.

13 godina
Black and white kaže...
SimeKZ kaže...
Black and white kaže...

Onda je od mene dosta za ovu vikend ligu. Ako će bacit šta korisno u četvrtak bacit će. I ovako je bila mentalna teretana.

Ako hoce bacit, bacit ce iz gold packa. Tak da... To je sve teski random. 

13 godina
FIFA 20

Spajam se za 30tu tekmu. Nikako nac protivnika. Kad god udem, taj drugi izade. I onda. Bam. Neki ceski pro igrac. PIM Vieira, prime gullit, toty mane, futb mbappe, odozada pim ikone, motm neymar. Sve.

Vodio je 3-0. Dosao sam na 3-2.. 

Igrac nista posebno. Konstantno drzi constant pressure i samo leti po terenu. Doslovno ne mozes nista kraj ovih igraca. Steta. Isao sam na elite. 22-8 zavrsio. Bas steta. Potpuno nezasluzeno. Tamo izmedu 16w i 20w mi spoji 4 poraza od igraca, uostalom... Tu su slike. 

https://www.futwiz.com/en/fut-champions/user/Emerickson77/2318

Tekma je od 02:55h pa na dalje - https://www.twitch.tv/videos/603527180 

Liku je to bio 28w. Dakle, nepotreban :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2020 1:13 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Spajam se za 30tu tekmu. Nikako nac protivnika. Kad god udem, taj drugi izade. I onda. Bam. Neki ceski pro igrac. PIM Vieira, prime gullit, toty mane, futb mbappe, odozada pim ikone, motm neymar. Sve.

Vodio je 3-0. Dosao sam na 3-2.. 

Igrac nista posebno. Konstantno drzi constant pressure i samo leti po terenu. Doslovno ne mozes nista kraj ovih igraca. Steta. Isao sam na elite. 22-8 zavrsio. Bas steta. Potpuno nezasluzeno. Tamo izmedu 16w i 20w mi spoji 4 poraza od igraca, uostalom... Tu su slike. 

https://www.futwiz.com/en/fut-champions/user/Emerickson77/2318

Tekma je od 02:55h pa na dalje - https://www.twitch.tv/videos/603527180 

Liku je to bio 28w. Dakle, nepotreban :D 

Vidim događaju ti se neke stvari kao i meni. Dodaješ svom igraču koji stoji ispred protivnika i u trenutku kada mu dodaš on odlazi iza protivnika? Koja je logika da se igrač skriva iza umjesto da ide prema lopti? Kako će primiti loptu ako ode iza igrača? Druga stvar koja mi je interesantna u ovoj igri a to je kada ti je protivnički igrač na leđima ti se jednostavno ne možeš točno dodati. Uvijek on nađe način da te privuče kao magnetom i ti ne možeš dodati. To je uvijek kratka lopta ili jednostavno fulaš loptu u trenutku dodavanja. Omjer prekršaja je isto uvijek inetersantan. Što igra svira protivniku ne svira tebi. Zašto? Prekršaj je prekršaj. Kužim da jedan golman brani zicer a drugi ga ne brani jer je to moguće ali prekršaj bi uvijek trebao biti prekršaj. Iako i ovo s golmanima nije u redu. Ako jedan brani čuda a drugi samo odlazi po loptu u mrežu kako pobijediti? Ova igra jednostavno nije fer prema oba igrača.

13 godina
FIFA 20

Konekcija mi je ruglo. Protiv toga jednsotavno ne mogu nista. Branim se, dolazim na 3-2... I onda opet potpuni raspad sistema. Ima igrace sa 99 staminom, Gullit i PIM Vieira, znas kaj je to covjece. Ti melju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 20

Jeste vi primjetili ovaj novi community ttsof sbc koliko nema smisla? Traze da moras imati MAX. 8 liga u momcadi a isto tako te traze da moras imati MAX. 2 kluba u momcadi. Ako mozemo imati maksimalno 2 kluba u momcadi onda je nekako logicno da mozemo imati maksimalno dvije lige u momcadi. Doslovno su bezveze napravili sbc bez truda. Koji je smisao u tih 8 liga kad ja ni ne mogu imati 8 da hocu izvrsiti zadatak vec samo dvije lige?

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Jeste vi primjetili ovaj novi community ttsof sbc koliko nema smisla? Traze da moras imati MAX. 8 liga u momcadi a isto tako te traze da moras imati MAX. 2 kluba u momcadi. Ako mozemo imati maksimalno 2 kluba u momcadi onda je nekako logicno da mozemo imati maksimalno dvije lige u momcadi. Doslovno su bezveze napravili sbc bez truda. Koji je smisao u tih 8 liga kad ja ni ne mogu imati 8 da hocu izvrsiti zadatak vec samo dvije lige?

Nije im to prvi put.

Već je bilo takvih nebuloza.

Ja ga nisam napravio jer mi se ne da zajebavat za untradable kurac iz kojeg ću dobiti kurac.

[19xx] 4ntraks
17 godina
The_K kaže...

Imam preko 1200 igrača u klubu i problem mi je složiti taj sbc jer bih si trebao dati truda pronaći 11 igrača iz dvije momčado. A za što točno? Za ovo što skilledžija kaže? Nema smisla.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2020 11:51 (movie).
13 godina
FIFA 20

Znate li da li se dobije loyalty ako su igrači na klupi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Artem kaže...

Znate li da li se dobije loyalty ako su igrači na klupi? 

Nope moraju imati 10 potrosenih ugovora. Najlakse ti je slozit momcad bez obzira na chem i prekinut 10 tekmi s totw ekipom.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Našao ja stranicu na kojoj se može skinuti pobjednicki mentalitet. Evo ako netko želi: https://www.elitepvpers.com/forum/fifa/4664496-free-timed-shot-legacy-defending-alt-tab-no-dc-fifa-20-a.html

PS. Treba se prijaviti na forum da mozes skinuti pa ako netko skine nek javi ako radi ili ne.

Uglavnom slika 1. Decko mi bacio calmu na prvi sut koji je pucao po golu i do 31' je gledao 3 puta calmu, dug naplacen. :D

A u drugoj stavljam sliku momcadi koju sam sad slozio pa cemo vidit kako funkcionira. Ako radi krecem s vjezbanjem timed finishinga, jer onaj lik koji me neki dan nakefal s timed finishing cheatom je pokazao da se da zabivati bez beda s tim vragom. Morat cu vidit kak ce mi to ic. Na prosloj fifi sam timed koristio cesto, ali je i ona green zona bila veca, a delay mrvicu manju. Cemo vidit. Slozio tim s madriđanima pa sam malo dobio volju igrati jos jedan tjedan. Ako uvjezbam timed i pokaze se kao neka prednost tad idemo wl gazit. :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2020 14:15 (cicek).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice