OK, lik ima odlican w/l ratio, zaslužio je Rokija, mene strašno iritira kad neke budale sa 3 puta više loseva od winova (pričam o troznamenkastim brojevima) usere u packu i dobiju igrače koji vrijede brdo coinsa, zaslužili su to svojim "zalaganjem". Moj najskuplji igrač ove godine iz packa je Pique, istina, ne otvaram puno packova ali ovo što sam otvorio je srednja žalost.
Jučer me 2 puta izbace EA serveri iako je s mojim internetom sve u redu, odem im lijepo na live chat kao i dosad i lik mi dadne draft token. Posreći me i izvučem stvarno odličnu ekipu, osvojim draft bez nekih većih poteškoća i u packovima dobijem takvu skupinu panjeva da mi se učinilo da me netko gleda kroz spy cam i namješta ishod packova i gleda moju reakciju. Pa jebem te u *urac koji put mi se događa u ovoj i pogotovo prošloj fifi da osvojim draft i ne vratim ulog (15k, kojeg ovaj put ipak nije bilo zbog tokena). Tko tu koga pravi ludim ja ne znam.
Ja sam u dva navrata osvojio i nisam dobio 15k nazad. Ustvari nisam dobio rare igrača. Neki su mi objašnjavali da je to nemoguće.
Čisto da se nadovežem na kolegu Hexfire .
Momentum itekako postoji. Održava lošije igrače na nivou i za to služi. Ja ću priznat da je i meni pomogao, ali sigurno manje puta nego što mi je odnemogao. Sebe smatram barem iznadprosječnim igračem, igram aktivno online od fife 11 i ne sjećam se da sam prije fife 14 toliko gubio živce kao zadnje 3 fife. Najbolji dokaz za momentum je finale FIWC ove godine u fifi 16 di je Al Bacha, sedamnaestogodišnjak, pobjedio višestruko boljeg igrača i na gol razliku izvukao trofej najboljeg igrača svijeta (mada bi mu hugegorilla očitao bukvicu). Iz momentuma se možeš izvuć samo ako si vanklasni igrač kao oni frikovi sa 40/0 u weekend ligi. Jednostavno takvi igrači naprave 3 puta više gol šansi od nas i imaju više mogućnosti da ta lopta ipak prijeđe gol-liniju.
Ako je to ona tekma gdje lik gubi 3-1 pa dođe do 3-3 u zadnjim sekundama igre a gdje drugi gol padne ako se sjećam na čistu pogrešku golmana a kod trećeg se obrana razmiče da bi ga primila? Kad sam to gledao prvo mi je palo na pamet kako je igra ovog ujebala i kako bih se ja tog trenutka dignuo i rekao im da ih nabijem na onu stvar, njih i njihovu igru. Stvarno je bio školski primjer kako igra ujebe lika. Sramota.