Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Crysis 2
Stoja kaže...

Evo

za crysis 2 limited edition. Kao što vidite ovdje su detaljno prikazali klase i mislim da ću zbog ovoga zamrziti crytek...jer ako budu napravili da samo određene klase imaju pristup određenom oružju, i da nećemo moći od protivnika uzeti njegovo oružje onda je to za mene jednaki fail kao i u drugim igrama koje imamo trenutno...očito da se opet ide dodvoravati konzolaškoj publici i pojednostavljanju svega pa se svodi da samo prije spawnanja možeš customizirati što želiš koristiti i onda to koristiš dok ne umreš. Ali pošto sam optimista u duši, nadam se da ovakav debakl se možda neće dogoditi i da će uz klase biti moguće uzimanje tuđeg oružja ili nešto u tom stilu. Ali ako klase budu lockane kao u BC2, neznam bit ću jako razočaranMršti se

Pa klase su u svakom slučaju pozitivna stvar.

A ne vidim kako si ti to povezao sa je*enim konzolama? Kakve veze klase imaju sa konzolama?

Logično je da igrač bira klasu i da s tom klasom igra do sljedećeg spawna. Svaka normalna, ozbiljna igra ima to riješeno na taj način.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
Crysis 2

Ako nema ctf, odjeb.

Sve ostalo osim s&d-a je kampers are winners - the end.

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 9:05 (KIKI3ooo).

1 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Pa klase su u svakom slučaju pozitivna stvar.

A ne vidim kako si ti to povezao sa je*enim konzolama? Kakve veze klase imaju sa konzolama?

Logično je da igrač bira klasu i da s tom klasom igra do sljedećeg spawna. Svaka normalna, ozbiljna igra ima to riješeno na taj način.

Pazi, i ja volim klase, ali mi se ne sviđa na koji su način one izvedene.

Evo ti recimo kako su "klase" funkcionirale u crysis warsu u power struggle modu, gdje su ogromne mape sa 32 ili čak 64 igraća serveri. Uglavnom, tamo si skupljao bodove tokom jedne igre ubijajući protivnike ili obavljajući objective(slično kao u BC2) i te bodove si na određenim mjestima(baza ili bunkeri) mogao potrošiti za oružje, municiju, attachmente. A u specijaliziranim zgradama mogao si kupiti tenkove, helikoptere glisere , ili alien oružje(ono čudo što ledi protivnike) a kada bi prešao određeni broj bodova dobio bi novi rank i onda si imao minimalni broj bodova sa kojim bi se baratao kada se ponovo spawnaš. Normalno što si više killao i obavljao zadatke rank je bio veći i više bodova u startu pa si se odmah mogao naoružati čime god hoćeš ili ti treba. 

Dok u TIA modu tamo si uvijek kretao sa pištoljem i pokušao preživjeti dok nađeš bolju pušku ili ubiješ protivnika i uzmeš njegovu.

Ono što kod ovih klasa ne valja, je što ako si određena klasa imaš usko određeno oružje koje smiješ koristiti, kao i u BC2. Meni nije jasno zašto ako si medic moraš imati teške strojnice, zašto ne bi imao neki lagani smg sa prigušvaćem? A zašto assault ne bi nosio snajper? Zašto snajper ne bi nosio recimo mine? I zašto samo određena oružja imaju određene attachmente? Zašto ne bi na m416 stavio prigušivać? To je sve što si u crysisu mogao. Ti si mogao na sačmu ako želiš staviti snajper scope, ili staviti prigušivać na bilo koju assault ili smg pušku. Snajper si mogao koristiti sa iron sightom, i sve si to mogao u samoj igri raditi, nisi morao čekati da umreš pa onda uredim loadout da stavim nešto drugo.

Tu leži čar crysisa. Ti bi recimo u TIA krenuo sa jadnim pištoljem, i recimo nađeš sačmu, koja i nije bila baš prejako oružje. Ali šta ćeš bolje nego pištolj ideš dalje. Urokaš lika koji recimo ima SMG. E to je bolje uzmem SMG i nastavim dalje killati. REcimo naletiš na snjapera i ubiješ ga. Tebi sada ne treba snajper ali zato želim njegov scope. Neka uzmem snajper i odmah sam otključao snajper scope i mogu ga staviti na što oću(osim pištolja naravno) i idem dalje. I tako znači što si bolji igrać, što si dulje mogao preživjeti, to si imao sve jači arsenal, jer poslije si možda našao scar, pa si još našao prigušivać i onda postaješ vrlo opasan. Adopt, engage, survive, upravo to.

Sa klasama mi ćemo svi prije borbe odabrati dodatke i oružja i odmah naoružani do zuba krećemo u akciju. Ok, to mi nije problem i to mi se sviđa. Ali zašto ako sam ja uzeo snajper klasu ne bi mogao uzeti protivnički scar? Ili zašto assault klasa ne bi smjela nositi rocket launcher? Ovdje svi imaju nanosuit i svi imaju snage da razno naoružanje. Pogotovo ako uzmemo u obzir da prvi nanosuit može nositi rocket launcher, secondary weapon i dva primarna oružja, plus više vrsti granata i plus gomilu attachmenta.

Znači ja sa želim prilagoditi situaciji u bitki i da mogu reagirati onako kako želim. U BC2 su to ublažili što si mogao kompletnu tuđu klasu uzeti ali i to mi je opet blesavo rješenje, jer ja ne želim cijelo tuđe naoružanje, želim samo određeno oružje/attachment koje bi nandodao svojem arsenalu. 

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
bla bla bla bla...

Da nisu možda to samo sređene klase kao onih pet početnih u CoD4?

Možda možeš raditi i custom klase...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
Looka kaže...

Eh ja se nadam da jesu, ali malo su ih nekako predetaljno opisali, stavili su i primarno i sekundrano oružje i kakve granate/dodatke imaš, pa sam dosta skeptičan u vezi svega...ali vidjeti ćemo, kad budem vidio video da tip ima snajper i ubije lika i uzme mu scar onda ću biti zadovoljanBelji se

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

ima pravljenje classa i imas 60 nanosuit upgradeova iliti perkova 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Looka kaže...

Eh ja se nadam da jesu, ali malo su ih nekako predetaljno opisali, stavili su i primarno i sekundrano oružje i kakve granate/dodatke imaš, pa sam dosta skeptičan u vezi svega...ali vidjeti ćemo, kad budem vidio video da tip ima snajper i ubije lika i uzme mu scar onda ću biti zadovoljanBelji se

Jesi na ovo mislio

(0:40s)

16 godina
Crysis 2

Ajoj da vidiš pa to je na prvom videu bili prikazano, koji sam ja konjSramim se A izgleda da ipak crytek zna šta radi, ipak će izgleda ispasti dobro sa tim klasamaBelji se

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ajoj da vidiš pa to je na prvom videu bili prikazano, koji sam ja konjSramim se A izgleda da ipak crytek zna šta radi, ipak će izgleda ispasti dobro sa tim klasamaBelji se

Told ya' :) 

Nebi oni tako upropastili igru, znaju što rade :)

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
Stoja kaže...

Stoja, samo paniku dižešBelji se

Svakako mislimda će Crysis 2 biti jedan od najboljih multyplayera 2011. godine. Već štedimSmijeh

BC2 ingame: Dorjan_CRO
16 godina
Dodinho kaže...

Svakako mislimda će Crysis 2 biti jedan od najboljih multyplayera 2011. godine. Već štedimSmijeh

A šta ćeš kad sam crysis fanboyCool Um je prebrzo došao do krivih zaključaka i ja se odmah prepaoBelji se Ali svejedno, moje pare već stoje sa strane duboko skrivene da ih se nikako ne bi dočepao i slučajno ih potrošio na "manje važnije stvari" od C2Bogataš

Stoja
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Stoja kaže...

bf3 ce ofc biti bolji

cod ce biti reciklaza ili ga uopce nece biti slijedece godine u fps izdanju(navodno ce se pojaviti kao akcijska avantura studija sledgehammer)

i to je to nema bas neke konkurencije mozda nas netko iznenadi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 19:49 (TopForumaš).
16 godina
TopForumaš kaže...

bf3 ce ofc biti bolji

cod ce biti reciklaza ili ga uopce nece biti slijedece godine u fps izdanju(navodno ce se pojaviti kao akcijska avantura studija sledgehammer)

i to je to nema bas neke konkurencije mozda nas netko iznenadi...

Vdiš bf3, njega sam totalno zaboravio. Da si me pitao pred nekoliko mjeseci rekao bi da ga uzimam 1000% ali nakon BC2 nisam siguran hoću li ga uopće uzeti. Možda pošto je pc eksluziva bude bio dosta dobar ali otom po tom o tome(i u nekoj drugoj temi) Ako me C2 zarazi kao crysis wars, neću ništa morati kupovati tamo negdje do 2012-2014 kada izađe crysis 3Belji se

Stoja
16 godina
protjeran
Crysis 2

izgleda da nista onda od black opsa.. kriza dolazi.. ako mp bude odlican kako izgleda cod je out of the game..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Stoja kaže...
TopForumaš kaže...

Vdiš bf3, njega sam totalno zaboravio. Da si me pitao pred nekoliko mjeseci rekao bi da ga uzimam 1000% ali nakon BC2 nisam siguran hoću li ga uopće uzeti. Možda pošto je pc eksluziva bude bio dosta dobar ali otom po tom o tome(i u nekoj drugoj temi) Ako me C2 zarazi kao crysis wars, neću ništa morati kupovati tamo negdje do 2012-2014 kada izađe crysis 3Belji se

battlefield 3 neće biti PC ekskluziva

sry na off topicu

bc2: SaPPhir3
15 godina
odjavljen
Crysis 2

Po meni Crysis i COD su popričično različite igre. Neočekujem konkretno ništa od Crysisa 2 jer po svemu videci, igra nije po mom ukusu, a taj ukus je što sporija akcija i što više ramišljanja, skrivanja, naginjanja, (iz svega toga, znaci da prefeiram realne igre gdje jedan metak znaci smrt i sto vece prostore, zato volim opf/arma) a to je bila čar prvog Crysisa na misijama koje su se odvijale po otocima. Baš kao i Far Cry, prethodnik Crysisa.

Crysis 2 mi se čini prebrz, puno uzij, New York mi se nimalo nedopada kao tema. Ništa od kupovine definitivno. Nazalost.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Po meni Crysis i COD su popričično različite igre. Neočekujem konkretno ništa od Crysisa 2 jer po svemu videci, igra nije po mom ukusu, a taj ukus je što sporija akcija i što više ramišljanja, skrivanja, naginjanja, (iz svega toga, znaci da prefeiram realne igre gdje jedan metak znaci smrt i sto vece prostore, zato volim opf/arma) a to je bila čar prvog Crysisa na misijama koje su se odvijale po otocima. Baš kao i Far Cry, prethodnik Crysisa.

Crysis 2 mi se čini prebrz, puno uzij, New York mi se nimalo nedopada kao tema. Ništa od kupovine definitivno. Nazalost.

meni se osobno riga od new yorka u igrama

gta ga je imao 2 puta,mafia također i jedinici i u dvojci grad je kombinacije new yorka i jos jednog grada,sad pak crysis pa jebote new york zar nemogu naci bolje gradove

how about nesto europskog?

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

gta ga je imao 2 puta,mafia također i jedinici i u dvojci grad je kombinacije new yorka i jos jednog grada,sad pak crysis pa jebote new york zar nemogu naci bolje gradove

?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 20:59 (AA-d00d).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

uf ja bi CRYSIS 2 drazije u londonu dosta poznat grad a rijetko u igrama 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
TopForumaš kaže...

?

e pa zasto ne

kiev ili tak nesto xD

17 godina
neaktivan
Crysis 2

A zaš ne bi u Hrvatskoj?

Nobody expects the Spanish Inquisition! /// Yo, ho, ho, and a bottle of cum.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
calypso kaže...

A zaš ne bi u Hrvatskoj?

Onda bi bilo posebno dosadno.

Naj bi volio i dalje prašumu, otoke, more, vegetaciju. Far Cry je daleko bolji po tom pitanju.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
16 godina
protjeran
Weky kaže...
calypso kaže...

A zaš ne bi u Hrvatskoj?

Onda bi bilo posebno dosadno.

Naj bi volio i dalje prašumu, otoke, more, vegetaciju. Far Cry je daleko bolji po tom pitanju.

Baš nebi. Zamisli da je mapa u tvom mjestu, i sad igraš multi online i sve ih ownaš zbog poznavanja terena :P

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 23:03 (APazinjan).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Joj bilo u jednom intervju da je lik rekao da su se dosta dvoumili između New Yorka i Tokia, pa su se odlučili za New York zato jer je kao poznatiji i mogu se furati na patriotizam (ono nabit svugdje američiku zastavu i da ponosno gledaš u nju dok ti alieni ubijaju tvoje suborce), tak ako bude nastavak možda će se sljedeći put odvijati radnja u Tokiju ili nešto povezano sa Sj. Korejom.

1 1 hvala 0
17 godina
vgetik kaže...

Joj bilo u jednom intervju da je lik rekao da su se dosta dvoumili između New Yorka i Tokia, pa su se odlučili za New York zato jer je kao poznatiji i mogu se furati na patriotizam (ono nabit svugdje američiku zastavu i da ponosno gledaš u nju dok ti alieni ubijaju tvoje suborce), tak ako bude nastavak možda će se sljedeći put odvijati radnja u Tokiju ili nešto povezano sa Sj. Korejom.

Nadaju se furanju na patriotizam iz Dana nezavisnosti.

BC2 ingame: Dorjan_CRO
16 godina
neaktivan
Crysis 2
Inače ako niste znali Crytek Je Njemačka firma, tako da neznam kakav patriotizam vi ovdi spominjete.
I'll be back
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo trailer za multiplayer, tj limited edition trailer, ispičavam se ako je neko već stavio.

.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
microman kaže...
Inače ako niste znali Crytek Je Njemačka firma, tako da neznam kakav patriotizam vi ovdi spominjete.

a sefovi braca turcini.

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
odjavljen
Crysis 2

I sjedište u Budampešti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Weky kaže...

I sjedište u Budampešti?

sad kad kazes... bila je neka pi7darija s njima u njemackoj al se ne sjecam tocno oko cega... jel neka cenzura bila u igri ili sto? neam pojma ali mislim da se se zbog toga prebacili u madarsku. 

stvarno se ne sjecam..

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice