evo sad jedva sam uspio uhvatiti 80 combo points... mislim, smijesno je da ne mos vise od 50.
a kako ih buildat? nemoj dozvolit da te udare, pravovremeno pritisni counter kad je za to vrijeme, sluzi se trikovima da izbjegnes tesku situaciju, tipa skok preko njih ako su zgusnuti da se rasire, cape stun i beatdown uvijek su cool, zatim kad dobijes izvijesni gadget za izolirat jednog i vise protivnika i opcenito imat dobar osjecaj za prostor, odnosno da znas sta se dogada iza tebe kad si u beatdown modu.
svida mi se martial artist, jako dobro napravljen tip protivnika i isto tako oni visoki armed enforceri gdje im triba maknit armor prvo da bi ih mogao knockdown-at.
a killer croc, moram priznat i meni je bio neugodan na pocetku, poceo sam igrat oko 1-2 sata ujutro pa mi nije islo, sljedeci dan iz drugog pokusaja. poslije njega najvise muke mi je zadao deathstroke, a kasnije mislim da nije bilo previse problema
Deathstroke mi je bio super, nije bio strašno težak kad uloviš princip.
Također sam počeo jako kasno pa možda zbog toga nikako nisam mogao Croca srediti... a možda sam jednostavno noob. :)