Jel ima koja dobra duša da mi napravi account?
Neka lupi nekakav nick koji on želi i šifru neku jednostavnu.
Ponude na PP.
Molim vas
Ponude na PP.
Molim vas
Fora mi je igrica, ali nije mi Crysis 2 za MP, nikako
Ponude na PP.
Molim vas
Napravi ingame, meni je u 20 sec napravilo
Ponude na PP.
Molim vas
Ingame već radim od 14h.
I probao sam preko gamespy-a i probao sam na mycrysis.com napraviti.
Ništa ne želi
Ponude na PP.
Molim vas
Ingame već radim od 14h.
I probao sam preko gamespy-a i probao sam na mycrysis.com napraviti.
Ništa ne želi
Isti problem i mene muči.
Na mycrysis.com samo stoji nešto kao "creating account"
E da, jos jedna primjedba, zasto nema stealth kill-a?
Mislim, to se podrazumijeva da bi trebalo biti!
Instaliram demo, nadjem server, 15sec poslje u stealth modu se prisuljam nesretniku od iza i uz grohotan smijeh (sestra se dere WTF) stisnem "V" kad ono FAIL DO NEBA. Obican melee attack
Neznam, ja sam napravio stealth kill bez beda...brijem da se nisi dovoljno približio, nije vam ovo BC2 di frajer nožem napada sa 5 metara udaljenosti
Edit: za sve one koji se ljute da je igra preteška i da vas tamane, e onda ste saznali pravu čar crysisa. A to je da igra nije koncipirana da nakon 2 provedena popodneva igrajući igru počneš tamaniti ogromne killstreakove i imati k/d ratio 100/1, e neće ići. Prvo ćete krenuti sa suprotnim ratiom i polako ako naučite ovladati odijelom početi podizati svoje performanse, to mi je jedino drago što od starog crysisa nisu makli, samo su podosta tweakali. To je odličan noob-proof sistem jer nijedan kamper neće u ovoj igri uspjeti, a svi ovi što pljuju po igri ubrzo onda i odustanu tako da nema tolko njubara u igri.
A budite sretni da nema njum tuba, ako ste uopće i primjetili od silnog prigovaranja
evo malo multiplayer clipa ako netko želi snaimao sam na maximalnim postavkama:
evo malo multiplayer clipa ako netko želi snaimao sam na maximalnim postavkama:
Nisi, snimao si na kvazi max postavkama, max ćemo očito vidjeti tek u punoj verziji.
Ponude na PP.
Molim vas
Dajte ljudi molim vas, nek mi netko učini uslugu
E, da li vama radi friend sistem? Ja sam poslao par requesta i prihvatio par njih ai te što sam prihvatio samo nestali sa liste...
Nadam se da se stavit malo vise advanced opcija kao AA, vsync, shadows, itd...
E, da li vama radi friend sistem? Ja sam poslao par requesta i prihvatio par njih ai te što sam prihvatio samo nestali sa liste...
Same here
Ja sam 100% siguran da sam mu dosao s ledja :S, ali inace sad mi je bas neki n00b napravio stealth kill
Sviđa mi se igra, sigurno kupujem.
Oce li biti puno promjena u grafici kada izadje full igra?
Sviđa mi se igra, sigurno kupujem.
i meni totalno igrivost je do vrha!!
da se nadovežem odmah na slijedeće pitanje što se tiče grafike neće biti promjene znatne još nije finalno dirctx11 postavke al znatno zahtijevnije neće biti..meni radi ko keks na maximum
Imam problem.Zasto nemam zvuka u igrici?!
da se nadovežem odmah na slijedeće pitanje što se tiče grafike neće biti promjene znatne još nije finalno dirctx11 postavke al znatno zahtijevnije neće biti..meni radi ko keks na maximum
WTF?
Ima li jos tko problem da mu nece mapa startati?
kolko kosta ova igra za PS3 , moze mi netko naci najjeftiniju
hvala
Ma ovo je epic fail... jedva sam uspio se registrirati a sada kad hoću uć u igru veli da je server full ili lost connection, ma katastrofa... EA thumb down!
Far Cry mi je još uvijek najbolja Crytek-ova igra, a izgleda da će i ostati.
Znam da je to već prežaljeno, ali ne sviđa mi se ovaj setting u igri, radije bih da se radnja odvija na tropskim otocima.
Bilo bi super kad bi Crytek napravio idući nastavak Far Cry-a, upravo igram jedinicu po valjda već 100-ti put i još uvijek je doživljaj jedinstven.
Probao malo onu mapu na krovu. Grafika je OK ali nije ništa urnebesno. Možda mi smetaju zgrade jer je to već x puta viđeno a Crysis je ipak započeo na tropskom otoku.
Ne znam, možda treba pričekati kampanju, sjećam se kad sam započeo prvi Crysis, onaj pad iz aviona, jutro na plaži, ona atmosfera.. ovaj puta mi taj feeling nije bio ni blizu.
A svi stalno uspoređuju crysis singleplayer vs crysis 2 multiplayer, umjesto multiplayer vs multiplayer...multiplayer u crysisu nije bio ništa bolji, mape su bile vrlo slične ovima, izuzet kustom mapama koje su imale sve i svašta u sebi, i grafika u multiplayeru također nije bila ništa spektakularno, jer neznam što vi radite u multiplayeru ali ja nemam vremena 10 sekundi stajati na mjestu i diviti se grafici jer u prvih 5 sekundi bivam ubijen...
Evo vam prikaz jedne mape iz warsa i sve su bile dosta slične na ovaj koncept...
Probao malo onu mapu na krovu. Grafika je OK ali nije ništa urnebesno. Možda mi smetaju zgrade jer je to već x puta viđeno a Crysis je ipak započeo na tropskom otoku.
Ne znam, možda treba pričekati kampanju, sjećam se kad sam započeo prvi Crysis, onaj pad iz aviona, jutro na plaži, ona atmosfera.. ovaj puta mi taj feeling nije bio ni blizu.
Asfalt sve uništi!
Ja sam pokušao igrat Far Cry 1, ali bez nano suita mi to nije bilo to. Odustao sam, no moram mu dati bar još jednu priliku.
Ipak je Crysis sve što i Far Cry 1, sa 10x boljom grafikom i fizikom te nanosuitom.
Pomalo se navikajem na novi nanosuit pa i nije toliko loš, ali mi je i dalje nelogičniji od starog, igra mi se sve više sviđa iako preko nekih propusta i dalje ne mogu preći.
Nego zna li se kada ovaj demo završaje?