Deus Ex: Human Revolution

poruka: 571
|
čitano: 198.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Deus Ex: Human Revolution
Dwyane Wade kaže...

Istina, konzole nisu krive same po sebi. Konzole nisu po meni ništa drugo nego "idiot proff" PCjevi napravljeni da bi se i mase mogle igrati. Zapravo "krivi" su želja za zaradom i ogromna većina ljudi ljudi koja preferira instant zabavu bez previše razmišljanja.

A na drugu stranu nitko mi ne može poreći da se ljudi nekad zbilja s pravom bune. Neke se igre pojednostavne to te razine da više nisu ono što su trebale biti ili ono što su nekad bile unatoč raznim obećanjima developera i izdavača. A na žalost konzola na njima se najlakše iskaliti pa si jednostavno samo daj mira od toga.

xxxxx kaže...

Ovisi kako gledaš, ti kao da ocjenjuješ igru od 5 do 10, a ne od 1 do 10, po meni je 5 prosječna igra, po tome bi invisible war bio iznadprosječan, nije kao keca ali 50 puta je bolji od današnjeg nahypeanog smeća koje kupuju mase...

Ma ja gledam na tu ljestvicu slično ko ocjene na Metacriticu. Npr. igra mora biti teško sr**e da bi dobila ocijenu ispod 50.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 22:24 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan

Za one koje misle kupiti legalnu verziju izvan Hrvatske (jeftinije) loša vijest: PC verzija ima region block: http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/17/deus-ex-human-revolution-is-region-locked/

0 0 hvala 0
15 godina

Ima i kod nas povoljno igara, nema potrebe za ciganskim manirima. Otkupljujem staro željezo i tako to.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Cancelled {#}

Stvarno ne kuzim zasto su to napravili. Kolko sam vidio po svim online game shoppovima, Deus Ex je bio best selling pa cak i sold out a sad ce svi stornirat narudbe. Koji los marketinski potez. Meni ne smeta tih par kuna razlike ali ocu bas Augmented Edition.

EDIT:

Region-locking plan UPDATE
We’re aware of some discussion regarding the planned region-locking of boxed PC versions of Deus Ex: Human Revolution, and after careful review we have decided not to implement this in the UK/Europe. Please note, this plan only related to PC boxed games, and not digital or console editions.

Source: http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=119397

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 14:17 (Supercalifragilisticexpialidoc).

0 0 hvala 0
15 godina

Šta je, niko ne špila?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa za 5 dana će biti otključana.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vani je za x360.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
briatore kaže...

Šta je, niko ne špila?

Ceka se skidrow {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 1:26 (anabolicaa).
14 godina
neaktivan

ajde višeee {#}

Some say the world will end in fire. Some say in ice. From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire...

0 0 hvala 0
16 godina
I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 18:58 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zanimljiv easter egg

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

10 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Otkad je 8.7 loše?

17 godina
neaktivan
zoran010 kaže...

Otkad je 8.7 loše?

A znam da nije toliko loše al za takvu igru očekivao bih 9.0:), uz to priču su stavili 7.8 što nije pohvalno previše.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 20:54 (WItcher).
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...
zoran010 kaže...

Otkad je 8.7 loše?

A znam da nije toliko loše al za takvu igru očekivao bih 9.0:), uz to priču su stavili 7.8 što nije pohvalno previše.

Ionako samo jedna recenzija, vidjet ćemo ostale.

14 godina
neaktivan
Jeli ovo vani u EU?
15 godina
neaktivan

Na steamu je mozes aktivirat za 6 sati..ako imas key naravno:)

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

A ja ga vec igram :) ni keya niti je proslo 6 sati..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
EraserHead kaže...

Jel' "to to", ili ipak nije?

Ili da pitam: Kakva je za početak?

16 godina
odjavljen

to je to, bar izgleda tako... nisam puno vidio, samo sam provjerio dali radi

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...
EraserHead kaže...

Skidrow ili ?

16 godina
odjavljen

ali123 (neki kinezi) :/

15 godina
neaktivan

Sve rad,igra za sada odlična :D Nabavio sam soundtrack i mogu reći daj e ovo jedan od najboljih koje samčuo,svaka ČAST Michael! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gusaru {#}

Valja li ?

Ja ipak čekam, al još 2 sata samo...

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ali123 (neki kinezi) :/

Kako znam to je samo steam unlocked verzija bez cracka i toga.. Skidrow je pusten maloprije i pisu da radi s tom ALI123 retail verzijom, na dloadu je.. Ali necemo vise o tome ovdje {#}

15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Gusaru {#}

Valja li ?

Ja ipak čekam, al još 2 sata samo...

Igra je prebolesna,dok jb ps3 i na nju ču stavit.Užitak ju je igrat.Nebute požalili :D

16 godina
odjavljen

za sada sam zadovoljan igrom... grafika je lijepa i cista, nije nesto vauv ali je sasvim pristojna. muzika je prva liga a borba u pocetku, pa ajmo rec da je bolje drzat se zaklona i stealtha

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

al svi jos igraju od sinoc? nema nikakvih dojmova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja čekam da dođe "prava" verzija igre.

Baš sam evo pročit'o recenziju u Next Levelu i ful sam se nabrijal na igru.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Auh ... sranje od igre... Skinuo sam je jutros sa Steama i danas sam je izbrisao. Žalibože novca.

Očekivao sam (po trailerima) u najmanju ruku kombinaciju Splinter Cella i Stalkera, a dobili smo TIHI UŽAS.

Ono što mi je prvo ubolo oči bili su groteskno oblikovani likovi - nesrazmjerni udovi sa tijelom, kao da ih je neko dijete nacrtalo...

Ali, hajde, prešao sam i preko toga... rekoh- da vidim o čemu se ovdje radi i zašto smo je ovoliko čekali....

A onda razočarenje za razočarenjem... Prvo - pucanje - da li su oni htjeli da ovo bude FPS ili TPS? Izgleda da se nisu mogli odlučiti pa je ispalo nešto u sredini, i to jako loše. Ciljanje ne postoji, a pucanje iz zaklona je debilno nespretno. Animacije likova su ukočene, itd.

RPG elementi (augmentacija) - dobro ali zapravo ništa novo. Sve već viđeno, ponajviše u Mass Effectu. Kao što i sam glavni junak jako sliči Shepardu iz Effecta...

Stealth? Ako je ovo pravi stealth, ja sam klavir.

Priča - ništa novo, samo RE-OBLIKOVANA priča starog Deus Ex-a.

Grafika - prazna, beživotna i odbojna. DX11? Malo morgen. Teksture: nisam vidio da su se igdje uopće trudili.

Sve u svemu: Ovaj DEUS EX je LOŠ POKUŠAJ KOPIRANJA MASS EFFECTA.

Od jedne od najočekivanijih igara u zadnje vrijeme dobili smo igricu za kratit vrijeme do dolaska nečeg boljeg...

Po meni, niti 80%.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 14:46 (Danyel).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice