Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Fallout 4

Imam pravo na svoje misljenje, ne pokusavam vas natjerati da vam fallout bude bolji od witchera, sto neki od vas rade. Meni witcher 3 je isto kao da igram Assassins's Creed online i to je moje misljenje. Neko ima drugo misljenje i to je ok. Ali sada uzimati godine u kontekst da bi odbranio svoj "argument" je prije svega jako nezrelo, pogotovo za stariju osobu, a jos pritom ne zna koliko ja godina imam (niti je to bitno). Iznesi mi svoje misljenje o igri, zasto ti mislis drugacije, a ne koliko neko ima godina i da li slusa Justin Biebera ili Metaliku. 

Na ovom forumu je zabranjeno imati svoje misljenje i uvijek moram u konflikt ulaziti sa nekom osobom iako tu osobu nisam licno vrijedjao, vec sam iznio svoje argumente o nekoj igri, ali ta osoba to shvata kao licnu uvredu, jer nikako ne smijes ne voliti igru koju on voli. 

Darko

2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Poštujem mišljenje Angry Joe-a, ali dao je Skyrimu ocijenu 10/10 što, po mome mišljenju, je nezasluženo.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Fallout 4
Jesus kaže...

Poštujem mišljenje Angry Joe-a, ali dao je Skyrimu ocijenu 10/10 što, po mome mišljenju, je nezasluženo.

Prvo je rekao da bi trebala dobiti 7/10 a onda je rekao da mu je ukupni dojam 8/10. Ne znam di si našao 10/10?

I u dlaku isto mislimo, kao da je čitao moj osvrt :))

(stranica prije)

E, i da ne zaboravim - kako nikome nije upalo u oči da su njegovu ženu strpali s bebom u komoru? Mislim, igra jest groteska i van svake logike, no ta nelogičnost mi je jako zasmetala na samom početku...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 20:01 (Danyel).
17 godina

usporedivat witcher 3 i fallout 4 je nerealno jer nisu igre iz istog zanra... a sto se mene tice witcher 3 je bolji xy puta... bilo da se radi o gampelay strani, tehnickoj strani, a da ne govorim o prici...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina

Osobno sam primjetio, i u HCL videu Igor je primjetio isto, ali budimo realni, nelogičnosti možemo do sutra nabrajati..

I'm not crazy, my mother had me tested!
16 godina
Fallout 4

Ne znam zašto fallout ili witchera dižete u nebesa. Niti je ovaj fallout 4 toliko dobar, niti je witcher nakraju ispao ne znam kako dobar - barem meni. U falloutu me puno stvari pozitivno iznenadilo, ali zato što sam očekivao katastrofu, pa su mi neke "OK" izvedbe i kompromisi sjeli puno bolje nego su možda trebali ili bi sjeli da nisam imao neka predočekivanja. Sa druge strane u witcheru mi je katastrofa da se sa svakim nastavkom briše prethodni i da nakraju sve ovisi samo o radnjama u trenutnom nastavku. Uložio sam previše vremena u odluke u drugom nastavku, mozgao, premišljao, vagao strane koja je bolja ili manje loša i zašto, da bi nakraju treći nastavak reko "bila je invazija, cijela zemlja iz dvojke je izbrisana, Geralt sada traži svoju dragu".

Ne kužim samo osvrte poput "smarali me razgovori u witcheru, beskonačni govori u kojima se gubim", a onda rečenicu nakon toga "fallout 4 ima odličnu priču i kvalitetne razgovore u koje se totalno mogu udubit" - razgovori u witcher serijalu su sve samo ne generički, svaka osoba ima svoju osobnost i razgovori sa večinom su pamtljivi jer su posebni i u konalnici znače nešto u igri, te uvelike svaki razgovor utječe na ponašanje te osobe u daljnjem tijeku igre, a često i sami daljnji tok igre ovisi o pojedinim razgovorima.

Razgovori u falloutu uglavnom imaju "yes" "no" "later", užasno su generički, pamtljivih likova ima ravno 0 i jedine odluke u igri su za koju od 3 frakcije ću radit dok završavam glavnu priču. Neka dubina, priča ili nešto što se može dobit iz tih razgovora naspram onih u witcheru je poput uspoređivanja slikovnice za vrtičku djecu i neke Tolkinove knjige. Iskreno jednako tako je i u Skyrimu... ne vidim potrebu to dizati u nebesa, to je maksimalno pojednostavljeno da bi svima bilo pristupačno... poput recimo Big Brothera, Farme i sličnih emisija... da zadovolji mase.

Ne kažem tu da je Witcher ne znam koliko genijalan naslov, ali u nekoj kvaliteti i dubini priče neusporedivo ispred ili iznad Fallouta 4 ili 3 ili Skyrima, kako god želite. I to se očituje u svakom segmentu igre, od journala, questova, dijaloga...

Sad, uspoređivat žanrove i govorit o ne znam kakvom RPG-u... sva 3 witchera su sa RPG aspekta negdje između god of war i diabla... onako recimo da ima nekih poveznica sa RPG igrom, ali u biti je action oriented combat... Fallout 4 je sa druge strane više pucačina nego RPG sa nekim utjecajem perkova i statova pa nije baš pucačina... onako kako mi je Borderlands ili Rage sjeo, tako i to... nije RPG, ali srećom nije ni pucačina. Ipak ide sve više prema pucačini, pa me strah, ako ikad izdaju primjerice Fallout 6 ili 7, hoće li zadržat makar SPECIAL ili će otić dokraja u smjeru pucačine da još pojednostave ljudima koji se ne mogu zamarat sa čitanjem i odlukama u koji stat i perk ulagat, budući su i skilovi bili prekomplicirani pa su ih morali srezat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 20:55 (Rhodin).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

jesi igrao witcher 3?

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Prvo je rekao da bi trebala dobiti 7/10 a onda je rekao da mu je ukupni dojam 8/10. Ne znam di si našao 10/10?

(stranica prije)

E, i da ne zaboravim - kako nikome nije upalo u oči da su njegovu ženu strpali s bebom u komoru? Mislim, igra jest groteska i van svake logike, no ta nelogičnost mi je jako zasmetala na samom početku...

Rekoh za Skyrim.

Yup, i meni je to upalo u oko. Nikako mi to nije imalo smisla. No da su dijete stavili u neku baby komoru, onda vjerojatno ne bi mogla biti moguća ta dramatična scena kada ispred tebe otimaju dijete majci.

15 godina
neaktivan
Fallout 4

Miss Fuckface

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
DarkoKwon kaže...

Imam pravo na svoje misljenje......

Na ovom forumu je zabranjeno imati svoje misljenje i uvijek moram u konflikt ulaziti sa nekom osobom iako tu osobu nisam licno vrijedjao, vec sam iznio svoje argumente o nekoj igri, ali ta osoba to shvata kao licnu uvredu, jer nikako ne smijes ne voliti igru koju on voli. 

Naravno, nitko ne brani nikome da se izjasni. Ali ti si popljuvao witcher 3 zbog istih stvari koje su nedostatak i u fallout-u. Ergo, nisi dosljedan u svojoj ocjeni igara. 

13 godina
Danyel kaže...
Jesus kaže...

(stranica prije)

Skyrimu je dao legendary status i 10/10... Zasluženo ali s jedno 100tinjak modova :)

Jbg, kod bethsede volim što daje golemu modding podršku i modding community je ogroman...

S vremenom će se i Fallout 4 transformirati u ono što je trebao da bude...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 0:01 (sylar951).
16 godina
neaktivan
Jesus kaže...
Danyel kaže...

(stranica prije)

Rekoh za Skyrim.

Yup, i meni je to upalo u oko. Nikako mi to nije imalo smisla. No da su dijete stavili u neku baby komoru, onda vjerojatno ne bi mogla biti moguća ta dramatična scena kada ispred tebe otimaju dijete majci.

Da, u brzini sam previdio da pišeš o Skyrimu. 

Inače, to sa bebom i otimanjem mi je žešća glupost, pogotovo jer su ubili majku a ne oca. Logičnije bi bilo, i s obzirom na DNK koji im treba (institutu), jer majka je zapravo nositelj gena i ona je i inače potrebnija djetetu da su sačuvali nju i bebu a ubili oca. A nositi bebu u komoru i zalediti je na majčinim rukama, mislim, stvarno...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
17 godina
Danyel kaže...

Da, u brzini sam previdio da pišeš o Skyrimu. 

Inače, to sa bebom i otimanjem mi je žešća glupost, pogotovo jer su ubili majku a ne oca. Logičnije bi bilo, i s obzirom na DNK koji im treba (institutu), jer majka je zapravo nositelj gena i ona je i inače potrebnija djetetu da su sačuvali nju i bebu a ubili oca. A nositi bebu u komoru i zalediti je na majčinim rukama, mislim, stvarno...

Ej čovječe i nositi 100kila opereme na sebi i pritom trčati, pa što su si ti developeri zamislili. Može se isto tako i usporiti vrijeme i vide se koji su najslabiji dijelovi protivnika, pa kako je to moguće, ja nisam vidio da to netko može napraviti. Ili kako uopće on može u istom trenu scrapeati cijelu kuću, e ja to ne kužim, uopće više ne želim igrati tu igru, jer je tako nerealna. 

Smisao svake igre, kao i ove je da se zabaviš. Ako te zabavlja, mislim da ništa drugo nije bitno. 

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Ej čovječe i nositi 100kila opereme na sebi i pritom trčati, pa što su si ti developeri zamislili. Može se isto tako i usporiti vrijeme i vide se koji su najslabiji dijelovi protivnika, pa kako je to moguće, ja nisam vidio da to netko može napraviti. Ili kako uopće on može u istom trenu scrapeati cijelu kuću, e ja to ne kužim, uopće više ne želim igrati tu igru, jer je tako nerealna. 

Smisao svake igre, kao i ove je da se zabaviš. Ako te zabavlja, mislim da ništa drugo nije bitno. 

Pa tko je rekao da se ne zabavljam? Već sam napisao da mi FO4 zaslužuje visokih 8/10. Zar zabavljati se znači potpuno isključiti mozak i ne primjećivati totalne gluposti ili kardinalne greške?

11 godina
neaktivan
Fallout 4

Ma ove rasprave o Witcheru i Bethesdinim igrama su vrlo glupe, svatko ima svoje misljenje, ne volimo svi iste stvari, a i radi se o kruskama i jabukama...

Meni osobno je Witcher 3 genijalna igra iz vise razloga, uvjerljivi likovi, prica, svjet genijalno napravljen i vrlo je uvjerljiv auido/visualno. Ono sto me najvise odusevilo kod Withcera su devovi koji su sa svakim updatem mjenjali sve i svasta u igri, od kontrola, grafickih opcija, interfacea, a sve da bi napravili jos bolju igru i misilm da je sada Witcher 3 puno bolja i ispeglanija igra od izlaska. ALI ALI od kada sam zavrsio igru usao sam 2 puta u igru po 5 minuta.

Tehnicka strana bethesdinih igara je losa, blago receno, ja sam Skyrimu nasao milijun propusta, ali samo zato sto sam utukao u njega 300-400 sati lol, imao sam igru instaliranu dvije godine i svako malo bih odigrao par sati i zavirio u neku spilju/dvorac gdje nisam bio. I to je ono sto cini bethesidine igre tako dobrim.

Fallout 4 mi je na videima izgledao dosta slicno kao 3 ili Skyrim i ima slicnosti, ali ima i puno bolje uradjenih stvari i vidi se jasan napredak u dosta stvari. Sam sam na pocetku bio razocaran s dosta stvari, pogotovo gledano na tehnicku stranu igru, ali one dobre stvari uveliko nadmasuju ono lose, a uvjek se bolje usredotociti na dobre stvari, a najbolja stvar je sto ima tonu toga za istraziti i ubiti i da svakome sa jednom zdravom dozom znatizelje igra nudi sate i sate i sate zabave.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

2 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Problem je sto mnogi ljudi pokusavaju suprostavit dvije igre svojim subjektivnim dojmom, a ne razumiju da je subjektivni dojam samo jedan mali komad price koji se namjerno izostavlja kada se prica o igrama, tj. da nije sve u "ukusu" kako bi neki to zeljeli predstaviti.

Kod igre se moze gledati masa stvari.

Dizajn likova/monstera, dizajn okolisa, dizajn gradevina, dijalozi, animacije, voice acting, tehnicki aspekt grafike, UI, story line, engine, optimizacija, gameplay elementi, sustav borbe, inventory, questovi, velicina svijeta itd. ...bilo kakva inovativnost pri bilo kojoj od ovih stavki...

Tvrditi da je Fallout bolji od Witchera je kao usporedivati fico s mercedesom, ako se gleda po objektivnim stavkama.

Mozda je tebi bolje vozit ficeka. Nema servo, nema klimu, sirov je na cesti, manje trosi i tebi to daje osjecaj voznje koji ti je bolji od novog mercedesa gdje auto sam vozi umjesto tebe...ali nema nikakvog govora o tome koji je auto bolji, tvoj osjecaj vrijedi pisljivog boba bilo kome osim tebi, a ti taj osjecaj koji dobijes u Falloutu mozes dobit i u Tetrisu ako si takav lik, no ponavljam, to nista ne znaci.

Witcher je remek djelo gaming svijeta, uspio je po gotovo svim gore navedenim stavkama. Toliko konzistentan svijet da su faking natpisi u svijetu na glagoljici!

Mozda ti se vise svida post apokalipticni setting ali to je svejedno setting u kojem imas losije sve od gore navedenih stavki, a vjerujem da je CDPR kojim slucajem radio Fallout, da to ne bi bio slucaj a opet bi imao postapokalipticni svijet.

Postoji jos nesto, a to je znanje o povijesti gaminga, tj. sto je i kakva je Bethesda bila u proslosti, a kakva sad te kakav je Fallout serijal bio u proslosti, a kakav sad.
Buduci da smo se dotakli dijaloga, u Angry Joe reviewu savrseno usporedi dva dijaloga iza 15 godina stare igre Fallout 2 i ove danasnje.

Hebiga, nekome je Hitchcockov Rope dosadni film s dosadnim dijalozima cija se radnja odvija u samo jednoj sobi, a nekome drugome je remek djelo koje tjera covjeka da razmislja o Nietzscheovoj filozofiji i moralu...

Naravno da ce dosadan bit onome tko ima manjak koncentracije ali govoriti da je Avatar bolji jer nudi fast paced akciju za koju ne treba koncentracije je uvreda na lik i djelo Hitchcocka, makar u ovoj usporedbi Avatar ima barem bolju grafiku sto pak nije slucaj s Falloutom.  (ok glupa usporedba, Rope nema CGI niti mu treba ali nisam mogao odoliti)

Solidna igra? 8/10? Svakako.

Uzivajte u igri i pustite Witchera na miru...ta igra je remek djelo u doba kad je gaming sve gluplji zbog sve vece kolicine novaca koja se u gaming svijetu vrti i kao takvog ga treba cijeniti ili sutiti. 

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 14:55 (Psiho246).
Moj PC  
8 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Fallout 4

Witcher remek djelo u doba kad je gaming sve gluplji?   A to sta mi za svaki quest pise njegov lvl? Pa idiotskije od toga ne moze...

A sta se objektivnosti tice, fallout iako ima inferioran engine, grafickim dizajnom je dva koplja iznad witchera. Jel itko od vas plovio otocima skellige-a? Pa grafika/dizajn tamo izgleda ko iz 2007.... Ono u cemu je witcher puno bolji vizualno su likovi i njihove animacije.

Moj PC  
1 13 hvala 0
16 godina
Fallout 4

Igrate li vecina sa shadow distance na medium ili high ? Evo uzeo sam procesor,i5 2400s i nema promjene,frame dropeovi u gradu brutalni,znaci vrti 35-40 fps okrenem se 20 fps i GPU/CPU usage opada drasticno.

Najnoviji AMD driveri i Fallout 4 beta patch...

Ali ajd shadow distance medium,imas osjecaj kao da igras na PS4 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Problem je sto mnogi ljudi pokusavaju suprostavit dvije igre svojim subjektivnim dojmom, a ne razumiju da je subjektivni dojam samo jedan mali komad price koji se namjerno izostavlja kada se prica o igrama, tj. da nije sve u "ukusu" kako bi neki to zeljeli predstaviti.

Kod igre se moze gledati masa stvari.

Dizajn likova/monstera, dizajn okolisa, dizajn gradevina, dijalozi, animacije, voice acting, tehnicki aspekt grafike, UI, story line, engine, optimizacija, gameplay elementi, sustav borbe, inventory, questovi, velicina svijeta itd. ...bilo kakva inovativnost pri bilo kojoj od ovih stavki...

Tvrditi da je Fallout bolji od Witchera je kao usporedivati fico s mercedesom, ako se gleda po objektivnim stavkama.

Mozda je tebi bolje vozit ficeka. Nema servo, nema klimu, sirov je na cesti, manje trosi i tebi to daje osjecaj voznje koji ti je bolji od novog mercedesa gdje auto sam vozi umjesto tebe...ali nema nikakvog govora o tome koji je auto bolji, tvoj osjecaj vrijedi pisljivog boba bilo kome osim tebi, a ti taj osjecaj koji dobijes u Falloutu mozes dobit i u Tetrisu ako si takav lik, no ponavljam, to nista ne znaci.

Witcher je remek djelo gaming svijeta, uspio je po gotovo svim gore navedenim stavkama. Toliko konzistentan svijet da su faking natpisi u svijetu na glagoljici!

Mozda ti se vise svida post apokalipticni setting ali to je svejedno setting u kojem imas losije sve od gore navedenih stavki, a vjerujem da je CDPR kojim slucajem radio Fallout, da to ne bi bio slucaj a opet bi imao postapokalipticni svijet.

Postoji jos nesto, a to je znanje o povijesti gaminga, tj. sto je i kakva je Bethesda bila u proslosti, a kakva sad te kakav je Fallout serijal bio u proslosti, a kakav sad.
Buduci da smo se dotakli dijaloga, u Angry Joe reviewu savrseno usporedi dva dijaloga iza 15 godina stare igre Fallout 2 i ove danasnje.

Hebiga, nekome je Hitchcockov Rope dosadni film s dosadnim dijalozima cija se radnja odvija u samo jednoj sobi, a nekome drugome je remek djelo koje tjera covjeka da razmislja o Nietzscheovoj filozofiji i moralu...

Naravno da ce dosadan bit onome tko ima manjak koncentracije ali govoriti da je Avatar bolji jer nudi fast paced akciju za koju ne treba koncentracije je uvreda na lik i djelo Hitchcocka, makar u ovoj usporedbi Avatar ima barem bolju grafiku sto pak nije slucaj s Falloutom.  (ok glupa usporedba, Rope nema CGI niti mu treba ali nisam mogao odoliti)

Solidna igra? 8/10? Svakako.

Uzivajte u igri i pustite Witchera na miru...ta igra je remek djelo u doba kad je gaming sve gluplji zbog sve vece kolicine novaca koja se u gaming svijetu vrti i kao takvog ga treba cijeniti ili sutiti. 

Ja mislim da je Witcher 3 vrhunska igra, ali mercedes ili remek djelo i toliko bolji od Fallout 4? Neznam, evo jedan video pa daj mi "objektivno misljenje".

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
17 godina
Mquany kaže...

Ja mislim da je Witcher 3 vrhunska igra, ali mercedes ili remek djelo i toliko bolji od Fallout 4? Neznam, evo jedan video pa daj mi "objektivno misljenje".

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Fallout 4

ma ja sam u witcheru3

Turn off Active quests.
Turn off control hints.
Turn off damaged items
Path to objectives on minimap off   i problem rijesen 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Sjene su ubojice i najboljih konfiguracija.
Probajte ovo:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1822/?

Automatski podešava daljinu sjena dok ne postigne željeni framerate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 4

Ljudi moji, pa i Witcher 3 i Fallout 4 teško da su i goty, a kamoli nekakva remek-djela ili nešto neviđeno. Naravno da i jedna i druga imaju ogroman (i zadrt) fanbase, ali budimo realni.

9 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 4

Nevezano uz ove F4/Witcher prepirke, promjenio sam "Windows 7 Aero" temu u "Windows Classic" i popravio se FPS u igri, stabilnih 40-60FPS... čudno, ali mislim da je "Aero" tema uzimala oko 200-300Mb video-memorije, "u pozadini". Igrao sam skoro 2 sata, i nisam imao većih FPS "drop-ova" (minimum 15-20FPS-a, kad me napalo hrpa ghoul-ova), čak ni u gradovima, gdje navodno "shadow quality" stvara probleme. Možda Windowsi malo sabotiraju F4 engine?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

usporedivat witcher 3 i fallout 4 je nerealno jer nisu igre iz istog zanra... a sto se mene tice witcher 3 je bolji xy puta... bilo da se radi o gampelay strani, tehnickoj strani, a da ne govorim o prici...

Bla bla bla...

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
11 godina
DarkoKwon kaže...

Imam pravo na svoje misljenje, ne pokusavam vas natjerati da vam fallout bude bolji od witchera, sto neki od vas rade. Meni witcher 3 je isto kao da igram Assassins's Creed online i to je moje misljenje. Neko ima drugo misljenje i to je ok. Ali sada uzimati godine u kontekst da bi odbranio svoj "argument" je prije svega jako nezrelo, pogotovo za stariju osobu, a jos pritom ne zna koliko ja godina imam (niti je to bitno). Iznesi mi svoje misljenje o igri, zasto ti mislis drugacije, a ne koliko neko ima godina i da li slusa Justin Biebera ili Metaliku. 

Slobodno ti reci sta imas,ali malo je glupkasto staviti Witchera sa asscreedom jer uopste nisu iste igre,nije problem misljenje problem je sto ti misljenje naprosto nije tocno.

11 godina
ansha kaže...

Witcher remek djelo u doba kad je gaming sve gluplji?   A to sta mi za svaki quest pise njegov lvl? Pa idiotskije od toga ne moze...

A sta se objektivnosti tice, fallout iako ima inferioran engine, grafickim dizajnom je dva koplja iznad witchera. Jel itko od vas plovio otocima skellige-a? Pa grafika/dizajn tamo izgleda ko iz 2007.... Ono u cemu je witcher puno bolji vizualno su likovi i njihove animacije.

Po cemu je to netko gluplji od tebe koji ocigledno nema pojma sta je dobar RPG ?

15 godina
protjeran
Fallout 4

@Wack

Niti kuzis sta si procitao niti mozes napisat smislenu recenicu pa to malo otezava komunikaciju. Btw. nigdje nisam napisao da je netko gluplji od mene zbog izbog izbora igre..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fallout 4

izgubio sam flare gun znate gdje da ga nađem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Fallout Ultra Low mod, za one koji igraju na starim kantama.

PSN - DeniZg80
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice