Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
naxeem kaže...

Ne, doista to mislim.

Pa kako sad, kad si cijelo vrijeme (barem koliko sam ja mogao vidjeti) govorio protiv igre...? Ili sam nešto propustio?

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Jeli 60+ - fpsa normalno za 2 6870 i i7 4ghz? meni se cini da mi je fps nekako mal jer vidin da na drugim forumima ljudi pisu da su imali preko 100 fpsova sa tim karticama...inace reza je 1680x1050,driveri 23march 11.4beta

skaliranje kartica je uvijek skoro 99% sve je maxed out

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CrNa StreLa kaže...

Jeli 60+ - fpsa normalno za 2 6870 i i7 4ghz? meni se cini da mi je fps nekako mal jer vidin da na drugim forumima ljudi pisu da su imali preko 100 fpsova sa tim karticama...inace reza je 1680x1050,driveri 23march 11.4beta

nije trebalo bi više

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
14 godina
neaktivan
M4X kaže...
CrNa StreLa kaže...

nije trebalo bi više

jeste vi čuli za vsync

14 godina
protjeran
Crysis 2

Crysis 2 je smece...

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

1 19 hvala 0
14 godina
protjeran
maggotmaster kaže...

Crysis 2 je smece...

Djete drago onda idi igraj tetris,naprotiv ja se slažem s kolegom naxemom,igra je pravo osvježenje u FPSovima.

Igra je perfektna.

Samo me zanima koliko ona ima levela?

igram več 10 sati bez prestanka i nevidim kraja igri.

dodajte me na skype:gmailovac.......OPET ON KOMENTIRA....JEL?
15 godina
neaktivan
Crysis 2

vsync je off

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

naša se misljenja ne trebaju slagati, ali istinu priznati morate!!! Crysis 2 nije ni približno ono što je original bio!!! ni približno. gledajući zahtjeve igrice u apsolutnom smislu, napredovao je. ali u relativnom, puno je manje napredovao (po meni se cak unazadio) u odnosu na originalni crysis, warhead da i ne spominjem. ako je vama lijepa grafika onaj motion blur, koji je kao prasina u oci da ne zamijetite lose odradjen posao, onda super. uspjeli su vas obmanuti. meni, NIJE to grafika. igra ima nekih napredaka, stealth kill i slide. ali da to ima C1, ovo smece nebi ni izdali. postavlja se jedno pitanje. zasto ali zasto su LAGALI?!?!! i to svjesno!!!

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Crysis 2 je najbolji FPS koji sam igrao u dugo vremena. Priča je osvježavajuće dobra, level dizajn je fenomenalan, grafika je ludnica, gameplay odličan - svakako, jedno pravo, kompletno single player iskustvo koje jednostavno nisam dugo doživio. Moje početno razočaranje i ljutnju zbog konzolitisa, definitivno mijenja oduševljenje koliko je Crysis 2 zapravo dobra igra.

Eto 99 % ljudi govori da je Crysis 2 loš zato jer su htjeli neku neviđenu grafiku koju nisu dobili.

Eto maxeem bar ti imaš mišljenej kao ja i....

Svi fpsi su jednostavno grafički jednolični ili je smeđi samo ili je sivi ili neka mješavina drekaso zelene a Crysis 2 je tako šareni i jednostavno blješti od boja pa cijeli dan bi gledao ono virtualno sunce kako mi tuće iz monitora .

Krajtek je rako ad bude imao izvarednu grafiku , premda nije uspio skroz grafika je sam vrh , ma kakvi God of War 3 ...

Ostali pablišeri su rekali joj naša igra bude najbolja u svemu ovo ono a gledaj ih sada na metacriticu ispod 60-70 % dok Crysisi ima 87 % .

Ma Kriza je jednostavno zabavna , kako iskoristii ono odjelo ma tvoja volja .

Aj jedino kaj su malo fejlali je to kaj ima samo dx9 ali on sa tim x9 napravi ono kaj neki ne mogu ni s dx11.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
protjeran
Crysis 2

za 150kn il kolko vec dođe igra je vise nego odlicna tak da ne serite bez veze 

istina da nije ispunila ocekivanja,ali kaj je tu je 
igra je tu igrajte ili nemojte  

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

to kaj si ti kupio key za 150kn ne znaci da toliko dodje igrica. trebalo bi sve to pohapsiti, a onima kaj tak kupuju, stisnuti ban na igrici. jer retail box verzija prije dodje 3x tvoja cifra.

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

Crysis 2 je najbolji FPS koji sam igrao u dugo vremena. Priča je osvježavajuće dobra, level dizajn je fenomenalan, grafika je ludnica, gameplay odličan - svakako, jedno pravo, kompletno single player iskustvo koje jednostavno nisam dugo doživio. Moje početno razočaranje i ljutnju zbog konzolitisa, definitivno mijenja oduševljenje koliko je Crysis 2 zapravo dobra igra.

Čovječe Božji, pa odluči se više. Od tvojih 10 komentara na ovu igru svaki slijedeći pobija prethodnog.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
14 godina
Crysis 2

Najbolje bi bilo da se vas 50 okupi i napravi igru po svom guštu. Na što bi to ličilo? Tko ne voli nek ne igra i nek ne se*e po igri!!!

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

to kaj si ti kupio key za 150kn ne znaci da toliko dodje igrica. trebalo bi sve to pohapsiti, a onima kaj tak kupuju, stisnuti ban na igrici. jer retail box verzija prije dodje 3x tvoja cifra.

Keyevi koji se kupuju su skenovi sa originalnih retail izdanja.

Nije ilegalno, već je siva zona budući da se key dobiva od igara namijenjenih indijskom/ruskom i inim tržištima.

I da, čak i retail verzija sa DVD-om košta oko 150 kn.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 20:50 (Danny_HR).
14 godina

Kao to je loše????

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

???

{#}

Ti keyevi su potpuno legalni kao i igra u box verziji... o kakvom ti hapšenju pričaš xD

EA, Steam (kao i bilo koja druga firma) prodaje i pojedinačno key-eve po nižoj cijeni od box verzije... Igru normalno od njih skineš (EA download manager ili Steam) i voziš.

everybody lies
17 godina
neaktivan
Riker kaže...
naxeem kaže...

Ne, doista to mislim.

Pa kako sad, kad si cijelo vrijeme (barem koliko sam ja mogao vidjeti) govorio protiv igre...? Ili sam nešto propustio?

Ne u potpunosti. Iritiralo me što su izbacili dio mogućnosti enginea i što je igra pojednostavljena, tj. korištenje nanoodijela.

xyan kaže...

naša se misljenja ne trebaju slagati, ali istinu priznati morate!!! Crysis 2 nije ni približno ono što je original bio!!! ni približno. gledajući zahtjeve igrice u apsolutnom smislu, napredovao je. ali u relativnom, puno je manje napredovao (po meni se cak unazadio) u odnosu na originalni crysis, warhead da i ne spominjem. ako je vama lijepa grafika onaj motion blur, koji je kao prasina u oci da ne zamijetite lose odradjen posao, onda super. uspjeli su vas obmanuti. meni, NIJE to grafika. igra ima nekih napredaka, stealth kill i slide. ali da to ima C1, ovo smece nebi ni izdali. postavlja se jedno pitanje. zasto ali zasto su LAGALI?!?!! i to svjesno!!!

Ne. Tehnički - engine je znatno bolji. Osvijetljenje kakvo ima CE3 nemaš baš nigdje, u niti jednom engineu koji trenutno postoji na tržištu. Volumetrični particle efekti i općenito efekti su vrhunski. Motion blur i bloom možeš isključiti i ne izgleda ništa lošije.

Ono što jest zamjerka igri je da PC igračima (konzole to nebi podnijele) nisu omogućili interaktivnu nego skriptiranu destrukciju i što nisu u releaseu izbacili DX11. Razlog je konzolitis - bilo kakvo korištenje aktivne destrukcije koje konzole ne mogu podnijeti, napravilo bi nepravednu situaciju i nešto drugačiji gameplay, što onda daje različite igre za različite platforme.

Pojednostavljivanje odijela zapravo je dobra stvar, a izbacivanje destrukcije uvjet je da na konzolama igra radi.

CE3 je očito i jasno dosta napredniji engine. Crysis 2 ne koristi sve mogućnosti, da, ali u onim skriptiranim dijelovima destrukcije (nekoliko ih je) vidi se sva moć CE3 i potencijal koji ima. Mogli su možda izdati PC-only igru i omogućiti sve to, ali to bi tada bilo za većinu isto što i C1: benchmark. - CryTek je očito želio igru i žrtvovao "OMFG-LOOK-WHAT-MY-QUAD-SLI-GTX590-CAN-DO" da bi dobili vrhunsku akcijsku igru.

Da teksture su lošije nego su na PC-u mogle biti (na nekim mjestima), ali daleko od toga da su loše i da je ovo loše odrađen posao. Dapače, ovakvu grafiku na ovom frejmrejtu nećeš nigdje drugo vidjeti. Ja na GTX580 igram u 2560 rezoluciji na max detaljima glatko - to s ovom prekrasnom grafikom nema šanse da mogu vidjeti u drugim igrama.

17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

EA, Steam (kao i bilo koja druga firma) prodaje i pojedinačno key-eve po nižoj cijeni od box verzije... Igru normalno od njih skineš (EA download manager ili Steam) i voziš.

EA i Steam prodaju digitalne verzije igara po drastično skupljim cijenama od box verzije.

Kod njih je download oko 50€, dok je box verzija već oko 150 kn.

Ono što kupiš na g2Playu su ti keyevi iz Rusije, Indije, Singapura itd.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Yep, prisjetimo se MW2 i "afere" s ruskim keyevima.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

O čemu ti govoriš? Igre su drugačije cijene zbog regije. Tajland, Rusija, Indija, Kirgistan, Kazahstan i tko-zna-što već, neki *stan. Hrvatska bi, po BDP-u i standardu, trebala imati takve cijene.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

jel ima kakve razlike izmedu pirata i orginala ( u grafickom smislu ) ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lolno.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
17 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Nebi trebalo, ali ima u meniju i nekim bugovima. Frend i ja imamo identičnu instalaciju, on ima crack, ja original i meni je meni drugačiji, a igra nema bugove koje on ima.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ma ja sam više nego zadovoljan SP , i što sam do sada vidio opravdalo je svaku kunu koju sam platio.

Ali unazad par sati imam problema. Prvo obrisali su mi se svi nano poeni, piše mi u Steamu da sam igru igrao 45 minuta a imam 12++ sati. Sada nakon što sam izlazio vidim da su mi otključani SVI flashbackovi , muzike, SVI achievmenti makar mislim da nisam ni na pol igre.U stvari siguran sam. MP mi je obrisao lvl e i sve achievmente , vratio me na na početak. Prestalo mi je pisati da je CD key u upotrebi .

Neznam , volio bih neki feedback od ljudi koju su igru kupili na Steamu dali imaju ovakvih problema jer mi ne dopušta da napravim Steam forum account, kao da probam poslije (nisam do sada niš pisao samo sam čitao pa se nisam registrirao). Pretpostavljam da je do Steama a ne do igre jer mislim da bi večina Vas do sada kaj ste kupili preko EADM i da ste imali problema več rekli.

Hvala unaprijed,

Crot

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jim Carrey kaže...

???!?!???!??!??!??!??!?!??!?!?!!!!!!!!!

eee...kuda ovaj svijet ide...
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ne. Tehnički - engine je znatno bolji. Osvijetljenje kakvo ima CE3 nemaš baš nigdje, u niti jednom engineu koji trenutno postoji na tržištu. Volumetrični particle efekti i općenito efekti su vrhunski. Motion blur i bloom možeš isključiti i ne izgleda ništa lošije.

Ono što jest zamjerka igri je da PC igračima (konzole to nebi podnijele) nisu omogućili interaktivnu nego skriptiranu destrukciju i što nisu u releaseu izbacili DX11. Razlog je konzolitis - bilo kakvo korištenje aktivne destrukcije koje konzole ne mogu podnijeti, napravilo bi nepravednu situaciju i nešto drugačiji gameplay, što onda daje različite igre za različite platforme.

Pojednostavljivanje odijela zapravo je dobra stvar, a izbacivanje destrukcije uvjet je da na konzolama igra radi.

CE3 je očito i jasno dosta napredniji engine. Crysis 2 ne koristi sve mogućnosti, da, ali u onim skriptiranim dijelovima destrukcije (nekoliko ih je) vidi se sva moć CE3 i potencijal koji ima. Mogli su možda izdati PC-only igru i omogućiti sve to, ali to bi tada bilo za većinu isto što i C1: benchmark. - CryTek je očito želio igru i žrtvovao "OMFG-LOOK-WHAT-MY-QUAD-SLI-GTX590-CAN-DO" da bi dobili vrhunsku akcijsku igru.

Da teksture su lošije nego su na PC-u mogle biti (na nekim mjestima), ali daleko od toga da su loše i da je ovo loše odrađen posao. Dapače, ovakvu grafiku na ovom frejmrejtu nećeš nigdje drugo vidjeti. Ja na GTX580 igram u 2560 rezoluciji na max detaljima glatko - to s ovom prekrasnom grafikom nema šanse da mogu vidjeti u drugim igrama.

Nax...ne filozofiraj previše.Reci jednostavno-SRETAN SAM...{#}

14 godina
neaktivan
naxeem kaže...

u svemu se slazem samo meni je umjetna inteligencija u rangu starog crysisa ili cak iza. nista special, obican glupi ai kakav godinama svi trpaju neznam zasto na tom polju nijedan tim ne poradi. valjda je tesko (s obzirom da vecina danas ljudi nema inteligencije a kamoli jos da naprave "umjetnu")

17 godina
odjavljen
Crysis 2

početak SP na hardcore i kasnije sa patch-em imam screense iz MP

na extreme postavkama nemogu vrtit MP,pa sam smanjio na very high

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
strbi19 kaže...

u svemu se slazem samo meni je umjetna inteligencija u rangu starog crysisa ili cak iza. nista special, obican glupi ai kakav godinama svi trpaju neznam zasto na tom polju nijedan tim ne poradi. valjda je tesko (s obzirom da vecina danas ljudi nema inteligencije a kamoli jos da naprave "umjetnu")

Umjetna inteligencija koju SVE igre koriste, skriptirana je - dakle, AI-kontrolirani igrač ima nekoliko ruta i opcija pa "bira" najbolju. Prava umjetna inteligencija ne postoji u klasičnim igrama, jer jednostavno nije razvijena dovoljno za iznimno kompleksnu interakciju sa svijetom kakvu traži igra poput Crysisa 2. Crysis ima relativno dobar "AI", jer NPC-ovi relativno dobro koriste mapu i objekte, ali ne može biti savršen i osuđen je na bugove. Pravi AI nije moguć u igrama i zato što bi tražio jako puno procesne snage, dakle jezgru, dvije ili tri samo za sebe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 21:28 (naxeem).
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Umjetna inteligencija koju SVE igre koriste, skriptirana je - dakle, AI-kontrolirani igrač ima nekoliko ruta i opcija pa "bira" najbolju. Prava umjetna inteligencija ne postoji u klasičnim igrama, jer jednostavno nije razvijena dovoljno za iznimno kompleksnu interakciju sa svijetom kakvu traži igra poput Crysisa 2. Crysis ima relativno dobar "AI", jer NPC-ovi relativno dobro koriste mapu i objekte, ali ne može biti savršen i osuđen je na bugove. Pravi AI nije moguć u igrama i zato što bi tražio jako puno procesne snage, dakle jezgru, dvije ili tri samo za sebe.

Najbolji AI kojeg se ja sjećam je onaj marinaca iz prvog Half-Life-a. To mi je bila čista ludnica igrat. {#}

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 21:37 (FLes).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice