Samo mislim da zaboravljate da ako će se s piratom moći igrati broj cheetera raste bar 10x. Šteta da tak nešto uništi igru koji bi mogla po mom mišljenu s vremenom konkurirati CoD MPu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad valjda vec sigurno znate,ako ce crysis 2 imat losu prodaju na PC -u okrivit ce pirate kako su unistili platformu
sto je zapravo i tocno, no to im nije isprika za pogreske u igri
Ajde mogli su barem staviti malo vecu destrukciju od one bacvi/kutija/vozila. Sad nakon voznje u onom oklopnom vozilu ostao sam malo razocaran.
Kako se napravi MP na piratu??? Traži mi serial pa što tu treba?
evo zaigrao i ja crysis2. djeluje li igra ikome arkadno ili je to samo meni?! ukupno me nije baš dojmilo. ne mogu reći da nije zabavno, ali nekako previše skakutavo i usko.
sve je to zbog njihove idiotske reklame "najbolja grafika svih vremena" , te unigine ovaj, te vrhunski efekti, te nešto što ćete tek vidjeti kad izađe igra, ma nešto nevjerojatno, aono ispade solidna igra.
da je ova igra došla pod nekim drugim imenom i bez reklame dobila bio moju ocjenu 8/10, a ovako 5/10.
E molim Boga da ne pečaju to .
To im je kazana zbog njihovih laži .
Da ali onda smo najebali mi koji smo platili igru i do 50 eur a i mislili nakon SP odigrat i MP a sa cheaterima i 50k puta više ljudi nego što je prodana igra ili če dignut ruke od ranked servera ili če po dobrom starom običaju banat ljude koji su ni krivi ni dužni , kao što je Valve radio . Ma žali bože , fakat mi dođe prodat komp , djeca neka se igraju na svojima a ja se totalno preseliti na PS3 ...
ljudi kako napravit onaj slide ? pokušavam na sve moguće načine i dosad nijednom nisam uspio
ljudi kako napravit onaj slide ? pokušavam na sve moguće načine i dosad nijednom nisam uspio
Sprintaš sa Shiftom i stisneš "C" za crouch, ili koju tipku si stavio za crouch. Možda čak i moraš držati "C" ako hoćeš duže slajdati.
Shift i onda C. Ako na to mislis.
.... totalno preseliti na PS3 ...
Zaboravio si da je PS3 hackan i da se mogu na njemu igrati pirati. Isto i XBOX 360. Slim još nije ali mislim da neče dugo trebati.
.... totalno preseliti na PS3 ...
Zaboravio si da je PS3 hackan i da se mogu na njemu igrati pirati. Isto i XBOX 360. Slim još nije ali mislim da neče dugo trebati.
Nove igre tipa Homefront i Killzone 3 koliko vidim na nekim forumima ti dignu plejku na noviji FW i nema više pirata makar nisi na netu, dosta ljudi vajna kako su popušili (i neka su).
Sprintaš sa Shiftom i stisneš "C" za crouch, ili koju tipku si stavio za crouch. Možda čak i moraš držati "C" ako hoćeš duže slajdati.
probao sam to više puta i niti jednom nije htjelo , fakat ne kužim u čem je problem :(
probao sam to više puta i niti jednom nije htjelo , fakat ne kužim u čem je problem :(
Stisneš tipku sa kojom se ti koristiš za trčanje i onda stisneš tipku koju ti koristiš za crouch. Slide NE RADI ako onaj teški mitraljez nosiš.
Upravo sam se ulogirao u Crysis 2 da igram MP , SVI statsi svi lvl i achievmenti i sve mi je IZBRISANO!!!!!!!!!!!!!!!!!! resetirao sam steam i igru par puta ali nema ništa??????Još netko sa sličnim "game bonusima"??? :((((((
Crysis 2 ko da je rezirao Michael Bay. Toliko su toga pokupili od Transformera da je to strasno.
sad več razmišljam dal da kupim ili ne pošto vidim da se piše da radi na piratu a to odma znaći mali miljun varalica pa kad me takav neko pogodi ubije mi svaku želju za igranjem..
a i opći kaos na serverima
Dali kome ima problema sa MP-om da javlja da se serial key koristi? To mi je danas stalno izbacivalo...
Dali kome ima problema sa MP-om da javlja da se serial key koristi? To mi je danas stalno izbacivalo...
odlicno znaci ljudi sa piratima mogu igrati normalno dok vi koji ste kupili imate problema!EPIC FAIL
Da pokazivao mi je i to, pa sada me je resetirao na lvl 5 (početni za LTD ) ništa od unlokova , achivmenta nemam , nikakvih statsa, Steam forum kaže da me nemože trenutno ulogirati na forum, hoču to pitati u Crysis sekciji ... sve mi ovo smrdi da je došlo do trenutnog raspada sistema sa piratima ....
Zakaj neznam ne pošalju ljudima naknadne dodatne cd keyeve na mail i to implementiraju u igru da nema... ma užas kaj ja pričam ni neznam kako to spriječiti da hakiraju mrežu a da oni koji su platili ne puše 22inch long, dok nam se ekipa sa torenta urnebesno smije ...
Koji si program koristio za kompresiju videa ???
After Effects.
Budem sad malo posnimao mape da vidite ove koje nisu bile u demo-u. Možda smanjim kvalitetu videa jer mi treba sto godina da se upload-a...

ako tko treba sta uploadati, nek mi donese...konstantno imam prek 20mbps XD
hehe.bas probavam sad kad mi se skine crysis2 vidit cu jel mogu igrat u multyju.kao i proslog crysisa
Igram od jučer dvicu, fenomenalna igra.
Da ne pišem opet, iskopirat ću samo što sam napisao na drugom forumu:
Grafika - stavio na hardcore postavke, framerate stabilan izmedu 25-30 fpsa (1080p rezolucija). Nepotrebno sakaćenje manualnog podešavanja postavki je uistino bilo nepotrebno, ali ok, vidim da su se već igrači brzo snašli :) DX9 je bolji od prvog Crysisa, zanima me samo kako će izgledati u DX11 kada jednom dođe patch. Fizika je odlična - zidovi se kidaju pod mecima, a gume se i dalje mogu bušiti te stakla razbijati. Efekti vatre i vode su dorađeniji kao i izražaji lica. Ne znam, igra mi djeluje ljepše od prethodnika. Barem meni :)
Gameplay - igra je malo više linearnija, bez daljenjeg, ali svejedno kao i prethodnik nudi različite pristupe gameplayu. Možete se i dalje šuljati te proći kroz mapu bez da protivnici skuže što im se desilo ili možete izazvati totalnu destrukciju. Uveden je odličan cover sustav koji funkcionira na principu da dođete blizu nekog zida te Alcatraz automatski ulazi u cover mod. Zatim pritisnete desnu tipku miša te polagano ga povlačite prema nazad a vi onda provirujete lijevo, desno ili gore. Radi savršeno fluidno te onda aiming dolazi do izražaja. Uvedeno je i "uklizavanje među protivnike" tako da se da drži shift te se onda pristine c (za crouch). Dobra je fora što se recimo automobili mogu iskoristiti kao oružje tako da ih se lupi s nogom te sruši protivnika ili da se jednostavno s mecima probusi spremnik za gorivo.
Kada je u pitanju odijelo, strentgh i speed se automatski troše kada skačete ili trčite (što svakako pozdravljam), a steath se uključuje pritiskom tipke E odnosno armor na tipku Q. Uvedeni su određeni RPG elementi te si otključavate pojedine nadogradnje oružja i sl. Igram na zadnjoj težini te AI solidno obavlja zadaću. Na razini delte iz prvog Crysisa.
Radnja - tu trenutno nemam što previše komentirati jer nisam stigao još puno odigrati, ali ono, koliko sam vidio recenzije i dalje je ostala velika boljka Crytekovih igara. Prevelika je rupa između Warheada i dvojke i to je mislim najveći problem.
Multiplayer - miljama bolji od onog u prethodniku te dorađeniji. Šest modova ako se ne varam, RPG elementi kakve ima CoD te ostale divote.
Sve u svemu, napredak naspram prethodnika.
To je jaaaakooo loošeee.
siguran sam da ce to jako brzo pokrpat
hah , to je jaako lose istina ali bi mogla bit za poludit popularna na taj nacin , ja cu sad npr itekako igrat mp jer nemam para da kupujem original , btw pravo je extractam pa cu zaigrat , inace duboko sam razočaran , crysis warhead koji je izasao 2008 izgleda ostaje igra s najboljom grafikom koju smo ikad vidjeli.
Može pomoć?
Evo ovako imam problem,ona misija gdje moram srušiti onaj alienski avion....i srušim ga i lik ode gore i piše mi:Primary:Assist Delta Company: Defeat alien resistance and secure evac zone.
I na tome mi samo stoji.
edit
uspio
morao sam u tunel otići.
Crysis 2 je najbolji FPS koji sam igrao u dugo vremena. Priča je osvježavajuće dobra, level dizajn je fenomenalan, grafika je ludnica, gameplay odličan - svakako, jedno pravo, kompletno single player iskustvo koje jednostavno nisam dugo doživio. Moje početno razočaranje i ljutnju zbog konzolitisa, definitivno mijenja oduševljenje koliko je Crysis 2 zapravo dobra igra.
Crysis 2 je najbolji FPS koji sam igrao u dugo vremena. Priča je osvježavajuće dobra, level dizajn je fenomenalan, grafika je ludnica, gameplay odličan - svakako, jedno pravo, kompletno single player iskustvo koje jednostavno nisam dugo doživio. Moje početno razočaranje i ljutnju zbog konzolitisa, definitivno mijenja oduševljenje koliko je Crysis 2 zapravo dobra igra.
Ovo je ironično, zar ne?
Ne, doista to mislim.
Jel' vi kupujete igru radi grafike ili radi zabave?
Svi komentiraju teksture, grafiku, port, a jasno je da su se i oni okrenuli tržištu koje im najbolje odgovara, tj. koje će im donijeti najviše novca.
Zapravo, pitanje je: igrajući Crysis, utrošite li vrijeme na ugodan i zabavan način? Ako je odgovor da, onda smatram da ne biste trebali govorit kako je novac uzalud potrošen jer je to zapravo bit igara.
Oni pak zahtjevniji... Trebali ste prvo probati demo.