Našao ja stranicu na kojoj se može skinuti pobjednicki mentalitet. Evo ako netko želi: https://www.elitepvpers.com/forum/fifa/4664496-free-timed-shot-legacy-defending-alt-tab-no-dc-fifa-20-a.html
PS. Treba se prijaviti na forum da mozes skinuti pa ako netko skine nek javi ako radi ili ne.
Uglavnom slika 1. Decko mi bacio calmu na prvi sut koji je pucao po golu i do 31' je gledao 3 puta calmu, dug naplacen. :D
A u drugoj stavljam sliku momcadi koju sam sad slozio pa cemo vidit kako funkcionira. Ako radi krecem s vjezbanjem timed finishinga, jer onaj lik koji me neki dan nakefal s timed finishing cheatom je pokazao da se da zabivati bez beda s tim vragom. Morat cu vidit kak ce mi to ic. Na prosloj fifi sam timed koristio cesto, ali je i ona green zona bila veca, a delay mrvicu manju. Cemo vidit. Slozio tim s madriđanima pa sam malo dobio volju igrati jos jedan tjedan. Ako uvjezbam timed i pokaze se kao neka prednost tad idemo wl gazit. :D
Kako mozes vjezbati time finishing kad je svaki game drugaciji sto se tice konekcije. Znaci ne moze ti uci u neku naviku da znas odrediti kad to trebas stisnuti jer svaku utakmicu je razlicita konekcija sto znaci tebi ce biti svaki put vremenski razlicito za stisnuti. Jos moras razmisljati u situacijama kad ti se igrac nalazi ispred gola a ti stisnes tipku pa ti ne prizna i ti u tim situacijama sa TF ne mozes stisnuti vise puta tipku jer ce ti onda biti crveno. Po meni taj TF ti puno vise oduzima nego daje jedino se isplati ovako kad cheat koristis