Prijedlog nove sekcije

poruka: 5
|
čitano: 712
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prijedlog nove sekcije

Kao prvo pozdrav svim moderatorima i nadam se da neće biti nekih sankcija s obnzirom da je ovo samo prijedlog :)

Naime, "bio sam pametan" pa sam pročitao pravila foruma u kompletu i saznao kako je zabranjeno prodavanje, reklamiranje usluga i slično.

Ne znam, ali mi se čini da bi bilo u redu a koliko znam nije nezakonito otvoriti sekciju prodaje, ali isključivo informatičke opreme (i da jasno u to ne spadaju sprežene igrice, programi i slično).

Bilo bi zgodno imati mjesto gdje se može trgovati komponentama i odmah dobiti mišljenje drugih korisnika o toj komponenti.

Što se tiče Bug-a, mislim da stranica i forum kao takav ne bi imao nikakve potrebe dodatno prilagođavati forum.

Oko kupovine i primopredaje korisnici se mogu dogovoriti sami a sami admini foruma se mogu ograditi od odgovornosti ukoliko dođe do pokušaja prevare i slično (iako ukoliko se paket šalje poštom, plaća se pouzećem tako da nije moguće dobiti paket ukoliko pošta ne dobije novce).

Što se pa tiče toga da se u paketu nađe nešto ili još gore ništa a primatelj je već platio, to isto ne bi trebalo biti pod odgovornosti Bug-a, a prevareni korisnik će već nekako to riješiti :) 

Ova mogućnost prevare je moguća na svakom sličnom portalu koji se bavi oglašavanjem i slično (iako se nadamo da svi šalju točno ono i u stanju kakav navedu).

Ne znam, možda i ima neka zakonska granica za prodavanje stvari na forumima ali za to nisam čuo. Ovo se čini kao normalan prijedlog jer je odmah moguće komentirati određenu komponentu i čuti tuđe mišljenje.

Isprika moderatorima i adminima ukoliko ovaj prijedlog nije dopušten. Ukoliko pobrišete temu, potpuno razumijem :)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
17 godina
neaktivan
Prijedlog nove sekcije

Podržavam ideju!Bilo bi dobro da se otvori takav podforum

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan
RE: Prijedlog nove sekcije
17 godina
bed kaže...

da ali nema komentiranja komponenti...moglo bi se onda uvest kao i za vijesti da se komponente iz malih oglasa mogu komentirati.

http://www.youtube.com/user/zgd2006
18 godina
neaktivan

Bilo je već ovakvih prijedloga, svaki puta sam podržao pa ću i ovaj puta.

bed kaže...

Mali oglasi postoje, da, ali nisu dovoljno kako bi rekao dobri.

Jednostavno puno prije prodam određenu stvar na PC Expertu npr. na njihovom forumu nego preko malih oglasa, a sumnjam da im je posjećenost foruma puno veća od ovoga.

Definitivno sam za kupi-prodaj podforum. Mnogi ga forumi imaju i u pravilu funkcionira prilično dobro.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice