Globalno upozorenje !!

poruka: 151
|
čitano: 19.993
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Globalno upozorenje !!
ne njusis, citas ga
Ne mogu se nis sjetit!!!
14 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

Ma nabijem ja te znanstvenike i njihove teorije.I vi vjerujete u to,nakon što smo preživjeli 50 smakova svijeta,meteora i tih sranja.Meni su dosta ispražnjavali mozak tim glupostima,a samo seru i nemaju šta pametnije stavit u novine,portale itd...

Više me zanima život Tuđmana,Tite i Staljina neko ove gluposti!

Dino
14 godina
protjeran
Globalno upozorenje !!

{#} nisam htio citati sve jer sam se toliko smijap da sam odlucio ostatak ostaviti za sutra, pa ako mi  bude shit dan onda ce mi ga ovaj topic popraviti.

Sad mene nesto drugo zanima.

@ momak sto je najavio apokalipsu. Jesi ti poceo kopat svoj bunker? Ako jesi (a nadam se da jesi) daj nam onda tu postavi par slika pa da vidimo kako to izgleda.

A ako ti se da izmedju dve ture rovanja da nam napises i ako je moguce ilustriras jedan kratki tutorijal o samoj izgradnji bunkera, ja bi bio jako zahvalan.

Evo imam tu asov jedan, pa me zanimaju neke tehnicke stvari. Je li mi taj asov dovoljan da ja taj bunker iskopam na vrijeme ili da odem po pravi alat.

Jel bi ja mogao u neki bunar presuseni zavuc i gore lupit neki poklopac ili tako nesto, ljen sam kopat jbg.

Koliko dugo ce ta solarna baklja trajati i koju kremu za suncanje da uzmem, ja bi rekao sto veci faktor to bolje ali sta ja znam ja sam u ovom podrucju amater a lako izgorim a ne da mi se jogurtom mazat. 

I jos jedna stvar, valjda ce mi trebat i neki sesir da stiti glavu od te solarne baklje ali ne znam koji da uzmem pa ako mi ti mozes reci koji je napravljen od najbolje alu folije to bi bilo mrak.

14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

1. Za ekonomiju i novce se obrati u ovoj temi, odnosno pročitaj zadnjih par stranica.

2. Cern je organizacija, ne može on ništa napraviti već ljudi u njemu. Uostalom to nije jedini akcelerator čestica na svijetu. Druga stvar je što je to jedan od najvećih ikad.

Boldano - upravo se tim bave teoretičari zavjere. Iako si u jednom djelu relativno točan, naravno da najmoćniji ljudi vode svijet - zbog toga su moćni zar ne?

i zbog toga su međusobno povezani, a nazivaju se društvima - zar ne ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 19:35 (hellbastard).
14 godina
neaktivan
C.M.M.Rayne kaže...

{#} nisam htio citati sve jer sam se toliko smijap da sam odlucio ostatak ostaviti za sutra, pa ako mi  bude shit dan onda ce mi ga ovaj topic popraviti.

Sad mene nesto drugo zanima.

@ momak sto je najavio apokalipsu. Jesi ti poceo kopat svoj bunker? Ako jesi (a nadam se da jesi) daj nam onda tu postavi par slika pa da vidimo kako to izgleda.

A ako ti se da izmedju dve ture rovanja da nam napises i ako je moguce ilustriras jedan kratki tutorijal o samoj izgradnji bunkera, ja bi bio jako zahvalan.

Evo imam tu asov jedan, pa me zanimaju neke tehnicke stvari. Je li mi taj asov dovoljan da ja taj bunker iskopam na vrijeme ili da odem po pravi alat.

Jel bi ja mogao u neki bunar presuseni zavuc i gore lupit neki poklopac ili tako nesto, ljen sam kopat jbg.

Koliko dugo ce ta solarna baklja trajati i koju kremu za suncanje da uzmem, ja bi rekao sto veci faktor to bolje ali sta ja znam ja sam u ovom podrucju amater a lako izgorim a ne da mi se jogurtom mazat. 

I jos jedna stvar, valjda ce mi trebat i neki sesir da stiti glavu od te solarne baklje ali ne znam koji da uzmem pa ako mi ti mozes reci koji je napravljen od najbolje alu folije to bi bilo mrak.

daj odrasti

16 godina
moderator
Globalno upozorenje !!

pa bilo bi već i vrijeme da jednom dođe taj smak svijeta...kolko je puta već bio do sad?

ma samo da i ja imam post u ovoj temi, slutim da će bit epic :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
14 godina
neaktivan
Check kaže...

nemoze nikakva solarna oluja unistiti zemlju, njena magnetna polja su pre jaka, jedino sto donekle moze stvorit problem na zemlji je mjenjanje polova (a taj proces traje neki 100injak godina) i najgore sto se tada moze desit je ledeno doba, al brijem da svi mi imamo bundu, ne?

btw, ak neznas o cemu pricam malo progulga ili youtjbaj zemljino magnetsko polje i marsovo pa ces vidjet o cem pricam, uostalom znam da ima neki dobar video na jutjubu koji ljepo objasnjava da se nemas sta bojat solarne oluje... to je cist normalna pojava u svemru ko oluja na zemlji (i isti je razlog za strah i smak svjeta od obje)

jedini nacin da zemlja nadrlja je da se unisti polje, a tada ti nece pomoci nikakav bunker

Zemljina magnetna polja su uništena,  velika rupa je u njima koju se smatra da je napravila oluja od prije oko 100g

Ako tebi za mijenjanje polova treba samo kaput, onda ti treba i Zemljopis za 1. razred obrtničke.

A potresi, poplave, tsunamiji, remečenje tektonike, vulkani,... sve će to biti unakrsna posljedica mijenjanja polova, čak i prelijevanja oceana mogu biti

Marsovo manetsko polje je 500 puta slabije od zemljinog i ne može se uspoređivati, takve stvari neču ni jutubati...

oluje su normalne pojave, ali postoje ciklusi kad su izrazito jake. najjača će biti 2012

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 19:46 (hellbastard).
14 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

evo kako se zatvara galaktička godina

http://www.antimaterija.com/mozganje/galakticki-val-promjene-u-suncevom-sustavu/

Zar to samo maje znaju ?

15 godina
hellbastard kaže...
Check kaže...

nemoze nikakva solarna oluja unistiti zemlju, njena magnetna polja su pre jaka, jedino sto donekle moze stvorit problem na zemlji je mjenjanje polova (a taj proces traje neki 100injak godina) i najgore sto se tada moze desit je ledeno doba, al brijem da svi mi imamo bundu, ne?

btw, ak neznas o cemu pricam malo progulga ili youtjbaj zemljino magnetsko polje i marsovo pa ces vidjet o cem pricam, uostalom znam da ima neki dobar video na jutjubu koji ljepo objasnjava da se nemas sta bojat solarne oluje... to je cist normalna pojava u svemru ko oluja na zemlji (i isti je razlog za strah i smak svjeta od obje)

jedini nacin da zemlja nadrlja je da se unisti polje, a tada ti nece pomoci nikakav bunker

Zemljina magnetna polja su uništena,  velika rupa je u njima koju se smatra da je napravila oluja od prije oko 100g

Ako tebi za mijenjanje polova treba samo kaput, onda ti treba i Zemljopis za 1. razred obrtničke.

A potresi, poplave, tsunamiji, remečenje tektonike, vulkani,... sve će to biti unakrsna posljedica mijenjanja polova, čak i prelijevanja oceana mogu biti

Marsovo manetsko polje je 500 puta slabije od zemljinog i ne može se uspoređivati, takve stvari neču ni jutubati...

oluje su normalne pojave, ali postoje ciklusi kad su izrazito jake. najjača će biti 2012

fucks given.

.

.

.

.

..

absolute none

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
17 godina
rambox kaže...
Check kaže...

Je sigurno u Ledenom Doba je jedino bitno, Bunda s Perjem normalno i to je to a ostalo kao proizvodnja hrane i žitarica koja bi bila praktićki pa nepostoječa na mjestima gdje sad uspijeva kaj je to ništa.{#}{#}

Zaboravil si i činjenicu da mi u Hrvatskoj, u slučaju Ledenog doba više nemamo nikakvog Toplog turizma samo Ledeno more i smrzotina do daske kao u prošlosti i to je to.{#}{#}

Ledeno doba nema nikakve veze sa poleshiftingom. Da sada krene promjena magnetskog pola, odnosno magnetsko polje skroz stane, zemlji bi nadrapao ozonski omotač i ako bi bilo baš supersnažnih solarniholuja u to vrijeme, otpuhalo bi nešto vanjske atmosfere. varijacije u magnetskom polju oko ekvatora se donekle povezuju sa učestalošću padalina u monsunskim područjima.
http://video.google.com/videoplay?docid=3902466783636795302#

14 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

aha, evo ga

bacite oko na ovo pa mi dajte još 20 td-ova na temu

http://www.javno.hr/news/znanost/29408/Galakticki-val-stize-u-Suncev-sustav-Zemljani-pred-smakom-ili-novim-pocetkom.html

vidite da taj val dolazi svakih 62 milijuna godina, a sinosauri su izumrili prije; smatra se, "65", koja slučajnost

kad su izumrli premi i mamuti ?

nije li taj val poremetio asteroide u pojasu pa su se oni zaletili i odbacili dijelove prema nama i suncu i gle slučajnosti jedan se našao da istrijebi dinosaoure, drugi da istrijebi preme i to uvjek negdje u doba galaktičkog vala

interesantno

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 22:59 (hellbastard).
15 godina
neaktivan
hellbastard kaže...

Aha jedna mi je stvar nejasna, ako se svi nabrojani laneti tako evidentno mijenjeju kako to da se na Zemlji dešava tako malo promjena, BTW ove klimatske promjene nemaju uzročno-posljedičnu vezu s tom intergalaktičkom olujom već sa ljudskom glupošču i premale doze svijesti i brige za okoliš, ili bolje rečeno metodom : tjeraj dok ide.

Ovaj tekst mi više vuće na prostoumnu autorovu interpretaciju , a ne znanstveni fact.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 23:00 (woodgamesfx).
14 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
hellbastard kaže...

Aha jedna mi je stvar nejasna, ako se svi nabrojani laneti tako evidentno mijenjeju kako to da se na Zemlji dešava tako malo promjena, BTW ove klimatske promjene nemaju uzročno-posljedičnu vezu s tom intergalaktičkom olujom već sa ljudskom glupošču i premale doze nesvjesti i nebrige za okoliš, ili bolje rečeno metodom : tjeraj dok ide.

Ovaj tekst mi više vuće na prostoumnu autorovu interpretaciju , a ne znanstveni fact.

čekaj čekaj malo... ćitao sam ovdje temu o klimatskim promjenama kao posljedici čovjeka i svi su tvrdili, čini mi se i ti, da to ne utječe čovjek već se uvjek događalo, ledeno doba i sl..

sad smo kontradiktorni

15 godina
neaktivan
hellbastard kaže...

čekaj čekaj malo... ćitao sam ovdje temu o klimatskim promjenama kao posljedici čovjeka i svi su tvrdili, čini mi se i ti, da to ne utječe čovjek već se uvjek događalo, ledeno doba i sl..

sad smo kontradiktorni

Da , ali ove klimatske promjene nisu vezane uz cikluse već dobrim djelom aktivnost ljudi.

15 godina
Globalno upozorenje !!

Jede mi se sarma....

www.facebook.com/Battlefield3.Info
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Jede mi se sarma....

Ja sam ju danas jeo :)

Inaće zar nije sumnjivo da sve teorije apokalipse leže na granici znanosti-pseudoznanosti !?

14 godina
protjeran
Ferritin kaže...

Jede mi se sarma....

ma ja bi neke cevape prije spavanja smazao, treba ajvar potrosit sto stara radila.

14 godina
ko ce sarme ja upravo je jeden mmmm sta fino mirisi
Ne mogu se nis sjetit!!!
14 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

zašto trolate u ovako ozbiljnoj temi ?

vama je to smiješno ?

14 godina
protjeran
GeneralPag1997 kaže...
ko ce sarme ja upravo je jeden mmmm sta fino mirisi

Sreca za tebe da nisi iz ZG jer bi se sad pol ekipe s foruma skupilo kod  tebe :D

15 godina
neaktivan
hellbastard kaže...

vama je to smiješno ?

Čuj ne treba se brinut nek slegnut ramena i :

, čuj ako dođe do scenarija 2012 , slobodno nam svima stisni TD par dana prije {#}

PS.

i nabavi jedan JCB :

JCB ultimativni 2012 saver :) JCB ultimativni 2012 saver :)

14 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
hellbastard kaže...

vama je to smiješno ?

Čuj ne treba se brinut nek slegnut ramena i :

, čuj ako dođe do scenarija 2012 , slobodno nam svima stisni TD par dana prije {#}

PS.

i nabavi jedan JCB :

super su ti linkovi, baš si duhovit, ma najpametniji si

15 godina
neaktivan
hellbastard kaže...

Milsim kaj se ljutiš i pjeniš ? {#}

Gle kaj bi sad mi trebali kupit JCB-e i krenut kopat bunkere po dvorištu, vočnjaku, livadi etc... you name it.....

14 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
hellbastard kaže...

Milsim kaj se ljutiš i pjeniš ? {#}

Gle kaj bi sad mi trebali kupit JCB-e i krenut kopat bunkere po dvorištu, vočnjaku, livadi etc... you name it.....

ne bi trebali ali se ne bi ni trebali smijati na stvari koje i znanstvenike ozbiljno muče, pa niste pamaetniji i od njih ako ste već odmene

15 godina
neaktivan
hellbastard kaže...

ne bi trebali ali se ne bi ni trebali smijati na stvari koje i znanstvenike ozbiljno muče, pa niste pamaetniji i od njih ako ste već odmene

Hehe ..... gle nekako moram priznat poprilično si mi simpatičan i cjenim tvoj duh.

Čuj ja sam apsolutno za i podržavam te u tvom iznošenju podataka.

EDIT:

i vidim da sam počeo trollat, idem pi*at i na spavanac.

Laku noć ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 23:31 (woodgamesfx).
14 godina
protjeran
Globalno upozorenje !!

Svaki krelac danas ima hrpu atomiskih bombi u skladistu i neki degenerik s prstom na okidacu  samo ceka izgovor da jednu lansira. I sad da se sekiramo oko necega sto niti mozemo zaustaviti, niti u potpunosti razumjeti a imamo psihopate spremne da nas sve pretvore u pepeo....hmmm da necu bas gubit san oko solarnih baklji, meteora i vanzemaljaca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 23:32 (C.M.M.Rayne).
17 godina
Globalno upozorenje !!

Realno gledano, kod nas (na balkanu) sve kasni, pa sam siguran da ćemo mi taj smak svijeta čekati 2050 (pod uvijetom da ga ostali imaju 2012).

Osim toga, nama NE TREBAJU bunkeri, imamo mi i više nego dovoljno vinskih podruma. U svakom slučaju, bit će nam zanimljivije nego onima u bunkerima.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

Niša, dečaci i devojčice 

ak vam dolazi smak svita, dignite svako po kredit, dojdete kod mene thedan dana prije pa napravimo dernek, pršut, sir, pizza, vino, riba ko šta voli ist i pit..

malo guštamo, pa kod mene doli u šupu, nije nešto da izgleda, al et pogledajte video, kome se sviđa nek svrati. lol

Znanje. Posao. Jednostavnost. Produktivnost.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 23:55 (Johnny G).
16 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!
Već se vidim, zakopan u podrumu sa bačvama punim vina, unutra ljepo nabacim pršut,sir , sušene kobasice...hmm :D
http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
15 godina
neaktivan
hellbastard kaže...
Check kaže...

....

rekoh youtjubaj jer zemlja za razliku od marsa ima koncentrcno polje (i prvi put cujem za pojam "rupa u magnetskom polju" sorry al objasni mi to malo posto ti nisi isao u obrtnicku i tako si dobro informiran)... ili kak drugacije da ti ga opisem dok mars nema i time sam htjeo rec da se mars treba bojat solarne oluje....  ok, ove zemljotresne stvari stoje da ce se desit (pazi shock sada, to je nesto normalno sto se stalno desava na zemlji), ali nista novo i ne prevladivo cak i da budu 10 puta jaci, ali ledeno doba (@rambox) ne znaci potpuni led po cjelom svjetu i sigurno bi uspjeli tehnologijom rjesit sadnju zitarica (ono staklenik itd..., bunda je bila samo sarkasticno receno)

btw, da je zemljino polje unisteno vec bi otpisali karijeru.... rekoh ti pogledaj Ickea pa ces vidjet pravu istinu!!xD

sam jos jedno pitanje... jesi ti 2000te stavljao y2k patch?

p.s. evo da ti dusa bude na mjestu pregledo sam i proguglo te cinjenice koje navodis i to se samo ponavlja na nekim navjerodostjnim sajtovima a cak ni icke to ne govori (sta reci koju posluku porati), cinjenica je da polje slabi ali zbog promjene polova, i tu se nemoras bojat solarne oluje, koja ce biti "najveca"(i spalit zivot na zemlji) do sad u svih ovih miljarda godina postojanja zivota na zemlji....

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 2:41 (Check).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice