Zanima me gdje se nalazi zvono koje skinem sa marketa na androidu, treba mi za poslati preko bluetool-a, a ne za postaviti za zvono, ima li neki program na marketu da preko njega pristupim pa onda pošaljem bluetooth-om.
Pozdrav!!
Zanima me gdje se nalazi zvono koje skinem sa marketa na androidu, treba mi za poslati preko bluetool-a, a ne za postaviti za zvono, ima li neki program na marketu da preko njega pristupim pa onda pošaljem bluetooth-om.
Pozdrav!!
Pozdrav!!
Otkuda si skinuo zvono, sa marketa, sa kompa ili moba ??!!
Odnosno, kakvo si zvono uopće skinuo, neki ton single ili pod aplikacijom nekih zvona !
Moram priznati da si mi malo nedorečen, budi malo precizniji, što si konkretno skinuo, kako i odkuda si uzimao, sa moba marketa ili kompa, napiši da znamo dalje
Skini astro file menager ako si prebaciovao preko bluetooth-a biti ce ti spremljeno u bluetooth/music... a sad neznam gdje ti sprema kad skines s neta(ugl potrazi malo po folderima)
I kad zelis poslat datoteku kliknes na nju i drzis par sekundi dok ti se ne otvori izbornik u koje odaberes sen,pa bluetooth itd..
btw nadam se da je nesto od ovog pomoglo :)
Skini astro file menager ako si prebaciovao preko bluetooth-a biti ce ti spremljeno u bluetooth/music... a sad neznam gdje ti sprema kad skines s neta(ugl potrazi malo po folderima)
I kad zelis poslat datoteku kliknes na nju i drzis par sekundi dok ti se ne otvori izbornik u koje odaberes sen,pa bluetooth itd..
btw nadam se da je nesto od ovog pomoglo :)
hvala, poslano putem bluetooth-a
Bye
Where can I install the best quality Android ringtones?
Ovdje možete instalirati Android zvukove zvona: https://ringtonedownload.in/