Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Fallout 4
Moj PC  
10 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
Fallout 4

lipo sam reka da treba bethesda the fps dropove patchirat sta je previse je previse

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Sad sam na netu vidio nekog lika koji kaze da je odustao od igre zbog bugova. Ja do sada nisam susreo neki veci bug, cak niti manjih, mozda svega 5-10 glitcheva, sto je za igru ove velicine poprilicno nevjerovatno, igram vec preko 42 sata na ovom liku plus 10 sati sa test likom. Da mi je netko rekao da ce Bethesda imati ovako bug free igru po izlasku rekao bih mu da je lud. Igrao sam Witchera3 isto po izlasku i imao je vise problema nego Fallout4, to je moje iskustvo, i veliko ugodno iznenadjenje. Doduse imao sam jedan mali problem*, nisam mogao fast travel iz nekog razloga, a kako igram samo s 2 save, jedan svaki put kada u bazi istovarim stvari i quick save propalo bi mi 2 sata igranja, lutao sam okolo 20 minuta, usao u par borbi i onda mi je nakon nekog vremena opet fast travel proradio, osim toga nikakvih problema. Ima tu stvari koje mi se nesvidjaju i koje bi mogle biti bolje, kontrole, interface itd..., ali ovo sto su napravili radi odlicno. Kakva su vasa iskustva?

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 0 hvala 0
10 godina
Fallout 4
Ja imam preko 30 sati igranja i pola toga je zajebavanje sa naseljima. Nijednom mi se nije freezala a nije original. Nikakav niti jedan glitch.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Fallout 4
zagi55 kaže...

r/deathslavsquat

13 godina
neaktivan
Fallout 4

ste se probali vozit vertibirdom kao u traileru?

ako da dali vam tada fps obara negativne rekorde kao u mene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Fallout 4

Super, ja je još nisam niti počeo igrat jer ne mogu kontrole promjenit pas im mater ne kužim u čemu je poanta da su tipke rezervirane 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

Pih...Mene je taj isprebijao u toj rupi ko malog majmuna.

17 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

ste se probali vozit vertibirdom kao u traileru?

ako da dali vam tada fps obara negativne rekorde kao u mene?

Vozio se na onoj prvoj misiji kada dodjde BoS sa brodom letecim, i nisam imao dropova ništa. Ubiti nisam imao 99% problema što ljudi prijavljuju. To je vjerojatno do OP konfiguracije pa se ne primjeti, ono ne znam šta bi drugo moglo biti. Jer prijatelj sa starijim procesorom i gtx780ti ima dropove posebice recimo kad gleda u puno zgrada, sjena i sl. (ruševine Bostona).

oseb

17 godina
Fallout 4

Sjene rada najveći problem sa FPSom..

No izašo je mod koji mnogi hvale!

Na modu je radio i Boris Vorontsov, (ENB plugin)

FPS dynamic shadows - Shadow Boost

Može se vidjet kako u daljini isključi sjene da bi FPS ostao kod broja kojeg smo odredili

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 13:26 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Može se vidjet kako u daljini isključi sjene da bi FPS ostao kod broja kojeg smo odredili

thx vidite evo kreator moda kaze da igra nije dobro optimizirana a ovdje određena grupa ljudi tvrdi da jest hmmm......

13 godina
doktor1 kaže...

Taj Boris bogami zna posao... Njegov RealVision za Skyrim je očaravajuć ali jede moju grafu za doručak :/

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
13 godina
neaktivan
sylar951 kaže...
doktor1 kaže...

Taj Boris bogami zna posao... Njegov RealVision za Skyrim je očaravajuć ali jede moju grafu za doručak :/

meni ne radi mod nisam primjetio nikakvu razilku a napravio sve kako je pisalo u uputama te ini.fajlovi mi nisu na read only u cem je problem?

EDIT: moze li mi netko objasniti zašto mi je fps tako nizak u ovoj sceni šta li je  to toliko zahtjevno u pm u ovom pogledu?

koristim shadow distance na 6000 i split dir factor na 2

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 20:35 (njuska11).
16 godina
Fallout 4

Kako nabaviti Gauss Rifle bez da ga se kupi

http://gfycat.com/SkinnyCriminalFlicker

Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Fallout 4

Evo stavio shadow distance na medium i sve ostalo ultra (ukljucujuci godrays) i imam 60fps lock na najzahtjevnijim mjestima u igri gdje sam prije imao dropove na 25-30fps.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Fallout 4

Kao i uvijek, u pravu je :)

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
ansha kaže...

Evo stavio shadow distance na medium i sve ostalo ultra (ukljucujuci godrays) i imam 60fps lock na najzahtjevnijim mjestima u igri gdje sam prije imao dropove na 25-30fps.

i meni je to riješilo fps padove i trzanje, doduše na nižoj skali, ali moja gtx 570 je i na daleko nižoj razini od tvoje 390

stavio sam uglavnom sve na medium i high, a smanjio shadow quality na low i shadow distance na medium (zašto nema low na distance???) i to je zasad riješilo padove ispod 30 fps i sad se može normalno igrati

a bio sam tako sretan što sam sa skoro svime na high (osim godraysa) mogu igrati sasvim solidno i bez trzanja, sve dok nisam stigao u urbanija područja   

17 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

Kao i uvijek, u pravu je :)

Je, 8/10 je realna ocjena, objektivno. Stvar je da betezdini RPGovi imaju tu car istrazivanja koju mi niti jedan drugi RPG nije pruzio i to mi odmah dize ocjenu za 1 bod. Imam neki osjecaj da bi mi Witcher 3 sjeo puno bolje da nisu sve lokacije na mapi onako otkrivene. Igra je dobra objektivno, meni osobno vrlo vrlo dobra. Uzivam igrajuci tjeram se da igram sto sporije kako bi duze dozivljaj trajao. A ovako opcenito oko rivjuova ne sjecam se kad mi je neki rivju utjecao dal cu kupit igru ili ne. Vjerojatno tamo u doba hackera. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 11:14 (mislav_01).
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Proveo sam u igri ukupno 26 sati za sada.
Igra definitivno ima svojih problema, ali FO4 je igra koju s guštom igram, a to mi se nije desilo već jako dugo jer što sam stariji to mi igre teže drže pažnju.
Ono što mi kod ovakvih igara nema smisla jest priča.
Čak mi je zanimljiva, nije nešto posebno, ali bolja od FO3.

Ali ono što mi nikako ne ide u glavu jest sva ta sloboda, sporedne misije, gradnja kuća, čega sve ne... je zabavnije nego tražiti sina.
Bauljam okolo po ruševinama, tražim bolje armore, oružja, pričam s ljudima, slušam radio, a onda moj lik u dijalogu kaže "Jao meni! Gdje mi je sin?!" s time da moj način igranja uopće ne prikazuje da mi je stalo.
Osobno mislim da bi priča bolje "legla" da igra počinje u Vaultu 111, tamo kreiraš lika, SPECIAL, itd...zalede te, dođe do greške, izađeš van, istražuješ, vidiš u čemu je problem u svijetu i odlučiš kome ćeš pomoći.

Ova priča s pronalaskom sina bi više odgovarala čisto linearnoj pucačini bez velikog svijeta i sporednih misija.

Ali to je samo osobno mišljenje. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 11:42 (Jesus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pa odi prvo nađi sina, pa onda kasnije spašavaj svijet. Problem riješen.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
Fallout 4

Sin je ceko 10 god. moze pricekat koji mjesec još :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Fallout 4

Uskoro potpisujem kapitulaciju. Nemam vise municije, stogod radio, kako god koncipirao set oruzja koji nisom, na survival tezini je nemoguce... Morat cu smanjit tezinu. Glavna municija mi je i dalje za sacmarice jer se vecina bestija bezglavo zaletava na mene, a to je ubojito izbliza... iako svaki fight zapocinjem sniperom... ali nemam vise sacme, nemam vise municije za sniper...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tako je i meni bilo na pocetku. U trenutku kad pocnes sretati više raidera municija postaje puno cesca. Ja sam u startu imao kroničan nedostatak municije. I sad se dogodi da moram run po Comonwealthu da kupim municiju za oruzije koje stalno koristim.

16 godina
Fallout 4

Koliko god kaplju pare iz raznih izvora, ne mogu vise ni to. Povremeno mi napadaju sela cim udjem u njih i onda imam stvar da potrosim 30-40 metaka u obrani, samo da bih kupio 12-17 onih koje treba za sacmu i jos manje za sniper, a sa ridera toga nemrem pokupit jer uglavnom furaju druge stvari.

Pokusao sam i druga oruzja koristit, onda imam pak situaciju da krecem u misiju a imam tipa 212/270 carry, pa nis nemrem haulat doma. Cak i to nije problem, dovucem sve u neki storage na ulazu, pa na 2 puta, al opet, stalno tako igram i sad sam prvi put u situaciji da sam zavrsio misiju sa 0/0 sacme i 5/11 sniper. Imam za laser dosta, ali laser mi premalo dmg radi... ne znam zasto, laser sniper sa onom cijevi sto ima 3 tockice da se pune - to se stalno skrivam iza stupa dok se ne stvore 3/3 da pucam za max dmg (bar mislim da to tako radi)... naletio sam u toj situaciji na nekog charging robota i unistio mi je quicksave... Naime to je melee robot koji trci na tebe i ko ghoul te napada rukama, primi se za tebe i jede te ili stovec... dotle se glava cijelo vrijeme puni, kad se napuni ispuca neki beam koji me one-shota. Da imam beskonacno municije nisam siguran da bih ga na vrijeme ubio na ovoj tezini.

Mirelurci su ok, dok su obicni... ako ima ikakav prefiks koji nije "softshell" onda me pojedu, tu ne pomaze ni 4-5 sacmi u glavu... ako uopce uspijem toliko dok se zalece na mene.

Ne znam... mislim da cu morat spustit na very hard ili cak hard... very hard isto guta metke... raider u power armoru treba oko 5-7 metaka u glavu, "obicni" u nekom jacem armoru barem 4-5, osim ako fulam. Psi njihovi po 2-3 sacme, cak i u glavu. Crit u VATS mi se jako sporo puni, imam eventualno 1 po borbi, ako i toliko, to cuvam za legendari koji se obicno odmah nakon crita promutira i pretvori u raging bestiju na full HP-u.

EDIT: imam osjecaj da je survival za neki str/endurance build sa power armorom i melee oruzjem... a i to mi se cini ko nemoguca misija :D , buduci da njihovi metci skidaju durability brzo, a poprilicno su precizni svi sa raketama i bombama... obako dok snipam znam po 4-5 puta loadat svaki encounter radi preciznih bombi i raketa koje one-shotaju... da jos probam melee, bojim se da bi me jeli :D ali tome valjda i sluzi ova tezina, samo za kompletne ludjake :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 13:31 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uh, bome problemi. Meni je na very hard postalo lagano pa sam na oko 35om lvlu digo na survival. Ovaj pištolj sa perkovima (guns i silenced i sneak dmg) apsolutno gazi.

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/389921374366870710/B7752A0DFBD0913FBB6FC9E42B9696170428DCE1/?interpolation=lanczos-none&output-format=jpeg&output-quality=95&fit=inside|2048:1152&composite-to=*,*|2048:1152&background-color=black

13 godina
neaktivan

Jel ima neki nacin kak bi mogo saznat jel mi taj mod radi?

17 godina

Gdje ste vi sa glavnom pričom? Lvl 26 sam.

Ja trenutno moram sagraditi teleportacijski stroj i otići kod Syntha. Je to kraj? Sredina priče ili što? Ne želim previše napredovati da neke druge misije ne izgubim ili nšeto slično da se dogodi.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
12 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Ja trenutno moram sagraditi teleportacijski stroj i otići kod Syntha. Je to kraj? Sredina priče ili što? Ne želim previše napredovati da neke druge misije ne izgubim ili nšeto slično da se dogodi.

ja sam 50 lvl i zavrsio sam pricu otprilike na 45 lvlu, i iskreno da ti kazem nemoj zavrsavat main, mozda si cak i predaleko otisao, najbolje sa svakim doc do pred kraj i onda samo s jednim zavrsit

[G] carapa_junior
11 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Ja sam lvl 30, radim Minutemen questove i stalno pravim nova naselja, 21 atm, jos nisam bio u Diamnod City niti sam pristupio BOSu, da ne citam forume ne bih niti znao da postoji Railroad u igri lol. Ludilo od igre .

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice