FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.210.266
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 20
cicek kaže...

Našao ja stranicu na kojoj se može skinuti pobjednicki mentalitet. Evo ako netko želi: https://www.elitepvpers.com/forum/fifa/4664496-free-timed-shot-legacy-defending-alt-tab-no-dc-fifa-20-a.html

PS. Treba se prijaviti na forum da mozes skinuti pa ako netko skine nek javi ako radi ili ne.

Uglavnom slika 1. Decko mi bacio calmu na prvi sut koji je pucao po golu i do 31' je gledao 3 puta calmu, dug naplacen. :D

A u drugoj stavljam sliku momcadi koju sam sad slozio pa cemo vidit kako funkcionira. Ako radi krecem s vjezbanjem timed finishinga, jer onaj lik koji me neki dan nakefal s timed finishing cheatom je pokazao da se da zabivati bez beda s tim vragom. Morat cu vidit kak ce mi to ic. Na prosloj fifi sam timed koristio cesto, ali je i ona green zona bila veca, a delay mrvicu manju. Cemo vidit. Slozio tim s madriđanima pa sam malo dobio volju igrati jos jedan tjedan. Ako uvjezbam timed i pokaze se kao neka prednost tad idemo wl gazit. :D

Kako mozes vjezbati time finishing kad je svaki game drugaciji sto se tice konekcije. Znaci ne moze ti uci u neku naviku da znas odrediti kad to trebas stisnuti jer svaku utakmicu je razlicita konekcija sto znaci tebi ce biti svaki put vremenski razlicito za stisnuti. Jos moras razmisljati u situacijama kad ti se igrac nalazi ispred gola a ti stisnes tipku pa ti ne prizna i ti u tim situacijama sa TF ne mozes stisnuti vise puta tipku jer ce ti onda biti crveno. Po meni taj TF ti puno vise oduzima nego daje jedino se isplati ovako kad cheat koristis

17 godina
neaktivan
The_K kaže...
cicek kaže...

Našao ja stranicu na kojoj se može skinuti pobjednicki mentalitet. Evo ako netko želi: https://www.elitepvpers.com/forum/fifa/4664496-free-timed-shot-legacy-defending-alt-tab-no-dc-fifa-20-a.html

PS. Treba se prijaviti na forum da mozes skinuti pa ako netko skine nek javi ako radi ili ne.

Uglavnom slika 1. Decko mi bacio calmu na prvi sut koji je pucao po golu i do 31' je gledao 3 puta calmu, dug naplacen. :D

A u drugoj stavljam sliku momcadi koju sam sad slozio pa cemo vidit kako funkcionira. Ako radi krecem s vjezbanjem timed finishinga, jer onaj lik koji me neki dan nakefal s timed finishing cheatom je pokazao da se da zabivati bez beda s tim vragom. Morat cu vidit kak ce mi to ic. Na prosloj fifi sam timed koristio cesto, ali je i ona green zona bila veca, a delay mrvicu manju. Cemo vidit. Slozio tim s madriđanima pa sam malo dobio volju igrati jos jedan tjedan. Ako uvjezbam timed i pokaze se kao neka prednost tad idemo wl gazit. :D

Kako mozes vjezbati time finishing kad je svaki game drugaciji sto se tice konekcije. Znaci ne moze ti uci u neku naviku da znas odrediti kad to trebas stisnuti jer svaku utakmicu je razlicita konekcija sto znaci tebi ce biti svaki put vremenski razlicito za stisnuti. Jos moras razmisljati u situacijama kad ti se igrac nalazi ispred gola a ti stisnes tipku pa ti ne prizna i ti u tim situacijama sa TF ne mozes stisnuti vise puta tipku jer ce ti onda biti crveno. Po meni taj TF ti puno vise oduzima nego daje jedino se isplati ovako kad cheat koristis

Mah ko ga jebe. Evo sad sam igrao protiv radioaktivnog rusa s vrlo vjerojatno ovom programom koji sam linkao prije. Bas sam sad htio objaviti video ove zadnje tekme. Al trebalo bi 40min da uploada na yt, tak da nis s tog. Svaki sut mu je bio zelen, a obranu nije igrao. Evo samo jedna situacija od mnogih u kojoj se TF pojavljuje prije nego je uopce bio blizu zelenog. Ako se netko prijavi u onaj forum nek stavi ovdje link za skinut ove cheatove i idem po numero 1 u svijetu.

EDIT: yt nece obradit video od 10sec... Svi su povezani xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2020 15:03 (cicek).
8 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Spajam se za 30tu tekmu. Nikako nac protivnika. Kad god udem, taj drugi izade. I onda. Bam. Neki ceski pro igrac. PIM Vieira, prime gullit, toty mane, futb mbappe, odozada pim ikone, motm neymar. Sve.

Vodio je 3-0. Dosao sam na 3-2.. 

Igrac nista posebno. Konstantno drzi constant pressure i samo leti po terenu. Doslovno ne mozes nista kraj ovih igraca. Steta. Isao sam na elite. 22-8 zavrsio. Bas steta. Potpuno nezasluzeno. Tamo izmedu 16w i 20w mi spoji 4 poraza od igraca, uostalom... Tu su slike. 

https://www.futwiz.com/en/fut-champions/user/Emerickson77/2318

Tekma je od 02:55h pa na dalje - https://www.twitch.tv/videos/603527180 

Liku je to bio 28w. Dakle, nepotreban :D 

Postoji nekoliko stvari koje mi odma zapadaju za oko.

Prvo responzivnost njegovih igrača praktički idealna. Za ove top skupe igrače ne mogu komentarisat, ali npr. ovog istog FB Saint Maxima sa istim chem styleom imam i ovako se može responzivno ponašat kad su ti uslovi praktički idealni, a u njeg su od početka do kraja utakmice. Općenito na cijelom gameplayu se vidi da nema delaya.

Drugo su skill potezi, tačno se iz ove utakmice vidi kako su 3-4 skill poteza nepohodna ako se želi ići u konstantni elite rang ili 25,27 pobjeda itd. Prvi penal dobijaš nakon heel to heela, drugi gol pada nakon heel to heela i ball rolla. Ja inače isto vrlo, vrlo slabo koristim skill moves. Ali zamisli da imaš kao on konekciju i da kreneš konstantno koristit ball roll, dragback. Rezultat bi išao gore 1000%, ali meni to nema puno logike sa pravim fudbalom pa se i ne tjeram da tako nešto konstantno izvodim.

Jednostavno igra nema pravi skill gap, glavna stvar koja te čini "boljim" igračem je veza sa serverom i tvoja želja da postaneš spamer određenih stvari koje su u toj fifi nebalansirane.

17 godina
FIFA 20

Opet su izjebali staminu sa ovim zadnjim upgradeom. Sad press ponovno moze 70'80 minuta igrat i onda tek dode do dna stamina. I to ne ni tad do dna vec ostanu dva centimetra. I onda umisto da on pocne igrat losije moji odjednom zaborave normalne pasove. To mi se dogada zadnje doba redovito. 

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...

2 0 hvala 0
13 godina
Black and white kaže...
SimeKZ kaže...

Spajam se za 30tu tekmu. Nikako nac protivnika. Kad god udem, taj drugi izade. I onda. Bam. Neki ceski pro igrac. PIM Vieira, prime gullit, toty mane, futb mbappe, odozada pim ikone, motm neymar. Sve.

Vodio je 3-0. Dosao sam na 3-2.. 

Igrac nista posebno. Konstantno drzi constant pressure i samo leti po terenu. Doslovno ne mozes nista kraj ovih igraca. Steta. Isao sam na elite. 22-8 zavrsio. Bas steta. Potpuno nezasluzeno. Tamo izmedu 16w i 20w mi spoji 4 poraza od igraca, uostalom... Tu su slike. 

https://www.futwiz.com/en/fut-champions/user/Emerickson77/2318

Tekma je od 02:55h pa na dalje - https://www.twitch.tv/videos/603527180 

Liku je to bio 28w. Dakle, nepotreban :D 

Postoji nekoliko stvari koje mi odma zapadaju za oko.

Prvo responzivnost njegovih igrača praktički idealna. Za ove top skupe igrače ne mogu komentarisat, ali npr. ovog istog FB Saint Maxima sa istim chem styleom imam i ovako se može responzivno ponašat kad su ti uslovi praktički idealni, a u njeg su od početka do kraja utakmice. Općenito na cijelom gameplayu se vidi da nema delaya.

Drugo su skill potezi, tačno se iz ove utakmice vidi kako su 3-4 skill poteza nepohodna ako se želi ići u konstantni elite rang ili 25,27 pobjeda itd. Prvi penal dobijaš nakon heel to heela, drugi gol pada nakon heel to heela i ball rolla. Ja inače isto vrlo, vrlo slabo koristim skill moves. Ali zamisli da imaš kao on konekciju i da kreneš konstantno koristit ball roll, dragback. Rezultat bi išao gore 1000%, ali meni to nema puno logike sa pravim fudbalom pa se i ne tjeram da tako nešto konstantno izvodim.

Jednostavno igra nema pravi skill gap, glavna stvar koja te čini "boljim" igračem je veza sa serverom i tvoja želja da postaneš spamer određenih stvari koje su u toj fifi nebalansirane.

Da. Tocno to. Bez pretjerivanja ili neceg tome slicno. Mogu rec da vi ja isao minimalno E3 svaku WL bez problema da imam stabilnu konekciju poput tog čeha na kojeg sam naletio. Na mojem ekranu su njegovi SM izgledali toliko fluidno da mi je bilo milina gledat njegove igrace u tranziciji. Naravno. Moramo uzet u obzir i kvalitetu igraca koje je on imao jer i o tome ovisi brzina animacije, fluidnost i sama brzina egzekucije animacije. Nemam kaj tu zamjerit momku. Ima para da sakupi takvu ekipu, dobru konekciju, na to dpsta vremena provedeno u igri i to je to.

Evo jedan fin primjer. Neobranjive situacije, Neymar trci samo ravno i kupi sve redom. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2020 16:46 (SimeKZ).
13 godina
FIFA 20

Zabio sam već dva gola izvan 16m sa igračem iz LaLige i nije mi priznalo za Laportea.

Da li treba baš cijela momčad biti iz LaLige ili me EA lagano prca?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cicek kaže...
 Ako se netko prijavi u onaj forum nek stavi ovdje link za skinut ove cheatove i idem po numero 1 u svijetu.

Nema džabe ni u stare babe, ne možeš to skinut, sva ta sranja su ti plaćena pretplata mjesečno u iznosima 10€ za osnovne stvari pa na dalje za kojekakve peezdarije od skill movesa i biranja di će lopta uletit u gol, što košta i preko 30€ mjesečno...

To su sve kreteni bez mozga koji imaju love pa si plaćaju ta govna. Na pcu ih imaš kod bar svakog petog igrača, samo kad odigraš parsto tekmi i vidiš pattern kod pojedinaca koji ne fulaju dodavanja, koji ti iz 3 penala na tekmi 3 puta skida paučinu s rašlji ko da mu kursor stoji tamo zakopan, koji puca voleje sa 25m sa cdmovima sa 50 šutem, itd.

17 godina
neaktivan
jopis kaže...
cicek kaže...
 Ako se netko prijavi u onaj forum nek stavi ovdje link za skinut ove cheatove i idem po numero 1 u svijetu.

Nema džabe ni u stare babe, ne možeš to skinut, sva ta sranja su ti plaćena pretplata mjesečno u iznosima 10€ za osnovne stvari pa na dalje za kojekakve peezdarije od skill movesa i biranja di će lopta uletit u gol, što košta i preko 30€ mjesečno...

To su sve kreteni bez mozga koji imaju love pa si plaćaju ta govna. Na pcu ih imaš kod bar svakog petog igrača, samo kad odigraš parsto tekmi i vidiš pattern kod pojedinaca koji ne fulaju dodavanja, koji ti iz 3 penala na tekmi 3 puta skida paučinu s rašlji ko da mu kursor stoji tamo zakopan, koji puca voleje sa 25m sa cdmovima sa 50 šutem, itd.

E jbg onda... nis idem sad izlupam sve igrace u ovaj 82+ pack, cilj je casemiro. Imam coinse da ga kupim al cu jos malo procekat za la liga tots ako ce bit. Planiram jednotjedni projekt za fifu koji ce biti ukedno i veliko finale i konacni zakljicak za fifu. Al prvo da vidim kolko me vole. :D

13 godina
cicek kaže...
jopis kaže...
cicek kaže...

E jbg onda... nis idem sad izlupam sve igrace u ovaj 82+ pack, cilj je casemiro. Imam coinse da ga kupim al cu jos malo procekat za la liga tots ako ce bit. Planiram jednotjedni projekt za fifu koji ce biti ukedno i veliko finale i konacni zakljicak za fifu. Al prvo da vidim kolko me vole. :D

Kupi Casemira tamo oko srijede ili cetvrtka. Sigurno ide SBC neki i idu red pickovi... tak da ce mu rusit cijenu zicer.

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
jopis kaže...
cicek kaže...

Kupi Casemira tamo oko srijede ili cetvrtka. Sigurno ide SBC neki i idu red pickovi... tak da ce mu rusit cijenu zicer.

Inace sam vec kupio jednog za 145k ako se ne varam odigrao sam dvije i bio mi je ok, malo spor ali pas je tu. Ali tad je jedan otisao za 180k buy now i onda sam ga stavio za 175k :D Sad cekam da vidim cet, sta ce bit...
I sad odem napravim one 82+ packove i evo prva dva su bila kak spada, tek na trecem sam dobio 2 82 igraca. Jos racunajuci neymara i wby mogo bi pasti neki žešci sbc. :D

11 godina
FIFA 20

Opa u fifi 20 puno vise pisemo nego u fifi19. U fifi19 smo imali 265 stranica a u 20 smo vec sada na 254 izgleda da je ove godine bilo vise spama i kurca hahahaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Stvarno moras bit munjen da ovo odes slozit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Ode +120.000 coinsa. Valjda će bit dobar. Ako se pokaže dobar, ide Mbappe odmah na TL, da bar malo coinsa povratim iz investicije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

. Bez pretjerivanja ili neceg tome slicno. Mogu rec da vi ja isao minimalno E3 svaku WL bez problema da imam stabilnu konekciju poput tog čeha na kojeg sam naletio. 

Talijani bi rekli da baba ima kotace bila bi bicikli.

Gle i ti si sigurno natrpao boljeg igraca ili pobjedio nekog na tvom levelu jer je on imao losiju konekciju, moras uzeti u obzir da su i drugi u istom sranju kao i ti. 

17 godina
neaktivan
FIFA 20

E ovo je tim s kojim krecem u projekt drag back. :D Vjezbat cu do wl drag back pa makar pao u 15 diviziju. WL radim finte to jest iniesta move, ball roll i taj famozni drag back pa cemo vidjeti. Vrlo vjerojatno ce son preseliti na klupu a guardiolu cu preseliti na ST da dobijem full chem na svima.

Postoji mogucnost da se vratim onom timu s lalige, jos cu vidjeti. Fali mi netko ipak malo eksplozivniji od benzeme s jacim long shootom, a fernandes to ima.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Pošto me igra zadnjih par dana jako nervira i prca u zdrav mozak, pokušao sam ju "resetirati", ali nisam uspio.

Cilj mi je bio doći do 0 skill bodova i krenuti ispočetka, ali smrdljivo govno mi ne da da idem ispod ovog što piše na slici 1.

Dvije sam kvitao i bodovi ostaju isti - u kurac!

BTW

U 10. diviziji igrač koji ima skill 61 (mislim da mi je toliki) dobije pritivnika s ekipom na slici 2.

Bez obzira što je to ustvari kurčevi igrač, ali kako se osjeća netko tko je popodne kupio igru i kreće igrati protiv ovakvih panjeva?

Nikad, ali baš nikad nije bila ovakva situacija u FIFI što se tiče divizija.

Ja igram od FIFE 15 i u svim do sada se znalo kakvi igrači igraju u kojim divizijama, a ovo što su sad napravili, ovo je smijeh.

Nadam se da će te divizije dogodine ukinuti jer ovo nema nikakvog smisla.

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Tko je rekao da se ne može resetirat?

Jbga, treba samo malo truda uložit i sve se može.

A sad fino ispočetka, kad je sve resetirano, sigurno će mi bolje raditi.

Sad mi je novi cilj 1. divizija.

EDIT:

Evo ga, odmah bolje radi nakon resetiranja.

Pobijeda 5-0 i priznalo mi gol izvan šesnaesterca.

Idemo dalje!

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2020 21:19 (Skilledžija).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Znači, danas primam golove samo na jedan način. Lik mi s leđa siluje stopera koji posrće i gubi doticaj s okolinom a on onda uzima loptu i zabija gol. Obratite pozornost na ovu situaciji. Najbolje se ne vidi kako me lik faulira ali cilj videa nije to niti bio. Fokusirao sam se na ono što slijedi poslije. To je neprirodan položaj zgloba mog igrača koji ima samo jedan cilj. Da moj stoper promaši loptu kako bi jebeni ben yedder mogao zabiti gol. Znači taj pinklec duplo većeg i jačeg igrača od sebe otrese i zabije. No položaj zgloba mog igrača govori sve. Ovo je lom za pauzu od bar godinu dana a on nakon toga zglob vraća u normalu i trči dalje. Stvarno me više ove pizdarije u igri izluđuju. Da ne mogu dobiti normalan gol već svi moraju biti sranje poput ovog.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Pošto me igra zadnjih par dana jako nervira i prca u zdrav mozak, pokušao sam ju "resetirati", ali nisam uspio.

Cilj mi je bio doći do 0 skill bodova i krenuti ispočetka, ali smrdljivo govno mi ne da da idem ispod ovog što piše na slici 1.

Dvije sam kvitao i bodovi ostaju isti - u kurac!

BTW

U 10. diviziji igrač koji ima skill 61 (mislim da mi je toliki) dobije pritivnika s ekipom na slici 2.

Bez obzira što je to ustvari kurčevi igrač, ali kako se osjeća netko tko je popodne kupio igru i kreće igrati protiv ovakvih panjeva?

Nikad, ali baš nikad nije bila ovakva situacija u FIFI što se tiče divizija.

Ja igram od FIFE 15 i u svim do sada se znalo kakvi igrači igraju u kojim divizijama, a ovo što su sad napravili, ovo je smijeh.

Nadam se da će te divizije dogodine ukinuti jer ovo nema nikakvog smisla.

To ja pričam i ovdje i tamo na onoj retard grupi na fejsu. Da na pcu nema pravila protiv kog ćeš igrat i protiv kakve ekipe u bilo kojoj diviziji. Znao sam u div4 i div5 naletit na bronze i silver momčadi, a znao sam past u 9u i igrat protiv takvih i jačih timova kao taj tvoj.

Ali što me najviše boli, cicek dabog da štuco cijeli dan, je kad naletim na usrana čiterska smeća ko maloprije. Lik ima tim 79 rejtinga, lav yashin na golu jedino šta ima da nije 75-78 gold u ekipi, chemistry tima je 60ak. Odmah nakon 10ak min igre, pauza, ulazi bale i još par panjeva sa jakim udarcem, i kreće haos, liku je nemoguće uzet loptu, pressing ne pali, moja dodavanja su svaki put njemu u noge, on kak uzme loptu, šeta se po terenu, i još što je najgore da je očiti čiter, lopta mu se odbija do jaja. Divota. Da nisam tekmu prije s istim (igram sa španjolcima, upravo kupio grizija da riješim 3wf golove s francuzom) timom igrao protiv 89 rated ekipe i jedva izgubio 4-3 u 89oj minuti, ne bi ništa rekao, ali kad dođe smeće sa usranim timom, i vidim da je glup i vara, jer nema teorije da ekipa sa passingom 50-60 dodaje savršeno precizne lopte cijelu utakmicu, pogađa rašlje s 25m sa 55 shootingom, itd., tlak mi ode na 180 odmah.

13 godina
FIFA 20

Napokon sam riješio Laporetea.

U 10. diviziji mi za sada daje baš početnike, ovo otkad sam od 0 krenuo.

Prije toga sam dobivao svakakve panjeve, to neću računati.

Sad od 0 sam odigrao 4 partije ili 5 i sve uredno, loši igrači sa lošim ekipama.

Baš me zanima kad će krenuti sranja?

BTW

Birthday Griezmann je ili loš ili ja ne znam pucati s njim.

Imam taj jebeni zadatak 2 gola izvan šesnaesterca i ja već 2 dana sa Griezmannom tučem k'o nespašen, a on samo gađa stative ili golman brani.

I sad u zadnjoj sam imao s njim 15 udaraca na gol 8 u okvir, a kako je zabio gol za zadatak bolje da ne pišem.

Pred kraj utakmice, nakon silnih promašaja, toliko sam već bio nervozan da sam zabunom stisnuo krivu tipku za finess i opalio lob.

Griezmann je bio na nekih 17 m, malo lijevo, a golman na svom mjestu na sredini gola i ja zabunom stisnem lob i ovaj pajser koji ne može finess ubacit, a to mu je trait, loba Gulaša ja ne znam kako, ovaj se bacio i lopta između grede i ruke u gol.

Strašno nešto.

Da mi nije trebalo za zadatak vjerojatno bih izašao iz partije.

Ne daj Bože da sam ja primio takav gol.

Sva sreća pa je protivnik početnik i ne kuži što se ustvari dogodilo jer bi i on nešto razbio u suprotnom :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Napokon sam riješio Laporetea.

U 10. diviziji mi za sada daje baš početnike, ovo otkad sam od 0 krenuo.

Prije toga sam dobivao svakakve panjeve, to neću računati.

Sad od 0 sam odigrao 4 partije ili 5 i sve uredno, loši igrači sa lošim ekipama.

Baš me zanima kad će krenuti sranja?

BTW

Birthday Griezmann je ili loš ili ja ne znam pucati s njim.

Imam taj jebeni zadatak 2 gola izvan šesnaesterca i ja već 2 dana sa Griezmannom tučem k'o nespašen, a on samo gađa stative ili golman brani.

I sad u zadnjoj sam imao s njim 15 udaraca na gol 8 u okvir, a kako je zabio gol za zadatak bolje da ne pišem.

Pred kraj utakmice, nakon silnih promašaja, toliko sam već bio nervozan da sam zabunom stisnuo krivu tipku za finess i opalio lob.

Griezmann je bio na nekih 17 m, malo lijevo, a golman na svom mjestu na sredini gola i ja zabunom stisnem lob i ovaj pajser koji ne može finess ubacit, a to mu je trait, loba Gulaša ja ne znam kako, ovaj se bacio i lopta između grede i ruke u gol.

Strašno nešto.

Da mi nije trebalo za zadatak vjerojatno bih izašao iz partije.

Ne daj Bože da sam ja primio takav gol.

Sva sreća pa je protivnik početnik i ne kuži što se ustvari dogodilo jer bi i on nešto razbio u suprotnom :)

Ja sam skužio da kada krenem rješavati zadatke sve mi krene duplo gore. Nemogući promašaji, nemoguće obrane golmana, stative, prečke. Sve je tada protiv mene kako bi mi otežalo rješavanje zadatka.

7 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja sam danas zapeo za ono dodavanje u for sa branicem i gol sa francuzem za Laportea... prebacio Mendya na cam, Plea na St... zivce su mi pojeli... Mendy igra ko zmaj asistira sve u 16, a Plea sve ujebe... ali, kad se odcepilo onda lagano spojio trimtekme i pa-pa... ali moraju te prvo malo psihicki izmasirati... sad sam na crossingu sa PL, mozak bye bye 😁

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Gledam reviewove o ovom PM Goretzki. U picku kakva kartica. Uz njega mi je slozit Boatenga i sve sklopit sa Da Costom na desnoj strani. Top. Onda mi samo treba zamjena za Bernarda Silvu i WBYa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Sranja će ti krenut u 9oj, vidjet ćeš...

A što se zadataka tiče, meni pola ne prizna, ni za thurama ni za laportea, tj ove gdje piše samo matches, a ne win, ne prizna dok nije win.

Što se tiče outside box golova, ponovit ću se, odegaard, onaj najjači rozi, je top, takav finesse kakav on ima, to sam vidio samo kod par ikona u draftu. I inače mi je top igrač, najbolji la liga cam uopće. On i grizi sad su mi opak tandem ljevaka, mada ću grizija prodat kad riješim ove zadatke.

16 godina
shtifke kaže...

Ja sam danas zapeo za ono dodavanje u for sa branicem i gol sa francuzem za Laportea... prebacio Mendya na cam, Plea na St... zivce su mi pojeli... Mendy igra ko zmaj asistira sve u 16, a Plea sve ujebe... ali, kad se odcepilo onda lagano spojio trimtekme i pa-pa... ali moraju te prvo malo psihicki izmasirati... sad sam na crossingu sa PL, mozak bye bye 😁

Samo brzonogu špicu, i krila koja imaju cross preko 90, i spamat po zemlji nabac sa duplim pritiskom. Mora proć da ga hebeš, ja sam tako sve cross zadatke do sad rješavao, jer od klasičnih nabaca nema ništ.

16 godina
movie kaže...

Ja sam skužio da kada krenem rješavati zadatke sve mi krene duplo gore. Nemogući promašaji, nemoguće obrane golmana, stative, prečke. Sve je tada protiv mene kako bi mi otežalo rješavanje zadatka.

Nama, tebi, meni, skiledžiji da, ali npr debilima debilnim protiv kakvih igramo, ne, naravno.

Sad igram protiv morona, u špici sissoko, oko njega tierney i walker. Znači svaki nabac mu je ušao, ako ne iz prve, iz petog odbijanca opet njegovima na noge, šutevi sa tim igračima koji imaju 60ak ocjenu za šut, ulaze im voleji u rašlje, ulaze im desnom nogom, lijevom, ma šta je lik zamislio, to je ušlo. Ja odigram one2pass 5x, 5x pucam grizijem ili birthday cordobom, ni u okvir nije išao nijedan šut. Altf4....

13 godina
FIFA 20

118 bodova - ušao u 9. diviziju.

Mislim da je bilo 8 pobjeda zaredom bez primljenog gola, 14-16 bodova se dobije za pobjedu u 10. diviziji.

Mahom su mi kvitali, možda sam dvije do kraja odigrao.

Predzadnja i zadnja utakmica - sumnjivi tipovi, pogotovo ovaj predzadnju što sa igrao.

Zabio sam mu tek u 80' - vrlo vjerojatno je imao sve moguće čiteve uključene jer me lovio cijelu utakmicu, a staminu nije trošio.

U obrani je čuda radio, praktički mu nisam mogao blizu 16m doći, a ustvari 0 od igrača jer je gubio loptu bezveze, napucavo, ništa konkretno nije napravio.

Zato i sumnjam da je korsitio neki čit jer u napadu je nula, a u oobrani desetka - moš mislit.

Dosta za danas... sutra krećemo u osvajanje 8. divizije :)

Pretpostavljam da će već u 9. diviziji krenuti sranja jer sam napravio velik niz pobjeda, a budno oko EA-a sve prati.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jutros novi patch od skoro 1 GB.

Tražio sam tu opciju, ali nemam.

Valjda nisam među odabranima jer sam njubara :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

70% je imal u prvom poluvremenu. Ovo je vrh.

EDIT: meni je najbitnije da u ovoj igri skill igra najvecu ulogu. Gdje se protivnik dodaje po zadnjoj liniji 80min, igra constant pressure, igraci mu u 65min ne mogu nikam. Onda od 75 do 90 dobiju novi boost energije pa me izbusi sa 4 komada. Top. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2020 12:27 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

70% je imal u prvom poluvremenu. Ovo je vrh.

EDIT: meni je najbitnije da u ovoj igri skill igra najvecu ulogu. Gdje se protivnik dodaje po zadnjoj liniji 80min, igra constant pressure, igraci mu u 65min ne mogu nikam. Onda od 75 do 90 dobiju novi boost energije pa me izbusi sa 4 komada. Top. 

To ti je taj bolesni sampionski mentalitet

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice