Video sam da ovakva tema postoji,ali je vezana za nerviranje uz racunar(igre,...),a ova bi bila zamisljena za iznosenje vaseg nezadovoljstva na zivotnom planu
Mislio sam da bi mogli da kazete sta vas nervira na globalnom planu i na licnom planu(vase okruzenje,...) i date kratko obrazlozenje.
Cilj ove teme je da se u razgovoru sa ostalim forumasima vidi sta vas izbaci iz takta,da li se i kako to moze resiti i sta oni misle je li to vredno gubljenja zivaca....
Napomenuo bih da izbegavate licna prepucavanja i koriscenje vulgarnih reci kako tema ne bi bila zakljucana i pre nego sto zazivi..
Evo ja bih poceo iznosenjem svoje liste:
Na globalnom planu nerviraju me:kapitalizam,nemastina,ratovi,monopol...jer su te pojave posledica poremecenog sistema vrednosti i favorizovanje licnog interesa sa trendom konstantnog pogorsavanja kako vreme odmice.
Na licnom planu nerviraju me:nevaspitani i iskljucivi ljudi(a i forumasi),laz,licemerje,naturanje muzickog ukusa,gorde i fensi devojke,stalno potenciranje iskljucivog znacaja skolovanja,neuki i frustrirani poslodavci,nepravedno slabo placeni poslovi i precenjeni sa druge strane,placljivi i maco tipovi....Na neke od ovih stvari vec mozemo da uticemo,ili bar da im se oduprememo,koliko je u nasoj moci.
A mozete oblikovati temu i sami,ja sam samo dao smernice da ne bi otisli u offtopic
Nemojte spamovati,pisite slobodno i realno....