Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 534.559
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Huawei Y300

Probaj ponovo ili traži drugi rom :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
moderator
Huawei Y300

Vidim sad da ima verzija sa ispravljenim nekim bugovima

Expert V4 final

http://www.mediafire.com/download/cfvw9gnegwrid8l/Expert_V4+FINAL.zip

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pozdrav ;)

Od nedavno sam počeo malo kužit se u vaš svijet androida i mogu reći da mi se sviđa {#}
Pročitao sam na netu kako svi kažu da je Fusion X najbolji za Hajvana Y300, e sad mene zanima pošto me zbunjuje ovo 199 ili 197 što piše za ROM pa dali bi bio netko voljan i spreman mi objasniti što to znači?? Malo mi je glupo što je Fusion (bar koliko znam) smo 4.1 ili 2 neznam sad točno, dali ima neki Fusion sa 4.4 sustavom?? Ili ukratko dali bi mi netko mogao dati savjet koji da ROM uzmem s tim da mi igrice nisu potrebne već samo da mi baterija jako dugo traje i da mogu koristit net što je duže moguće.  Nisam neki fanatik igrica :D Molim vas da mi date link od ROM-a ako je moguće.

BTW. zaboravio sam spomenuti da trenutni ROM imam SlimKat

HVALA!!

Drugi se po stranim forumima ispričavaju za svoj Engleski, a ja ću za svoj Hrvatski {#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 20:21 (Yoyomo).

1 0 hvala 0
16 godina
moderator

Nemam sad vremena objašnjavati ali stavi Expert V4 final

12 godina
neaktivan

Stavio sam ga i nekako mi se čini da mi baterija brže odlazi nego li kod STOCK ROM-a {#}

Više nemam ideje koji da stavim svi mi nekako troše bateriju a nemam baš želju da se vratim na staro.

I ne znam dali je kod vas tako i dali je to uopće moguće popravit ali ne pokazuje mi se ista razina baterije na recoveryu i na zaslonu. Može li se to poravit nekako?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 16:58 (Yoyomo).
15 godina
Huawei Y300

evo mog prvog problema sa hajvanom.. kada hocu nazvati nekoga samo pise poziv zavrsen, niti odzvoni niti nista.. i to mi se u zdanje vrijeme jako cesto dogada. jel zna netko rjesenje ili je vrijeme za popravak?

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

evo mog prvog problema sa hajvanom.. kada hocu nazvati nekoga samo pise poziv zavrsen, niti odzvoni niti nista.. i to mi se u zdanje vrijeme jako cesto dogada. jel zna netko rjesenje ili je vrijeme za popravak?

Hard-reset ne pomaže? S drugom SIM karticom isti problem (nekad takav problem zna uzrokovati problematičan SIM)?

Twitter: @191x7
15 godina
191x7 kaže...
maxy0 kaže...

Hard-reset ne pomaže? S drugom SIM karticom isti problem (nekad takav problem zna uzrokovati problematičan SIM)?

reseto sam ga prije kojih mjesec i pol ali koliko se sjecam to se i prije dogadalo ali dosta rjeđe... nista, resetat cu ga opet i ako se bude opet javljao problem, nosim ga na garanciju

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 16:46 (maxy0).
13 godina
maxy0 kaže...
191x7 kaže...
maxy0 kaže...

reseto sam ga prije kojih mjesec i pol ali koliko se sjecam to se i prije dogadalo ali dosta rjeđe... nista, resetat cu ga opet i ako se bude opet javljao problem, nosim ga na garanciju

jedno vrijeme je Viber bio uzrocnik problema sa pozivima.........

13 godina
Huawei Y300
ekipa ima li netko originalni TMobile ROM, link od kolege T0mB1ll nemogu otvoriti niti u jednom browseru i neznam razlog zasto a original mi treba pod hitno

0 0 hvala 0
15 godina
medoplavi kaže...
maxy0 kaže...
191x7 kaže...
maxy0 kaže...

jedno vrijeme je Viber bio uzrocnik problema sa pozivima.........

ne koristim ga, iako sam ga bio instaliro u par navrata 

17 godina
medoplavi kaže...
ekipa ima li netko originalni TMobile ROM, link od kolege T0mB1ll nemogu otvoriti niti u jednom browseru i neznam razlog zasto a original mi treba pod hitno

https://mega.co.nz/#!SJ4kDAgQ!YB_fN4JdxuzV1zpO5YXgDkG0s-6YLdCdjGEkZ9Eh7kE

za instalaciju treba CWM, preko TWRPa meni nije htjelo

13 godina
danire01 kaže...
medoplavi kaže...

https://mega.co.nz/#!SJ4kDAgQ!YB_fN4JdxuzV1zpO5YXgDkG0s-6YLdCdjGEkZ9Eh7kE

za instalaciju treba CWM, preko TWRPa meni nije htjelo

to je taj link koji nemogu nikako otvoriti :(

16 godina
moderator
medoplavi kaže...

Pa kopiraj cijeli link i zalijepi u adress bar... {#}

Ili evo:

http://tinyurl.com/mp9ggcu

13 godina
XXX-Man kaže...
medoplavi kaže...

Pa kopiraj cijeli link i zalijepi u adress bar... {#}

Ili evo:

http://tinyurl.com/mp9ggcu

da nisam sve pokusala nebi trazila novi link ili bilo sto drugo...tako da {#}

ali u svakom slucaju hvala.... {#}

16 godina
moderator

Prije nego sam napisao post sam skinuo datoteku s tog linka bez problema, tako da ja neznam koji je problem kod tebe...

13 godina
XXX-Man kaže...

Prije nego sam napisao post sam skinuo datoteku s tog linka bez problema, tako da ja neznam koji je problem kod tebe...

niti ja neznam...u tome i jeste problem sa tri browsera pokusala skinuti na sve moguce nacine koji postoje i nemogu otvoriti sa onog linka a sada ovaj tvoj mogu otvoriti ...ni meni nije jasno,nij mi prva datoteka ili link ali ok nebudemo spamali bezveze bitno da sam uspjela do linka doci {#}

14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Eee ekipa, može li mi netko postati ovdje link za guide za root i unlock bootloadera za ovaj mobitel?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za otključavanje bootloadera imaš ovaj link ja sam preko njega otključao svoj, nemoš fulat :D

https://www.dc-unlocker.com/free-huawei-bootloader-unlock-tutorial

A root postupak imaš točno opisan na ovome linku preuzmeš mapu i unutra imaš sav alat za root-anje.
Budeš li se držo uputa nećeš imati problema :)

http://huawei-y300.tumblr.com/post/47366836617/how-to-unlock-and-root-huawei-ascend-y300-all

SRETNO!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 13:43 (Yoyomo).
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Imam problem. Kad sam pokušao stavit custom rom pisalo mi je da je failalo. Odlučio sam da neću stavljat custom rom, ali sada kad želim upalit mobitel cijelo vrijeme mi pali recovery, neće da se normalno upali. Jesam li si pokvario mobitel?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nadam se da si napravio backup sustava. Trebao si prije svega napraviti backup preko recoverya TWRP. 

Problem je u tome što si si instalirao 2.6 TWRP ako si pratio moje upute na komentaru, a da bi mogao staviti neki jači ROM poput 4.4.2 moraš imati noviji TWRP i to 2.7.

Da bi probmijenio tj. nadogradio sustav skini s interneta novi recovery TWRP 2.7.x sa njihovih stranica. Kad skineš taj novi recovery promijeni mu naziv na isti onaj koji ti je bio u UnlockTools mapi i umjesto onog stare datoteke naziva recovery-new.img zamijeni s novom ali tako da staru obrišeš i ovu novu preimenuješ u ime one stare datoteke ("recovery-new.img") i naravno ta datoteka se mora nalazit u UnlockTools mapi. Tako da možeš "prevarit" instalaciju. Dok budeš instalirao taj novi recovery pisat će ti u instalaciji dali želiš instalirati 2.6.x ti samo prihvati jer je to još ostalo programirano od onoga starog i naravno prihvatiš sve kao i dosad što si radio. Zatim slijedi jednake upute koje si imao za stavljanje recovery ne ovisno što ga već imaš instaliranog jer će ti se nadogradnja samo zalijepit preko novog. Kad instaliraš novi TWRP možeš otići na WIPE i obristat sve dosad što si imao (Prvih pet kvadratića-PREDPOSTAVLJAM!!!!) i obrišeš te instaliraš preuzeti ROM i to je to! Trebalo bi sve upalit :)

Javi ako uspiješ ili ako bude bilo problema :) 

12 godina
neaktivan

Ako imaš backup onda si stavi backup jedino ako i dalje zeliš staviti novi ROM :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 11:47 (Yoyomo).
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Uspio sam instalirat Expert v4, ali sada nemam google store. Kad ga instaliram i pokušam uć u njega samo se crasha. Na netu sam pročito da je problem to što je download disablean, ali kod mene je uključen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kad si instaliro Expert V4 trebao si skinuti gapps za njega i onda istovremeno instalirati i jedno i drugo. Gapps biraš po sustavu tj. ako instaliraš sustav 4.2.2 onda preuzimaš gapps 4.2.2. Na recoveryu mozes odabrati instaliranje više datoteka. Preporučujem ti da skineš gapps i ponoviš cijeli postupak s tim da sad ubaciš i gapps. I jedno pitanje jesi uspio napravit postupak sa recoveryu 2.7.0.2 kao što sam ti objasnio? 

15 godina
neaktivan
Yoyomo kaže...

Kad si instaliro Expert V4 trebao si skinuti gapps za njega i onda istovremeno instalirati i jedno i drugo. Gapps biraš po sustavu tj. ako instaliraš sustav 4.2.2 onda preuzimaš gapps 4.2.2. Na recoveryu mozes odabrati instaliranje više datoteka. Preporučujem ti da skineš gapps i ponoviš cijeli postupak s tim da sad ubaciš i gapps. I jedno pitanje jesi uspio napravit postupak sa recoveryu 2.7.0.2 kao što sam ti objasnio? 

Samo sam instalirao Exper V4 i sve je radilo. Jel možeš dat link od gappsa?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 15:04 (Frentt).
12 godina
neaktivan
Frentt kaže...
Yoyomo kaže...

Samo sam instalirao Exper V4 i sve je radilo. Jel možeš dat link od gappsa?

Naravno da će ti raditi iako nisi instalirao gapps samo što si zakinut s Google play-om, al to se riješi za tren oka

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Dečki hvala vam puno!! Sve radi, google store instaliran i radi. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

e aj molim te probaj si odzvoniti na mobitel i provjeri dali ti je ispravno. meni prilikom pozivanja mobitelu treba 100 godina da zasvjetli i da mogu prihvatit poziv. javi kakva je situacija kod tebe {#}

15 godina
neaktivan
Yoyomo kaže...

e aj molim te probaj si odzvoniti na mobitel i provjeri dali ti je ispravno. meni prilikom pozivanja mobitelu treba 100 godina da zasvjetli i da mogu prihvatit poziv. javi kakva je situacija kod tebe {#}

Pozivi rade kako treba. Treba otprilike jedna sekunda da zasvjetli.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice