AC2 na game.co.uk na akciji! S dostavom 20 funti, to je oko 160 kn!
Što se tako slabo prodaje kad je na akciji mjesec dana nakon izlaska?
Zašto DA:A nije na akciji :(
AC2 na game.co.uk na akciji! S dostavom 20 funti, to je oko 160 kn!
Što se tako slabo prodaje kad je na akciji mjesec dana nakon izlaska?
Zašto DA:A nije na akciji :(
Ma... čisto g**no.....baš danas bio kod prijatelja koji ima AC2 original i neće mu se spojit na server!
Ja iako sam pirat apsolutno nepodržavamšta oni trenutačno izvode...
Rušenjem servera ništa ne postižu smo otežavajuiru ljudima koji imju original....
I isto tako zelim da se DRM sstav uvede na vecinu igrca za PC.
Bas na prkos piratima..
Sorry al...Fail
Pozdrav!
Može li mi netko reći (ukratko, naravno) kakva je igra "Assassin's Creed II", kakve su kontrole i grafika (na kolikim grafičkim postavkama igrate), te ono najvažnije - ima li tutorial-a i može li se igra igrati i OFFLINE (vjerovatno se treba registrirati ONLINE, ali mene više zanima može li se sam gameplay izvoditi OFFLINE)?
Unaprijed hvala!
Moras bit online dok igras.
Odes offline, pauzira se igra.
NE!!!
A što ako mi puca veza? Radi li to neki promet ili je ONLINE samo radi potvrde legalnosti igre?
troši ti samo kad šalješ save game na njihov server
Upravo sam od Ubisofta dobio mail gdje se ispričavaju zbog pada servera i za odštetu dali su mi kod za otključati dodatne misije koje su prije bile dostupne samo u specijalnim edicijama igre. Nije loše, samo što dobivaju ljudi koji su već kupili specijalnu ediciju?
Upravo sam od Ubisofta dobio mail gdje se ispričavaju zbog pada servera i za odštetu dali su mi kod za otključati dodatne misije koje su prije bile dostupne samo u specijalnim edicijama igre. Nije loše, samo što dobivaju ljudi koji su već kupili specijalnu ediciju?
Ja nisam dobio nikakav email od njih... Izgleda da ne dobiju svi igrači tu ispriku, he.
A što je onaj reedem code za extras? Htio bi pogledati taj extras, ali me traži taj code, a nema ga u kutiji...
Ja nisam dobio nikakav email od njih... Izgleda da ne dobiju svi igrači tu ispriku, he.
A što je onaj reedem code za extras? Htio bi pogledati taj extras, ali me traži taj code, a nema ga u kutiji...
dobiješ valjda ako su serveri pali a ti si igrao igru
Pozzz,
frend će mi posudit AC2 za PS3. Hoću li ga ja moći instalirati/kopirati na hard disk tako da ga mogu igrati na PS3 bez BluRay diska.
Pozzz,
frend će mi posudit AC2 za PS3. Hoću li ga ja moći instalirati/kopirati na hard disk tako da ga mogu igrati na PS3 bez BluRay diska.
Nisam siguran ali mislim da se bez diska nemogu igrat igre na ps3, čak iako kopiraš.
Pozzz,
Ne nećeš nikako. Nema nikakve instalacije na hard, niti je takva opcija moguća, ali vjeruj mi za igru se isplati dati svake kune, ja sam je kupio 15.12 i još je uvijek igram premda sam osvojio sve trofeje, oružja, pera, kodekse, ali još uvijek mi je užasno zabavna, zapravo mi je najzabavnija igra ikad!
Bar nešto korektno od njih (mada mi je beda kad tako izvuku delove iz igre i onda hoće za njih da uzmu dodatne pare, al' to sad nije tema). Oni koji su kupili specijalno izdanje mogu da biraju između 4 igre: Prince of Persia, Heroes Over Europe, Endwar i H.A.W.X..
Pozzz,
Ne nećeš nikako. Nema nikakve instalacije na hard, niti je takva opcija moguća, ali vjeruj mi za igru se isplati dati svake kune, ja sam je kupio 15.12 i još je uvijek igram premda sam osvojio sve trofeje, oružja, pera, kodekse, ali još uvijek mi je užasno zabavna, zapravo mi je najzabavnija igra ikad!
A, postoji li bilo koji drugi način da je igram bez diska???
http://lmgtfy.com/?q=assassin%27s+creed+2+system+requirements
ili općenito:
ili općenito:
HAHA ovo nisam ni sanjo
ili općenito:
HAHA ovo nisam ni sanjo
imas 2gb rama i 1gb graficku
a i proc je dobar
zasto se onda cudis?
ne govorim tebi
govorim @infernu
ma meni tamo kaže da ništa nemogu igrat al mogu
Zato što je to više ovako za objektivnu procjenu da znaš kako će ti raditi. Ako tamo i ne dobiješ pass to ne znači da neće raditi ali će vjerovatno loše raditi.
Također obično je obrazloženo zbog čega ti komponenta nije kvalificirana pa ako je to samo zbog hercaže ili rama ili tako nečeg onda će vjerovatno raditi ali ako npr. igra traži shader model 3.0 a tvoja grafa podržava samo do 2.0 onda sigurno neče raditi...
najbolje bi bilo da ispuniš "Moj PC" pa ćemo ti svi lakše odgovoriti na tvoja pitanja vezana za sys req i slično. U tvojem slučaju ako je samo grafa upitna trebao bi moći pokrenuti igru.
ili općenito:
HAHA ovo nisam ni sanjo
imas 2gb rama i 1gb graficku
a i proc je dobar
zasto se onda cudis?
a ne znam, ocekivo sam da je igra puna zahtjevnija
+ i ac 1 mi nekad zna blokat
neznam kud bi ovo napiso
c&4 koristi isti DRM kao ubisoftov
i reloaded je izdao radecu verziju i znate sta su napisali u svoj NFO
prvo one korake kak instalirat igru i u 6. koraku pise
"Vote with your wallet"
evo ga izbor je na vama to vam i sami crackeri kazu
ili cete kupit igru i podrzat ovu tiraniju ili necete i bit cete strpljivi
molim admina da ne brise post
neznam kud bi ovo napiso
c&4 koristi isti DRM kao ubisoftov
i reloaded je izdao radecu verziju i znate sta su napisali u svoj NFO
prvo one korake kak instalirat igru i u 6. koraku pise
"Vote with your wallet"
evo ga izbor je na vama to vam i sami crackeri kazu
ili cete kupit igru i podrzat ovu tiraniju ili necete i bit cete strpljivi
molim admina da ne brise post
Pretpostavljam da si gledao recenziju na gamereportu (kao i ja prije 2 min) i da si vidio ovo sa drm zastitom tamo (kao i ja)
Inače mislim da je ova zaštita ok, ako imate multiplayer igru, jer staviti drm zastitu na single nije baš dobra ideja....
Likovima koji skidaju piratsku igru kažu vote with your valet. Oh the irony.
Nego evo vam kontraprimjer-znam lika koji nikad nije kupio nijednu igru, a sad ozbiljno razmislja da kupi AC2 jer nema cracka.
meni isto dok sam instalirao just cause 2 na kraju instalacije mi reko If you like the game,BUY IT.Support game developers