Nikad više i šoping ne idu u jednoj rečenici kada su žene u pitanju.
nek ide s kim hoće, ja neidem xD
nek si ljubavnika nađe za hodat uokolo xD
Nikad više i šoping ne idu u jednoj rečenici kada su žene u pitanju.
nek ide s kim hoće, ja neidem xD
nek si ljubavnika nađe za hodat uokolo xD
Stalno neke tragedije,prvo EP,pa onda ova Antonija,neki sudari,gdje ovaj svijet ide??
ide u 3pm...
odjednom mi se pojavilo neko sranje ms removal tool. Jel zna neko kak da to obrišem? Ne sjećam se uopće da sam ga instaliro...
Bok svim nehrkalicama, napravi ovak kak sam tu dole napisal tim redom i to je to.
odjednom mi se pojavilo neko sranje ms removal tool. Jel zna neko kak da to obrišem? Ne sjećam se uopće da sam ga instaliro...
Bok svim nehrkalicama, napravi ovak kak sam tu dole napisal tim redom i to je to.
http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/virus--komp-restart-sve-gasi-veliko-sanje/105022.aspx?page=0&jumpto=2034130&sort=asc&view=flat
http://www.filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/download/faf2260570a753040d06fba3b4ddae95/
taj će mi program izbrisat ms removal tool?
Mmmm... Sladoled 
| 0 | Čokolada |
|---|---|
| 5 | Vanilija |
| 2 | Pun ku čokolade |
Laku noć svima....
A joj,našao sam zanimljiv ROM i sad ga treba flashnut. Neda mi se,a želim. Flashanje je čas posla,ali onda podesit sve aplikacije,svašta nešto.
A joj,našao sam zanimljiv ROM i sad ga treba flashnut. Neda mi se,a želim. Flashanje je čas posla,ali onda podesit sve aplikacije,svašta nešto.
Ja baš večeras upgradeao svoj ROM. Postaje sve bolji i bolji.
Nemate vi pojma...
Pun ku čokolade, Ledo, one što se vadi žlicom (servira u restoranima/kafićima) natrpati... Ummmm...
Najbolji sladoled - Ledo
Ajmo sad, hoće li sutra veća zvijezda bit kurva Marijana iz BB ili kamiondžija silovatelj ubojica Dragan Paravinja?
| 6 | Marijana |
|---|---|
| 0 | Dragan |
Ajmo sad, hoće li sutra veća zvijezda bit kurva Marijana iz BB ili kamiondžija silovatelj ubojica Dragan Paravinja?
glupo pitanje...pa ovo je balkan...
mamu im...
Pobijedila je ljudska glupost kao što je cijeli BigBrother i ekipa koja ga gleda.
Nezna se ko je bio Ante Starčević, Josip Broz Tito ili Philippe Pétain,ali glavno da se zna ko je pobijedio u Big Brotheru jel tako? Nisam niti trebao očekivati drugačije jer je ipak ovo Balkan gdje žive primitivci i budale 60% stanovništva ,jebiga.
Kud ovaj svijet i društvo ide...
Pobijedila je ljudska glupost kao što je cijeli BigBrother i ekipa koja ga gleda.
Nezna se ko je bio Ante Starčević, Josip Broz Tito ili Philippe Pétain,ali glavno da se zna ko je pobijedio u Big Brotheru jel tako? Nisam niti trebao očekivati drugačije jer je ipak ovo Balkan gdje žive primitivci i budale 60% stanovništva ,jebiga.
Kud ovaj svijet i društvo ide...
jbg nemožeš ne znat što se upravo dogodilo ako si na internetu...
a tv ja ni ne gledam jer mi je zlo od toga...
BB - izrežirani cirkus za narod...
To sam odmah rekao, čim sam čuo za gluposti koje se tamo dešavaju... ovo samo to i potvrđuje
a jbg kad kod nas takve stvari prolaze...pa ih onda još više guraju...
24sata.hr is down :)
nego... jel mi netko može reći kakve su to piz.. da ima jako puno tj. previše protjeranih članova u zadnjih par dana?
Još malo pa ćemo gledat ubijanja i takve stvari live poput bigbrothera.
a tv ja ni ne gledam jer mi je zlo od toga...
Ja gledam TV :)
Dok se igram na PS3 
oj oj momci, pozz od munjovoza, jbg crveni i postovi nisu kompatibilni x)
moja familija je toliko retardirana da me nemoze ostavit na miru 2 j.ebena dana da tugujem nego me moraju j.ebat svaki dan od jutra do sutra
Ljudi jel ko zna šta se desilo s Bullerom šta je sad radio da mi je znat
?
?
pa di si sine nema te ni cut ni vidit
?
4ucker je nazad :)
?
pa di si sine nema te ni cut ni vidit
Oooooo ma di si prijatelju stari mojjj a ja pičio Mario kart64 na kompu non stop pa me zadržalo
i snowboar kids 1 i 2 jeaaaa..
pa picis maria ima 10 dana...nema te na forumu
hahah neka neka :D
hahah neka neka :D
Jel ti šta pičiš?