FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.149
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Ma totalno jebanje u mozak,i onda te samo spizdi nazivciras se i samo pocmes gubiti . Evo sad igram vodim 2:0 nemocan lik,i samo se okrene igra i satare me na kraju 3:2 za njega . Ma
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Pocela se raditi prevelika nauka od igre... Dovedi si igrace koje hoces i koji su tebi dragi/dobri, igraj i uzivaj te obavezno koristi zastitu da nebi zatrudnio sa EA :)

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

To sam uvijek govorio, igraj s tebi dragim igračima a ne onima koji su meni dobri. Ja kao autista, svake godine igram s istim igračima. Maksimalno mi se po momčadi pojave dva nova igrača s kojima do tada nisam igrao. Recimo, ove godine novi su mi kante, sanches te embolo. Ne mogu igrati s igračima koji mi nisu simpa ma kako dobri bili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Složim ovaj novi SBC i dobijem opet jedan item u packu, reko opet coinsi, a unutra gold pack.

Običan gold pack s jednim rare itemom i uleti mi Kante.

31.500 coinsa i ode u sekundi tako da se danas neću žaliti :)

koliko vidim tebe lipo sere ove godine 

13 godina
C3c1l kaže...

Malo bolje nego prijašnjih godina, ali i puno više packova otvaram zbog SBC-a pa mora kad-tad nešto bolje uletit.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Malo bolje nego prijašnjih godina, ali i puno više packova otvaram zbog SBC-a pa mora kad-tad nešto bolje uletit.

Ja sam dokaz da ne mora. U preko 600 packova dobio sam tri kartice koje nečem sliče a sve ostalo je bila tragedija. Sve sam probao. Otvarao sam packove rano ujutro, pa ujutro, pa u podne, pa poslijepodne, pa navečer, pa kasno navečer, pa u ponoć, pa poslije ponoći. I ništa. Sve sam to kombinirao s otvaranjem packova s konzole, računala, tableta, mobitela i opet ništa. Jednostavno katastrofa. Prošla fifa mi je bila još gora. U tisuću packova nisam dobio if igrača. Jedina kartica vrijedna pažnje mi je bila aguero. Ove godine sam dobio tri kartice koje su zajedno vrijedile kao aguero prošle godine pa sam opet na istom. Ajde, bar sam dobio if karticu. No nevjerojatan je taj niz u ove dvije godine u kojima ne mogu ništa poštenog dobiti. U fifi15 sam se nadobijao strašnih kartica u packovima. Na sif neymaru, hazardu, rooney i ibri sam zaradio preko 30 milijuna coinsa. To su bila vremea... Valjda ću u fifi 18 imati više sreće jer vidim da u ovoj više nema smisla otvarati packove.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 10:41 (movie).
13 godina
movie kaže...

Ja sam dokaz da ne mora. U preko 600 packova dobio sam tri kartice koje nečem sliče a sve ostalo je bila tragedija. 

Čim sam poslao poruku sjetio sam se tebe i znao sam da ćeš reagirati :P

Jbga, tebi je tako grah pao ove godine :D

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
FIFA 17

FIFA 15 mi je bila prva i najjača po packovima - aguero, lewa, robben, reus, kompany, curtois, IF david silva, ma svašta sam otvarao i dobijao... Prošla godina je bila katastrofa, možda jedan IF koji je otišao za oko 20k i jedna kartica koja je otišla za oko 100k (ne sjećam se više tko i šta, možda Di Marija nisam siguran). Ove godine jedna IF kartica za oko 15-20k i Griezman koji je otišao za 300k. Ali ove godine sam otvorio najmanje packova ikad, fokusirao sam se na market i uspio iskemijati oko 800k coina koliko sad imam te čekam TOTY u nadi da će cijene pasti pa da si pribavim vidala, auba, reusa i robbena :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Da, gledam sad baš FIFA 15 ekipe što sam imao pa to je bilo strašno, premier liga mi je bila: Curtois - Zabaleta, Kompany, Koscielny, Baines - IF David silva, Ture, IF Cazorla - Hazard, Aguero, Sanchez. A bundesliga: Neuer - Piczcek, Boateng, Hummels, Alaba - Gundogan, Thiago, Luis Gustavo - Reus, Lewa, Robben

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 11:10 (CrazyMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Jucer odigro seasons jednu tekmu a nisam prije tog nepamtim. I nevjerojatno koliko usrana igra, pa jel moguce da je toliki input lag, znaci stisnuo sam da pucam i igrac se vrti oko lopte 3 sekunde i onda opali.

Je li to neki scandal bio momentum se zove gdje je lik nasao kod u fajlovima od fife?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hanteed kaže...

Jucer odigro seasons jednu tekmu a nisam prije tog nepamtim. I nevjerojatno koliko usrana igra, pa jel moguce da je toliki input lag, znaci stisnuo sam da pucam i igrac se vrti oko lopte 3 sekunde i onda opali.

Je li to neki scandal bio momentum se zove gdje je lik nasao kod u fajlovima od fife?

Nešto se pronašlo u kodu igre - http://www.ultimateteam.co.uk/2016/12/27/fifa-17-momentum-adaptive-diffculty/

10 godina
neaktivan
FIFA 17

vidim na redditu bruje o ovom, neka drago mi je da su svi ustali protiv zločinačke politike ea

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Momentum je izgovor onima koji ne znaju igrati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Gluposti, momentum je evidentan.. Može se pobjediti, ali ti igra maksimalno otežava, jednostavno ti ništa ne ide od noge, krivi pasovi, loši šutevi, sve lopte se protivniku odbijaju, tvoji su spori ko k, protivnički igrači lete terenom... 

11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Hahaha,svaka čast.Lijepo rečeno.

13 godina
Hexfire kaže...

Ne slažem se.

Da ne ispadne da sam ja neki pro koji sere, dat ću ti obrnuti primjer iz vlastitog iskustva.

Nedavno sam igrao protiv lika koji baš zna igrati.

Zna skill poteze, ali ih nije zloupotrebljavao nego ih je koristio rijetko, ali baš kad treba da stvori višak i otvori prostor.

Lik me doslovno rastavio tu utakmicu, ja centar nisam prešao.

Statistika na kraju utakmice je bila otprilike 25/19 njegovi udarci, a ja 0/0 - znači nisam mu opalio na gol.

Rezultat na kraju je bio 0-0.

Ono što nije moj golman obranio, njegovi su promašivali ili pogađali stative.

Ja sam pred kraj popustio, više nisam igrao jako jer mi je bilo neugodno više, ali ni tada lik nije mogao zabiti.

Ponavljam, dečko igra FIFU odlično, točno se vidi da zna.

Ali taj put mu momentum koji je više nego očito bio na mojoj strani nije dozvolio da pobijedi.

Sad mi je žao što nisam snimio tu partiju pa da vidite kako momentum sjaji u svom punom sjaju.

[19xx] 4ntraks
14 godina
CrazyMan kaže...
Hexfire kaže...

Gluposti, momentum je evidentan.. Može se pobjediti, ali ti igra maksimalno otežava, jednostavno ti ništa ne ide od noge, krivi pasovi, loši šutevi, sve lopte se protivniku odbijaju, tvoji su spori ko k, protivnički igrači lete terenom... 

Joj daj me nemoj. Momentum je standardi dio igre i htio ti to ili ne, "on" mora biti u igri da bi bila kakva je. Kao drugo ako igraš na assissted i krivo dodaješ ili pucaš, to si si kriv sam. Tvoji su spori jer igraš sa 70 fitnesa, lopta se odbije protivniku jer nemaš sreće, itd itd.

Kao treće, ljudi kad pobjeđuju onda ne vide momentum nego se hvale kako su dobri, a kad izgube onda je kriv momentum, a ne nedostatak skilla.

Svake jebene godine ispočetka se priča o momentumu, a već i ptice na grani znaju sve o tome. I sad hrpa debila na nekakvom redditu izmišlja toplu vodu jer su otkrili file momentum u system folderu FIFE. 

A jebote život... taman misliš da si sve moguće gluposti pročitao u nekoj kalendarskoj godini.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
CrazyMan kaže...
Hexfire kaže...

A jebote život... taman misliš da si sve moguće gluposti pročitao u nekoj kalendarskoj godini.

Strpi se, ima jos tri i pol dana...

I am over 9000!!!
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
CrazyMan kaže...
Hexfire kaže...

Joj daj me nemoj. Momentum je standardi dio igre i htio ti to ili ne, "on" mora biti u igri da bi bila kakva je. Kao drugo ako igraš na assissted i krivo dodaješ ili pucaš, to si si kriv sam. Tvoji su spori jer igraš sa 70 fitnesa, lopta se odbije protivniku jer nemaš sreće, itd itd.

Kao treće, ljudi kad pobjeđuju onda ne vide momentum nego se hvale kako su dobri, a kad izgube onda je kriv momentum, a ne nedostatak skilla.

Svake jebene godine ispočetka se priča o momentumu, a već i ptice na grani znaju sve o tome. I sad hrpa debila na nekakvom redditu izmišlja toplu vodu jer su otkrili file momentum u system folderu FIFE. 

Ma ne kažem ja ništa, bolji igrač je bolji igrač, bio momentum ili ne, ali kao što Skilledžija i movie kažu, nekad jednostavno lopta neće u gol. Što se tiče fitnesa, nikad ne igram ispod 100, uvijek mi svi igrači na terenu imaju 100% fitnes tako da do toga nije. Skontao sam također da što mi je veći overall rating ekipe to mi slabije igraju, stavim 2-3 brončana u zamjene, overall se spusti za 2 i odma svi trče, ne vuku se ko babe...

Nekad i pobjedim uz momentum, kako god puknem lopta uđe u gol, ubijem lika 3:0, a tu smo si negdje, nije ništa toliko lošiji od mene. A nekad tako i izgubim.. Samo me to živcira kod EA-a (uz SBC), neka ostave fluidan gameplay kao i offline pa neka bolji igrač pobjedi, a ne ovako...

14 godina
CrazyMan kaže...
 neka ostave fluidan gameplay kao i offline pa neka bolji igrač pobjedi, a ne ovako...

I ubiti si odmah 70% profita, odokativno.

16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
CrazyMan kaže...
 neka ostave fluidan gameplay kao i offline pa neka bolji igrač pobjedi, a ne ovako...

A znam, tako je, jebajga, njima je samo profit bitan... Kad smo već kod momentuma, jel netko igrao PES, jel tamo ima toga ? :D

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Razumijem kad imaš sreće ili ne, jucer protivnicki igrac dobio loptu u petercu i ja nemogu promjenuti na cooka koji je pored njega da izblokira vec sa danielsa mjenja na neke dalje igrace, i naravno cook ko mumija stoji i ovaj opali i zabije gol. Da bi ja snimao takve siutacije mgoo bi film napraviti, to su situacije gdje si bespomocan gdje stvarno nemozes nista uradit.

Kako kad igram kick off nema takvih situacija i mnogo ljepši gameplay i vidi se da je sporiji

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

Koji je uopće tvoj stav?!

Prvo kažeš da momentuma nema, a zatim tvrdiš da ga ima i da igra bez njega ne bi funkcionirala.

Nema smisla da se raspravljamo ako obojica zastupamo istu tezu ;)

Slažem se da nekakav momentum treba postojati, ali umjeren.

On je prije svega prisutan zbog slabijih igrača, tj. da im povremeno digne moral kad pobijede boljeg protivnika.

No, iz osobnog iskustva mogu primjetiti da momentum nije nimalo umjeren i da nije rijedak, a to ponekad zna čovjeku dići tlak.

Zato se godinama spominje i ljudi ga okrivljuju za sve.

Pa ne bi pro igrači bezveze igrali s brončanom klupom da je sve OK - zar ne?!

Gledam jučer onog gorillu - lik ima 800 pobjeda valjda i 30 poraza i na klupu je naslagao brončane rejtinga 45.

Takvom igraču po mom mišljenju ne trebaju brončani na klupi, ali ih svejedno ima iz nekog razloga.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kada bi vratili parametre individualnog ili timskg morala mislim da bi tada mnogo toga bilo jasnije i svatko bi mogao na vrijeme reagirati. Ovako su sebi ostavili prostor za manipulacije, a nama da se pitamo: "Zašto ovo..., zašto ono...?"

Nebuloze koje sam ja doživio u ovoj igri mogu samo objasniti postojanjem "nevidljivog morala". Npr. guram našeg Mandžu u prvi plan i taj ne može zabiti već 15-tu tekmu iako ga stalno forsiram i štimam mu da zabije, ali jednostavno ne može pogoditi prazan gol. Igrač koji je u početku davao po 2-3 gola u 1 tekmi, čak u jednoj 5 komada, sada poslije 50 tekmi i zadnjih 15 bez gola se ponaša i izgleda kao neki bronze kloc od 190cm.

U FIFA 12 taj moral je bio odlična stvar i nekako se mogao osjetiti, a dao se srozati nakon 2-3 izgubljene za redom.

Nekad sam vodio računa o pobjedničkom nizu i čim bi izgubio 2 u online seasons, odmah bi išao igrati bilo što u offline modu i tamo nakantao neki klub i napadači bi imali ocijenu poslije tekme blizu 10-ke i onda ponovo igrao online.

Sada više nemam vremena za te egzibicije i gadi mi se igrati bilo što offline.

Možda mlatim praznu slamu, ali kada vidim seasons sa pravim klubovima gdje se prati forma igrača i gdje se osjeti kada igraš sa Chelsea-om koji trenutno gazi sve ili npr. sa Man U. kojem ne cvjetaju baš ruže. Ni FUT nije daleko, ali to vjerovatno šljaka na drugačiji način, jer kako drugačije objasniti toliko čudnih situacija?

Na kraju kada se sve zbroji i oduzme, mislim da smo za poraze 90% krivi mi, a 10% otpada na EA.

3 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

vidim na redditu bruje o ovom, neka drago mi je da su svi ustali protiv zločinačke politike ea

Toliko su ustali da su do 21.11. prodali igru u 12 milja komada. Mislim da je to novi rekord. Ako ništa imat će najveću bazu igrača koji će ustati protiv zločinačke politike i firme..

10 godina
neaktivan
movie kaže...
hanteed kaže...

Toliko su ustali da su do 21.11. prodali igru u 12 milja komada. Mislim da je to novi rekord. Ako ništa imat će najveću bazu igrača koji će ustati protiv zločinačke politike i firme..

ma nisam bas tako mislio, nego eto bruje

17 godina
TheMaverick kaže...

Na kraju kada se sve zbroji i oduzme, mislim da smo za poraze 90% krivi mi, a 10% otpada na EA.

Slažem se. Uvijek vidim kada ću popiti gol. U većini situacija sam ga isprovociram kao s tim golmanskim ispucavanjem lopte ili primanjem lopte a da ne držim L2 pa lik odnese i mene i loptu bez prekršaja iako je po meni to očiti prekršaj. No s druge strane nije normalno da ispucam loptu 20 puta i svaka završi kod protivnika jer se od mog odbije kao od zida ili jednostavno se kod promjene kadra ispred mog igrača fantomski stvori njegov. Ista stvar je kad uđem u tekmu gdje lik ne može ispucati loptu jer sam uvijek ja prvi na njoj ma što on pokušavao. Ne znam jeste li primjetili ali recimo cijelu tekmu kontrolirate skok na centru pri protivničkom izbijanju bez problema. I onda dođe zadnjih 10 minuta tekme i lik ispucava bekovsku i svaki put na centru njegov igrač sam prima loptu. Odjednom svi moji igrači stoje daleko kako bi lik mogao primiti loptu. Meni je to najočiti primjer kada se igra umješa u pokušaj kreiranja promjene rezultata. Već sam sto puta rekao da ne znam kada pobjedim jer sam bio bolji ili me je igra pogurala. Isto tako je i kod poraza. I to živcira.

Pa ako si bolji, dobi me 10 puta za redom. Neću zbog toga gubiti volju već će samo u meni porasti želja da napredujem i da te dobijem. Mislim da moral ne bi trebali vraćati u igru jer će se opet pojaviti nove kartice koje će biti skupe ko sam vrag kao što su svojevremeno i bile. I da, kako je netko rekao i meni se jučer dogodilo. Lik na 16m primi loptu a ispred njega je moj igrač. Već kod slanja lopte vidim gdje će i prebacim na tog igrača ali igra prebaci na bočnog koji je skroz sa strane. Prebacujem ko manijak ali neće. Lik primi neometan loptu i lagano zabije. U tom trenutku uspijem prebaciti na željenog igrača. Naravno, sada je ionako nebitno.. to je fifa, to svi znamo i pri kupnji igre s time smo se unaprijed pomirili.. tu i tamo se ovdje isplačemo jer mislimo da nam je tako lakše..

14 godina
Skilledžija kaže...
Hexfire kaže...

Prvo kažeš da momentuma nema, a zatim tvrdiš da ga ima i da igra bez njega ne bi funkcionirala.

Gdje kažem da ga nema? Samo velim da ga ljudi koriste kao izgovor nakon svake proklete izgubljene tekme i opet ispočetka kreću svakojake teorije zavjere.

Suština je ovakva:

Momentum ili kak god hoćete to zvati definitivno postoji. Ali na godišnjoj razini ti podjednako pomogne i odmogne pa postaje nebitan. Nije to neki exploit ili cheat pa da je dostupan manjini.

Svatko tko igra ovu FUT godišnje i zaozbiljno zna da će 100 tekmi koje je morao dobiti izgubiti, ali da će u 100 koje je morao izgubiti izvući barem bod. 

FUT je (za one koji to shvaćaju) klasičan free to play MMO. Grindaš xp (coinse), da bi kupio bolje iteme (igrače) i napredovao kroz sadržaj (seasons, draft, FUT champions).

E sad, u MMO-u je lako jer ak ja imam mač sa 10 dmg, a ti sa 20 dmg ubit ćeš boga u meni svaki put ako je klasična borba na poteze (karikiram, ne trebam hard core RPG-ovce da ih ovog rade filozofiju). Ali u nogometu nije tako. Ti ako si loš, đabe ti što si upravo dao milijon coinsa za Messija. Može ti pomoći tu i tamo, ali u pravilu malo koristi ako jednostavno ne znaš igrati. E tu onda u mix ulazi momentum koji omogući i onome koji lošije igra da ima "fighting chance".

Dal je to fer prema onima koji znaju igrati, nije. Dal EA radi toga zgrče puno veće pare nego bi inače, definitivno jer su uspjeli prodati hrpetinu primjeraka nogometne igre ljudima koji niti znaju igrati niti ih isti zanima u stvarnosti. Osobno mi momentum ne smeta jer bi vraga mogao nekog pobijediti sa svojom Hrvatskom B i Tkalčićem na RM u DIV 7, ali da je i sve "fer" ne bih se bunio. Što prije se pomirite s tim da je to tu i da će tu ostati, to bolje.

14 godina
neaktivan
FIFA 17

EA Spain je na svom službenom twitter account objavila video (?) o tome kako postoji confidence golmana, odnosno ako obrani dva tri nekakva zicera što lošim aimom napadača, što ometanjem obrambenog i sl.. golmanu je samopouzadanje skočilo i brani izvan svojih uobičajenih mogućnosti.

I recimo kada sa tim saznanjem pogledaš kako svi pro igrači igraju, a igraju tako da pucaju na gol samo kada su 100% sigurni da će ga zabiti iliti kako bi moderni igrači rekli "sweaty goal", očito da ima nešto i u tome.

Ima li nešto i u moralu ostalih igrača nakon što 15 puta pucaš protivniku na gol, a on tebi jednom i zabije... padnu li igrači u depru nakon toga... postoji li moral još uvijek u igri iako ga je EA 2014. uklonila pa se ne vidi... zašto nema nijedna stranica koja pokazuje atribute igrača, atribut "composure", a vidi se na svakom igraču kada si u igri...

Jučer je nekoliko streamera o tome bacalo svoje teorije i razmišljanja, zanimljivo/smiješno je bilo za slušat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 15:05 (soft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Skilledžija kaže...
Hexfire kaže...

Gdje kažem da ga nema? Samo velim da ga ljudi koriste kao izgovor nakon svake proklete izgubljene tekme i opet ispočetka kreću svakojake teorije zavjere.

Suština je ovakva:

Momentum ili kak god hoćete to zvati definitivno postoji. Ali na godišnjoj razini ti podjednako pomogne i odmogne pa postaje nebitan. Nije to neki exploit ili cheat pa da je dostupan manjini.

Svatko tko igra ovu FUT godišnje i zaozbiljno zna da će 100 tekmi koje je morao dobiti izgubiti, ali da će u 100 koje je morao izgubiti izvući barem bod. 

FUT je (za one koji to shvaćaju) klasičan free to play MMO. Grindaš xp (coinse), da bi kupio bolje iteme (igrače) i napredovao kroz sadržaj (seasons, draft, FUT champions).

E sad, u MMO-u je lako jer ak ja imam mač sa 10 dmg, a ti sa 20 dmg ubit ćeš boga u meni svaki put ako je klasična borba na poteze (karikiram, ne trebam hard core RPG-ovce da ih ovog rade filozofiju). Ali u nogometu nije tako. Ti ako si loš, đabe ti što si upravo dao milijon coinsa za Messija. Može ti pomoći tu i tamo, ali u pravilu malo koristi ako jednostavno ne znaš igrati. E tu onda u mix ulazi momentum koji omogući i onome koji lošije igra da ima "fighting chance".

Dal je to fer prema onima koji znaju igrati, nije. Dal EA radi toga zgrče puno veće pare nego bi inače, definitivno jer su uspjeli prodati hrpetinu primjeraka nogometne igre ljudima koji niti znaju igrati niti ih isti zanima u stvarnosti. Osobno mi momentum ne smeta jer bi vraga mogao nekog pobijediti sa svojom Hrvatskom B i Tkalčićem na RM u DIV 7, ali da je i sve "fer" ne bih se bunio. Što prije se pomirite s tim da je to tu i da će tu ostati, to bolje.

Slažem se.Ja isto kad neku tekmu sumnjivu izgubim promislim pa kažem možda je momentum,ali kad pogledam snimke kakve sam golove primio i šta sam promašio...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice