Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Crysis 2
razorst3 kaže...

Mislite li da ce i7 i 5870 bit dovoljni za "pristojno" igranje??

Ići će na max u DX10/DX9 API-u, al za DX11 nisam siguran.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
neaktivan
max ce ti ic oko 30-40 fps
50Niggas
15 godina
odjavljen
1337Code_breaker kaže...
max ce ti ic oko 30-40 fps

Kaj si vec probao igur pa znaš ili radiš na razvoju igre

Ili si pitao Milana :)

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
neaktivan
znas da ce crytek ici na najacu mogucu grafiku, znaci xboxov maksimum, posto plejkin jos nije dosegnut, a nece rediti odvojene igre, s tim hardwerom ce mu ici na maksimalnim detaljima oko 30.40 fps, moglo bi i vise da promjeni grafu i uzme ati radeon hd 5850 ili nvidia geforce gt 460 ili 470
nisu preskupe a puno pojacaju preformanse...
50Niggas
17 godina
protjeran

omg

Ako meni bude 40FPS-ova na HD5850 skidam kapu..?

Belji se

Inače čisto sumnjam. Ni prvi Crysis nije letio na max preko 30.

Sad ako OC-am HD5850 na benchu imam 34 što je u igri

sigurno manje jer je gameplay sasvim druga priča!

Računaj i na framedropove dok igraš

pa znaju ispod 20FPS-ova doći što onda nije baš lijepo

Ako imaš 40 AVG u benchu onda O.K.

Samo Crysis 2 će gutat najmanje kao Metro2033Plač

trash bin can:S
15 godina
neaktivan
ova ce igra morati biti bolje izbalansirana jer xbox i ps3 imaju slabiji gpu od pc...
50Niggas
16 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
ova ce igra morati biti bolje izbalansirana jer xbox i ps3 imaju slabiji gpu od pc...

ha? kakve veze ima balans sa gpu-om ?

valjda mislis optimizirana.....

nema tamo sta bit opitimizirana radit ce na najmanje 30fps-a i to je to 

Dragon Slayer
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 0:15 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
da to sam mislio
xbox i ps3 jednostavno se nemogu nositi s PC-om, nemaju dosta ja hardware...
a posto ju rade i za konzole morati ce smanjiti zahtjeve= sjajna grafika prihvatljivijih zahtjeva :)
50Niggas
16 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
da to sam mislio
xbox i ps3 jednostavno se nemogu nositi s PC-om, nemaju dosta ja hardware...
a posto ju rade i za konzole morati ce smanjiti zahtjeve= sjajna grafika prihvatljivijih zahtjeva :)

nema to nikakve veze sa pc-om 

jer su rekli da rade igru "odvojeno" za sve 3 platforme i da ce izvuc najbolje iz svake 

sto znaci da bit pc trebo bit najbolji i da nece stedit na njemu zbog konzola 

Dragon Slayer
15 godina
neaktivan
:( :( :( :(
zastoooo
a ja vec mislio da cu ga moci igrati na max...
50Niggas
16 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
:( :( :( :(
zastoooo
a ja vec mislio da cu ga moci igrati na max...

hah,a kaj ti znaci na max,ako izgleda ko medium 

Dragon Slayer
15 godina
neaktivan
Crysis 2

A , nadam se da je code_breaker u pravu.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Crysis 2

a ja se nadam da je hrvatskafarkasevec u pravu.

Igraj ti na medium, ali zamisli da igraš na Max -;D

Konzole ce izgledati proporcjonalno svojim mogucnostima - Neakav Medium na PC-u pretpostavljam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

jer su rekli da rade igru "odvojeno" za sve 3 platforme i da ce izvuc najbolje iz svake 

Ima neki link(sluzbeno)?

16 godina
protjeran
razorst3 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Ima neki link(sluzbeno)?

ne bas 

par puta su spomenuli kod predstavljanja cryenginea 3 jos napocetku

Dragon Slayer
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 16:14 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
odjavljen
Crysis 2

To je staro, uglavnom engine je u ključnim stvarima napravljen jednako na svim platformama, ali one stvari koje se bez problema mogu smanjivati poput tekstura, količine efekata (shadera), postavke rasterizacije i vidljivog prostora, tu su napravili cross platform engine koji bi na svim platformama odradio to automatski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Evo stigla

crysis2 TV-aSmijeh Uglavnom razglaba se o multiplayeru, uvjeravaju nas kako je to baš to što smo oduvijek čekali i kako moramo što prije preordati limited edition, a usput pokazuju stare i nove isječke gameplay-a i pokazuju vesele xbox360 konzolaše kako igraju igru...za sada još nismo vidjeli ništa konkretno ni na ps3 ni na pc, neznam što je toliko poseban taj xbox da samo njega forsiraju, ili samo na njemu trenutno imaju nešto konkretno?Belji se

Ono što je zanimljiv podatak je, ako niste znali, na crysis2 multiplayeru radi  ekipa od 70 developera iz cryteka iz engleske koji samo na tome rade, dok druge ekipe rade singleplayer, što pokazuje da su ozbiljno to shvatili i da zbilja žele dignuti lovu sa ovim naslovom. 

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
protjeran
Crysis 2

što dižete paniku...najavljeno je da će kod u Crysis-u biti puno elegantnije napisan i time tražiti "priličniji" hardware...Crysis je "teži" nego Crysis warhead..a Crysis 2 bi trebao navodno biti "lakši" za hardware nego dva prethodnika...

0 0 hvala 0
16 godina
linuxjuzer kaže...

što dižete paniku...najavljeno je da će kod u Crysis-u biti puno elegantnije napisan i time tražiti "priličniji" hardware...Crysis je "teži" nego Crysis warhead..a Crysis 2 bi trebao navodno biti "lakši" za hardware nego dva prethodnika...

Ma briga me za grafiku, ja sam crysis wars derao na mediumu i super mi je bilo, ionako od silne akcije nemaš vremena se zagledati u list i diviti se kako je lijepa njegova teksturaBelji se

Samo da igru ne pojednostave i da je kratkog roka, ono igraš par mjeseci i jednostavno dosadi...meni crysis wars i dalje stoji na polici, lako ga instaliram ako C2 ne ispuni očekivanjaSmijeh

Stoja
15 godina
neaktivan
ma stoja je car :D
50Niggas
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo stigla

crysis2 TV-aSmijeh 

Ono što je zanimljiv podatak je, ako niste znali, na crysis2 multiplayeru radi  ekipa od 70 developera iz cryteka iz engleske koji samo na tome rade, dok druge ekipe rade singleplayer, što pokazuje da su ozbiljno to shvatili i da zbilja žele dignuti lovu sa ovim naslovom. 

Da. Ljudi koji su radili u Free Radicalu, kojeg je Crytek kupio, rade na MP-u.

Evo i ta epizoda Crysis TV-a u većoj kvaliteti: http://www.mycrysis.com/gallery/trailers/crysis_2_tv_episode_3

I take THE out of PSYCHOtheRAPIST.
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Upravo sam dobio invite za Crysis 2 multiplayer betu na xboxu. Naravno da sam odma i potvrdio svoj interes.

:)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Upravo sam dobio invite za Crysis 2 multiplayer betu na xboxu. Naravno da sam odma i potvrdio svoj interes.

:)

i ja isto, samo sto nemam xbox 360 xD

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
Crysis 2

aaa i want mah pc private beta now!!11Belji se Biti ću razočaran u crytek ako se ne sjete meneBelji se

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Biti ću razočaran u crytek ako se ne sjete meneBelji se

Ajme vidi vraga evo i meni došao invitation, ali za hebeni xbox, mislim stvarno crytek istovremeno ste me usrećili i razočarali...Plač

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ma, da daju na PC svi bi se samo žalili na loš framerate Belji se

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

Ma ja bi bacio sve na low na 800x600 samo da radiBelji se Pravog crysis fana framerate nebi zaustavio, ovi ostali su samo fanovi sličica u sekundi a ne igreNeodlučan 

Ali previše forsaju taj xbox pa ja još nisam vidio pravi footage sa ps3-a uopće, a ni pc nešto nije previše izražen...jeli to MS stavlja neku lovu u đep pa da toliko guraju xbox prije ostalih?

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Minoza kaže...

Ma ja bi bacio sve na low na 800x600 samo da radiBelji se Pravog crysis fana framerate nebi zaustavio, ovi ostali su samo fanovi sličica u sekundi a ne igreNeodlučan 

Ali previše forsaju taj xbox pa ja još nisam vidio pravi footage sa ps3-a uopće, a ni pc nešto nije previše izražen...jeli to MS stavlja neku lovu u đep pa da toliko guraju xbox prije ostalih?

Stvar ti je u praktičnosti. Najjednostavnije je igru razvijati baš za xbox i veliki dio igara ti se razvija prvenstveno na xboxu pa zatim prebacuje na PC i na PS3.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
odjavljen
Crysis 2

LOL I ja sam dobio invite za XBOX 360 :)

Ako nekome treba, i ima Xbox 360, nek mi zaspama na PM ;)

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jer neko zna kad če demo za Crysis2?Plač

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice