Najbolji AI kojeg se ja sjećam je onaj marinaca iz prvog Half-Life-a. To mi je bila čista ludnica igrat.
Ili iz prvog FEARA. Šta su vojnici tamo radili.
Najbolji AI kojeg se ja sjećam je onaj marinaca iz prvog Half-Life-a. To mi je bila čista ludnica igrat.
Ili iz prvog FEARA. Šta su vojnici tamo radili.
Znači, da bacim lagani osvrt na Crysis 2. Igra dobiva opake kritike na račun grafike! Zašto? Zato jer su svi očekivali ponovnu revoluciju kakvu je predstavio prethodnik, a dobili su igru odlične grafike kakavu nema niti jedna druga pucačina osim Metroa 2033 (neznam za Kilzone 3), ali naravno ljudi su gnjevni jer su ovi obećavali ponovnu revoluciju. Slažem se da su trebali ubacit napredne postavke za grafiku, a ne da moderi to moraju izbacivat dan nakon izlaska igre (prednost igranja na PCu...). Ajmo sada pogledat šta je doneso Crysis; dobili smo uber super grafiku koja praktički tek na nekim današnjim prosječnim gamerskim strojevima radi glatko. I sjećam se kritika na račun toga - igra na low/medium izgleda gore od CODa bla bla - zašto nisu napravili nešto između da svi mogu uživat; onaj tko je 2007 pokrenu na Very High u kakvoj 1680x1050 rezoluciji imao je kakvih 15-25 FPSa.
I danas nam Crytec izbaci igru koja izgleda odlično i vrti se odlično i opet nevalja (slažem se da fali malo one destrukcije baraka i slično), svi plaču za DX11 i sl kao da svi imaju GTX580/6970 kartice. Meni igra radi na postavkama sa prve slike u HD rezoluciji između 40 i 60 FPSa šta je fenomenalno s obzirom na njen izgled.
Da se dotaknem i onih natjecanja u vezi loših tekstura; takve teksture su se mogle naći i u prvom djelu, ali sada gnjevni PC igrači traže dlaku u jajetu (šta je i razumljivo zbog tog DX11 i onaj tko ima zvijer od grafičke vjerovatno želi vidjeti to u punom sjaju nakon šta je kupio igru). Evo dole slike sa početka gdje teksture izgledaju fenomenalno... Ljudi su se žalili i na zamućene zgrade (zadnja slika prikazuje dvije zgrade koje izgledaju odlično, jedino bi vjeovatno neko htjeo da vidi kako nonica stavlja sušit veš na svome balkonu)... Očito neki na Gamer postavkama i 1280x1024 rezoluciji žele da to izgleda besprijekorno (imamo i slučaj na službenom forumu gdje je tip otvorio temu jer voda se ne ponaša kao u prvom djelu nakon šta se u nju ispali metak - a to nije istina jer je jazavac igrao na Gamer ili Advance postavkama dok Extreme ima istu reakciju vode kao i u prvom djelu).
Igrivost mi je dobra i nije istina da je kao u CODu koji te doslovno vuče za rukav. Ja u CODu ne mogu uzet onu malu plinsku bocu i bacit je među tri jazavca te opalit u nju da odlete u 3pm, ne mogu postat nevidljiv i doslovno zaobić onog koga ne želim ubit, ne mogu se prišuljat jazavcu iza leđa i okrenut mu vratom nakon toga pucat u bečve da roknu i ubiju dvojicu i otrčat iza kamiona te sa autom pogodit onog šta gleda di sam ja nesto....itd.
Sve u svemu igra me nije razočarala, zabavna je, izgleda odlično, zvukovi i glazba su fenomenalni. A kada netko kaže da je išao kupit GTX580 ili 6970 samo zbog Crysisa 2 neka se malo zapita gdje je zapelo?
I da, igru jednostavno treba igrat na najtežim postavkama sa isključenim crosshairom jer ipak ste vi jedan protiv cijele vojske i vanzemaljaca i treba se pazit. I na toj težini mi je jednostavno najbolji osjećaj. Treba koristi Armor mode kada ste u opakom sukobu i to daje taman dodatnu prednost da se osjetite moćnije naspram ostalih jazavaca, dok alienu su druga priča....napredniji su i normalno da se treba više potrudit za stati im na kraj...
Toliko do mene
Odabrao: Đelo Hađiselimović, obrada: doktor1
Svaka čast slažem se sa svakim slovom. To je pravi ČOVIK!!! Haha ma igra je zakon. Baš sam malo prije igrao jedan dio gdje sam baš kako se može reći taktizirao. Malo cloack malo armor i tako predobro nema ovo veze sa Codom i jedva čekam preći pa poslije opet na najteže.
EA, Steam (kao i bilo koja druga firma) prodaje i pojedinačno key-eve po nižoj cijeni od box verzije... Igru normalno od njih skineš (EA download manager ili Steam) i voziš.
EA i Steam prodaju digitalne verzije igara po drastično skupljim cijenama od box verzije.
Kod njih je download oko 50€, dok je box verzija već oko 150 kn.
Ono što kupiš na g2Playu su ti keyevi iz Rusije, Indije, Singapura itd.
molim te reci mi gdje se box verzija moze kupiti za 150kn?
Da opišem par situacija iz Crysisa 2:
Slajdaš prema nekome i vidiš metke kako zuje i promašuju iznad tvoje glave, a potom se zabiješ nogama u njega i nabiješ ga nogom u suprotni zid.
Ili: tip me gađa zoljom i zolja me promaši, ali odbaci bočno u grmlje, on se zbuni i krene lagano naprijed, a ja se cloakam, sjurim iza njegovih leđa i koknem ga stealth nožem :P
Znam da sam igru u prvom osvrtu lagano popljuvao, ali sada to povlačim. Igra je prezabavna! Igrajući sam shvatio da kvragu nije sve u hodanju uokolo i gledanju da li je ova ili ona boca pravilno dizajnirana. Ne znam kako to nisam prije shvatio Pravi pravcati, zabavni FPS..sada me baš zanima razvoj priče.
čim je igra izašla svi su odmah smeće smeće ovo ono crytek razočaranje, dx9 bezveze se*kanje...dok smo nas par govorili kako je igra zabavna i odlična tad smo bili kreteni ili crytek nam ispro mozak ili nešto slično...ee ljudi ljudi.
može li mi netko lijepo na pm toplo preporučiti torent sa brzinom većom od 0.5kbBps jel meni drugaćije neide xD
ti bi jednu od najiščekivanijih igara godine koja je izašla pred 2 dana skido na public torentu punom brzinom???
A barem bi jedno 50 kbps.Mislim da to nije puno.
ti bi jednu od najiščekivanijih igara godine koja je izašla pred 2 dana skido na public torentu punom brzinom???
300kb/s download ide bez problema, samo treba i torrent klijent znat postavit prema velikom broju leechera a malom broju seedera.
Meni je tcom internet i brzina (kad ništa ne seedam , sa svim mogucim postavkama) je oko 450kbs (+- 50) tijekom cijelog skidanja.A sad nemoze niti 50 xD
Evo ja sa game.co upravo skidam, na 480Mb/s cijelo vrijeme. Njihov Metaboli downloader piči ko blesavxD Sada je trenutno na 5%, do sutra u 5 ujutro je gotova:P
Inače sve dosada što sam kod njih kupovao kao Games downloads to own su se super skidale te bez daljnjega rade bez premca! Instalacija, keyevi sve je uredno poslano i obavljeno bez daljnjega. Topla preporuka.
Je li zna neko sto me izbacuje iz igrice i pojavi se plavi ekran pa restart ....... i da igra je piratska na zalost... nisam imao novca da je kupim.
Ako neko zna nesto nek mi send na PM.
Ljudi jeli možete reći oružja koja imaju u C2 pls.
Znate ono:Assult:1,2,3,4...
Heavy:1,2,3...
Sniper:1,2,3,...
Lounchers:1,2...
TNX unaprijed.
Ljudi jeli možete reći oružja koja imaju u C2 pls.
Znate ono:Assult:1,2,3,4...
Heavy:1,2,3...
Sniper:1,2,3,...
Lounchers:1,2...
TNX unaprijed.
http://www.ripten.com/2011/03/25/crysis-2-weapons-list-and-stat-guide-mauler/
Haha , čitam prvu stranicu komentara o crysis 2 i rugam se, samo komentari tipa:
-Sad treba skupit love za neku uber - platformu kad igra izađe...
-To će samo 2 gtx 295 moc vrtit
-Hoće to moć vrtit moja konfa "4870x2" itd.
Imam pitanje;
Kupio sam limited edition (koliko se sjećam pre-order je bio limted edition only), i navodno bih trebao imati otključan onaj holograf od starta ali nemam ništa, čini mi se da imam regularnu verziju... U čem je kvaka?
Jedna mi je stvar jako zanimljiva u vezi Crysisa 2:
Mislim da je ovo prvi FPS ove godine (a možda i više) koji je izašao, a da nakon što je prošlo, eto koliko, tjedan dana od izlaska igre, još nitko nije napisao kako je igra prekratka, kako ju je već prešao i slično. To je pohvalno. Čini se da će biti dosta sati zabave uz SP.
(doduše, barem ja nisam nigdje vidio u ovoj temi, a pratim je redovno, da je netko napisao da je prešao igru)
Inače, uvjeren sam da kada bi se sve ovo preselilo u "otok-šumu", da bi to daleko bolje izgledalo, a da ne naklapam bezveze, evo kaj je ovaj lik sklepao u CryEngine 3 (valjda leaked verziji) editoru, u DX9, pa sada sami prosudite...
http://www.digital-anarchy.com/off-topic/20537-crysis-2-editor.html
Smiješno da ekipa koristi leaked verziju da kreira nešto ovako lijepo, umjesto da nam daju editor uz igru da možemo kreirati ovakve scene sa punom verzijom egnine-a.
Inače, uvjeren sam da kada bi se sve ovo preselilo u "otok-šumu", da bi to daleko bolje izgledalo, a da ne naklapam bezveze, evo kaj je ovaj lik sklepao u CryEngine 3 (valjda leaked verziji) editoru, u DX9, pa sada sami prosudite...
Smiješno da ekipa koristi leaked verziju da kreira nešto ovako lijepo, umjesto da nam daju editor uz igru da možemo kreirati ovakve scene sa punom verzijom egnine-a.
Izgledalo bi atraktivnije, da, ako voliš prašumu. Inače, kad pogledaš kako dobro su napravljene zgrade, fasade, odsjaj od stakla i čelika, na betonu, ma sve... wufffff.
OMFG, jos jedanput OMFG, ovo je nevjerojatno lijepo, stvarno, ne zna kaj bi covjek rekel XD
Imam pitanje;
Kupio sam limited edition (koliko se sjećam pre-order je bio limted edition only), i navodno bih trebao imati otključan onaj holograf od starta ali nemam ništa, čini mi se da imam regularnu verziju... U čem je kvaka?
Jesi li na mycrysis.com/redeemcode redemao onaj bonus code koji si dobio?
Samo to napravi i tamo ce ti pisat da je uspjesno redemano i kad udjes u igru u MP odmah ce ti naznaciti da to sve imas i biti ces lvl. 5.
Sto se same igre tice, ja bi sumirao par stvari:
1) GAMEPLAY - zanemarimo napucavanja na PUB-ovima, koje je stvarno zanimljivo, ali ova igra ima odlican potencijal za warove igrat, tu ce taktiziranje izaci na vidjelo do kraja. Nanosuit je odlican i lako ga je za koristiti, te samim time je sve skupa zanimljivo i dinamicno. Raznolikost koja je moguca sa silnim perkovima je famozna, a zajedno sa hrpom oruzja, moze biti itekako zabavno.
2) GRAFIKA - Ovo je najbolje sta se iz DX9 moze izvuc, barem po mom misljenju. Osim nedostatka DX10/11, osobno mi puno vise nedostaje interakcija sa okolisem i fizika kao takva, ali aj, mozemo im oprostit, jer je ipak sve to radi konzola prilagodjeno:) Nize su slike kako meni igra ide na mom kompu na 1920x1200. Sreca pa imamo CAGO, inace je gnjavaza se trkeljat po .cfg-u ili targetu.
3) MP - mape mi se cine ok, odigrao sam im jedno 10ak i tu se stvarno da igrat super modova i cak pristojno taktizirat, jer nema kuda ne mozes proci :) Cak ima i dovoljno velikih mapa.
4) SP - to ne igram, ako ga ikad upalim, napisem ... Neznam jesam li u zivotu 1-2 SP-a zavrsio :D
5) SVEUKUPNO - ma ipak dobra 9/10 ocjena po meni.
Imam pitanje;
Samo to napravi i tamo ce ti pisat da je uspjesno redemano i kad udjes u igru u MP odmah ce ti naznaciti da to sve imas i biti ces lvl. 5.
Thx za objašnjenje, ali, koji redeem code? Key? Jer na mail sam dobio samo key...
Imam pitanje;
Sto se same igre tice, ja bi sumirao par stvari:
1) GAMEPLAY - zanemarimo napucavanja na PUB-ovima, koje je stvarno zanimljivo, ali ova igra ima odlican potencijal za warove igrat, tu ce taktiziranje izaci na vidjelo do kraja. Nanosuit je odlican i lako ga je za koristiti, te samim time je sve skupa zanimljivo i dinamicno. Raznolikost koja je moguca sa silnim perkovima je famozna, a zajedno sa hrpom oruzja, moze biti itekako zabavno.
2) GRAFIKA - Ovo je najbolje sta se iz DX9 moze izvuc, barem po mom misljenju. Osim nedostatka DX10/11, osobno mi puno vise nedostaje interakcija sa okolisem i fizika kao takva, ali aj, mozemo im oprostit, jer je ipak sve to radi konzola prilagodjeno:) Nize su slike kako meni igra ide na mom kompu na 1920x1200. Sreca pa imamo CAGO, inace je gnjavaza se trkeljat po .cfg-u ili targetu.
3) MP - mape mi se cine ok, odigrao sam im jedno 10ak i tu se stvarno da igrat super modova i cak pristojno taktizirat, jer nema kuda ne mozes proci :) Cak ima i dovoljno velikih mapa.
4) SP - to ne igram, ako ga ikad upalim, napisem ... Neznam jesam li u zivotu 1-2 SP-a zavrsio :D
5) SVEUKUPNO - ma ipak dobra 9/10 ocjena po meni.
nikad oprostiti, jer lazovima i varalicama ne oprastam. ubojicama bi prije nego takvima.
hebes igrice di ti moras po cfgu petljat, a da nema u main menu-ju dovoljno postavki. cfg je za fino podesavanje, al stvarno situacije za klan etc.
al za trud
Jeste igrali na Ligthouse mapi? Brutalno izgleda! Environment dosta podsjeća na prvi Crysis, more, drveće, malo divljine, ruševina... Fora mi je mapa, iako u osnovi mali raj za kampere i snajpove, skužio sam da se kao assault može provlačiti okolo uz obalu ili kroz vodu
Sad sam ju tek maloprije vidio prvi puta i oduševio se jer sam do sada cijelo vrijeme igrao ove gradske; City Hall itd...
Jeste igrali na Ligthouse mapi? Brutalno izgleda! Environment dosta podsjeća na prvi Crysis, more, drveće, malo divljine, ruševina... Fora mi je mapa, iako u osnovi mali raj za kampere i snajpove, skužio sam da se kao assault može provlačiti okolo uz obalu ili kroz vodu
Sad sam ju tek maloprije vidio prvi puta i oduševio se jer sam do sada cijelo vrijeme igrao ove gradske; City Hall itd...
Moram obavezno probati, a i sam obozavam snajper. :)))