Face na Mobu besplatan? VIP mreža pomoć!

poruka: 32
|
čitano: 11.888
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Face na Mobu besplatan?VIP mreza pomoc!

Imam Mobitel SGH E250 i zelio bih ici na face preko njega jeli besplatno.Na predplati sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Face na Mobu besplatan?VIP mreza pomoc!
SUPER :) kaže...

Imam Mobitel SGH E250 i zelio bih ici na face preko njega jeli besplatno.Na predplati sam.

trebaš poslat poruku "mobile surf" samo neznam na koji br. vozi službu za korisnike.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
protjeran
sk8 4 life kaže...

trebaš poslat poruku "mobile surf" samo neznam na koji br. vozi službu za korisnike.

Ne ja nisam nista poslao i mogu ici sad me zanima trosi li

17 godina

Gdje si ti vidio da jos neko daje nesto besplatno...:???

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbolje su vinske mušice...
16 godina
protjeran
malina22 kaže...

Gdje si ti vidio da jos neko daje nesto besplatno...:???

Nisi vidio onu reklamu nisam mogo na face jer nemam laptop pa mos preko moba i to besplatno

16 godina
protjeran
r420r kaže...

Otvori mi google kad upisem adresu ali nisam htio nista upisivat da ne nabijen racun.I nista nisan platia(mislim na paket)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 18:45 (SUPER :)).
17 godina
neaktivan

a pisanje 10 poruka na forumu ne trosi promet?

Najbolje su vinske mušice...
16 godina
protjeran
r420r kaže...

a pisanje 10 poruka na forumu ne trosi promet?

koji promet?

17 godina
neaktivan
r420r kaže...

Otvori mi google kad upisem adresu ali nisam htio nista upisivat da ne nabijen racun

besplatan internet vrjedio je do 01.09.2009 a to je zapravo bila spika aktivaciom sa 15 kn bespaltno 1 mj.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
protjeran
sk8 4 life kaže...
r420r kaže...

Otvori mi google kad upisem adresu ali nisam htio nista upisivat da ne nabijen racun

besplatan internet vrjedio je do 01.09.2009 a to je zapravo bila spika aktivaciom sa 15 kn bespaltno 1 mj.

fa ja sam mogao na net ici i do prije 2godine samo nisam onda znao da imam face na mobu.A onda ga nisam jos ni imao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 18:48 (SUPER :)).
16 godina
protjeran

pa koliko ond troši normalni internet?Bez tih paketa kuna po min

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zavisi jesi li privatni ili poslovni korisnik?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 19:54 (stevan94).
16 godina
protjeran
stevan94 kaže...

privatni...valjda

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

privatni...valjda

Placas GPRS prijenos koji je bio (ne znam trenuntne cifre, neka me netko ispravi ako nije tako) 5.93 kune / 100 kb prijenosa. Naravno ako prijedes, ja mislim, 5kb u sljedecih 100 kb placas punih 5.93 kn. Dakle 110 kb ce te sigurno kostati 12 kn! Uz to placas i poziv koji sluzi za uspostavu interneta. Uglavnom to je tipa 1.60 kn/min?

Imas posebne tarife i pretplate za korisnike GRPS-a, EDGE-a i tako dalje za razne svrhe - vip.gprs PRO nadalje.

16 godina
protjeran
kajmak kaže...
stevan94 kaže...

privatni...valjda

Placas GPRS prijenos koji je bio (ne znam trenuntne cifre, neka me netko ispravi ako nije tako) 5.93 kune / 100 kb prijenosa. Naravno ako prijedes, ja mislim, 5kb u sljedecih 100 kb placas punih 5.93 kn. Dakle 110 kb ce te sigurno kostati 12 kn! Uz to placas i poziv koji sluzi za uspostavu interneta. Uglavnom to je tipa 1.60 kn/min?

Imas posebne tarife i pretplate za korisnike GRPS-a, EDGE-a i tako dalje za razne svrhe - vip.gprs PRO nadalje.

Bit ce racuna

16 godina
prijedi na tele2. .. 1 kn=1 mb
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina

Ili aktiviraš mobile surf paket,imaš 2 paketa:za 15kn dobiješ 20MB prometa a za 30kn dobiješ 100MB prometa.Jedina caka je da ti se taj promet gubi nakon mjesec dana i automatski ti opet skida 15 ili 30kn(ovisi o paketu) za nove MB(osim naravno ako ne želiš isključit tu opciju)Ja trenutno imam paket od 20MB i koristim najviše zbog maila(imam rmail na gmail-u pa mu mogu pristupit i sa kompa i sa moba)i eventualno malo pogledam vijesti al ne baš puno(uvijek tražim neki nezaštičeni wireless da se ubodem heheCool)

ivan123 kaže...

po ovim paketima vip je bolji: tele 2-100MB=100kn vip-100MB=30knBogataš

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 15:49 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Face na Mobu besplatan? VIP mreža pomoć!
ivan123 kaže...

Necu tele jer nitko od mojih priatelja nema tele.Mislim na mrezu tele2

16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Necu tele jer nitko od mojih priatelja nema tele.Mislim na mrezu tele2

pa evo sad ti je stoja dao primjer da je jeftiniji vip,nemas sta prelaziti.... ali ako imas samsung E250 ne znam sta si toliko zapeo za net? sa njim je, bar meni smorno ici na net....

16 godina
neaktivan
imao sam danas jedno loše iskustvo sa vipom.radi se o tome da za 15 kuna možete aktivirat mobile surf paket koji sadrži 20 mb i traje mjesec dana ali ono što je najzanimljivije je to da imate besplatan facebook u tih mjesec dana bez obzira potrošili vi ili ne tih 20 mb na stranice koje nisu u sklopu vodafone live (surfanje po vodafone live stranicama je besplatno,osim ako ne naručite neki sadržaj i sl.)i tako ja danas bio na fejsbuku i vidim da meni nestaju pare s računa same od sebe,kako odem na fejsbuk tako mi nestanu pare.i danas ja zovem vip i pričam s ovim njihovim agentom i kaže mi da se fejsbuk plaća kad se potroši tih 20 mb ali mi je djelovao nekako nesigurno pa sam kasnije odlučio nazvat još jednom.i gle čuda!bio sam u pravu,s računa mi je otišlo 18,39 na ništa,odnosno ova operaterka je rekla da ne zna na što je to otišlo.i kaže mi da će me kontaktirat za 3-4 dana da vide di su te pare,ali žena je sve provjerila i kaže da nema pojma di su te pare otišle.sve mi smrdi na povrat novca,ako su pošteni to će napravit jer ja sam 100% siguran da nisam surfao izvan vodafone live stranica.eto valjda vam je jasno.ovo uzmite s malom rezervom u slučaju da sam ja pogriješio,odnosno da su oni u pravu ali ne vidim na koju foru bi oni mogli bit u pravu.bravo za vip!
volio bi vidjet ako još netko ima sličnog iskustva pa da napiše u ovoj temi

0 0 hvala 0
16 godina

Neznam, nisam imao takva iskustva, za sad bi uvijek kontrolirao potrišnju koliko imam MB, i kad bi potrošio bi prestao surfat i pare mi nikad nisu otišleNeodlučan Moguće je da si jednom išao gledat neki video na youtube ili neš slično, i on ti odmah progutao lovu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stoja kaže...

Ili aktiviraš mobile surf paket,imaš 2 paketa:za 15kn dobiješ 20MB prometa a za 30kn dobiješ 100MB prometa.Jedina caka je da ti se taj promet gubi nakon mjesec dana i automatski ti opet skida 15 ili 30kn(ovisi o paketu) za nove MB(osim naravno ako ne želiš isključit tu opciju)Ja trenutno imam paket od 20MB i koristim najviše zbog maila(imam rmail na gmail-u pa mu mogu pristupit i sa kompa i sa moba)i eventualno malo pogledam vijesti al ne baš puno(uvijek tražim neki nezaštičeni wireless da se ubodem heheCool)

ivan123 kaže...

po ovim paketima vip je bolji: tele 2-100MB=100kn vip-100MB=30knBogataš

Ja se ne bih slozio s tim.Kao prvo tele2 mreza je najbrza u Hrvatskoj sto je potvrdio FER.A kao drugo u tele2 samo moras imati para na racunu i mozes surfati.Prednost je ta sto nemoram kupovat neke razne pakete nego direktno mogu surfat kad me volja i gdje me volja a uz to mogu biti siguran da mi svaki mjesec nece zafaliti 15 tj. 30 kuna.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Neznam, nisam imao takva iskustva, za sad bi uvijek kontrolirao potrišnju koliko imam MB, i kad bi potrošio bi prestao surfat i pare mi nikad nisu otišleNeodlučan Moguće je da si jednom išao gledat neki video na youtube ili neš slično, i on ti odmah progutao lovu

nije deifinitivno jer kao što sam napisao operaterka je sve provjerila i kaže da ne zna di je nestao taj novac.da sam išao na youtube bi mi odmah rekla,ali žena je lijepo sve fino provjerila i sama je rekla da nema pojma na šta su otišle te pare Iznenađen

16 godina

onda očito neki bug se dogodio, i meni se prije dogodilo(pred nekoliko godina) da su mi uzeli 25kn za neku igricu koju sam kao kupio, a nisam ju kupio, pa sam ih zvao i vratili su mi lovu, valjda će i tebi vratitNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrki kaže...
Stoja kaže...

nije deifinitivno jer kao što sam napisao operaterka je sve provjerila i kaže da ne zna di je nestao taj novac.da sam išao na youtube bi mi odmah rekla,ali žena je lijepo sve fino provjerila i sama je rekla da nema pojma na šta su otišle te pare Iznenađen

Ma pusti operaterku, nista nije ona provjerila, to ti samo kaze da te se rijesi. Mislim da niti nemaju uvid u log datoteke iz kojih se vidi po kojim stranicama si surfao.

Osobno nemam problema sa surf paketom. 15 kuna = 50 Mb, fejs mi ne naplacuju, a niti bug online :)

U praksi gotovo nikad ne iskoristim svih 50 Mb, a nije bas da pazim koliko surfam.

16 godina
neaktivan
jučer mi je obnovljen račun i točno znam na šta sam trošio,sa 35 kn mi je došlo na 5 kn.imam sve poruke sačuvane u mobitelu,poslao sam ih 3.točno znam di sam i koliko potrošio tako da je sigurno greška kod njih.ako su pošteni će mi vratit novac,vidjet ćemo kako će sve to dalje razvijat.rekli su da će me kontaktirat za 3-4 dana jer imaju užasno puno reklamaciju,mislim da ja nisam jedini ovakav slučaj.dal je greška ili namjerno kradu lovu u to ne bih htio ulazit.sve što želim je da mi vrate taj novac i da se to više ne ponavlja.to je to

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrki kaže...
jučer mi je obnovljen račun i točno znam na šta sam trošio,sa 35 kn mi je došlo na 5 kn.imam sve poruke sačuvane u mobitelu,poslao sam ih 3.točno znam di sam i koliko potrošio tako da je sigurno greška kod njih.ako su pošteni će mi vratit novac,vidjet ćemo kako će sve to dalje razvijat.rekli su da će me kontaktirat za 3-4 dana jer imaju užasno puno reklamaciju,mislim da ja nisam jedini ovakav slučaj.dal je greška ili namjerno kradu lovu u to ne bih htio ulazit.sve što želim je da mi vrate taj novac i da se to više ne ponavlja.to je to

Neće ti novac vratit dok neisključiš taj surf paket... isti problem sam imao..platim 15 kuna..spuca mi cijeli bon...al eto..to ti je svaki mjesec ti oduzima..ako ti nemaš na računu 2 tri mjeseca...četvrti će ti naplatit sve te mjesece.....

15 godina
neaktivan
BodySnathcer kaže...
hrki kaže...

Neće ti novac vratit dok neisključiš taj surf paket... isti problem sam imao..platim 15 kuna..spuca mi cijeli bon...al eto..to ti je svaki mjesec ti oduzima..ako ti nemaš na računu 2 tri mjeseca...četvrti će ti naplatit sve te mjesece.....

A lijepo pise: "Aktivirani Mobile surf paket automatski se obnavlja svaki mjesec na dan aktivacije." Treba citati sitna slova ;)

16 godina
neaktivan
koji su to muljatori iz vipa to je nevjerojatno,ne znam di da počnem di da završim.samo ću reć da su to najveći seronje i lopovi.očito kradu a izmišljaju svakakve gluposti.nevjerojatno.neda mi se sad opet pričat šta je bilo dalje jer nema smisla.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice