Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.490
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Huawei Y300
T0mB1ll kaže...

evo originalni rom od TMobile.. znači, kad mi je stigao mob, samo sam ga upalio da se podigne sistem po prvi put..

pa napravio backup.. za svaki slučaj pogledati da nisam upisao svoje ime pod owner, pa promijeniti..

dakle, treba otpakirati rar, staviti na sd karticu, nabolje u \clockworkmod\backup i pokrenuti restore u CWM-u

dobio sam mail od dropboxa:

Bandwidth usage

We've banned your shared and Public folder links due to bandwidth limits. Learn more

Because this is your first ban, you may remove the temporary ban on your shared and Public folder links. To help avoid bandwidth bans in the future, you should remove any links that you suspect are accessed and downloaded most frequently or are large in size. You can also upgrade your Dropbox for a larger bandwidth limit.

tak da sam maknuo link, ali uploadat ću rom drugdje pa ću ubacit link..

Ako moze pomoc sve napravljeno kako je opisano za povratak na original room ali kad sve napravim i resetiram mobitel on mi se sam resetira jos jednom i ukljuci pocetnu stranicu CWM-a gdje je greska...... hitno!!!!      da nezaboravim sve od wipe dalvik, cache, system,pa do format system, cust, cache.....napravljeno.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 1:24 (medoplavi).
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

s obzirom da ne radi stari link za dobivanje kljuca za otkljucavanje bootloadera, evo novi, i ne mora se cekat, odmah se dobije

http://en.club.vmall.com/emotiondownload.php?mod=unlock&action=pre

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Koji je najbolji governor i scheduler na Expertu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ne bi znao.. ja isprobao na svom mobu već par puta i uvijek uredno prolazi...
13 godina
T0mB1ll kaže...
ne bi znao.. ja isprobao na svom mobu već par puta i uvijek uredno prolazi...

nadam se da je odgovor meni upucen......ako ti nije problem da mi u pp stavis kompet postupar negdje ocigledno grijesim a neznam gdje

11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Imam pitanje.. Prvo su mi sve aplikacije na mobu bile nedostupne a onda mi je pisalo da je i "Huawei home" nedostupan, ugasila sam ga malo, i ne mogu ga upaliti pola dana, tj samo se učitava onaj logo Huawei i ne miče {#} Pitanje bi bilo, jel itko imao sličnu situaciju, i što bih trebala napraviti. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
majicc kaže...

Imam pitanje.. Prvo su mi sve aplikacije na mobu bile nedostupne a onda mi je pisalo da je i "Huawei home" nedostupan, ugasila sam ga malo, i ne mogu ga upaliti pola dana, tj samo se učitava onaj logo Huawei i ne miče {#} Pitanje bi bilo, jel itko imao sličnu situaciju, i što bih trebala napraviti. 

Za početak pokušaj napravit ovo: 

Pobrisat ce ti sve s mobitela i napravit tvornički reset.

14 godina
Huawei Y300

Pozdrav ljudi, trebam preporuku nekog custom ROMa za Y300.

Uz nedugo spomenutog linka dobio sam unlock za bootloader, ali još neću ništa prčkati dok ne odlučim koji ROM da stavim gore pa vas molim za savjet.

Idealno bi bilo da je naravno brz i stabilan :-)

Vidim da dosta ljudi stavlja CM, ali se mob onda dosta često ruši i spominju se battery drainovi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
1samek kaže...

Pozdrav ljudi, trebam preporuku nekog custom ROMa za Y300.

Uz nedugo spomenutog linka dobio sam unlock za bootloader, ali još neću ništa prčkati dok ne odlučim koji ROM da stavim gore pa vas molim za savjet.

Idealno bi bilo da je naravno brz i stabilan :-)

Vidim da dosta ljudi stavlja CM, ali se mob onda dosta često ruši i spominju se battery drainovi....

AOSB KitKat (PROBAM) [CM+PA+AOKP+All-in-One]  http://adf.ly/lw81L

Gapps http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=15801

Dosta dobar rom,android 4.4.4 i stabilan,baterija traje dobro,moja preporuka{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 18:13 (gogy3d).
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pozz ekipa, namjeravam kupit ovaj mobitel za staru, polovni do 400kn. Na što treba najviše pazit prilikom kupnje ovog mobitela, jel ima kakvih serijskih greški ili poteškoća na koje bi trebao pripazit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

Pozdrav, nakon godinu dana korištenja ovog mobitela prvi problem. Ne radi mi WIFI.

Nađe mi mrežu,nemože se spojiti,ali za par sekundi nestane,piše nije u rasponu, i kad sam 10 cm do rutera ne nalazi ništa.

Do rutera nije jer  ne nalazi ni mreže od mojih susjeda,a prije  je uvijek prikazivao. sad ništa ne prikazuje .

Kako da riješim ovaj problem,baš se ne razumijem,ovo mi je prvi smartphone. Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pozdrav ljudi. 

Evo nedavno sa otključao bootloader i rootao mob, sve super.

No, zanima me koji je po vama najbolji ROM za ovaj mobitel?

Znam da ih ima puno no možete li mi preporučiti par nih?

Hvala unaprijed:)

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Slimkat 6 :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

brz, baterija fenomenalna i super stabilan ROM, ako postoji nest perfektno za ovog hajvana onda je to "AOSP MOD ROM [4.1.1 / B200]", momak je napravio pravo malo cudo i za sve koji ne zele da nakon 7-10 dana sta instaliraju nest drugo iskoci neki problem, bez straha, samo naprijed! ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 17:31 (mfire).

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

stavio sam si taj ROM i mogu reći da je, po meni, živa katastrofa :/

užasno je blokirao i odmah sam morao pola stvari s njega obrisati jer mi nije otvarao facebook niti išta drugo :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 12:29 (Yoyomo).
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

hmmm, onda si neki baksuz, kod mene stvarno odlicno radi kao i kod 95% svih koji su ga instalirali, najblizi je perfekciji od svih za ovaj telefon, svaka cast kk pokusajima, slimkatu, carbonu ali niti jedan se ne moze mjerit sa ovim, ako ti ijedan drugi osim stocka radi bolje, onda, stvarno si poseban!?! :D

ja skoro tjedno promjenim rom, cist da vidim jel neki koji mi se svidao postao brzi, stabilniji il ima nest novo tako da znam o cem govorim, nije se "skuhao" rom za ovo go*no da ga nisam probao, jos i onaj "s3" mi je takoder odlicno radio...

kako god, ako zapinje, sta ces, nemas srece, guraj sa necim drugim! ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 14:30 (mfire).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Evo ovako kupio sam Huawei Y300 prije mozda mjesec dana,al sam imao problema sa mikrofonom koji mi se iskljucivao tokom razgovora i malo mi je trzao telefon za razliku koliko ga hvale.Nosio sam u servis i preflesovali su telefon sad je malo bolje ali opet se ponekad desi da prekine mikrofon.Vise mi se ne nosi na servis pa sam htio da nadogradim ovaj postojeci android 4.1.1 b182 na isti android samo npr b199 ili b200 ne znam koji je najstabilniji i najbolji.Ne bih da ubacujem neki jaci android ja nisam ni zahtjevan korisnik ne treba mi neke zezancije samo da radi stabilno.Ako neko moze da predlozi i da mi objasni kako da uradim.LP za sve :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Problem sa mikrofonom sam i ja imao i ispalo je da je problem bio zbog Vibera. Zaglavio sam nazalost na updateu B170, pa sada imam stari Viber 2.2.2 i sve radi super.

15 godina
neaktivan
Beno kaže...

Problem sa mikrofonom sam i ja imao i ispalo je da je problem bio zbog Vibera. Zaglavio sam nazalost na updateu B170, pa sada imam stari Viber 2.2.2 i sve radi super.

To znaci nije pametno raditi update kod mene je vec sad fabricki b182 samo viber onda zeza.

17 godina

Za update neka preporuci netko tko je update-ao pa zna boljeod mene, ali za Viber te ne kosta nista probati tu stariju verziju. Meni je pomoglo.

15 godina
neaktivan

Ubacio sam b199 bio na njihovoj stranici i jako sam zadovoljan telefon odlicno radi,samo ne mogu da ukljucim onaj klizni zaslon na pocetnoj stranici gdje stoji wifi,gps,bluethoot...
Znate li mozda kako da aktiviram to tamo u postavkama je sivo ne mogu ukljuciti,da napomenem da je i kod ova dva gore navedena bio isti problem.lp

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Evo ovako ako neko je neko imao slican problem kao moj uspio sam ga rijesiti sa update-om b199 jako je dobar i mnogo brze radi od prijasnjih nema notification panel ali se moze preuzeti sa google play "Notification toogle" isti kao i fabricki ubacis sebi sta zelis i to je to,sad sve radi bez problema,hvala svakom na pomoci i ukazanim sugestijama .LP za sve :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Decki imam problem, koristim Expert v4 onaj Final, i do sada je sve radilo perfektno, ali u zadnje vrijeme uopce ne dobivam notifikacije sa Messengera da imam poruku ili na Facebooku da imam obavijest, vec moram sam ulazit i rucno osvjezavati, takoder i Whatsapp i Viber. U cemu je problem i da li se to nekako rjesiti?
12 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Decki imam problem, koristim Expert v4 onaj Final, i do sada je sve radilo perfektno, ali u zadnje vrijeme uopce ne dobivam notifikacije sa Messengera da imam poruku ili na Facebooku da imam obavijest, vec moram sam ulazit i rucno osvjezavati, takoder i Whatsapp i Viber. U cemu je problem i da li se to nekako rjesiti?

I ja imam zadnjih par dana isti problem, al ja nisam na Expertu već na AOSP MOD romu. Malo radi malo ne. Probaj napravit wipe cache i dalvik cachea, meni nekad pogne. Ali bi prije reko da je problem do neta ili možda čak google usluga, od kad su updateali servis nešto ne štima. Neznam jel i kod tebe, ali kad meni ne dolaze notifikacije tad su mi i crtice signala sive, nisu plave kao kad je uključen internet. Probaj staviti stock temu pa ćeš vidjet jel se i tebi isto događa, a to obično znači da se ne može spojit na google servise i rezultira ne dobivanjem push notifikacija. Također probaj nakon wipeanja obrisat i podatke google usluga i svih njihovih servisa, napravi reboot i nadaj se najboljem

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 14:46 (PetKos).
14 godina
neaktivan
Da, istina, crtice signala i Wi-Fija su sive, a ne plave. Probao wipeati, obrisao podatke, napravio force stop, rebootao ali i dalje nista...
14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Evo scena, dakle ja sam išao staviti SlimKat6 na mobitel sada, a imam staru verziju TWRP i već sam sve napravio i dobio failed, mogu li ikako sada instalirati novi TWRP bez nekog ROMa?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Pa stavi noviji na karticu i instaliraj ga iz starog.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Evo scena, dakle ja sam išao staviti SlimKat6 na mobitel sada, a imam staru verziju TWRP i već sam sve napravio i dobio failed, mogu li ikako sada instalirati novi TWRP bez nekog ROMa?

Možeš,evo ovako:1.Skini Huawei Y300 Root Tools https://dl.dropboxusercontent.com/u/2512901/HuaweiY300_Root_Tools.zip i otpakiraj drivere te ih instaliraj!

2.Skini TWRP http://techerrata.com/file/twrp2/u8833/openrecovery-twrp-2.7.1.0-u8833.img

3.Otpakiraj Huawei Y300 Root Tools i izdvoji UnlockTools folder na desktop

4.Preimenuj novi TWRP u recovery-new

5.Premjesti ga u UnlockTools te zamijeni postojeći koji se nalazi tu u tom folderu

6.Ugasi mobitel,izvadi bateriju,na 10 sekundi te kad je vratiš drži tipku za paljenje+volume -(Down) 15 sekundi,te spoji kabelom

7.Sad je mobitel u fastbootu

8.Iz foldera UnlockTools pokreni flash_recovery,prati postupke te flashaj

9.Eto tvoj TWRP novi recovery je instaliran

....{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 22:54 (gogy3d).
16 godina
Huawei Y300

Dva brzopotezna - ako je netko već reklamirao y300, da li je bilo bitno koji je rom gore? (imam originalni ali uk b197 nebrandirani). Ako je bitno, da li itko ima tscumov rom skinut ili zna gdje mogu doći do njega?

Problem s mobitelom je neispravan digitizer, iz čista mira, mob nije nikad pao nit pretrpio nekakav udarac, no samo je odjednom počeo primati dupli touch za bilo što pritisnuto u sredini ekrana (u dialeru stisnem 2, dobijem 23, stisnem 5, dobijem 56), te ne radi slide zbog toga, jer je prekid između lijeve i desne strane ekrana :( (kad ga hoću otključat, moram unlockat prema gore ili dolje, dakle ili na kameru ili na dialer, pa izać iz toga). Također ne radi ni home tipka, koja je isto na sredini mobitela, dok back i menu rade najnormalnije....

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice