Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
branc116 kaže...

neko nek neke reče

isuse kriste, ajde šic xD

17 godina
Assassins Creed 2

Nemamo pojma posto svi tu kupujemo originale

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
branc116 kaže...

100%

Je da,i ja isto imam Intela I7 980X 100% :ironic:

Punk's not dead!!!!
15 godina
neaktivan
branc116 kaže...

meni assassins creed 2 ne radi!

dođem do animus i sve postane bjelo 

čekao sam pola sata i ništa!!

pomozite plis!!

Mršti se

ruši sistem xD

izbriši si taj ac2,čekaj valjani crack ili kupi original

trenutno ti još nema valjanog cracka

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 19:58 (patch123).
15 godina
neaktivan

Sve se manje nadam da će uopće i izaći. Veliki sam obožavatelj prvog djela i jedva sam čekao da izadje drugi dio na PC , no sad me nekako već prošlo budući da se igra još ne može krekovat.

15 godina
neaktivan
branc116 kaže...

neko nek neke reče

Gle žao mi je ali imaš dvije opcije:

1. Čekaj da netko napravi c***k koji radi.

2. Odi u dućan i kupi igru.

EDIT: Netko me je već pretekao sa savjetomSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 20:04 (djdragon95).
17 godina

pa ja sam naso od razora *orrent al skida 0.1kb/s :S a ljudi koji imaju vele da radi sad nzn

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 20:04 (R4zOR229).
17 godina
djdragon95 kaže...
branc116 kaže...

neko nek neke reče

Hah!

Ako ode u ducan kupit igru, tek mu onda nece radit. :P

- Psiho246
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

pa ja sam naso od razora *orrent al skida 0.1kb/s :S a ljudi koji imaju vele da radi sad nzn

Ma koliko sam se već načuo verzija od Razora.. Na kraju se ispostavilo da su sve fake.

15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
djdragon95 kaže...
branc116 kaže...

neko nek neke reče

Hah!

Ako ode u ducan kupit igru, tek mu onda nece radit. :P

zake nebi radilo ako kupim igru

17 godina
branc116 kaže...

zake nebi radilo ako kupim igru

Radit ce ti bez problema, to samo prica piratski duh iz njega Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Radit ce 99%.   Sumnjam da NITKO ne moze igrati zbog padova servera.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam iz algoritma narucio origigi igru tako da me vise ne zanima crack.

17 godina
protjeran
4Bastard kaže...

Sve se manje nadam da će uopće i izaći. Veliki sam obožavatelj prvog djela i jedva sam čekao da izadje drugi dio na PC , no sad me nekako već prošlo budući da se igra još ne može krekovat.

Baš si veliki obožavatelj koji neće kupiti igru...šta sve izlazi iz pukotina na forumu lol

Nobody expects the Spanish inquisition!
16 godina
neaktivan
Iz Algoritma? Pa (puno) jeftinije bi proša da si kupio preko enabave.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

dosta više o crackovima

kako sada stvari stoje ovo je EPIC FAIL za razora,skidrow,reloadeda  i ostalu ekipu

Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

dosta više o crackovima

kako sada stvari stoje ovo je EPIC FAIL za razora,skidrow,reloadeda  i ostalu ekipu

A zašto bi bio epic fail?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Paolo2612 kaže...
patch123 kaže...

dosta više o crackovima

Jer su pokazali koliko su to ustvari jadna i bijedna bica vrijedna prezira...

Ne uspjevsi napravit valjan krek krenuli rusite servere da oni koji su kupili legalno igru ne mogu igrat...

to mogu radit samo najnizi pripadnici neke vrste...

17 godina
Kant kaže...
Paolo2612 kaže...
patch123 kaže...

dosta više o crackovima

Ne uspjevsi napravit valjan krek krenuli rusite servere da oni koji su kupili legalno igru ne mogu igrat...

Crackerske grupe nisu zasluzne za rusenje servera.

Za to je zasluzan, nazovimo to pirate community...

Po meni isto jadno iako sam pirat.

DRM treba maknuti jer nije fer prema ljudima koji su kupili igru, ali ne na ovaj nacin...

Samo skode "postenim" ljudima.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Kant kaže...
Paolo2612 kaže...
patch123 kaže...

dosta više o crackovima

Daj dokaz tj. vijest da su neki od njih rušili servere.

Uostalom po meni je bijedno osuđivati svih tj. "cijelu ekipu" na temelju akcije samo jedne skupine ili njihovog dijela (uostalom upitno je da li su to i oni napravili a ne neki drugi), ali ti imaš pravo na svoje mišljenje...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 0:40 (Paolo2612).
17 godina
Assassins Creed 2

Trebali bi se svi ujedinit i bojkotirat pirate te kupovat originale u znak podrske pionirima dobre zastite, kao sto je Ubisoft!

Nedajuci piratima da igraju u mraku svoje sobe, skvrceni u neki kut svoje prljave piratice, Ubi kupcima originala odaje postavanje; jer nisu valjda kupci glupi da placaju ono sto kriminalci igraju badava?

Tako da se Ubi bori za dignitet i dostojanstvo onih koji kupuju originalne proizvode.

Moj PC  
0 17 hvala 0
17 godina
Kant kaže...

...

Nedajuci piratima da igraju u mraku svoje sobe, skvrceni u neki kut svoje prljave piratice ...

A kako igraju ljudi sa originalima? Tokom godina, igrao sam i piratske i originalne igre i nisam primetio povećani stepen skvrčenosti ili promenu u čistoći stana u bilo kom od slučajeva.

15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...
4Bastard kaže...

Baš si veliki obožavatelj koji neće kupiti igru...šta sve izlazi iz pukotina na forumu lol

Da si čitao prošle postove vidio bih kako sam se potpuno razočarao u Assassins Creedu 2 i njegovoj zaštiti, toliko čekanja i nadanja nizašto. Rekao sam da upravo štedim za Ps3 verziju pa ću igru odigrat kod susjeda, nema šanse da kupim PC verziju. Baš Ubisoftu za inat.

17 godina
Assassins Creed 2

Ali svi koji su puni tuge, bjesa i razocarenja su oni koji su htjeli crackati igru da uzivaju u njoj, i onda ovdje kukaju i pljuju po Ubisoftu. Imate jeftine nacine za nabaviti orginal tipa game.co.uk ili preko ebay za neku sitnu lovu ali vi radije igrate 500 naslova godisnje jer eto navikli ste da je to vase pravo. A onda kada se prestanu izdavati naslovi za PC, kada postanu obicni konzolaski portovi, isti ti koji nisu nikad izdvojili kunu da podrze proizvodjaca se zale kako se lose odnose prema njima.

Nadam se da se ova zastita nikad nece probit, jer ce to biti znak da developer moze nesto napraviti i onda biti maksimalno nagradjen za svoj trud, pa ce mu biti draze praviti kvalitetnije, bolje i ekskluzivne igre za PC zato sto ce mu se to financijski isplatiti, kako se trenutno isplati za Xbox ili PS3.

Osobno volim ovaj serijal, i planiram da uzmem s prijateljem "po pola" orginal preko game, izace nas jeftino igra je ionako samo SP pa cemo odigrati i jedan i drugi a kasnije nije ni bitno kod koga kupi  prasinu. Tako da umjesto da bitchate 36 stranica dogovorite se s drugovima da ju zajedno uzmete, svi cete ju prec na kraju ju mozete i prodat pa otic na cugu.

P.S.

Za koju god platformu da kupis igru ti svakako podrzavas developera/izdavaca pogotovo zato sto bi ju bez DRM planirao crackati. Jedina razlika je sto je za PS3/Xbox osjetno skuplja:

PC: 225 KN

PS3: 300 KN

Xbox: 300 KN

Cjene preuzete s game.co

http://www.game.co.uk/

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 8:52 (D3ViL).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Original igra na Steamu radi uredno. Stop bitchin'. Btw dosta je otvorenija - nešto blizu GTA serijalu.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Stvarno bi bilo dobro da se prestane pricati o crackovima, oni koji su kupili dajte malo informacija o igri i jeli se isplati dati lovu. Nazalost trenutno planiram prvo kupit BF:BC2.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja nisam kupio, ali hoću za par mjeseci kada uhvatim vremena za igranje. Frend je kupio na Steamu i kaže da je super.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
Ivan(4) kaže...
Kant kaže...

...

Nedajuci piratima da igraju u mraku svoje sobe, skvrceni u neki kut svoje prljave piratice ...

A kako igraju ljudi sa originalima? Tokom godina, igrao sam i piratske i originalne igre i nisam primetio povećani stepen skvrčenosti ili promenu u čistoći stana u bilo kom od slučajeva.

Ljudi originale igraju kao gospoda, kao moralne vertikale drustva u kom zive...

...svoj gamepad stiscu stiskom pravednika, a u ocima im svjetli pravica!

S podsmjehom i prezirom gledaju na kupce piratica; ali u njihovom pogledu ima i sazaljenja... Ponekad im se njihovo veliko pravednicko srce skvrci od tuge i zalosti kada vidi kako omaleni covjeculjak ljubomorno trpa u djep i svoj najnovije sprzeni dvd na kome crnim markerom pise total war: napoleon.

Tada ogromna tuga obuzme pravednika i on se sagne da bolje vidi vlasnika piratice; toliko je sitan.

I ima sta vidjet: poderane hlace, istrosene tenesice, prljava karirana kosulja, duga masna kosa i neobrijano ruzno lice...

I tesko bude tada pravedniku pa gurne svoju veliku ruku u svoj dubok djep i dade jadniku 2 kn da si kupi jedan prazan DVD medij...

Da, velicina pravednika je neizmjerna!

15 godina
neaktivan

Ja iako sam pirat apsolutno ne podržavam šta oni trenutačno izvode...

Rušenjem servera ništa ne postižu smo otežavajuiru ljudima koji imju original....

I isto tako zelim da se DRM sstav uvede na vecinu igrca za PC.

Bas na prkos piratima..

15 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...

Ja iako sam pirat apsolutno ne podržavam šta oni trenutačno izvode...

Rušenjem servera ništa ne postižu smo otežavajuiru ljudima koji imju original....

I isto tako zelim da se DRM sstav uvede na vecinu igrca za PC.

Bas na prkos piratima..

Ja bi također volio da bude DRM na svakoj igri. Ali onda da igra ima MP ili ako je samo SP onda da je po cijeni od 150-200kn.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice