Deus Ex: Human Revolution

poruka: 571
|
čitano: 198.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Half Life

Splinter Cell

Deus Ex

Crysis (i Warhead)

Fear (prvi)

Dead Space

Stalker

Metro

Batman

Assassin's Creed (drugi plus Brotherhood)

Mass Effect

Mirror Edge

Diablo

Dragon's Age (prvi)

Fallout (2 i 3)

......

i sada među te velikane ubacite Deus Ex-Human Revolution (gdje bi po budžetu trebao biti)....

Ma nema šanse...

Čak je i Red Faction- Armaggedon za novac isplativiji - igra od koje nitko nije previše očekivao, a ispala je sasvim dobra za svoj žanr...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 9:31 (Danyel).
Moj PC  
1 13 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odigrao sam dobar komad od 2 sata ove igre, svi koji govore da nevalja, da je smeće, da je sranje itd, ti nemaju pojma šta je zapravo RPG i šta je Deus Ex, svima vam se lijepo naklonim, ali mene je ovaj dio iznenadio u gameplayu, za grafiku mi i nije toliko bitno kad je priča/gameplay dobar, a to je u ovoj igri sigurno jako dobro!

Moja preporuka za ljubitelje RPG žanra a i za bivše igrače Deus Ex-a :)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Igra je vrijedna svake lipe. Meni (trenutno) najbolja igra koja je ove godine izašla. Na drugo mjesto bih stavio Portal 2, a na treće Witchera 2.

Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Re: Deus Ex: Human Revolution
Super je igra,evo razlipio sam 1 h.Baš sam se ufurao.
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Dobro, da pitam otvoreno, koliko je ova igra dobra? Vrijedi li 50 eura?

igra mi se sviđa, pogotovo dio hakiranja... u biti tjera me igrati dalje da vidim sve augmente a i radi RPGaškog hrčkovog sindroma, meni se za razliku od nekih sviđa mješanje fps/tps u ovoj igri, zakloni su IMO odrađeni dobro i to je TPS dio u kojem nebi trebalo biti puno zbunjole, ja sam se brzo naviknuo... dakle za sada mi se sviđa, malo su cut scene prečeste ali ništa strašno, ako se pogine tik prije npr. daju se preskočiti, igra je HW nezahtjevna

ali brate 50 eura ne bih dao niti za jednu igru, ukoliko si pak navikao davati tolike novce za igre onda daj i za ovu

najbitnije u životu je sve
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ne znam za vas ali ja perem dx11 i igra često usporava (zašteka malo).

Haha slika:).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 8:17 (WItcher).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja vidim da je u ovoj temi hrpa djece koja nemaju pojma kakav je bio prvi Deus Ex. Onda im je i ovo sranje, a prvi Deus Ex je vjerujem bio još kompliciranija igra za shvatiti.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.

13 0 hvala 2
15 godina
(s)izgoreo kaže...
M_dipl. kaže...

Dobro, da pitam otvoreno, koliko je ova igra dobra? Vrijedi li 50 eura?

igra mi se sviđa, pogotovo dio hakiranja... u biti tjera me igrati dalje da vidim sve augmente a i radi RPGaškog hrčkovog sindroma, meni se za razliku od nekih sviđa mješanje fps/tps u ovoj igri, zakloni su IMO odrađeni dobro i to je TPS dio u kojem nebi trebalo biti puno zbunjole, ja sam se brzo naviknuo... dakle za sada mi se sviđa, malo su cut scene prečeste ali ništa strašno, ako se pogine tik prije npr. daju se preskočiti, igra je HW nezahtjevna

ali brate 50 eura ne bih dao niti za jednu igru, ukoliko si pak navikao davati tolike novce za igre onda daj i za ovu

A koliko ti daješ za igre? Imaš neki povoljan izvor direktno od proizvođača?

15 godina
neaktivan

Igra je genijalna, vrijedi svake kune, dodajte u originalni deus ex malo konzolitisa i dobili ste human revolution, jedinici bio dao ocjenu 95 a ovom cudu 90, tako da moze se reci da je dobio dostojni nastavak...i da, ako ce te je kupovati:

http://www.g2play.net/store/

...142 kn...

Kasnije je samo aktivirate na steamu...

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 9:02 (EraserHead).
14 godina
neaktivan

50E nebi ni ja dao kada istu igru kupiš upola manje cijene, čak i manje od toga (150kn) i aktiviraš na Steamu i imaš isto kao da si kupio na Steamu od 50E.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
16 godina
neaktivan

Jest da ovaj Danyel ili kako već pljuje po grafici, ali meni se opet s druge strane nekako dopada taj "stil" na koji su je izveli...

Sve u svemu, meni je original ostao nekako urezan u glavi, i to je najbolja igra svih vremena IMHO, a ovo je sasvim dostojan nastavak, koji je ispunio očekivanja, mada, da budem iskren, očekivao sam malo više...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

50E nebi ni ja dao kada istu igru kupiš upola manje cijene, čak i manje od toga (150kn) i aktiviraš na Steamu i imaš isto kao da si kupio na Steamu od 50E.

I ponosno ju dodaš kolekciji na polici.

14 godina
neaktivan

A kolko je zahtjevna? Da li bi mogla raditi sa mobility radeon hd2600? Evo 3+ godina me služi perfektno u gotovo svemu, ali u zadnje vrijeme se malkoc muči sa nekim stvarima.

I pljiz, nemojte cpy pastat neke requirementse sa googlea, jer im vjerujem kolko i ovim mulcima na vlasti kad kažu da izlazimo iz krize :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
briatore kaže...
Ranko Kukumar kaže...

I ponosno ju dodaš kolekciji na polici.

I onda jednog dana pokupim sve kutije i u kantu za smeće.

17 godina
neaktivan

Pitanje za one koji su zaigrali. Valjali što taj novi Deus?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo jucer sam uhvatio nekih 20ak minuta da odigram igru sto je nedovoljno da bi ista pricao ali jednostavno me povuku za jezik ispadi pojedinaca ovdje. Sta pricate za grafiku ? Na cemu uopste pokrecete igru ? Zavrtite je na pristojnoj rezoluciji sa medium detaljima i igra solidno izgleda, na jacim detaljima izgleda extra, kako neko moze pricati ovdje za grafiku da je iz prosle generacije ? I kako neko uopste moze ovo porediti sa Mass Effect serijalom ? Ruku na srce fan sam Mass Effecta, Deus Ex prvi nisam ni odigrao tako da ovo pokusavam objektivno sagledati i mogu reci da je Mass Effect bio revolucija sto se tice grafike samo prvi dio, dvica je ispolirana verzija keca a trica ce biti ispolirana verzija dvice i keca na istom engineu, nista novo, ali prica prodaje igru u tome i jeste bit. Pravi gamer ce zanemariti broj tekstura.. Dalje ne mogu pricati dok ne zagrizem dublje u igru odnosno dok je i ne zavrsim mozda, ali cu sigurno napisati svoju recenziju jer su mi pojedine bas izvadile zivce.. Uostalom smijesan je poredak FPS - a i Action RPG - a, toliko za sad.. Meni je igra za prvih 20ak minuta ili pola sata sa uvodom koliko sam odigrao izgleda solidno, jos je cak nisam ni platio, ahhhh ljepota {#}

16 godina
odjavljen

nije los uopce, dapace... kad smo vec kod grafike, nije high end ali je sasvim pristojna i lijepa. igrivost je na dobra ali moglo je bolje. vise manje sve znakove kozolitisa je moguce uklonit (direction arrow, object highlight a cak se i FOV da ingame mijenjat), ali su zato kontrole malo kilave a kretnje lika cudne.. uglavnom, isplati se...

igra posebno nagradjuje stealth i to mi se svidja...

mislim da ljudi ovo krenu igrat ko tipicni fps pa im se zato ne svidja... ovo je hi-tech, cyberpunk, politicki stealth triler...

za sada, sto sam vidio, leveli se daju proci bez da se ikog ubije. tj da se prosetati kroz level do cilja

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Ono sto mi se najvise sviđa u igri, je mogućnost izbora...tko voli sama fishera moze se prosuljati kroz cijelu igru, a drugi koji vole npr. duke nukema mogu igrati rambo stilom...također igrač može birati da li ce neki quest rješiti mirnim putem (pričom) ili silom...dakle replay value je dosta veliki..

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Dajte par screnova!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igrao sam je preko 3 sata i mogu reč da je dobra,Moja preporuka kupite i igrajte.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo par slika, napravljenih nabrzaka:

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 23:21 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mnogo bespotrebnog hejta ovdje ocito.. Kako vise napredujem u igri sve mi se vise dopada iako i sam nisam fan ovih prica sa cyber chipovima i nekim " androidima "..

17 godina

Nakon šta sam probao ovaj naslov, i nakon ovoliko *ranja šta sam pročitao u ovoj temi vezano uz ovaj naslov, sjetim se sebe kako sam uživao u "Lesuir suit larry-u" kojem si trebao pisat komande na engleskom jeziku i ine igre koje 98% populacije na ovom forumu nema yebene dume, ostanem zaprepašten komentarima.....

Alo ljudi......., ne valja Crysis 2, ne valja Mass Effect 2, ne valja STALKER, ne valja ALICE, ne valja F1 2010, ne valja MW2, ne valja COD:BO, ne valja BC2, ne valja Witcher 2........................................................

..............igre su zabava i relaksacija nakon radnog vremena/faksa/škole........

.........a ako želite neku vražiju "realnost" u igrama i grafiku "da to izgleda kao da sam tu"................ pa počnite onda živit život!!!!!!!!!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
18 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odigrao sam jucer 2 sata i mogu reci da je igra odlicna, moja ocijena 9/10. Preporuka svima

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Može li netko reći kakva je glazba u igri, ima li šta od onog (odličnog) sintisajzerskog zvuka iz jedinice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
weevil kaže...

Može li netko reći kakva je glazba u igri, ima li šta od onog (odličnog) sintisajzerskog zvuka iz jedinice?

Meni soundtrack jako paše, podsjeća me na oni iz prvog dijela, barem onoliko koliko sam ga zapamtio.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina

meni je glazba odlicna!

ali nije poput glazbe iz jedinice (koja je takoder awesome). bolja je produkcija, puno vise instrumenata je ukljuceno i onak je modernija i super djeluje na atmosferu u igri

postoji i soundtrack na jubito pa ga mozes poslusati, a ima i na mjestima o kojima se ne smije pricati ovdje :)

and the heavens shall tremble
17 godina
kach kaže...

,ima previse pricanja u animacijama i to mi se nimalo ne svida.Idem na misiju i zena me pita are you ready yes or no i sad bi ja ko idiot trebao stisnut yes.Mogli su izbaciti ta nepotreban pitanja i skratit animacije.

A grafika ubi me odma sad.Dx11 kakv mrtvi dx11 crysis 2 na dx 9 izgleda 2000000 puta bolje nego ovo.

Kakvih se komentara tu nađe, da čovjek ne povjeruje. Omašio si igru kume. Ovo nije pucačina da samo trčiš i pucaš...... Strašno

Inače nakon određenog vremena provedenog u igri dojmovi su sljedeći - pozitivni.

Ova igra ima atmosferu, glavni lik ipak ima malo karme naspram gro naslova gdje vodite jazavca koji niti ne progovori, (doduše to je u pucačinama, ali opet nebi bilo loše da recimo naš vojniku u Krizi 2 i prozbori jednu riječ spašavajući svijet, ali to je drugi žanr pa može proći...)

Level dizajn je odličan i puno je detalja. Grafika je također dobra i drago mi je da na mojoj konfiguraciji na Full detaljima i 8xAF igra ide na kakvih 55 FPSa.

I svo ovo žutilo mi se je uklopilo u taj dizajn i atmosferu.

Glazba je fenomenalna.

Sve u svemu, šteta šta ne dobijemo više ovakvih naslova.

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

meni je igra dobra ni nije zahtjeva mogli su samo malo bolju grafiku napravit 

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
weevil kaže...

Michael McCann,ja sam dobio bonus cd s sountrackom pa ako oćep uploudam :)

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice