Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 227.152
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Šta vas nervira u zivotu?
Zivcirate vas 2 sa oftopikon... Pricajte na pm o tome.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Znam kako ti je ti takoreć moraš gledat njih zajedno,a po ovom tvom se doima kao da on nju ne cijeni nimalo,što je žalosno jer ako je djevojka zaista dobra i draga zaslužuje takvog dečka koji će joj podariti pažnju koju zaslužuje,a ne nekog ko ju ne primjećuje ili ko se takoreć igra s njom takvi tipovi me živciraju užasno,pogotovo kada se radi o mojoj prijateljici.

Tip je pravi šonjo,kažem ti,nju je jedno vrjeme volio moj najbolji drug,jednom smo se skoro potukli zbog nje,sad zajedno opet pijemo i tugujemo!

ONTOPIC:

Nervira me život na fejsu!

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 16:27 (Dinče).
14 godina
Mitsuoka kaže...

Da, dosta ljubavnih problema, vratimo se na temu.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Mitsuoka kaže...

Da, dosta ljubavnih problema, vratimo se na temu.

Ajd dobro,ja sam se ispuco,vratimo se temi.

Nerviraju me zmijetine koje se motaju po šikarama,baš u najbolje doba:Ljeti!

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace
16 godina
neaktivan
Koliko imas godina pobogu... Uzivaj u zivotu, ima milijun cura vjerojatno i boljih. Hebote prvi si srednje zavrsia vec tugujes za zenskon, zenske se prave upoznaju iza 18 jer im se neke stvari posloze u glavi. Najgore je bit sa zenskpm od 16 17 jer slijepo viruju prijateljicama i kad jedna ostavi momka i druga ce, to me izivcira..
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Koliko imas godina pobogu... Uzivaj u zivotu, ima milijun cura vjerojatno i boljih. Hebote prvi si srednje zavrsia vec tugujes za zenskon, zenske se prave upoznaju iza 18 jer im se neke stvari posloze u glavi. Najgore je bit sa zenskpm od 16 17 jer slijepo viruju prijateljicama i kad jedna ostavi momka i druga ce, to me izivcira..

Dobro vratit ćemo se ontopicu

Samo da kažem,kad jednu zavolim od nje se neodvajam najmanje godinu dana.

16 godina
neaktivan
Zivcira me i to kad netko govori da voli nekoga, a ni ne zna to... Samo si zaljubljen... To brzo prode, zivot ide dalje, a nema ti bas kruva u srednjoskolskim vezama... Tek mozda u 3. 4. srednje postaju malo ozbiljnije veze ;)
14 godina
Šta vas nervira u zivotu?

Tijelo, a pogotovo psiha se razvijaju sve do 20-ak godina. Pogotovo u srednjim godinama, (15.-16.) to je tada najizraženije. Razvoj hormona je osijetno ubrzan i događaju se čudna ponašanja, osijećaji (nekoga privlače jedan tip žena, nekoga drugi, nekoga isti spol, itd.), i može se reći da u tim godinama nemaš pojma što je prava zaljubljenost ni ljubav.:)

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
neaktivan
Nervira me kad mi zena usred dobre runde igranja na kompu kaze da moram ic sinu presvuc pelenu :))))
15 godina

nervira me kad ubacim 20 kn u poker i nedobijem ništ i onda dođe neki lik i dobije freakin royal flush na prvom okretaju -.-

to je događaj od dns btw :D

0_o
14 godina
neaktivan
I da nervira me sto je Mike Portnoy otiso iz Dream Theatera
16 godina
neaktivan

Nervira me to sto ce ovi iz   Anonymous-a hakirat facebook tek negdje u 11-om mjesecu.

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
14 godina
neaktivan
Najvise me nervira kad mi zena ima mengu pa moram doc tu forum...
14 godina
neaktivan

Yebem ti više sunce ono što ga grije s neba i slovenca i bajs,evo sad idem iz yebene trgovine biciklom naletim na rupu,skrokam se na zemlju.Pa yebo te više život da te yebo,od ovih rupa na cesti nemoš živit,jednostavno me to nervira,da ove budale gdje ja živim nisu u stanju postavit poštenu stazu u qurac!

14 godina
forthdancer kaže...

Nabavi ženu pa vidi

14 godina
neaktivan

Otkad je Belot dobio crni ništ me ne nervira{#}{#}{#}{#}{#}

Пролетарии всех стран, соединяйтесь!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 20:15 (Diplomirani pješak).
14 godina
Diplomirani pješak kaže...

OTKAD JE BELOT DOBIO CRNI NIŠTA ME NE NERVIRA{#}{#}{#}{#}{#}

Brzo će on nazad....

16 godina
neaktivan

Začuđujuće, ali sa svojih 17 g sam uspio doći do te razine unutrašnjeg mira da me ništa ne nervira toliko da s tim moram "razbijat glavu". Kad vec pisem onda bih iznijeo stvari protiv kojim imam nesto protiv (za koje bih mogao reći da su potencijalni kandidati da me nerviraju) {#}

1. Lijevo, desno i srednje političko opredjeljenje ( tj. sva) - nadam se da ćemo nadići njih sve i stići do faze Utopije što prije.

2. Religija - smeta mi kolektivna religija i zalažem se za maksimalnu individualizaciju religije i njeno potpuno uklanjanje iz društvenog života.

3. Razjedinjenost ne samo na našim prostorima nego i na svijetu - krajnje je vrijeme da shvatimo da smo gotovo svi jednaki.

4. Jezici - mnoštvo njih je totalno ispolitizirano i nadam se da ćemo "uskoro" svi (svijet) koristiti jedan službeni jezik (engleski).

5. Novac - da ga nije bilo ne bismo nigdje maknuli s mrtve točke razvitka, no sad kad ga imamo itekako ga je potrebno UKINUTI. Što jeste na prvi pogled kontradiktorno, ali nakon male analize to je jedino ultimativno rješenje.

6. Ljudi - ha ha ha. Ovo progovara najveći mizantrop našeg doba! Dr. Kuća!

Napominjem da ovo nisu stvari koje me živciraju (nerviraju - pr. br. 4.) nego stvari koje bih promijenio da mogu. A valjda ću dobiti priliku jednom u životu.{#}

Make it so!
14 godina
neaktivan

Zanimljiv topic :)

Prvenstveno me nerviraju ljudi koji samo pricaju o tome kako nema posla bla bla bla...mislim na ljude koji imaju samo osnovnu skolu zavrsenu, eventualno srednju neku losiju.

I oni bi da rade neki posao gdje imaju dobru platu a malo rade, a trebali su znati da bez skole nema posla, i da u njihovom slucaju nece biti hljeba bez krampe i motike ;)

Ko stvarno zeli naci posao moze ga naci pa cak i u jadnoj BiH, ja sa 16 god. sam nasao posao na kucama radio pomogao majstorima i tako, oni samo sjede i pricaju kako nema posla, bez da preuzmu inicijativu....i kada zarade para nekako nezzz ni ja sta vec rade prodaju nesto onda odu u kafanu i sve to potrose :/

Takve ljude treba udarati lopatom po glavi...drugo je kad neko fakultetski obrazovan ne moze naci posao, pa moj otac prvi...nije odmah nasao posao iako je imao fakultet, te je radio fizicke poslove oko pola godine dok mu se nije ukazala prilika.

Zatim, nerviraju me ljudi koji se "razumiju" u racunare, internet, mobitele i sve te stvari...

Obicno to ovako izgleda:

Neko: iPhone je najbolji telefon

Ja: Je, a zasto ?

On: Pa zato sto je najbolji, ima dobrih igrica i zanimljiv je LOL

Ja: Sta mislis o Htc-ovim smartphone-ima?

On: a sta je to ?

Konverzacija zavrsena :/

Ili nesto ovako

On: Nokie su najbolji telefoni

Ja: a zasto ? Pa koriste symbian, prastari sistem.

On: ma koga boli briga za tim, ja samo znam da je mom starom nokia ispala sa 3. sprata i nije joj nista bilo !

Ja: I ti mislis da su nokie zbog toga najbolje ? 

On: pa da, a uz to i bolje hvataju signal, imao sam jednom neki samsung i slabo mi je 'vatao signal.

Konverzacija zavrsena...

Najgore je sto se oni u sve petljaju i misle da znaju nesto, glupsoni :/

I da, mob ocjenjuju po tome koliko njegova kamera ima megapixela i jel' ima jak zvucnik da mogu pustati svoj retardirani turbo folk :/

Takodje, nerviraju me previsoke cijene...ne bas da me nerviraju, vec sam ogorcen jednostavno !

Recimo, ja sada hocu kupovati novi komp. i trazim kuciste i svidi mi se NZXT M59, odem na ebay 60 dolara, ajd super.. nije skupo uopste za takvo kuciste, cini se dobro(isprva sam htio thermaltake v3), odem u lokalni shop kad vidim cijenu 170 KM(oko 80 eura) i ono LOL !

To je pljacka !

Nisam  mogao vjerovati naprosto, sada cu morati uzeti komp. bez LCD-a ako zelim to kuciste....moracu igrati na starom CRT-u od 15" {#}

Najgore je sto sam ja radio i zaradjivao za novi PC, a nezzz kako cu to naruciti s ebay-a, odrace me carina ili sta veec(nikad nisam kupovao nista s ebaya tako da nisam bas upucen) a i kuciste je tesko i pakovanje nije malo :/

I kao i vecinu vas, nervira me kompletna vlada, ministri koji nista ne rade korisno i tako te stvari :/

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
15 godina
neaktivan
Igy.voy kaže...

Začuđujuće, ali sa svojih 17 g sam uspio doći do te razine unutrašnjeg mira da me ništa ne nervira toliko da s tim moram "razbijat glavu". Kad vec pisem onda bih iznijeo stvari protiv kojim imam nesto protiv (za koje bih mogao reći da su potencijalni kandidati da me nerviraju)  {#}

1. Lijevo, desno i srednje političko opredjeljenje ( tj. sva) - nadam se da ćemo nadići njih sve i stići do faze Utopije što prije.

2. Religija - smeta mi kolektivna religija i zalažem se za maksimalnu individualizaciju religije i njeno potpuno uklanjanje iz društvenog života.

3. Razjedinjenost ne samo na našim prostorima nego i na svijetu - krajnje je vrijeme da shvatimo da smo gotovo svi jednaki.

4. Jezici - mnoštvo njih je totalno ispolitizirano i nadam se da ćemo "uskoro" svi (svijet) koristiti jedan službeni jezik (engleski).

5. Novac - da ga nije bilo ne bismo nigdje maknuli s mrtve točke razvitka, no sad kad ga imamo itekako ga je potrebno UKINUTI. Što jeste na prvi pogled kontradiktorno, ali nakon male analize to je jedino ultimativno rješenje.

Napominjem da ovo nisu stvari koje me živciraju (nerviraju - pr. br. 4.) nego stvari koje bih promijenio da mogu. A valjda ću dobiti priliku jednom u životu.{#}

Puno sreće u tome,to je dobar cilj.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan

Nervira me to što sam živ{#}

:)
17 godina
neaktivan

Trenutno stanje :

Od 08.00-20.50 Ajmo udrit po domoljubnim pjesmama i busat se u prsa koliki je tko HRVAT,a sad od prije 25 minuta na proslavi dana Domovinske zahvalnosti MITAR MIRIČ cepa u svih 16 pa stvarno sam ostao bez riječi.

16 godina
Igy.voy kaže...

Začuđujuće, ali sa svojih 17 g sam uspio doći do te razine unutrašnjeg mira da me ništa ne nervira toliko da s tim moram "razbijat glavu". Kad vec pisem onda bih iznijeo stvari protiv kojim imam nesto protiv (za koje bih mogao reći da su potencijalni kandidati da me nerviraju) {#}

Gledao si previse epizoda Star Treka

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 21:22 (passat).
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
forthdancer kaže...

Nabavi ženu pa vidi

Ozenjen sam vec par godina tak da znam kaj pisem... :))

14 godina
forthdancer kaže...

Dobro nismo mi tvoja generacija, tvoja su ona generacija što se igra u pjesku sa autićima.

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
forthdancer kaže...

Dobro nismo mi tvoja generacija, tvoja su ona generacija što se igra u pjesku sa autićima.

Joj da je barem pjesak, mali cim vidi starting windows logo skace sav od srece u euforji i nabijia po tipkovnici i misu,

a zena kaze kao pusti ga nek uziva...bump :)

15 godina
neaktivan
metarni postovi u ovoj temi
pa yebemu sve, pola vas nije ni punoljetno što ste tu pisali, a već takvi kompleksi, nerviranja, pi... materine..
mladi ste, živite tako
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
15 godina
neaktivan

Samo upozoravam da se ovdje offtopičari.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan
Ja sigurno nisam maloljetan, dapce volio bih da jesam, ljudi bi vise razumijeli moju strast prema racunalima i inim stvarima,
dapace evo jos jedne stavir koje me nervira :))
14 godina
neaktivan
Evo jos jedne stvari koja me nervira ja da placam svaki mjesec tcomu 350kn za internet tv i tel,
dok od moje supruge sestricna kod koje smo sad za istu stvar ali net od 24 mbit download i 5mbit uploda +
flat tel za sve mreze i internacionalnic 120min placa 15eura!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice