FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.210.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...

Jutros novi patch od skoro 1 GB.

Tražio sam tu opciju, ali nemam.

Valjda nisam među odabranima jer sam njubara :)

A zanimljivo kako u patchu nisu promijenili ništa vezano za gameplay, valjda jer je savršen..

A ti odabrani će biti oni sa najboljim vezama iako ne kuzim  sta bi mi značilo da to vidim.. ista stvar što su stavili ping, bio 30 ili 50, meni je osječaj kao da je 200

13 godina
FIFA 20

Dobar mi je taj ping. Spoji me sa nekim. Bam, ping 65... Onda pricekas oar sekundi pa padne na 46 ili 44. Uvijrk tako. Udes u igru. Ping 200. Hvala lijepo. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

A kaj su to slagali? Nemogu naci nigde najnoviji patch notes.

0 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

A kaj su to slagali? Nemogu naci nigde najnoviji patch notes.

Nisam ni ja jutros našao kad sam tražio.

Imaš moj screenshot sa osnovnim informacijama.

Ispod je još bilo nešto za Voltu i sranja koja nikog ne zanimaju.

A što se patcha tiče... mislim da oni to drkaju bezveze i ustvari ništa ne rade.

Koji god patch je bio, ja ništa u igri nisam osjetio.

Recimo ono sa staminom što su petljali par puta.

Pucanje u 16m isto - to su ustvari pokvarili, a ne popravili jer ja čim sam bliže golu, tim sam neprecizniji.

Toliko je loše pucanje u ovoj FIFI da je mene strah pucat s 10m.

Ako imam igrača nekog blizu uvijek gledam da dodam i pucam na prazan gol, a ustvari to bi mi trebala biti zadnja stvar o kojoj razmišljam u tom trenu.

Umjesto kad sam na 10m da razmišljam koju proslavu ću napraviti, ja se bojim pucati, strašno.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo razlike u mentalnom sklopu.

Imao sam 3 stative iz 200% sansi i onda mi lik iz prvog udarca zabije u 30min i slavu prvo trkom preko cjelog terena i tad zakljuci s dabom. I normalno nakon tog drop back i cekaj devedesetu. Pogledajte na radaru kako njemu stoji obrana i kako stoji moja.

NIsta nije znao osim napucat loptu po krilu i to jeto.

Al jesam si naplatio dug. :D Slavlja su bila ko kratkometrazni film. :D

1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Jutros novi patch od skoro 1 GB.

Tražio sam tu opciju, ali nemam.

Valjda nisam među odabranima jer sam njubara :)

Možda to ima veze s verzijom igre koju si kupio? Ostaviš više novca i imaš više opcija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2020 17:06 (movie).
13 godina
cicek kaže...

Imao sam 3 stative iz 200% sansi i onda mi lik iz prvog udarca zabije u 30min i slavu prvo trkom preko cjelog terena i tad zakljuci s dabom. I normalno nakon tog drop back i cekaj devedesetu. Pogledajte na radaru kako njemu stoji obrana i kako stoji moja.

90% tekmi mi zavrsavaju tako ili porazom sa jednim golom razlike. To je to. Ili patnja isusova ili fasujem od jednog jedinog udarca.

Proso sam u polufinale onog WC kupa na FBC stranici. Isto momci tako igraju. Zatvore se, svi 4231 i trce sa camom loveci loptu. Doslovno sam uzeo loptu, stao sa CBom i cekao da me napadne. Lik nije htio napast. Onak. Igramo taj jebeni kuo da se zabavimo, igramo kvalitetnu fifu bez drop back sranja. I kaj se dogodi. Kopija WLa. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2020 17:30 (SimeKZ).
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

90% tekmi mi zavrsavaju tako ili porazom sa jednim golom razlike. To je to. Ili patnja isusova ili fasujem od jednog jedinog udarca.

Proso sam u polufinale onog WC kupa na FBC stranici. Isto momci tako igraju. Zatvore se, svi 4231 i trce sa camom loveci loptu. Doslovno sam uzeo loptu, stao sa CBom i cekao da me napadne. Lik nije htio napast. Onak. Igramo taj jebeni kuo da se zabavimo, igramo kvalitetnu fifu bez drop back sranja. I kaj se dogodi. Kopija WLa. 

Kad drugo ne znaju. Ljudi su zbunjeni vise s tim taktikama koje se ponasaju na random i ovim karticama za koje nikad nisu culi a imaju 95 ocjenu. I onda svi drkaju po yt taktikama. Recimo ja sam nasao neki, ne bi nazvao lijek vec samo tabletu protiv bolova za te koji igraju s tom drop back i width1 taktikom. Stavim im atacking fullbacks i get in the box. I onda idem po boku i prvi put mu otrcim ravno samo i low driven na peterac, a drugi put mu drag back lupim i ispadne cjela obrana. Kod tih uljetavanja najbolje je pustiti napadace da pretjeraju i otrce u gol i tad se vrate i stoje tocno di treba a njegova obrana ako je drop back ne prati napadace. Get in the box optereti sesnaesterac i vise se ne zna tko pije a ko placa. I tad nades slobodnog igraca pritisnes pass i molis se da je igra dobro registrirala kome zelis. 60% je tocnosti negde. I kad se ti molitve uslisaju tad ide krunica da ovi branici nisu spidermani koji ce izbacit loptu s crte. Ako jesu spidermani tad imas kontru koja je proizasla is savrsenog lobtrugh passa iz okreta i imas 50% sanse da primis gol s najjednostavnijim pritiskom shoot gumba. I vjerojatno te ceka dab proslava. I to je otprilike to. :D

13 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Kad drugo ne znaju. Ljudi su zbunjeni vise s tim taktikama koje se ponasaju na random i ovim karticama za koje nikad nisu culi a imaju 95 ocjenu. I onda svi drkaju po yt taktikama. Recimo ja sam nasao neki, ne bi nazvao lijek vec samo tabletu protiv bolova za te koji igraju s tom drop back i width1 taktikom. Stavim im atacking fullbacks i get in the box. I onda idem po boku i prvi put mu otrcim ravno samo i low driven na peterac, a drugi put mu drag back lupim i ispadne cjela obrana. Kod tih uljetavanja najbolje je pustiti napadace da pretjeraju i otrce u gol i tad se vrate i stoje tocno di treba a njegova obrana ako je drop back ne prati napadace. Get in the box optereti sesnaesterac i vise se ne zna tko pije a ko placa. I tad nades slobodnog igraca pritisnes pass i molis se da je igra dobro registrirala kome zelis. 60% je tocnosti negde. I kad se ti molitve uslisaju tad ide krunica da ovi branici nisu spidermani koji ce izbacit loptu s crte. Ako jesu spidermani tad imas kontru koja je proizasla is savrsenog lobtrugh passa iz okreta i imas 50% sanse da primis gol s najjednostavnijim pritiskom shoot gumba. I vjerojatno te ceka dab proslava. I to je otprilike to. :D

Tak sam pustio jednog lika i zatvorio 5m da ne moze povratnu dat. Opalio je 4 bara powera u prvi kut sa Neymarom da je moj TS ostao stajat.

13 godina
FIFA 20

Zamjena za Lacazzete

3 Aguero
0 Aubameyang
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Tak sam pustio jednog lika i zatvorio 5m da ne moze povratnu dat. Opalio je 4 bara powera u prvi kut sa Neymarom da je moj TS ostao stajat.

Pa to je cisto skolski. Cuo sam jednom klopa kako prije tekme salahu govori idi u mrtvi kut kad ti vvd doda iz okreta to ti je op. :D

12 godina
neaktivan
FIFA 20

Danas opušteno

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?

1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Joooj kako se ovaj panj nagledao animacija.... Znači posere ga igra, povede 2-0 u prvih 10 min, odbijanac na odbijancu, dok nisam stavio drugog cb-a. Kad mu je JO zavukao hattrick i Mbappe dokusurio, ja mislim da je proplako od muke sa svojim dabbanjem iz prvih 10min igre i pauziranjem nakon svakog gola.... Ništa mi ne diže tlak ko kreten koji svaki gol dabba ili ima onaj retardirani ples šupkom i onda još pauzu do kraja lupi nakon gola. Kako onda radi inat.

E da, složio sve ove sbcove danas, nula bodova svi, osim u ovom efl totsf, opako sam dobro prošao, Pereira opako dobro izgleda po statsima, moram ga isprobat, već je Mbappe na putu van iz kluba i kemijam brazilsku vezu i napad, imam Neymara, Freda, Jo-a, još kupit drugog st-a (ss v.junior ili moments mouru i desno krilo ss mouru ako bi uzeo v.juniora ili firminha, nemam pojma, još preslagujem u glavi), ili desno neću ništa dirat, ostavit ovog totsf icardija, moments thauvina i u vezi ikonu i milina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jebo me pas ako ja ovo vise kuzim. 

Idem si odigrat DRa. Cisto da drzim Rank II. 

Prva tekma. Delay nevjerovatan. Dobijem tekmu 3-2 s tim da sam u 86min napravil penal sa igracem kojeg nisam uopce kontroliral. Genijalno da genijalnije ne moze bit. Douglas Costa naprijed konstantno ima dodir do dva vise nego inace. Dodam mu u noge, on ju stopa tak da se ona odbije u zrak. Kad ona ode u zrak, on je gotov. CBovi ga pojedu. Nikud nikam.

Naravno, vrag neda mira... ajmo jos jednu. Drugu tekmu. Tap, tap, tap... 4-0 do poluvremena. Lete, idu ko navinut. Douglas first time fake shot i proleti kroz obranu. Spremim par komada sa njim, jedan WBY i drugi sa Hazardom nakon 2 skill movea i finess iz 16m. 

Cist dokaz ne konzistentnosti unutar samog koda igre. Gdje jednu tekmu gura tebe, drugu protivnika. Kako je to moguce da u eSport igri, gdje se kvalifikacije za regionalna i svjetska natjecanja dogadaju unutar jednog, jedinog moda. Unutar 30 utakmica. Unutar 3 dana. Gdje ti u 8h gameplaya moras imat savrsenu konekciju, savrsen gameplay i ugasen DDA kako bi uspio doci do verificiranja. Ko moze bit sretan nakon pobjede u ovoj igri jbt led. Pa to je bolesno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

E da, složio sve ove sbcove danas, nula bodova svi, osim u ovom efl totsf, opako sam dobro prošao, Pereira opako dobro izgleda po statsima, moram ga isprobat, već je Mbappe na putu van iz kluba i kemijam brazilsku vezu i napad, imam Neymara, Freda, Jo-a, još kupit drugog st-a (ss v.junior ili moments mouru i desno krilo ss mouru ako bi uzeo v.juniora ili firminha, nemam pojma, još preslagujem u glavi), ili desno neću ništa dirat, ostavit ovog totsf icardija, moments thauvina i u vezi ikonu i milina.

Ja dobio nekog engleza ratinga 84 RB. Niti za SBC nije osim ako neće tražiti tots karticu u jačim tots sbc kao do sada.

Igram sad s nekim likom, pet puta mu izađem pred golamna i sve brani a onda mi zabije takva sranja od golova da bih plako. Na kraju me pregazi 4-1. Prvi gol stoper blokira udarac i nakon toga ga ne mogu pomaknuti, naravno on svog napadača može i zabija gol. Golmanska reakcija je posebna priča. Ne znam u kojem crtanom filmu bi ovako golman reagirao. Inače kod tog gola mi nije htjelo prebaciti na pogbu koji ide prema napadaču i lik ništa ne radi nego samo ide ravno na mog stopera. Nevjerojatno kako se liku otvori rupa po sredini gola na 16m. Ovaj drugi gol lik mi zabije na način da ga markiram s boatengom i odjednom se boateng raspe po podu. Niti sam ja lika dirao niti je lik mene dirao. Nakon toga raspad sistema što se vidi po kretanju ostalih igrača jer nisam znao s kojim igračem upravljam nakon što je boateng pao u nesvjest. Svi igrači mi se razmiču od njega i naravno gol. Sam sam kriv što nisam zabio ali opet zašto moram primati uvijek ovakva sranja a nikada ne dobijem priliku da nešto takvo zabijem? Danas mi lik s golmanom doda loptu henryu i on s nekih 7 m po sredini puca uz samu stativu pored praznog gola u gol aut?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2020 21:56 (movie).
16 godina
FIFA 20

Upravo sam završio najgluplju i najčudniju utakmicu ikad. Ajd što kretenu ne sudi ofsajd od najmanje 5m, ajd što kretenu ne sudi faul, to sam sve već vidio nebrojeno puta, ali da mi sudac ometa obranu, e to još nisam vidio, majmun što nisam snimio partiju, a nisam updejto drivere pa mi ugasilo gfe. Znači lik petlja nešt na vrh 16erca mog, a sudac stoji ispred njega 2m, u mom 16ercu (WTF!?!?!?), i to točno u liniji kretanja mog obrambenog, i logično ovaj se odbije od njega, a tenkre zabije gol nesmetano. Slijedeći njegov napad, opet sudac utrčava u 16erac, a lopta na 20m od gola, i opet ista stvar. WTF, novi čit ili novi fičure ovog updejta od danas??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Nisam planirao rješavati ovaj TOTS SBC za engleske lige, al mi vrag nije dao mira pa sam ga napravio.

I dobijem najlošiju karticu koja se može dobiti, a najbolje od svega je što sam tu istu dobio danas u nekom untradable paketu tako da s ovom mogu guzicu obrisat.

Mislio sam, ako ništa, barem će biti za TOTS SBC koji bude tražio TOTS kartice.

Mislim da me EA trola.

BTW

8. divizija bez poraza.

Svaku treću-četvrtu odigram do kraja, ostalo kvitaju.

Primio sam u 15-tak utakmica 2 gola, ali dolaze sve teži protivnici.

Ustvari, loši igrači, ali meta taktike koriste pa me jebu sa drop back dok ih ne probijem.

Kad ih probijem polude pa ih natrpam, ali mi to ide na kurac kako igra radi za njih i izluđuje me jako.

Jednu sam skoro ALT-TABao jer me iznervirala igra, ali sam odlučio da igram ozbiljno do prvog poraza pa ćemo dalje po starom :)

Naručio sam neki dan novu tipkovnicu pa kad dođe treba na njoj malo razraditi ALT i TAB tipke :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Kakav poraz lik pokupi. A tek penal, show. Kolko je covjek smiren u nekim situacijama... brijem da kad pukne, lansirat ce pol susjedstva u svemir.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Žalosno je da kraj svih pustih top napadača u PL, mene fascinira Shaqiri sa 6-7 chemom na st-u. Kako nemilice lik trpa, to je strašno. Tko si nije riješio PL sbc, nek si ga složi, lik je luđi od Messija, ljevak, 4wf, ali ima top u obje noge. Evo ss zadnje 2 tekme rivalsa od maloprije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo složio sbc Man-On i op Bentancur i izgled tima nakon upgrade-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2020 9:31 (Artem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2020 9:33 (Artem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2020 9:32 (Artem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2020 9:32 (Artem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sorry prvi post sa telefona :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ako ovaj petak dolazi EPL i Saudijska liga + EFL je u paketima do ponedjeljka. Onih 4% za TOTS je 80% u Saudi, 19,99% u EFL i ostalo u EPL.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 20

Mater im bolesnu,retardiranu, umobolnu, bezobraznu kanadsku. Igram protiv nekog frajera "skillera" ja sam njemu uzeo loptu 16 puta bez da sam je uzeo lopta mu se samo odbije nazad toliko mi je puta to napravio da sam poceo brojati da vidim do koliko to ide. Na kraju sam alt+f4 stisnuo pri rezultatu 1-1 u 60min. Da vise od 16 puta ja mogu uzeti loptu bez da je uzmem pa koji je to k od igre. Zasto igram ako nisam bitan, misle da ce se popraviti situacija ako ubace u igru da ti pokaze koliki je ping nece, to ionako u svim igrama postoji vec 10 godina. Neka stave obavijest na pocetku utakmice "ei smece korisnicko ovu utakmicu smo odlucili da napravimo budalu od tebe" i da tako nesto postoji bio bi im zahvalan jer bi samo alt tabao takve utakmice dok mi ne budu dosli normalni uvjeti za igranje jer ovo je cisto jebanje u mozak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2020 12:07 (The_K).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Napravim zam neki seria a milestone. Izade mi ova kartica koja mi izgleda bolesno dobro. Koji luck, strasno. 

EDIT: Sve sam blize tome da Boateng bude drugi stoper a Da Costa RB. Samo da jos smislim kak poslozit ekipu... To bi bilo vrh. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2020 15:39 (SimeKZ).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo koga zanimaju taktike 

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Znači, ja sam glup za ovu igru i tu pomoći nema. U deset situacija kada trebam gurnuti loptu između dva protivnička igrača svom igraču u prostor koji onda trči sam na gol ja u svih 10 situacija pogodim njegovog igrača u noge iako gađam između njih dvojce. Imam rupu od bar dva metra i ja je ne mogu pogoditi. S druge strane protivnik bez beda pogodi svih deset puta. Da ne bi bilo zabune ništa protivnik ne radi. On stoji a ja mu dodam točno loptu u noge iako pokušavam pogoditi tu rupu od dva metra i ne ide. Lik ima ben yeddera i kada se s njim zagradi moji stoperi koji su duplo fizički jači od njega samo se odbijaju. Svaka izbijena lopta mu se vraća. Ja tako ne mogu igrati niti ikoga dobiti. Ovog lika strgam i lagano izgubim i ništa mi nije jasno.

Ništa on nije odigrao specijalno samo mu je sve prošlo ono što nije prošlo meni. Lik u svojih 16m s leđa uđe u mog henrya i oduzima mu loptu bez prekršaja. Ja njegovom ben yedderu u svojih 16m nekoliko puta oduzimam loptu ali mu se uvijek vraća. Jednu tekmu prije brojao sam, liku sam 8 puta uzeo loptu i osam puta mu se vratila samo drugom igraču. Na kraju mi je zabio gol. Ono, ne živciram se ali neke stvari ja u ovoj igri očito ne kužim. Ovaj lik mi je 5 golova zabio finesse udarcem s oko 16m. To su tako mlaki udarci bili da sam ih ja pucao niti jedan mi ne bi ušao, a moj golman se kod svakog udarca baca dolje a lopta iznad njega lagano ulazi u gol. Fakat ne kužim?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2020 18:36 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice