imam novi iphone 3gs 16gb, al ima verziju OS-a 3.0
Sad me zanima jel bi ja mogao kak staviti verziju 3.1.3 na njega, a ne onu najnoviju 4.0.2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moguće je skinut sve OSove za iphone, samo koristi google
Možda preko Itunesa?
Moguće je skinut sve OSove za iphone, samo koristi google
skinuo sam! sam sta mi ga neće pokrenuti! stalno mi nudi najnoviju verziju, a ovu 3.1.3 koju sam skinuo neće otvoriti (btw skinuo sam je više outa sa različitih mjesta)
najbolje da stavis 4.0.1 stisnes shift pa restore i odaberes 4.0.1 ili 4.0 prije toga spremi SHSH da se mozes vratiti natrag ako nesto nebude islo!
zaš je bolje 4.0 il 4.1, a ne 3.1.3 o0
Imam pitanje, sad da ne otvaram novi topic......Uglavnom, frend mi ima iPhone 3GS 16GB new bootrom, i nedavno je pomocu one "Jailbreakme" stranice JBao svoj uredjaj na 4.0 (ne 4.0.1 ili 4.1, koji je vec).....E sad kad je usao u Cydiu mislim da mu je pisalo nesto za SHSH ili SSH, ali on je to Ignorao.....A nema napravljen backup tih SHSH Blobova, pa je pitanje koji je rizik??; Jer moj (3GS 32 GB 3.1.2, new bootrom, Spirit JB, baseband 11.5 ili tak nes) pise kad udjem u Cydiu da ima sejvane te blobove za 3.1.2, 3.1.3, 4.0, 4.0.1.....A njemu to ne pise.....Moze li on sad napravit taj backup (sa fwumbrellom ako se ne varam) ili je sad malo prekasno za to i koje bi mogle biti posljedice???
Ontopic: iOS 4 je po meni bolji zato sta ima mutitasking, mozes radit foldere, itd. nove prednosti.....Cim se vratim s mora (jer tu imam net koji masno placam) cu updejtat na iOS 4 ;)
mozes kad se otvori cydia stisnuti make my life easier ili tako nesto i onda ti to spremi to i pise ti da su spremljeni, zelenim slovim!
Hvala, ali znam da je to on jednom ignorao, tak da pitam hoce li i sad imati tu mogucnost?
faca :
Ja bi rade stavio najnoviji software.. jer je puno bolji od starijega.. a i na iphonu 3GS sve fino glatko radi.. cak neke stvari i brze.. a ako hoces Jailbreakati.. ee onda bi morao 4.0 ili 4.0.1 za 4.0.2 neznam jel ima.. al moralo bi.. ako ne treba pricekati tjedan-dva pa ce biti
ej! stavio sam 4.0.1 i JB-ao.. sve super radi :)