- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

to da igra radi bolje na 2 gb rama od 4 gb to stvaarno ne razumijem......koji fail!
to da igra radi bolje na 2 gb rama od 4 gb to stvaarno ne razumijem......koji fail!
Ne radi bolje
Dakle, Stinger/Igla je upotrebljiv samo ako imaš dva inženjera s IQ-em 100 (globalni prosjek) i ako pilota i gunnera zovu Glup i Gluplji ili Retard i Kreten.
slažem se s ovim 100%. imao sam situaciju di su heli i 2 aviona na omanu radili kaos svima. dok mi nije puko film i reko složimo zračnu blokadu. 2 engija, i ja support da ne usfali municije. nakon 5 minuta terora stingerima, njihovi heli i avioni su ostali prizemljeni. i onda je počeo air rejp s naše strane... ali tih 5 minuta je bilo kritično da psihički dotučemo te letače... da više ni ne pomisle da uzlete. :)
GPU (grafička kartica): XFX Ati Radeon HD 5770 1GB
CPU (procesor) : AMD Athlon x64 5400+ Dual Core 2.83 GHz (nije overclockan)
RAM (mali nedostatak): 2GB
Napajanje: 400 W
Maticna Ploca: Asus M3N78-EH
Hvala!
Valjda na nekakvoj low-med kombinaciji, poglavito zbog rama i procesora.
According to forzzuk.
oce 3gb bit dovoljno?
oce 3gb bit dovoljno?
daj ti stavi 8,sada nisu skupi ramovi.
sorry,ne kuzim se bas u te stvari
... Lollik ne zna igrat...
citirat cu tebe:
"Danijele, obzirom da te vec dugo znam kao vodeceg falsifikatora svega tvoje misljenje pada u vodu."
danas sam dao fifu 12 cd key za bf3 limited edition dali sam dobro uradio u cemu je razlika obicnog i limited edition

(i ja isto imam podosta problema sa mobilnim bugom)

pa neznam ali kada sam upalio origin odmah mi je poznao BF3 limited edition i odmah sam isao na download da mi skine jer nemam igru u pc
Interesatno kako svaki dan otkrijem nesto novo u B3.Recimo igram rush,napravim ljep score i usred igre me kikaju.Razlog kicked by admin.Kontaktiram EA i kazu da je to normalno za PRIVATE servere reko koji k nisu onda uveli da u nazivu obavezno moraju napisati za private p..ke only,ffs...
Interesatno kako svaki dan otkrijem nesto novo u B3.Recimo igram rush,napravim ljep score i usred igre me kikaju.Razlog kicked by admin.Kontaktiram EA i kazu da je to normalno za PRIVATE servere reko koji k nisu onda uveli da u nazivu obavezno moraju napisati za private p..ke only,ffs...
Normalno je i za public servere da te admin kicka, može to napraviti kad god mu se digne. Jedino je pitanje jeli razlog kickanja bio opravdan ili ne, ali i u oba slučaja ti tu ne možeš ništa posebno napraviti osim prijaviti server zbog admin abusa. Ma da ni to neće puno pomoći, još nisam čuo da je nečiji server ugašen zbog žaljenja igrača.
Jednostavno promijeni server, zaboravi na njega i bok.
Normalno je i za public servere da te admin kicka, može to napraviti kad god mu se digne. Jedino je pitanje jeli razlog kickanja bio opravdan ili ne, ali i u oba slučaja ti tu ne možeš ništa posebno napraviti osim prijaviti server zbog admin abusa. Ma da ni to neće puno pomoći, još nisam čuo da je nečiji server ugašen zbog žaljenja igrača.
Jednostavno promijeni server, zaboravi na njega i bok.
Et a tih digne mi se gluposti nema na konzolama,a u ostalom sve je zbog para i klupog zakupa,je.o ih kapitalizam da ih je.. et gdje nas je doveo danas
Evo tri runde od wara kojeg smo preksinoć igrali mi sa HR Battlefield Community-a protiv talijanskog BF community-a. Prve dvije runde na Grand Bazaaru nisam snimao jer sam zaboravio. Igralo se 16vs16, inafntry only, mi smo bili podjeljeni u dva tima, svaki po 8 igrača i normalno svaki tim je bio zadužen za jedan dio mape što smo mi uredno odradili. Talijani nam stvarno nisu mogli ništa, par puta je netko od naših govorio da se povučemo i damo im dvije zastave Onda se naravno javio okorjeli protivnik svih pravila koja mogu postojati u igri
Uglavnom, super je bilo, zafrkancija, napokon smo se upoznali mi neki sa Bug-a i teamwork je bio odličan. Nadam se da će biti još takvih partija.
Evo tko želi odvojiti pola sata za ovo, samo daj.
STRIKE AT KARKAND - ROUND 1
STRIKE AT KARKAND - ROUND 2
SEINE CROSSING
Evo STRIKE AT KARKAND - ROUND 2 iz moje perspektive
Jel istina da guided rocket "poboljsava" pucanje sa obicnim raketema na slotu 1 za heli...
kakva su iskustava sa time,sta to radi tocno?
Jel istina da guided rocket "poboljsava" pucanje sa obicnim raketema na slotu 1 za heli...
kakva su iskustava sa time,sta to radi tocno?
Da, to su polunavodeće rakete. U principu si nešto precizniji s njima. OK stvar.
---
Aj molim vas, tko nije naravno, da bacite glas u vezi uključivanja odabira iduće mape na serveru.
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/2663195.aspx
Aj molim vas, tko nije naravno, da bacite glas u vezi uključivanja odabira iduće mape na serveru.
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/2663195.aspx
Evo upravo sam glasao za odabir i uvijek ću birati onu gdje se skače.

Mi jučer odigrali nekoliko rundi na serveru sa tim pluginom i sve je super radilo.
Isprobat ćemo kako radi i kako je prihvaćen pa lako kasnije maknemo ako bude trebalo. :)