Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Fallout 4

Je li itko probao beta patch?Popravlja li perfomanse?

16 godina
The_K kaže...

Je li itko probao beta patch?Popravlja li perfomanse?

Kod mene nikakvih pomaka,stalno problemi sa fps dropovima i losim perfomansama u gradu,kod tebe mozda bude bolje jer imas jaci znatno GPU.

E ovo je pravi cosplay 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 12:47 (doky01akablava).
13 godina
Fallout 4

Kod mene isto nikakvih pomaka...

Cak mi se igra cesce crasha..sad dal je do patcha ili jer sam dosao dalje na mapi...

tko ce ga znat

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

82h /played. Niti jedan crash. Lucky?

13 godina
Fallout 4

na kolko ti je sreca u igri?

mozda je do toga

ja imam oko 30h gameplaya

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Svi putevi vode u Sanctuary Hills. Ubio sam nekog u igri i to me strasno muci, cak niti ne znam koga, mozda slucajno, ne znam, tesko mi je, imam 78 sati na ovom liku i nekako mi se neda pocinjati opet, ali nemogu mirno spavati sada .

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

1 0 hvala 0
17 godina
Mquany kaže...

.. ali nemogu mirno spavati sada .

Sjedni na stolac i stisni REST tipku. Bit će ti bolje!

17 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

na kolko ti je sreca u igri?

mozda je do toga

ja imam oko 30h gameplaya

Na 2 :DDD

16 godina
TomoR kaže...
Mquany kaže...

.. ali nemogu mirno spavati sada .

Sjedni na stolac i stisni REST tipku. Bit će ti bolje!

Ili nek prebije ženu i klince, čujem da to pomaže.

16 godina
neaktivan

79H, Nijedan crash nijedan bug,bes diranja ini samo sto launcher nudi. Je da mi je graficka riknula na dan izlaska igre

pa sam igrao na medium-high par dana,sad na ultra isto sve super nema frame dropova. I još stalno alt tab da mi google i 

youtube pomazu naci cool secrete. :) quick save i quick load milijon puta ali ssd to tako brzo radi nestignem ni po pivu u frizider. 

"You whant to play you gat to play."   Ja bi naravno radije da nije tih korporaciskih bs :nvidia,ati,kozole,namijerna neoptimizacija

al stos tako je. Plati ili kukaj.

Ja sam krenuo sa luck 4 :)

Iako svaku aktivnu igru koju igram,vec godinama, istaliram na ssd a ostale na hdd, ovo je prva igra di se osijeti dramaticna razlika u loadiranju.

16 godina
Fallout 4

Igra kaže 98h, od toga 60h sigurno provedeno ili gradeći ili braneći naselja, te ostalim minuteman questovima. Imam 1 story quest riješen i 8-10 BoS, ostalo su minuteman i naselja, lvl 23 sam. Sinoć sam, rješavajući neki BoS Quest ipak došao na ulaz u Diamond City pa sam onda i prošao vrata, međutim tu sam napravio save, sad došao doma i mislim da ću večeras nastavit dalje radnju u gradu.

Ono što mogu reći, a u što je ovo gore uvod, je da sam u to vrijeme imao mix iskustvo sa igrom. Igram na Win10/64 pro na navedenoj konfiguraciji sa najnovijim updatima i orig win/igra, najnoviji driveri... Dakle kad je tek došao patch 1.30, već sam pisao ovdje, imao sam valjda 30 crasheva u sat vremena. Netko je napisao da se prebaci na windowed borderless i od kad sam to učinio nijedan crash više.

Ono što sam imao jesu problemi sa terminalima- dakle koristim terminal, krene animacija, no vidim samo tanke rubove terminala i zid ili što se već nalazi iza njega, bez slova ili ičega. Na jednom mjestu mi se desilo da je krivo pozicionirao lika nakon korištenja terminala i završio sam u "slobodnom padu", tj. takva je bila animacija, ali stajao sam na mjestu. Mogao sam se vrtit, ali nikako se nisam mogao micat ni skakat i morao sam napraviti load. Još jedan bug koji se dešava je da promijenim oružje, no ne učita se odmah njegov model, već repetiram i pucam sa "zrakom", ali barem zoom sa sniperom radi pa to nije TOLIKI problem. Ipak, tuo se učita kroz 3-4 sekunde pa nije tako strašno, vidio sam ljude na filmićima od 30ak sekundi koji valjda tako stalno igraju.

Probleme imam i kod ukrašavanja naselja, recimo dječje igračke nisam mogao staviti na stolić u dječjoj sobi, več propadaju kroz njega. Htio sam si od kockica ispisat sinovo ime (da, toliko sam jadan ili mi je imerzija toliko dobra), no nije mi uspjelo... Nije da imam sva slova, ali nadao sam se nabavit ostatak. Primjetio sam još neke stvari koje ne klipaju dobro, već se vrtim u krug i pokušavam pozicionirat na pravo mjesto ili okretat sa komandama koje su nama dane, mislim da sam se već osvrnuo na to ranije, ali ponekad je to gotovo nemoguće. Stvarno se nadam kroz koji dan/tjedan da će doći modovi za sve to ispravit, pa će biti lakše.

Dobro je što igra nije mala, pa kad mi dojadi nešto takvo mogu uvijek otić malo freeroamat, u takvim akcijama se može na svašta naletit, pa sam tako naletio na ARTa kako se bori protiv ARTa. Jedan je čovjek, drugi robot. Ubio sam ARTa, drugi je ostao šokiran - ta stvar je imala njegovo lice  - iz toga zaključujem da sam ubio robota, što mi je i bio plan. Zaključio sam koji je koji jer dok su se borili jedan je govorio "so much blood" i krvario je, dok drugi nije ima krvi po sebi... Ali poprilično je nedorečen event, nema dublje prile, niti se lik zahvali niti bilo šta... nema nagrade, nema ničega, on nije raspoložen za govor nakon što mu se spasi život... to mi je malo... mixed feelin ponovo. Fora event koji je mogo bit nešto, a nakraju je bio pomalo razočaravajući.

Skužio sam zakaj sam umirao na survivalu toliko i stalno bio bez municije... navodno monsteri imaju level, dosta sam ih ubijao sa lubanjom kraj healthbara. Ti su navodno iznad našeg levela i ne bi ih trebalo dirat, ja sam mislio da su area minibossevi ili jači mobovi jer večina to nije imala. Dok se držim iznad pola mape ne trošim previše municije, ispod pola mape samo na zacrtanom putu (Diamond city i mala okolica oko njega). Ugl sada nemam problema sa municijom radeći ono što sam opisao, naselja mi već pristojno izgledaju, svašta nađem u workstationu od scavengera, bottlecapsi se polako ali sigurno sakupljaju, svi su sretni, imaju hrane i vode, preko pola naselja ima dovoljno obrane, ostala branim - to mi je i poanta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Skužio sam zakaj sam umirao na survivalu toliko i stalno bio bez municije... navodno monsteri imaju level, dosta sam ih ubijao sa lubanjom kraj healthbara. Ti su navodno iznad našeg levela i ne bi ih trebalo dirat,

Ima perk koji prilikom aktivacije VATSA pokazuje lvl i dmg resistance kod mobova; koliki ima resistance na metke, koliki na lasersko oružje.

15 godina
neaktivan
Fallout 4

Šteta, nema "Explorer" perka. Uvijek sam ga odabrao pri kraju F3 I F:NV-a, da još "prošetam" lokacijama na kojima nisam bio.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Ako vas iritira kako neki NPC izgleda ima rjesenje za to .

Ovo sam napravio vilu za companione, tu cu ih sve parkirati .

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 23:04 (Mquany).

9 0 hvala 0
13 godina
Fallout 4

Igrao sam u pocetku samo Minuteman,ostatak vremena skupljam bobbleheadove i rjesavam usput questove na koje naiđem...

ETo skupio 14 komada, jos mi ostalo 5 najjužnijih + fort hagen u koji nemogu dok ne dodjem do questa koji unlocka

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fallout 4

Desava li se nekom, da igra radi odlicno dok ne pogledas u jednom smijeru, bilo gdje da se nalazis na mapi ista situacija, meni je fps 60konstantnih dok ne pogledam samo u jednom smijeru gdje naglo opadne na nekih 25 30fps.a. Nebitno da li se radi o hihg ili utra setingsu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 19:57 (Xpider).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Fallout 4

Pozz ekipa, evo za sve dečke koji su možda ovo htjeli zaigrati ali su odustali kada su vidjeli ogromne systemske zahtjeve (Minimalno Core i5-2300 2.8GHz/Phenom II X4 945; GeForce GTX 550 Ti/Radeon HD 7870; 8 GB RAM-a) da se ipak moze igrat i na slabijoj konfi. Dakle ja sam sa svojim kompom (pod moj PC detalji) sa 4GB RAM-a pokrenuo igru i igram ju na low/medium postavkama uz 1600x900 rezu (stavio sam manju rezu radi RAM-a i 1GB Grafe), igra radi veoma dobro, istina tu i tamo se dogodi neki manji lag ili trzaj, ali moguce je da je i do igre jer citam da slicne probleme imaju ljudi i sa puno jacim konfama + nisam updejtao drivere za grafu vec duze vremena pa je mozda i do toga. Probat cu kasnije kad uhvatim vremena jos malo dignuti detalje i provjeravati FPS preko frapsa pa javim dojmove. Pozz 

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 4

Jedna od stvari koja me nervira je nemogućnost promjene kamere u editoru naselja u izometrijsku, iz ptičje perspektive, poput one u Sims-ima. Postavljanje ograda i zidova je blagi užas i kad pokušam staviti zid do zida, preklapaju se objekti ili "ne sjedaju" kak spada, ostavljajući propuh između zidova ili ispod, ako se postavi na povišenoj zemlji (a nema mogućnosti povisivanja/smanjivanja terena). Ova kamera iz prvog lica u editoru je dobra samo za postavljanje objekata/namještaja unutar koliba. Kad su već stavili mogućnost izgradnje naselja u F4, mogli su poraditi na editoru a ne ga ostaviti djelomično dovršenoga da "kiksa" u bitnim stvarima. To mi je ustvari i najveća zamjerka cijele igre i većinom samo nabacam bitne objekte u naselja, poput hrane/vode/zaštite/neku kolibu i odem rješavati questove i istraživati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Crank1d kaže...

Jedna od stvari koja me nervira je nemogućnost promjene kamere u editoru naselja u izometrijsku, iz ptičje perspektive, poput one u Sims-ima. Postavljanje ograda i zidova je blagi užas i kad pokušam staviti zid do zida, preklapaju se objekti ili "ne sjedaju" kak spada, ostavljajući propuh između zidova ili ispod, ako se postavi na povišenoj zemlji (a nema mogućnosti povisivanja/smanjivanja terena). Ova kamera iz prvog lica u editoru je dobra samo za postavljanje objekata/namještaja unutar koliba. Kad su već stavili mogućnost izgradnje naselja u F4, mogli su poraditi na editoru a ne ga ostaviti djelomično dovršenoga da "kiksa" u bitnim stvarima. To mi je ustvari i najveća zamjerka cijele igre i većinom samo nabacam bitne objekte u naselja, poput hrane/vode/zaštite/neku kolibu i odem rješavati questove i istraživati.

Imaš mogućnost. U jednom videu koji sam stavio ranije vidjet ćeš da se mogu staviti betonski temelji ili drvena platforma. Oboje "ulaze" u teren.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 21:16 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Nisam bas ljubitelj modova, ali cjenim kada se ljudi znaju zabaviti. 

3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Jadni mutanti. 

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmm, odjednom 2 crasha danas, neki run time library error neam pojma...Cudno. Jel imao netko taj problem da sad ne trazim okolo rješenje?

11 godina
Fallout 4

Ajd napokon je izašel patch i mogu postavit kontrole na NUM ali i dalje imam problem sa zapinjanjem na terminalu. 

Promjenio sam ipresetinterval u 0 i svejedno zapne. Nakon tog sam u game folderu (fallout 4 default.ini) promjenio ipreset interval u 0 

i opet banana. 

Dal postoji neko drugo riješenje?

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 4

Zapeo sam u misiji Dangerous minds zbog buga. Na netu nisam pronašao riješenje, nego samo da se to ne događa samo meni, a evo opisa buga ne eng:

I got to the office and the game says I can't sit in the memory chair because I'm "in combat". Well... I'm not. I'm a town, in good standing, haven't had to shot anybody for quite a while now. I reloaded a previous save that wasn't too far back and ran in to the same problem. Anybody run in to this? Did I just lose a 20 hour save because I can no longer progress in the main story?

Jel još netko imao takav problem, može li se riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
gocc01 kaže...

Ajd napokon je izašel patch i mogu postavit kontrole na NUM ali i dalje imam problem sa zapinjanjem na terminalu. 

Promjenio sam ipresetinterval u 0 i svejedno zapne. Nakon tog sam u game folderu (fallout 4 default.ini) promjenio ipreset interval u 0 

i opet banana. 

Dal postoji neko drugo riješenje?

Pa zato ti i zapne jer si skinuo fps cap! Ogranici fps na 75 recimo i nece bit tih problema vise.

11 godina
Fallout 4

Dal odrađuje Rivatuner taj posao kak spada ili nekaj drugo? 

Ograničavanje fpsa mi rezultira trzanjem i kretanje mi je ko muha bez glave. 

Ista stvar kakva je bila dok je igra imala po defaultu lock na 60.

FOV mi je preblizu, podesio sam ga na 100 ali ništa se ne događa.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 12:28 (gocc01).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Dal odrađuje Rivatuner taj posao kak spada ili nekaj drugo?  

Ograničavanje fpsa mi rezultira trzanjem i kretanje mi je ko muha bez glave.

Ista stvar kakva je bila dok je igra imala po defaultu lock na 60.

FOV mi je preblizu, podesio sam ga na 100 ali ništa se ne događa.

Probaj sa ovim MOD-om. FPS dynamic shadows - Shadow Boost. Meni je poprilično sredio FPS u igri (High postavke), stabilnih 40-50 FPS-ova (FPS lock namješten na "50" u Rivatuneru), makar igram na starijoj grafičkoj.

17 godina

Za nadogradnje oružja i gradnju generatora mi traži "Science" perk no nisam ga našao na listi. Kako ga se aktivira?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
Ag008 kaže...

Za nadogradnje oružja i gradnju generatora mi traži "Science" perk no nisam ga našao na listi. Kako ga se aktivira?

to ti je barem lako nać. U istom redu kao intelligence je,samo idi dole i naići ćeš na njega.

10 godina
neaktivan
Fallout 4

Kakvo je stanje sa bugovima? Da li da krenem sada igrat ili da pričekam još?

Skidam sa torrenta pa ce mi biti problem updejtirat stalno ako igra ima dosta problema...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice