Kao prvo pozdrav svim moderatorima i nadam se da neće biti nekih sankcija s obnzirom da je ovo samo prijedlog :)
Naime, "bio sam pametan" pa sam pročitao pravila foruma u kompletu i saznao kako je zabranjeno prodavanje, reklamiranje usluga i slično.
Ne znam, ali mi se čini da bi bilo u redu a koliko znam nije nezakonito otvoriti sekciju prodaje, ali isključivo informatičke opreme (i da jasno u to ne spadaju sprežene igrice, programi i slično).
Bilo bi zgodno imati mjesto gdje se može trgovati komponentama i odmah dobiti mišljenje drugih korisnika o toj komponenti.
Što se tiče Bug-a, mislim da stranica i forum kao takav ne bi imao nikakve potrebe dodatno prilagođavati forum.
Oko kupovine i primopredaje korisnici se mogu dogovoriti sami a sami admini foruma se mogu ograditi od odgovornosti ukoliko dođe do pokušaja prevare i slično (iako ukoliko se paket šalje poštom, plaća se pouzećem tako da nije moguće dobiti paket ukoliko pošta ne dobije novce).
Što se pa tiče toga da se u paketu nađe nešto ili još gore ništa a primatelj je već platio, to isto ne bi trebalo biti pod odgovornosti Bug-a, a prevareni korisnik će već nekako to riješiti :)
Ova mogućnost prevare je moguća na svakom sličnom portalu koji se bavi oglašavanjem i slično (iako se nadamo da svi šalju točno ono i u stanju kakav navedu).
Ne znam, možda i ima neka zakonska granica za prodavanje stvari na forumima ali za to nisam čuo. Ovo se čini kao normalan prijedlog jer je odmah moguće komentirati određenu komponentu i čuti tuđe mišljenje.
Isprika moderatorima i adminima ukoliko ovaj prijedlog nije dopušten. Ukoliko pobrišete temu, potpuno razumijem :)