Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.636
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3
Ma samo treba ubosti squad i ts i puno bolje se igra zagarantirano.ja još nisam našao ekipu ili klan,ne mogu više na chatu moliti ljude da equipaju javelin ili spamam Q za ammo,ne mogu više stvarno.3put armam com ili čekam da se spawnaju na mene a oni iz baze trče.pun mi je k,dice je trebao napraviti mp tut i da ga moraš odgledati prije prve igre,onaj intel pri loadanju mapa treba još dodati informacija.eto sad sam uzrujan...
BF3 FlamingKing
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

to da igra radi bolje na 2 gb rama od 4 gb to stvaarno ne razumijem......koji fail!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fic1994 kaže...

to da igra radi bolje na 2 gb rama od 4 gb to stvaarno ne razumijem......koji fail!

Ne radi bolje

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Dakle, Stinger/Igla je upotrebljiv samo ako imaš dva inženjera s IQ-em 100 (globalni prosjek) i ako pilota i gunnera zovu Glup i Gluplji ili Retard i Kreten.

slažem se s ovim 100%. imao sam situaciju di su heli i 2 aviona na omanu radili kaos svima. dok mi nije puko film i reko složimo zračnu blokadu. 2 engija, i ja support da ne usfali municije. nakon 5 minuta terora stingerima, njihovi heli i avioni su ostali prizemljeni. i onda je počeo air rejp s naše strane... ali tih 5 minuta je bilo kritično da psihički dotučemo te letače... da više ni ne pomisle da uzlete. :)

14 godina
protjeran
Battlefield 3
Molim vas,hoce li bf3 ici glatko na ovoj konfiguraciji?

GPU (grafička kartica): XFX Ati Radeon HD 5770 1GB
CPU (procesor) : AMD Athlon x64 5400+ Dual Core 2.83 GHz (nije overclockan)
RAM (mali nedostatak): 2GB
Napajanje: 400 W
Maticna Ploca: Asus M3N78-EH

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Valjda na nekakvoj low-med kombinaciji, poglavito zbog rama i procesora.

According to forzzuk.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3
znaci ram trebam dogradit
oce 3gb bit dovoljno?

0 0 hvala 0
16 godina
XxCarbonxX kaže...
znaci ram trebam dogradit
oce 3gb bit dovoljno?

daj ti stavi 8,sada nisu skupi ramovi.

BF3 FlamingKing
14 godina
protjeran
Battlefield 3
a nezz..jel to stvara neku veliku razliku u brzini ili?
sorry,ne kuzim se bas u te stvari

0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

... Lollik ne zna igrat...

citirat cu tebe:

"Danijele, obzirom da te vec dugo znam kao vodeceg falsifikatora svega tvoje misljenje pada u vodu."

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

danas sam dao fifu 12 cd key za bf3 limited edition dali sam dobro uradio u cemu je razlika obicnog i limited edition

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ako si dobio pravi limited edt onda si dobio i back to karkand ekspanziju free...
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
protjeran
Battlefield 3
a ako imam limited edition,ocu li dobivat buduce dlc-ove besplatno?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3
oprostite na visestrukim postovima imam problema s mobitelom

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neces.

(i ja isto imam podosta problema sa mobilnim bugom)
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan

pa neznam ali kada sam upalio origin odmah mi je poznao BF3 limited edition i odmah sam isao na download da mi skine jer nemam igru u pc

15 godina
Battlefield 3

Interesatno kako svaki dan otkrijem nesto novo u B3.Recimo igram rush,napravim ljep score i usred igre me kikaju.Razlog kicked by admin.Kontaktiram EA i kazu da je to normalno za PRIVATE servere {#} reko koji k nisu onda uveli da u nazivu obavezno moraju napisati za private p..ke only,ffs...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

Interesatno kako svaki dan otkrijem nesto novo u B3.Recimo igram rush,napravim ljep score i usred igre me kikaju.Razlog kicked by admin.Kontaktiram EA i kazu da je to normalno za PRIVATE servere {#} reko koji k nisu onda uveli da u nazivu obavezno moraju napisati za private p..ke only,ffs...{#}

Normalno je i za public servere da te admin kicka, može to napraviti kad god mu se digne. Jedino je pitanje jeli razlog kickanja bio opravdan ili ne, ali i u oba slučaja ti tu ne možeš ništa posebno napraviti osim prijaviti server zbog admin abusa. Ma da ni to neće puno pomoći, još nisam čuo da je nečiji server ugašen zbog žaljenja igrača.

Jednostavno promijeni server, zaboravi na njega i bok.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
thesekiman kaže...
Sideswipe kaže...

Normalno je i za public servere da te admin kicka, može to napraviti kad god mu se digne. Jedino je pitanje jeli razlog kickanja bio opravdan ili ne, ali i u oba slučaja ti tu ne možeš ništa posebno napraviti osim prijaviti server zbog admin abusa. Ma da ni to neće puno pomoći, još nisam čuo da je nečiji server ugašen zbog žaljenja igrača.

Jednostavno promijeni server, zaboravi na njega i bok.

Et a tih digne mi se gluposti nema na konzolama,a u ostalom sve je zbog para i klupog zakupa,je.o ih kapitalizam da ih je.. et gdje nas je doveo danas {#}

17 godina
thesekiman kaže...

Evo tri runde od wara kojeg smo preksinoć igrali mi sa HR Battlefield Community-a protiv talijanskog BF community-a. Prve dvije runde na Grand Bazaaru nisam snimao jer sam zaboravio. Igralo se 16vs16, inafntry only, mi smo bili podjeljeni u dva tima, svaki po 8 igrača i normalno svaki tim je bio zadužen za jedan dio mape što smo mi uredno odradili. Talijani nam stvarno nisu mogli ništa, par puta je netko od naših govorio da se povučemo i damo im dvije zastave {#} Onda se naravno javio okorjeli protivnik svih pravila koja mogu postojati u igri {#} Uglavnom, super je bilo, zafrkancija, napokon smo se upoznali mi neki sa Bug-a i teamwork je bio odličan. Nadam se da će biti još takvih partija.

Evo tko želi odvojiti pola sata za ovo, samo daj.

STRIKE AT KARKAND - ROUND 1

STRIKE AT KARKAND - ROUND 2

SEINE CROSSING

Evo STRIKE AT KARKAND - ROUND 2 iz moje perspektive{#}

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 6:54 (CroMystiq).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel istina da guided rocket "poboljsava" pucanje sa obicnim raketema na slotu 1 za heli...

kakva su iskustava sa time,sta to radi tocno?

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Calinjos kaže...

Jel istina da guided rocket "poboljsava" pucanje sa obicnim raketema na slotu 1 za heli...

kakva su iskustava sa time,sta to radi tocno?

Da, to su polunavodeće rakete. U principu si nešto precizniji s njima. OK stvar.

---

Aj molim vas, tko nije naravno, da bacite glas u vezi uključivanja odabira iduće mape na serveru.

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/2663195.aspx

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Aj molim vas, tko nije naravno, da bacite glas u vezi uključivanja odabira iduće mape na serveru.

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/2663195.aspx

Evo upravo sam glasao za odabir i uvijek ću birati onu gdje se skače.

13 godina
protjeran
Battlefield 3
Danny jesi ti isprobao taj Vote Map? Imam taj plugin vec mjesec dana ali nikako da ga ukljucim,a i citao sam na nekom forumu da zna praviti gluposti,zablokira ima bug neki,kao nije jos doradjen do kraja..A i radi samo sa rush mapama...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 11:47 (Cyber_Freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cyber_Freak kaže...
Danny jesi ti isprobao taj Vote Map? Imam taj plugin vec mjesec dana ali nikako da ga ukljucim,a i citao sam na nekom forumu da znaoraviti gluposti,zablokira ima bug neki,kao nije jos doradjen do kraja..

Mi jučer odigrali nekoliko rundi na serveru sa tim pluginom i sve je super radilo. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
Vidim da glasovi naginju odabiru pa ću ubrzati postupak i omogućiti taj plugin.

Isprobat ćemo kako radi i kako je prihvaćen pa lako kasnije maknemo ako bude trebalo. :)
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice