- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mistery pack - 5.000 coinsa dobio - hvala EA!
Vjerojatno manje nego da sam prodao igrače koje sam uložio.
Ma ne vjerojatno nego sigurno.
Nabijem ih na kurac!
Ja onda necu niti slagati
Nisi me razumio, prodajem igrace, mnozina, za ukupno 30-50k koji inace idu za par sto coinsa.
Pa nemoras bit vidiovit, samo pratit SBC-ove, pogotovo MM. Evo sljedecu subotu igraju Celtics - Rangers, sad treba pokupovat masu srebrenih skota i okrenit ih kad izade MM. I ja nisam ima vise od 30-50 igraca u klubu do prije ove Fife, ali sad ih drzim i cekam trenutak kad ih se moze prodat. Rugani i Sturaro su isli za discard i a sad ih nema na marketu. Nisam lipe ulozio u ovu Fifu, samo od WL i SBC-ova tjedno zaradim oko 100-150k i to bez da dobijem nekog jakog igraca.
Meh mene taj free pack i ne dira previse, nisam ni ocekiva bolje od njih. A i da su ga dali sumljam da bi dobia ista vrijedno spomena.
Nisi niti ti mene razumio. Kada kažem vidoviti milan, mislim na to da nisam mogao procijeniti da će pogba sa 400k coinsa za manje od mjesec dana porasti na 650k coinsa ili recimo reus sa 130k coinsa na 190k coinsa u jednom trenutku. I da sada dalje ne nabrajam igrače. Ovo kaj ti radiš meni se ne radi. Ja pratim igrače s kojima igram i stalno ih kupujem kada im padne cijena i prodajem kada poraste. Do sada sam recimo aguera kupio i prodao bar dvadesetak puta. Ista stvar je s IF Toureom, boatengom, reusom, lewom i tako. Ja sam ti autista, držim se toga ko pijan plota i ostalo nemam pojma. Taj sbc uopće ne pratim. Sada sam odigrao za ova 4 igrača kaj su me interesirala i to je to.
Imam na novom acc sturara jer tamo igram s talijanima. Recimo ne znam zašto ga nema na marketu? Sada kada si rekao išao sam pogledati i fakat ga nema niti na PS4. Stavim ga i ode za 10k coinsa a kupio ga za 500 coinsa. Aj bar sam pokrio gubitak na ovom bezveznom mystery packu Za kaj se on slaže da je nestala kartica s marketa? Uništili su market s tim sbc. Cijene ne da ne padaju nego rastu.. Ovaj 12 mjesec nisam niti bio na marketu. Nešto sitno. Ne znam jesam li zaradio cijeli mjesec 200k coinsa? Cijene su stabilen i u blagom porastu pa mi se ne da visiti za siću.
Sve pet. Svak ima svoj nacin trejdanja, i ja sam prije investira u IF kartice i ove skupe igrace samo sto bi to sveukupno kratko trajalo jer bi do crnog petka vec jako pale cijene pa za bozic i onda oko TOTY-a je market u biti mrtav. Meni se osobno svida kako pokusavaju odrzat market na zivotu s ovim SBC jer cijene su stvarno ne predvidive ovim jakim igracima a i evo vec skoro dva tjedna su igraci izmedu 84-86 porasli, s druge strane znaju oni dobro zasto to rade a to je da ekipa otvara vise packova.
Sturara nema jer u MM za Milan - Juve su potrebni po jedan igrac Milana i Juvea i svih 11 moraju bit talijani, pa zato su Sturaro i Rugani 10k. Ove godine je stvarno jednostavno zaradit lovu, isto tako je jako jednostavno potrosit ako se pretjera s SBC-ovima.
Stvarno ne kužim kako ste toliko coinsa uložili u ovaj sbc, pa ja sam potrošio ravno 300 coinsa i to jer sam kupio 2 bronze igrača iz Boltona. Ostale igrače sam sve vadio iz kluba, a u klubu imate sigurno puno više igrača od mene jer otvarate packove a ja igram samo sezonu. Šta ste vi slagali gold timove, ili?
Stvarno ne kužim kako ste toliko coinsa uložili u ovaj sbc, pa ja sam potrošio ravno 300 coinsa i to jer sam kupio 2 bronze igrača iz Boltona. Ostale igrače sam sve vadio iz kluba, a u klubu imate sigurno puno više igrača od mene jer otvarate packove a ja igram samo sezonu. Šta ste vi slagali gold timove, ili?
Interesantno je da netko zna bolje od mene koliko imam igrača u klubu? Zar stvarno misliš da je netko mutav pa ide kupovati igrače na marketu pored onih koje ima u klubu? Ne kužim zašto bih trebao imati više igrača od tebe i kako si došao do tog zaključka? Uvijek imam onoliko igrača koliko mi je potreno za igranje. Igrače s kojima ne igram ne zadržavam u klubu već ih stavljam na market. Ništa u klubu nemam što ne koristim. Imam trenutno ravno 37 igrača u klubu. Složene nijemce, engleze i senegalce. Koje momčadi sam se od tri navedene trebao riješiti da bi složio ovaj sbc?
Uspio nekako složiti momčad za misteri pek za 3k coina, dobio medela koji je otišao za 1k pa jebeš mi sve. Od ovih plavih SBC-ova sam si složio insignea za talijane i to je to... Cijene su stvarno u nebesima, al ajd barem sam uspio zaraditi nešto zadnjih dana, kupio Lenu i Handanovića za oko 13-17k, oba su išla za nekih 30-40k, i sad ih se može kupiti nazad za nekih 18-20k, tako da je tu zarada bila od nekih 30k coina... Ukupno sam uspio doći na nekih 770k coina, trebaju mi kod njemaca još samo auba, reus, robben i vidal :D a kod talijana dybala, marchisio i crni broz, znači oko 2 mil coina haha
Da, i uspio sam se vratiti u 3. diviziju, imao omjer 6-0-1, trebao mi još jedan x za osvajanje naslova. Prvu tekmu izgubim 1:0, tvrda tekma bila, jedna mala greška s moje strane, solidan šut i gol. Na svu sreću sam sve rješio u drugoj tekmi koja je završila 0:0, isto dosta tvrda, ni ja ni protivnih nismo jurili, kao da je i njemu trebao x za osvajanje, prolaz ili ostajanje u diviziji. Taman bio počeo 3. diviziju, 1 pobjedu imao od 4:1 i reko dosta za danas, malo odmora pa ćemo nastaviti borbu za 2.
Interesantno je da netko zna bolje od mene koliko imam igrača u klubu? Zar stvarno misliš da je netko mutav pa ide kupovati igrače na marketu pored onih koje ima u klubu? Ne kužim zašto bih trebao imati više igrača od tebe i kako si došao do tog zaključka? Uvijek imam onoliko igrača koliko mi je potreno za igranje. Igrače s kojima ne igram ne zadržavam u klubu već ih stavljam na market. Ništa u klubu nemam što ne koristim. Imam trenutno ravno 37 igrača u klubu. Složene nijemce, engleze i senegalce. Koje momčadi sam se od tri navedene trebao riješiti da bi složio ovaj sbc?
Ja sam samo rekao da ne kužim kako ste uspjeli ne profitirat od ovog mystery packa. Ja packove ne otvaram, možda sam igrao draft 3-4 puta ali sve sam ih stavio u klub jer nema smisla to quicksellati. Dosta ljudi je slagalo gold momčad zabunom pa sam pomislio da ste to i vi radili jer nema apsolutno nikakvog smisla potrošit 10k na ovaj sbc sve i da nemaš jednog jedinog igrača u klubu.
Ja sam samo rekao da ne kužim kako ste uspjeli ne profitirat od ovog mystery packa. Ja packove ne otvaram, možda sam igrao draft 3-4 puta ali sve sam ih stavio u klub jer nema smisla to quicksellati. Dosta ljudi je slagalo gold momčad zabunom pa sam pomislio da ste to i vi radili jer nema apsolutno nikakvog smisla potrošit 10k na ovaj sbc sve i da nemaš jednog jedinog igrača u klubu.
Kad je krenuo ovaj sbc u 19 h nitko nije znao što se iza toga krije. Složio sam ga u par minuta, vidio da je voda i više me ne interesira. U isto vrijeme ovdje na forumu nas nekoliko je podijelilo iskustva. Za pola sata svima je bilo jasno da to nema smisla. Kako rekoh igrače ne čuvam u klubu. Čim nešto dobijem što mi ne treba odmah stavljam na market. Kako ćeš profitirati ako moraš kupiti 11 igrača a u sekundi su porasle cijene svim traženim nacionalnostima. U 19h brončane kartice su išle na bidanju i preko 1000 coinsa. Bilo je ludilo na marketu. Sada kada je provaljeno situacija je bolja no u prvih pola sata nije hilo normalno.
Da sam ih sve prodao na marketu dignuo bi više od 5.000 coinsa koje sam dobio.
Prvi dan isto, stavio sam nekoliko brončanih, ali i zlatnih i srebrnih - 100% veće vrijednosti od 4.000 coinsa koje sam dobio.
Sve igrače sam imao u klubu, niti jednog nisam kupio.
Tako da tvrdnja kolege da nije potrošio ništa ne drži vodu, a pogotovo da je zaradio na tom SBC-u.
BTW
Ja sam imao preko 400 igrača u klubu.
Danas imam nešto manje od 300.
Upravo zbog tog jebengo SBC-a.
Vrag mi nije dao mira, slozio sam i ja SBC, 5k dobio.
Nabijem ih.

ova fifa je čudo. znači ispao sam iz 3. u 4.div i pokušavam se vratit, ali ea je reko neće moći :) znači prvih 5tekmi 5pobjeda...tad mi pada na pamet ea...ma reko neće valjda sad hebat s tim jednim bodom kaj mi fali za promociju...haha... znači poslije toga 5 poraza u nizu!! hvala lijepo, doviđenja
Prvi dan isto, stavio sam nekoliko brončanih, ali i zlatnih i srebrnih - 100% veće vrijednosti od 4.000 coinsa koje sam dobio.
Tako da tvrdnja kolege da nije potrošio ništa ne drži vodu, a pogotovo da je zaradio na tom SBC-u.
BTW
Ja tebe stvarno ne razumijem. Ja pričam o mystery sbcu a ti hoćeš reć da moja tvrdnja da sam potrošio 300 coinsa ne drži vodu? Znači da lažem, ili? I kako nisam zaradio kad sam dobio 5k pack, u njemu Curtis Daviesa kojeg sam prodao za 800 coinsa
Možda na PS3 ali na PS4 nikako. Pa kako sam rekao ljudi su poslije 19h bidali i preko 1000 coinsa za brončane kartice. Nitko nije mutav da slaže momčad za 10k ako je može složiti za 3k. Volio bih da si mogao sjesti pored mene prvi dan u 19h 5 min i složiti mi momčad za 3k coinsa ako je ekipa bidala brončane kartice preko 1000 coinsa. Čudno mi je da nas je bilo toliko idiota u tih prvih pola sata?
BTW
Ja tebe stvarno ne razumijem. Ja pričam o mystery sbcu a ti hoćeš reć da moja tvrdnja da sam potrošio 300 coinsa ne drži vodu? Znači da lažem, ili? I kako nisam zaradio kad sam dobio 5k pack, u njemu Curtis Daviesa kojeg sam prodao za 800 coinsa
Činjenica je da nisi potrošio 300 coinsa jer igrači koje si imao u klubu isto nešto vrijede. Interesantno bi bilo vidjeti da si u tom trenutku prodavao te igrače koliko si mogao za njih dobiti. Možda si imao dva ili tri igrača u klubu koji su u tom trenutku išli za 2000 coinsa? Samim time tvoj trošak je veći a bilo kakva zarada upitna. Ja sam mogao staviti sturara kojeg sam platio 400 coinsa i reći kako sam ga imao u klubu a u tom trenutku njegova cijena na marketu je bila 10k coinsa. E sada što je isplativije? Staviti sturara koji me ništa ne košta u sbc za mystery pack ili ga prodati na marketu za 10k coinsa.
Činjenica je da nisi potrošio 300 coinsa jer igrači koje si imao u klubu isto nešto vrijede. Interesantno bi bilo vidjeti da si u tom trenutku prodavao te igrače koliko si mogao za njih dobiti. Možda si imao dva ili tri igrača u klubu koji su u tom trenutku išli za 2000 coinsa? Samim time tvoj trošak je veći a bilo kakva zarada upitna. Ja sam mogao staviti sturara kojeg sam platio 400 coinsa i reći kako sam ga imao u klubu a u tom trenutku njegova cijena na marketu je bila 10k coinsa. E sada što je isplativije? Staviti sturara koji me ništa ne košta u sbc za mystery pack ili ga prodati na marketu za 10k coinsa.
Sumnjam da su vrijedili išta, svi su bili bronze osim 3 golda iz la lige i jednog iz bundes lige koji su untradable pa nisu ni vrijedni spomena.
A i da sam mogao pokupit koju siću na tim bronze klempavcima, isto bi ih radije uložio u sbc radi dresa.
Igrao sam s reventonom protiv njegovih Hrvata, i tu sam bio malo bolji od njega. Onda je napravio talijane, tj 4 3 3 (4) juventus, sa krilima 86 salah i if insigne. Stavio je higuaina na cam i dybalu na st. Tog higuana sanjam ima 5 dana jer me izuo iz patika.
Pa ne znam koliko se isplati ulaziti u investiciju dva tjedna prije totya? Isplati se prodati igrače jer su sada cijene poprilično dobre. No s kupovinom bih pričekao bar do poslije nove godine kada bi cijene trebale početi padati. Talijani uvijek najviše izgube na vrijednosti. Iako ne igram na PC sve sam igrače prodao i skupio 300k coinsa. Pričekat ću sada toty i kupiti ponovno talijane za nadam se manje novca. Na PS4 sam gotovo sve vrijednije igrače prodao još krajem 11 mjeseca. Nisam nakon toga bio previše na marketu. Tu i tamo bacim pogled i nešto zaradim te sada čekam pad cijena pa da si ponovno složim momčadi. Malo sam nervozan jer se sve oteglo. Mislio sam da će cijene pasti polovicom 12 mjeseca što se nije dogodilo. Nemam druge nego sada čekati izlazak totya. Škrt sam po ovim cijenama kupovati igrače..
Nisam rekao da lažeš nego sam objasnio da ti igrači koje si uložio nekog kurca na marketu vrijede i da si ih išao pojedinačno prodavati vrlo vjerojatno bi zaradio više nego si dobio u paketu.
Ja sam pred neki dan prodao brončanog igrača za 4.000 coinsa pa ti sad reci da brončani ne vrijede ništa.
Ne vrijede možda danas, ali jednog dana kad se potrefi određeni SBC podići će im cijenu u nebesa.
Sjećam se onog SBC-a kad su Koreanci bili za slaganje - pa tamo sam prodao par brončanih i srebrnih za ogromne pare.
Njima je cijena paprena zato jer ih ljudi obično discardaju pa ih nema na marketu za razliku od zlatnih.
Složim ovaj novi SBC i dobijem opet jedan item u packu, reko opet coinsi, a unutra gold pack.
Običan gold pack s jednim rare itemom i uleti mi Kante.
31.500 coinsa i ode u sekundi tako da se danas neću žaliti :)
A onda necu moc igrat ako prodam sve a nis ne kupim.
Nisam rekao da lažeš nego sam objasnio da ti igrači koje si uložio nekog kurca na marketu vrijede i da si ih išao pojedinačno prodavati vrlo vjerojatno bi zaradio više nego si dobio u paketu.
Ja sam pred neki dan prodao brončanog igrača za 4.000 coinsa pa ti sad reci da brončani ne vrijede ništa.
Ne vrijede možda danas, ali jednog dana kad se potrefi određeni SBC podići će im cijenu u nebesa.
Sjećam se onog SBC-a kad su Koreanci bili za slaganje - pa tamo sam prodao par brončanih i srebrnih za ogromne pare.
Njima je cijena paprena zato jer ih ljudi obično discardaju pa ih nema na marketu za razliku od zlatnih.
Svakako, i ja sam prodavao ove neke lude nacionalnosti kao surinam ili dr kongo kad je bio neki sbc prije par tjedana, ali kad se nudi neki dres radije ih iskoristim jer gušt mi je imat što više ovih dresova koji se ne mogu kupiti na marketu.
Ista stvar. Strgam lika. U jednoj akciji dva puta gađam stativu, izbija s crte. Dvije prečke ali neće u gol da ga jebem. Tri puta ga izigram i sam izađem pred golmana i svaki puta brani. Prvi put kada je prešao centar zabio mi gol. Nakon toga s golmanom hoću dodati svom igraču na nekih 40m od gola a on baci njegovom na prsa koji stoji na 16m ali na putanji mog igrača kojem sam htio dodati i zabije mi gol. Na kraju me strga 5-0 a da nije šansu napravio. sve neki krumpiri, pokloni, golman mi ništa ne brani.
Druga tekma, opet si zabijem dva gola ali na kraju dobijem 5-3. Evo ovo je primjer kakve golove ja najčešće dobijem. Dodam svom na nekih 30m. Lik mi uleti s leđa kao kamikaza i izbije loptu svome napadaču u savršen for. Moji izlaze prema centru i lik ostaje sam i zabije. Ovo mi se često događa. Da sam ja ovako uklizao dobio bi crveni. Fascinantno je kako u klizećem startu izbije loptu i savršeno uposli svog centarfora za čistu gol šansu? Ja da sam imao loptu u posjedu i pokušao tako dodati negdje na putu bi lopta zapela.