Batman Arkham Origins

poruka: 329
|
čitano: 68.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Batman Arkham Origins
Obi Wan kaže...

evo sad jedva sam uspio uhvatiti 80 combo points... mislim, smijesno je da ne mos vise od 50.

a kako ih buildat? nemoj dozvolit da te udare, pravovremeno pritisni counter kad je za to vrijeme, sluzi se trikovima da izbjegnes tesku situaciju, tipa skok preko njih ako su zgusnuti da se rasire, cape stun i beatdown uvijek su cool, zatim kad dobijes izvijesni gadget za izolirat jednog i vise protivnika i opcenito imat dobar osjecaj za prostor, odnosno da znas sta se dogada iza tebe kad si u beatdown modu.

svida mi se martial artist, jako dobro napravljen tip protivnika i isto tako oni visoki armed enforceri gdje im triba maknit armor prvo da bi ih mogao knockdown-at.

a killer croc, moram priznat i meni je bio neugodan na pocetku, poceo sam igrat oko 1-2 sata ujutro pa mi nije islo, sljedeci dan iz drugog pokusaja. poslije njega najvise muke mi je zadao deathstroke, a kasnije mislim da nije bilo previse problema

Deathstroke mi je bio super, nije bio strašno težak kad uloviš princip.

Također sam počeo jako kasno pa možda zbog toga nikako nisam mogao Croca srediti... a možda sam jednostavno noob. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
13 godina
protjeran
Batman Arkham Origins

Završio sam s glavnom kampanjom i nigdje nisam naletio na Deadshota. Kako to? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
17 godina
NiramX kaže...

Završio sam s glavnom kampanjom i nigdje nisam naletio na Deadshota. Kako to? 

Alfred mi je preko radia javio za neki incident... Došao sam tamo te se je pojavio policijski helikopter kojeg Deatshot sruši te detektivksi otkriješ odakle potječe pucanj i doznaš lokaciju...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
13 godina
Batman Arkham Origins

Jesam ja jedini kojemu je copperhead pilana teška i ubije me u pojam fajt s njom? Tek iz 4-5 puta sam ju sredio, sve ostale bosseve sam iz 1. ili 2. prešao... Di nalijećemo na onu drugu likicu? Vidio sam u sionisu neke skrivene tunele i sewers i određena vrata, zaintrigirala su me, to ću riješit kad dobijem sad opet gluegranate jer m treba za steampipes.(prelazim ispočetka jer sam izgubio savegame).

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !

0 0 hvala 0
17 godina

kad ce vise patch da popravi smrdljivi tower...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan

delete

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 19:33 (Praetorian1).
16 godina
neaktivan
Colossus7 kaže...

4.Deadshotov case nisam uspio završit, kada treba pratit sa Detective vision putanju njegovog metka, na pol puta crta vodilja samo nestane.

Pokazuje ti putanju metka, i prolazi preko jednog tornjića/platforme malo prije kraja. Od tamo je pucano, popneš se tamo i pokupiš čahuru. (dakle ne pokazuje gdje je metak krenuo, samo njegov pravac)

14 godina
Batman Arkham Origins

Vi koji igrate samo s mišem i tipkovnicom koji vam je combo rekord? Ja ni u Asylumu, ni u Cityju a ni sad u Originu nisam nijednom uspio preć 30 {#}

Ako netko ima koji savjet, slobodno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Batman Arkham Origins
Mislim da sam najviše vidio u Originu 27 ako se ne varam
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Batman Arkham Origins

Evo kako na rještiti Burnley tower:

- dakle najprije skinuti CheatEngine

- nakon toga skinite ovu datoteku i prebacite je na desktop ili gdje već

- pokrenut igru

Dođite do towera, našamarajte onu grupicu ljudi šta se nalazi odmah pokraj te nakon toga alttabajte u Windowse i pokrenite CheatEngine program

Nakon toga klik na prvu ikonu ljevo, (komjuter ikonu)

Nakon toga dolazi ekran sa procesima, pronađite Batmanov proces te kil na Open

Nakon toga sljedi druga ikona da otvorimo skinutu datoteku koju smo prebacili iz rara na desktop ili gdje već...

Nakon što je datoteka otvorena kliknite u prazan prozorčić kod Z co-ordinate te zatim dupliklik na broj koji se nalazi pod Value i u novo otvoreni prozor upipite broj 20000

Nakon toga OK te se prebacite u igru i Batman će biti bačen u zrak iznad tornja. Pauzirajte igru alttabajte te ugasite Cheatengine da nestane flickering i lagano se spustite na vrh tornja...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 20:53 (doktor1).
Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

- pokrenut igru

Dođite do towera, našamarajte onu grupicu ljudi šta se nalazi odmah pokraj te nakon toga alttabajte u Windowse i pokrenite CheatEngine program

Nakon toga sljedi druga ikona da otvorimo skinutu datoteku koju smo prebacili iz rara na desktop ili gdje već...

Nakon što je datoteka otvorena kliknite u prazan prozorčić kod Z co-ordinate te zatim dupliklik na broj koji se nalazi pod Value i u novo otvoreni prozor upipite broj 20000

Nakon toga OK te se prebacite u igru i Batman će biti bačen u zrak iznad tornja. Pauzirajte igru alttabajte te ugasite Cheatengine da nestane flickering i lagano se spustite na vrh tornja...

Zar ovo nije jednostavnije? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 20:59 (NiramX).
17 godina
NiramX kaže...

Ima puno ljudi kojima ta jednostavnost jednostavno ne radi/uspjeva... Niti sam ja uspio no našao sam ovo rješenje i podjeli.

17 godina
NiramX kaže...

ja sam proba i ne mogu to napravit, uostalom doktorov nacin se cini jako jednostavnim nasuprot toga bs-a...

15 godina
Obi Wan kaže...
NiramX kaže...

ja sam proba i ne mogu to napravit, uostalom doktorov nacin se cini jako jednostavnim nasuprot toga bs-a...

Ma napisa sam da je rješenje jednostavno ....

ne ulazite kroz prozor u tower. Samo skočite na zidic pokraj prozora, dešifrirajte napravi kroz prozor i kad se prozor spusti, vi ste vani i gg.

Probajte <3

13 godina
neaktivan
Batman Arkham Origins

Imam problem, nakon sto sam porazio deathstrokea i obavio onaj zadatak šta mi je pingvin rekao da idem pogledat (skoro početak igrice) ne pojavljuju mi se objectivi za odradit. Pod objectives mi pise "Locate the black mask" i to je to, sad sam otisao ono kod enigme u HQ pa cu vidit sta je tu, ali koliko sam shvatio taj enigma je ajmo reć sporedna misija, a od ovih main misija nista, sta da radim?

rešeno

Battlelog: Xtream_gjurki
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 23:21 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dr. Zoidberg kaže...
Colossus7 kaže...

4.Deadshotov case nisam uspio završit, kada treba pratit sa Detective vision putanju njegovog metka, na pol puta crta vodilja samo nestane.

Pokazuje ti putanju metka, i prolazi preko jednog tornjića/platforme malo prije kraja. Od tamo je pucano, popneš se tamo i pokupiš čahuru. (dakle ne pokazuje gdje je metak krenuo, samo njegov pravac)

U tome je problem ne prolazi nigdje , crta samo prestane na pol puta od crash lokacije prema onom velikom mostu, i dalje neznaš di ići, baš se vidi da je bug.

Pogledao na Youtubeu što slijedi sa Deadshotom, nije mi toliko napeto , imo ništa bitno ili epic nisam propustio.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
17 godina

trazim okolo po internetu al ne mogu nac rijesenje problema koji mi ide na zivce.

naime, svaki put kad prijedem preko 50 combo points-a u borbi se pojavi uzasan lag, izgleda kao slide show. da li jos tko ima slican problem?

14 godina
Batman Arkham Origins

Dok sam igrao max sta sam dosa je 42. Tako da nisam ima problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Batman Arkham Origins

Dodji do 50 pusti da te začepaju, i nastavi :)

Jebiga, čudan problem, morat ćeš ograničit talent. Takva je država.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Colossus7 kaže...

U tome je problem ne prolazi nigdje , crta samo prestane na pol puta od crash lokacije prema onom velikom mostu, i dalje neznaš di ići, baš se vidi da je bug.

Pogledao na Youtubeu što slijedi sa Deadshotom, nije mi toliko napeto , imo ništa bitno ili epic nisam propustio.

Ne prolazi nigdje, ali prolazi iznad jedne platforme negdje na visini čovijeka. I ne završava tamo, završava malo dalje naprasno kako si opisao. Ali ako se popneš na tu platformu to je to.

16 godina
Batman Arkham Origins

Nvm, fkin youtube..

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 2:30 (Colossus7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
witch from the east kaže...

Ma napisa sam da je rješenje jednostavno ....

ne ulazite kroz prozor u tower. Samo skočite na zidic pokraj prozora, dešifrirajte napravi kroz prozor i kad se prozor spusti, vi ste vani i gg.

Probajte <3

A kako ćeš doći gore u onu kućicu u kojoj treba dešifrirat te se onda javi Enigma? AKo si vani, rešetka se spusti a prolazak na krov je kroz ventilacijski otvor?

Kako?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 7:35 (doktor1).
17 godina
Colossus7 kaže...

Dodji do 50 pusti da te začepaju, i nastavi :)

Jebiga, čudan problem, morat ćeš ograničit talent. Takva je država.

ma dosa san ja i do 124, ali dize mi tlak, jer ne mogu normalno odradit challenge mape zbog toga...

17 godina
Batman Arkham Origins

meni je uspjelo otključati tower s glitchem iz videa onog što je još prije netko stavio,nije teško za napravit ako se slijede upute.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 11:21 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

- pokrenut igru

Meni sad ne radi nijedan način. U Cheat Engineu mi prikazuje upitnike kod Value polja. 

17 godina

tako je i meni bilo... prvi put sam uspija upisat 20000, nije radilo, drugi pokusaj se pojavili upitnici i sta vec.

nista... cekat official patch

16 godina
Batman Arkham Origins

Što Youtube napravi od klipa rendanog u 720p u nekim formatima to je ruzno za vidjet, od klipa 2 gige pretvori u negledljivu kockastu masu i smanji brightness za duplo. Očito voli samo određene formate.

Kad se bude nekome dalo nek pogleda reupload što sam stavio, zanima me kako vam se sad čini kvaliteta u 720p?

jel ok ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Batman Arkham Origins

Evo pao je i Enigma :) ...Unistio sam sve kamere i sakupio Enigma datapack-ove!

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 22:45 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Batman Arkham Origins

Stigao je novi update. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batman Arkham Origins

Došao patch.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice