ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 727.299
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III

ja sam vrlo zadovoljan brže radi launcher (apex dobijemo), puno bolji lockscreen, izgled(rom) je nesto drugačiji od starog meni bolje izgleda, u tipkovnici su smanjenja slova i imam vibraciju na dodir

još ima neki razlika poput postavljanja alarma i tako. najviše mi se dopao efekt kad zaključam mob

13 godina
ZTE Blade III

iam problem, jucer navecer mi se mob ugasio i upalio i tako jutros isto par puta zaredom, a kad je na punjacu sve je uredu.. ? 

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZTE Blade III

može li se otključati ovaj mob na sve kartice putem nekog JB-a ili nečeg? imam ga priliku uzeti samo u tele 2 paketu na pretplatu, a ja sam na t mobileu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 14:50 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U Tele2 dolazi otključan (osim ako se nešsto nije promijenilo)

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III
znaci ja sam ovdje nova i kupial sam mob u petak,i pokusavala sam skinuti Pou-a(igircu) s andorida i doslovno sam se morala popeti na antenu od internetu za bar malo WIFI-a jako je slab Wifi,jel tako i vama?

0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam udaljen od rutera kojih 10 metara i imam 2 one wifi crtice, brzina full, bez laganja i pucanja. Mozda ti je problem do rutera.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Ja sam udaljen od rutera kojih 10 metara i imam 2 one wifi crtice, brzina full, bez laganja i pucanja. Mozda ti je problem do rutera.

Ne vjerujem,jer se na taj ruter spaja kompjuter i dva laptopa i to je dosta velika udaljenost tak da neznam,sto je:/

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ja i na terasi bezbrižno surfam, nekih 3 zida i dvadesetak metara. Ne vjerujem da je problem u mobitelu, postavke neke možda.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drexcya kaže...

Ja i na terasi bezbrižno surfam, nekih 3 zida i dvadesetak metara. Ne vjerujem da je problem u mobitelu, postavke neke možda.

mah neznam,al me ljuti to-.-

+jako mi se brzo isprazni isto,neznam sto jexD

14 godina
Paulaa kaže...
drexcya kaže...

mah neznam,al me ljuti to-.-

+jako mi se brzo isprazni isto,neznam sto jexD

Smanji osvjetljenje ekrana ak je na 100%, isključi bluetooth, GPS, Wifi kad baš ne trebaš. Moj izdrži bez problema dva dana, a to je nekakvi standard što se smartphonova tiče.

Što se wifi tiče, nemam nikakvih problema. Bez beda lovi signal izvan kuće. Nisam siguran, ali mislim da je netko par stranica prije također imao problem sa slabim wifi, možda su neki modeli jednostavno s*ebani.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Smanji osvjetljenje ekrana ak je na 100%, isključi bluetooth, GPS, Wifi kad baš ne trebaš. Moj izdrži bez problema dva dana, a to je nekakvi standard što se smartphonova tiče.

Što se wifi tiče, nemam nikakvih problema. Bez beda lovi signal izvan kuće. Nisam siguran, ali mislim da je netko par stranica prije također imao problem sa slabim wifi, možda su neki modeli jednostavno s*ebani.

Am,sad jesam smanjila ovo osvjetljenje,al neznam ja igram dosta igrice,i u skoli dok mi je dosadno i doma,i sve,onda sma mislila da je valjda u tome problem.

Al onda sam ga stavila navecer punit,i napunil je do 93 posto i iskljucila sma punjac,i onda sma se ujutro probudila i bila je baterija na 9 posto,bas ja naletim na te sj*ebane modele-.-

14 godina
Paulaa kaže...

Am,sad jesam smanjila ovo osvjetljenje,al neznam ja igram dosta igrice,i u skoli dok mi je dosadno i doma,i sve,onda sma mislila da je valjda u tome problem.

Al onda sam ga stavila navecer punit,i napunil je do 93 posto i iskljucila sma punjac,i onda sma se ujutro probudila i bila je baterija na 9 posto,bas ja naletim na te sj*ebane modele-.-

Ako dosta igraš igre onda nije ništa čudno da se brzo isprazni. Ali ovo drugo je jako čudno. Meni preko noći padne možda 5% baterije.

Možda krivo očitava napunjenost baterije. Probaj kalibrirati bateriju, na googlu lako nađeš postupak.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
mene je strah te baterije,meni je preko noci stalno napunjeni jer se bojim iskljuciti bateriju da mi ujutro ne bude opet prazna:/
i hvala,mada se ja nista ne kuzim u te baterije;)
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III
e jel mi mozes dat link od te kalibracije mobitela i sto sve trebam napraviti tu?
Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
Paulaa kaže...
e jel mi mozes dat link od te kalibracije mobitela i sto sve trebam napraviti tu?
Hvala unaprijed.

Nisam stigao onda napisati. To ti nije ništa strašno, ali možda ti pomogne jer je moguće da software krivo očitava stvarno stanje baterije npr. baterija je puna 50%, a tebi piše 80%.

Staviš upaljeni mobitel na punjač da se napuni sve dok ti ne pokazuje 100%. Iskopčaš punjač, ugasiš mobitel i ponovno ukopčaš punjač. Ostavi ga oko sat vremena ugašenog na punjaču pa ga opet upališ. Ne znam da li će ti to pomoći, ali definitivno nije normalno da mob preko noći izgubi 80% kapaciteta baterije, a ne koristi se.

16 godina
neaktivan
Paulaa kaže...

Možda ti je uključena podatkovna mreža i wifi uključen pa se zna istrošit. Kad ideš spavat isključi wifi i podatkovnu pa će neće puno trošit bateriju. Ako jako troši i dali se pregrijava mob?

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 20:55 (Nello).
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III
eto jednog glupog pitanja:sto je podaktovna mreza
i hvala na ovome probat cu pa javim ak je uspjelo:D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paulaa kaže...
eto jednog glupog pitanja:sto je podaktovna mreza
i hvala na ovome probat cu pa javim ak je uspjelo:D

Podatkovna mreža npr gps, mjesta, navigacija i slično. A ako je upaljena on dalje radi u pozadini i on ažura stalno. Ili još bolje pogledaj knjižnice ak je dobiven uz mob. Pa bi valja proučit tu knjižnicu. Sve tamo piše. Ako nema knjižnice imaš na netu skineš pod pdf manuale za tog moba.

Nenad
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi. Evo pročitao sam cijelu temu i nisam našo odgovore na par pitanja koja me muče kod mog ZTE-a.

1. Vidio sam da je već bilo postavljeno pitanje ali nije bilo odgovora. Da li je netko uspio isključiti iritantan zvuk okidanja kamere prilikom slikanja?

2. Nisam nigdje uspio naći kako se isključije "predictive text" tj. riječnik T9 ili kako se već zove to. Prilikom pisanja poruka mi svaku riječ podvlači i pokušava pronaći neku sličnu pa da mi ponudi. Živcira me to a ne mogu nigdje isključiti.

3. Ponekad mi se desi da kad me netko zove i telefon zvoni od jednom se zvuk sam od sebe stiša. I dalje zvoni ali se racimo to tako za pola zvono stiša.?!

Eto toliko za sada :D

Mob imam oko mjesec i pol dana i super je.

Poz.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III
Hvala vam puno decki i uspjela sam ovo s baterijom i zasad mi se nije ispraznila,hvala jos jedamput:D

0 0 hvala 0
14 godina
Joskoo kaže...

Pozdrav ljudi. Evo pročitao sam cijelu temu i nisam našo odgovore na par pitanja koja me muče kod mog ZTE-a.

1. Vidio sam da je već bilo postavljeno pitanje ali nije bilo odgovora. Da li je netko uspio isključiti iritantan zvuk okidanja kamere prilikom slikanja?

2. Nisam nigdje uspio naći kako se isključije "predictive text" tj. riječnik T9 ili kako se već zove to. Prilikom pisanja poruka mi svaku riječ podvlači i pokušava pronaći neku sličnu pa da mi ponudi. Živcira me to a ne mogu nigdje isključiti.

3. Ponekad mi se desi da kad me netko zove i telefon zvoni od jednom se zvuk sam od sebe stiša. I dalje zvoni ali se racimo to tako za pola zvono stiša.?!

Eto toliko za sada :D

Mob imam oko mjesec i pol dana i super je.

Poz.

1. Moguće je samo ako je mob rootan, nažalost koliko vidim na webu. Zahtjeva postupak sličan stavljanju ROM-a ako sam dobro shvatio. Ak guglaš "zte blade 3 camera sound" naći ćeš.

2. E za ovo nisam 100% siguran jer trenutni koristim Smart keyboard pro pošto mi je defaultna smeće, pa ne mogu provjeriti. Ali pogledaj ovdje: Postavke/Jezik i Ulaz/Klikneš na ikonicu desno od Android tipkovnica/Napredne postavke skroz na dnu/Omogući ponovne ispravke. Možda je to to. U krajnjem slučaju stavi si neku drugu tipkovnicu sa google playa jer Smart Keyboard ima unutar svojih postavki isključenje predictive texta, pa moguće da imaju i neke druge.

3. Za ovo još nisam čuo. Ne znam šta bi bilo. Vraćanje na tvorničke postavke možda pomogne, u krajnjem slučaju. 

Paulaa kaže...
Hvala vam puno decki i uspjela sam ovo s baterijom i zasad mi se nije ispraznila,hvala jos jedamput:D

Zato smo tu.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Planiram kupiti ovaj mobitel uskoro i procitala sam cjelu temu i imam osjecaj da se necu snaci nikako u njemu,{#} do sad nisam nikad ni imala nikakav android u rukama, trenutno imam nokiu X2 pa mi se Blade cini kao avion naspram mog sadasnjeg {#}... pitam se hoce li to meni ici ha ha ha ..

nego imam pitanje : kad se skidaju te aplikacije tj kad ides na google play ako nisi spojen preko wi-fi onda za povezivanje skida kn s racuna ili ? a ako imas spojen na wi-fi kako biti siguran da ipak ne dira racun ??

oprostite ako je pitanje glupo al eto nikad nisam imala nesto takvo {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Faith.. kaže...

Planiram kupiti ovaj mobitel uskoro i procitala sam cjelu temu i imam osjecaj da se necu snaci nikako u njemu,{#} do sad nisam nikad ni imala nikakav android u rukama, trenutno imam nokiu X2 pa mi se Blade cini kao avion naspram mog sadasnjeg {#}... pitam se hoce li to meni ici ha ha ha ..

nego imam pitanje : kad se skidaju te aplikacije tj kad ides na google play ako nisi spojen preko wi-fi onda za povezivanje skida kn s racuna ili ? a ako imas spojen na wi-fi kako biti siguran da ipak ne dira racun ??

oprostite ako je pitanje glupo al eto nikad nisam imala nesto takvo {#}

Na Internet se povezuješ putem Wi-Fi ili 3G. Kad si na WiFi mob sam isključuje 3G pa nemaš brige, a možeš ga i sama isključiti kad hoćeš. Također si odrediš da se aplikacije updateaju samo kad si na WiFi-u, za svaki slučaj. 3G se naplaćuje ako nemaš nikakvu tarifu ili dodatno plaćaš. Ja npr, na simpi plaćam 10 kuna na mjesec, za 100MB besplatnog prometa što mi je sasvim dovoljno ako mi baš zatreba mob negdje gdje nemam WiFi. Imaš aplikacije na google.play kojima možeš odrediti limit koji smiješ potrošiti, pa ni tu nema brige da premašiš promet. I još ti se nepotrošeno prebaci u drugi mjesec pa trenutno imam skoro 500MB na trošenje. Skroz dovoljno ua pročitati kakvu novost ili skinuti neku aplikaciju ako je baš hitno, ionako je većina oko 20ak MB. E sad, koliko točno se plaća MB ako nemaš neku tarifu tj. želiš da ti skida pare s računa, ne znam, ali skoro sam siguran da je neisplativo ići na Internet tako. 

Fun fact, također sam imao X2 prije prelaska na Android. Gle, nije ti to ništa strašno, na sve se s vremenom navikneš. Ništa tu nije toliko komplicirano da se ne bi shvatilo, niti je baš toliko različito od starih mobitela. I još fino ovdje pitaš što god ti nije jasno pa ti objasnimo. 

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Puno hvala, ljepo je kad imas nekog tko ce ti uvijek objasniti .. odmah sam hrabrija {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Vidim da vas puno postavlja pitanje zasto se nemoze iskljuciti zvuk okidaca kamere na ZTE-u..

Neki su vec napisali razlog, i jedini je izgleda rootanje i preimenovanje ili brisanje tog zvuka iz system foldera..

A ovo je razlog zasto se nemoze..

ZTE je kineska tvrtka, i mora postovati taj neki njihov zakon koji govori da svaki put kad kamera uslika, pusti jedan glasni skljoc, da onaj kojeg se slika bude obavjesten..

Tako sam negdje procitao, i zato je to nemoguce iskljuciti, osim roota..

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
ZTE Blade III

Zanimljivo. 

Čitao sam da ustvari ni ne možeš isključiti taj zvuk, nego ga rootanjem samo zamijeniš sa nekim drugim koji je praktički bešuman.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

istina, taj zvuk je instaliran bas zato  i ja sam to citala .. ma nije valjda tako strasan zvuk {#}

a recite mi, tim rootanjem se zaaci dobiva potpuna kontrola nad uređajem, a time se i gubi garancija na njega - zar ne ??

0 0 hvala 0
15 godina
Faith.. kaže...

istina, taj zvuk je instaliran bas zato  i ja sam to citala .. ma nije valjda tako strasan zvuk {#}

a recite mi, tim rootanjem se zaaci dobiva potpuna kontrola nad uređajem, a time se i gubi garancija na njega - zar ne ??

teoretski se gubi garancija na rootanje i otključavanje bootloadera ,ali sumnjam da bi bilo kakvih problema prilikom reklamacije...

rootanje se može maknuti.

uskoro bi i u nas moglo ovo vrijediti ,pa nije na odmet malo proučiti štivo

http://www.modmymobile.co.uk/category-blog/83-rooting-and-custom-roms-does-not-void-warranty.html

napokon dočekao DNF i Diablo 3
17 godina
Gubi se garancija, ali se root moze maknuti (ako bas zatreba). Makar, ni u servisima vise ne zezaju jer znaju da vecina s adroidima rade root. Nije to stetna radnja ako radis backup, pazis kaj brises i opcenito prckas.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III
Meni je mobitel jako dobar sad kad sam rijesila problem s baterijom jedina zamjerka je da (bar kod mene) slabo jako lovi wifi.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice