Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 227.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Šta vas nervira u zivotu?
Mentalist kaže...

"Zakoni ove drzave to nedozvoljavaju.

Morali bi otici u Vijetnam i praviti Adidas tene."

Tko to kaže?? 

Ne znam kako je kod vas u BiH, ali u Hrvatskoj se djeca starija od 16 godina mogu legalno zaposliti.

Što se tiče ovih koji su mlađi: uvjek postoji način da se radi, ako se to želi.

Ispričavam se zbog off topic-a.

Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 19:05 (ilija2010lukic).
15 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
Mentalist kaže...

"Zakoni ove drzave to nedozvoljavaju.

Morali bi otici u Vijetnam i praviti Adidas tene."

Tko to kaže??

Ne znam kako je kod vas u BiH, ali u Hrvatskoj se djeca starija od 16 godina mogu legalno zaposliti.

Što se tiče ovih koji su mlađi: uvjek postoji način da se radi, ako se to želi.

Ispričavam se zbog off topic-a.

Ali samo na crno.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

.

Ali samo na crno.

pa gledaj ne mora raditi u firmi.. da barem pomogne roditeljima u obavljanju kucanskih poslova, slaganju drva itd. ima jako puno djece koja čak niti to ne rade.

ja rađe toleriram rad (pa i na crno) nego izležavanje doma dok roditelji rintaju po cijele dane. I kad roditelj dođe doma umoran sa posla, djete mu kaže (klipan od 16 godina) "Mamaaaa kupi  mi novi komp ovaj ne može vrtiti cod bo na max" {#}

16 godina
ilija2010lukic kaže...

da barem pomogne roditeljima u obavljanju kucanskih poslova, slaganju drva itd. ima jako puno djece koja čak niti to ne rade.

Ja sam to u mladim danima radio zato jer sam morao, a ne za placu ili novi hardver.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
g12356 kaže...

.

Ali samo na crno.

pa gledaj ne mora raditi u firmi.. da barem pomogne roditeljima u obavljanju kucanskih poslova, slaganju drva itd. ima jako puno djece koja čak niti to ne rade.

ja rađe toleriram rad (pa i na crno) nego izležavanje doma dok roditelji rintaju po cijele dane. I kad roditelj dođe doma umoran sa posla, djete mu kaže (klipan od 16 godina) "Mamaaaa kupi   mi novi komp ovaj ne može vrtiti cod bo na max"  {#}

Moje mišljenje:J*beš sve šta neide u radnu knjižicu.Možda bi bilo bolje da umjesto kućanskih poslova se ubi od učenja pa ide na državna natjecanja(navodno da skauti privatnih veleućilišta to pomno prate pa djele stipendije),a na faksu neka uzme svaki pojedini ects.Moje mišljenje,ali nemam ništa protiv pranja tanjura i povremenog čišćenja kuće(ako mu neki važni ispit poput državne mature nije blizu)

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
Šta vas nervira u zivotu?

danas se sjetio,da me nervira serija nad lipom 35,kad čujem onu konobaricu mi diđe da se objesim za hrđavi lanac ili da uzmem tupi nož i da si izvadim jaja{#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Moje mišljenje:J*beš sve šta neide u radnu knjižicu.Možda bi bilo bolje da umjesto kućanskih poslova se ubi od učenja pa ide na državna natjecanja(navodno da skauti privatnih veleućilišta to pomno prate pa djele stipendije),a na faksu neka uzme svaki pojedini ects.Moje mišljenje,ali nemam ništa protiv pranja tanjura i povremenog čišćenja kuće(ako mu neki važni ispit poput državne mature nije blizu)

gle cijenim tvoje mišljenje i slažem se s tobom... ali ja govorim o osobi koja nema nikakve ambicije u životu, pala je 8. razred, i sad je u industriskoj školi za plinoinstalatera. Ta osoba niti želi raditi niti želi učiti, a pošto ima dosta bogate roditelje sve dobiva na "tanjuru" i to me užasno živcira.

15 godina
neaktivan

Kad mi u onoj reklami za Tomato onaj lik govori Čak Čak Čak Čak Boris.

Isuse kako bi mu skeljio samarcinu svaki put kad dode ta reklama,strasno,ko da je lik iz umobolnice izasao.

Kvragu {#}.

15 godina
neaktivan

Ma Čak Boris je legenda!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
g12356 kaže...

gle cijenim tvoje mišljenje i slažem se s tobom... ali ja govorim o osobi koja nema nikakve ambicije u životu, pala je 8. razred, i sad je u industriskoj školi za plinoinstalatera. Ta osoba niti želi raditi niti želi učiti, a pošto ima dosta bogate roditelje sve dobiva na "tanjuru" i to me užasno živcira.

To bi i mene živciralo.

16 godina

živcira me kad mi se zaštopa odvod na sudoperu pa ne mogu prati suđe kak Bog zapovjeda ....... :SS

15 godina
juice21 kaže...

živcira me kad mi se zaštopa odvod na sudoperu pa ne mogu prati suđe kak Bog zapovjeda ....... :SS

zaš ti žena/cura ne pere suđe, šta radi izvan kuhinje!

0_o
16 godina
ph3nom_gamer kaže...
juice21 kaže...

zaš ti žena/cura ne pere suđe, šta radi izvan kuhinje!

još ne zivimo skupa .... trenutno samujem, a i nisam neki toliko staromodan da ne mogu koji put to i sam napravit :D

16 godina
neaktivan

Ja ne kužim vas koji suđe perete u sudoperu. Ja ga (ako ga baš moram prati) uvijek perem nad kadom. Oko sudopera mi je pretijesno i cijeli se zalijem.

Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
The Man kaže...

Ja ne kužim vas koji suđe perete u sudoperu. Ja ga (ako ga baš moram prati) uvijek perem nad kadom. Oko sudopera mi je pretijesno i cijeli se zalijem.

pa bravo majstore ... koji si ti specijalac ... mislim da si jedini od svoe vrste  .......

16 godina
neaktivan
juice21 kaže...
The Man kaže...

pa bravo majstore ... koji si ti specijalac ... mislim da si jedini od svoe vrste  .......

Mogu i ja kao i 99,9% ekipe prati suđe u kuhinji, ali malo mi je glupo da se patim u malenom sudoperu kraj ogromne kade i tuša koji uz malo jači mlaz ispire sve živo i neživo u trenu. Štedim si tako i vrijeme i živce.

17 godina

Mene nervira sto ste vi toliko isfrustrirani i iznervirani, a tako ste mladi.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
16 godina
neaktivan

upravo me ovo iznerviralo,još jedan pokušaj sterilizacije foruma i to od strane usera
čak je otišlo pod sticky,a taman sam  pomislio da je izbrisano
pa nije forum odgojna ustanova,niti može biti različit od života samog, koji počesto nije ugodno mjesto
ne mogu se ni osvrnuti na taj kolegin bonton manifest pošto je tema zaključana,no šta je tu je,život je čudo

15 godina
neaktivan

Živcira me jedino što si sa faksom i postdiplomskim uz plaću od 6500kn ne mogu priuštiti ama baš ništa kad platim stan i režije, te natočim 60l dizle u svoj TDi. Dok recimo frend koji je automehaničar ima oko 8 000 plaće, živi sa starcima, i izgleda kao Amerika spram mene, isto vrijedi i za njegov ženski pandan, kozmetičarku ili fizioterapeutkinju po wellnesima, frendica iz osnovne je radila sad u Dubrovniku preko ljeta, u 2 mjeseca je natukla preko 25 000kn sa tipom odnosno bakšišom, radila je 6-10h dnevno, svaki dan, ovisno o potrebi i rezervacijama. Gosti isključivo stranci.

Ja za 25 000kn moram 4 mjeseca ustajati svaki dan u 6 ujutro, i opet se vraćam na 1. rečenicu, platiti stan i režije, naliti auto da do posla i nazad mogu doći, neš mi luksuza 12g star TDi 90ks, i mogu se ubit. Izađem u kino par puta ili van, kupim komad robe tipa traperice kojih su najvulgarističnije, ono - običnjače Mustang 500kn, i adio đaci.

Eh,da..pa ja sam zaboravio, a di mi je hrana, mob itd, kućne potrepštine, ne mogu u svinjcu živjeti, a i WC patka košta 14kn.

Uglavnom jedino što me zaista živcira je što se više obrazujem to su mi manje šanse za dobrim poslom u Hrvatskoj, jer me kao :

1. nitko ne želi platiti, veći stupanj obrazovanja analogno veći koef. = veća plata = veći trošak za poslodavca

i

2. nema realne potrebe za mr.spec. kadrom, sve što ja odradim može odraditi vjerojatno i bečlor ekonomije, dripac od 23g kojem će dati 4-5 000kn umjesto meni 7,8 + i još će se pritom trgati jer mu je prvi posao, želi si zaraditi za auto, nebitno.

Cemetary gates
14 godina
ilija2010lukic kaže...
g12356 kaže...

Većinom takvi nemaju bogate roditelje,vecinom su to neki zjakeri.

A bogataši koji imaju takvog sina/kćer,neće dugo biti bogataši

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
seneka kaže...

upravo me ovo iznerviralo,još jedan pokušaj sterilizacije foruma i to od strane usera
čak je otišlo pod sticky,a taman sam  pomislio da je izbrisano
pa nije forum odgojna ustanova,niti može biti različit od života samog, koji počesto nije ugodno mjesto
ne mogu se ni osvrnuti na taj kolegin bonton manifest pošto je tema zaključana,no šta je tu je,život je čudo

Prosralo mi se kad sam vidio {#}

pazi TU-pove

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
neaktivan
thedream kaže...
...a i WC patka košta 14kn.

Tebe sam zapamtio sa tom WC patkom. Mislim da je čak jednom netko i pitao šta je to pa si i sliku stavio. Tvoj problem oko financija je u tome što se trudiš balansirati po pitanju svega, dok većina "uspješnih" radi samo na vanjskom dojmu. Vjeruj mi, puno je skuplje udobno živjeti u sređenom prostoru bez matorih smetala nego "izgledati kao Amerika" dok zujiš po vani. Ovo za posao si dobro rekao, ali to će tako ostati sve dok VEĆINA ljudi s visokom i višom stručnom spremom ne počne raditi uistinu kvalitetan posao. Kao što si i napomenuo, skoro uvijek se više angažiraju oni koji ne zadovoljavaju sva teoretska znanja "na papiru" i takvi uglavnom puno više ili jednako doprinose firmi ili gazdi za manje love od nekoga tko misli da je diploma nešto više od običnog komada papira koji dokazuje da je ta osoba, vlasnik diplome, jedan period svog života pohađala određenu obrazovnu ustanovu.

Pravim radnicima koji su lavovi na poslu (za koje nakon nekog vremena shvatiš da bez njih ne možeš tako lako) svaki pametan šef bez beda plati dodatnu edukaciju ili čak cijeli faks, jer prije svega zapošljavaš čovjeka u kojeg se uzdaš, a tek onda komad papira. To je ono što čini razliku između uspješnih i neuspješnih. Požrtvovnost. Ako misliš da te plaćaju više nego što daješ firmi u kojoj radiš, onda bolje bježi što prije iz te firme, jer očito je da je ne čeka svijetla budućnost. Treba uvijek davati više. Prvenstveno radi sebe. Posao možeš promijeniti, ali radne navike teško.

15 godina
neaktivan
The Man kaže...
thedream kaže...
...a i WC patka košta 14kn.

Tebe sam zapamtio sa tom WC patkom. Mislim da je čak jednom netko i pitao šta je to pa si i sliku stavio. Tvoj problem oko financija je u tome što se trudiš balansirati po pitanju svega, dok većina "uspješnih" radi samo na vanjskom dojmu. Vjeruj mi, puno je skuplje udobno živjeti u sređenom prostoru bez matorih smetala nego "izgledati kao Amerika" dok zujiš po vani. Ovo za posao si dobro rekao, ali to će tako ostati sve dok VEĆINA ljudi s visokom i višom stručnom spremom ne počne raditi uistinu kvalitetan posao. Kao što si i napomenuo, skoro uvijek se više angažiraju oni koji ne zadovoljavaju sva teoretska znanja "na papiru" i takvi uglavnom puno više ili jednako doprinose firmi ili gazdi za manje love od nekoga tko misli da je diploma nešto više od običnog komada papira koji dokazuje da je ta osoba, vlasnik diplome, jedan period svog života pohađala određenu obrazovnu ustanovu.

Pravim radnicima koji su lavovi na poslu (za koje nakon nekog vremena shvatiš da bez njih ne možeš tako lako) svaki pametan šef bez beda plati dodatnu edukaciju ili čak cijeli faks, jer prije svega zapošljavaš čovjeka u kojeg se uzdaš, a tek onda komad papira. To je ono što čini razliku između uspješnih i neuspješnih. Požrtvovnost. Ako misliš da te plaćaju više nego što daješ firmi u kojoj radiš, onda bolje bježi što prije iz te firme, jer očito je da je ne čeka svijetla budućnost. Treba uvijek davati više. Prvenstveno radi sebe. Posao možeš promijeniti, ali radne navike teško.

Volim se sprdati time, mnoštvo kolega na forumu ipak još uvijek obitava kod roditelja i ne znaju koliko košta WC papir, koji najbolje briše, koja patka smrdi a koja obavlja posao uredno itd. Teške životne dileme i nedaće je li. {#}

Znam samo jednu stvar, a to je da svi biramo svoj vlastiti put. Niti je mene tko iz roditeljskog doma istjerao, već sam samo dao primjer kako mi hrpetina drugara živi i radi. Imaju plaću kao i ja 6500 - 7 000kn, ali on potroši 2 000 na ratu kredita ili leasinga za BMW, a za ostalo se obuče svaki mjesec i loče ko smuk svaki vikend. Kako sam rekao - Amerika.

I to je ono što prolazi kako kod pipica i glupačica, tako i izgleda inače u životu. Sumnjam da je moj primjer ikome sreće donio, ne znam gdje bih od dugova a banka kao da me nagrađuje za vjernost u području minusa pa su mi ga povećali na 10 000kn {#}, stoka samo čeka da se zakobeljam u dreq što dublje. Kao da osjete da sam blizu titanicu.

Uglavnom, pročitao si me u jednome, a to je da mislim da mogu više, i da me firma polako ali sigurno guši, što sa plaćom, vezanom s njom i motivacijom, ali i zdravom - tom lavovski nastrojenom okolinom. Slažem se da nije sramota boriti se pa ne uspjeti, sramota je ležati i kukati, ili raditi 10g na istom radnom mjestu, za istu plaću a mlad čovjek, i ne napraviti ništa za svoju budućnost.

Tu se apsolutno slažem, kad se navikneš na neko lezilebarstvo u firmi koje mene sve više guši, kasnije ću/ćeš sve teže opstati jer ima ljudi jebi ga, koji grizu odmah po završetku faksa, kako sam i rekao. Balavi su je li, berlavi, nemaju pojma o ničemu a trse se sve u 16 i žele učiti. A ja/ti smo satrani lošom okolinom i taoci vlastitog karaktera koji je u tu okolinu upao.

Treba se srediti,da. Pomozi si sam pa će ti i Bog pomoći, nema druge.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan

nerviraju me naslovnice 24 sata,bb marijana,sanader,severina,rozga i ostali *ebeni likovi koji me ne zanimaju!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
al zagorec kaže...

nerviraju me naslovnice 24 sata,bb marijana,sanader,severina,rozga i ostali *ebeni likovi koji me ne zanimaju!

Gledaj ono šta te zanima.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
al zagorec kaže...

Gledaj ono šta te zanima.

a pokusavam,ali kad je prvo sto vidim zadarski modni macak jadranko u svojim uskim gacicama malo je teze  {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

danas sam se sjetio još nečega,nerviaju me matore ženske koje hodaju samo u potkošulji bez grudnjaka pa kad se sagnu naprijed im skliznu tregeri dolje pa im ispadnu sise......{#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
16 godina
protjeran

T-Com i njihova (ne) briga za korisnike.

http://adf.ly/29wTl --- vaš klik čini čuda
14 godina

Nervira me kada kupim igru na steamu (Dawn of War 2) i onda me untutar igre mučki provocira prokleti GFWL i nedami da igram legalno kupljenu igru a pirati mogu da normalno igraju.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
neaktivan

nervira kada neko žica na forumu da mu se kupi (pokloni) igra

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 16:09 (EraserHead).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice