Cudna situacija prilikom prodaje mobitela

poruka: 2
|
čitano: 653
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Cudna situacija prilikom prodaje mobitela

Ovako, prodajem HTC One M8 i drzim ga na njuskalu vec neko vrijeme i jutros mi se javi na Viber kontakt - "Williams" razgovor ide ovako :

Posalje mi naljepnicu "Good Morning"

Did you still have the HTC for sale

Onda me poceo pitat stanje mobitela na sto sam mu ja rekao da je 10/10 jer i je. Pita me koja je konacna cijena ja mu kazem 300e i sad ide njegova poruka : 

"I'm interested in buying it for my uncle as birthday gift,i would like come for the pick up but,i work as Principal Marine Engineer currently sail near coast of drainage basins in Slovenia i will like to know the shipping cost to send the item to my uncle"

Ja napisem da moze ali da mi prvo mora uplatiti novce na racun jer mi je sve ovo cudno, on odgovara :

"Yes i will pay you and i don't know how much for the shipping cost"

Ja pitam di treba slat, kaze USA, Indiana.

Ja mu opet ponovim da prvo mora uplatiti novce na moj racun da bi mu poslao mobitel on napise:

"Can you send me your bank information to my email adress now to make the payment first....*email*"

Ja napisem da cu mu poslat info navecer i on je napisao samo "Okay i will be waiting to hear from you"

Nista mi nije jasno, kako mi covjek moze imati ime i sliku na Viberu kao da mi je vec spremljen u kontakte a nije i di je iskopao moj oglas..sta mislite jel ovo neka prevara? Meni nije problem poslat mobitel ionako on placa troskove ako misli ozbiljno samo ne znam kojom kurirskom sluzbom bi poslao do tamo a i cudno mi je sve to, sta da radim?? Covjek ocito zeli uplatiti novce, pomoc.

I da mi nitko ne govori za cijenu zasto je 300e, mobitel je nov.

Barcelona - Mes que un club
17 godina
odjavljen
Re: Cudna situacija prilikom prodaje mobitela

To ti je obični scam. Zaboravi da ti se uopće javio...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice