Imam Mobitel SGH E250 i zelio bih ici na face preko njega jeli besplatno.Na predplati sam.
Imam Mobitel SGH E250 i zelio bih ici na face preko njega jeli besplatno.Na predplati sam.
trebaš poslat poruku "mobile surf" samo neznam na koji br. vozi službu za korisnike.
trebaš poslat poruku "mobile surf" samo neznam na koji br. vozi službu za korisnike.
Ne ja nisam nista poslao i mogu ici sad me zanima trosi li
Gdje si ti vidio da jos neko daje nesto besplatno...:???
Gdje si ti vidio da jos neko daje nesto besplatno...:???
Nisi vidio onu reklamu nisam mogo na face jer nemam laptop pa mos preko moba i to besplatno
Otvori mi google kad upisem adresu ali nisam htio nista upisivat da ne nabijen racun.I nista nisan platia(mislim na paket)
a pisanje 10 poruka na forumu ne trosi promet?
a pisanje 10 poruka na forumu ne trosi promet?
koji promet?
Otvori mi google kad upisem adresu ali nisam htio nista upisivat da ne nabijen racun
besplatan internet vrjedio je do 01.09.2009 a to je zapravo bila spika aktivaciom sa 15 kn bespaltno 1 mj.
Otvori mi google kad upisem adresu ali nisam htio nista upisivat da ne nabijen racun
besplatan internet vrjedio je do 01.09.2009 a to je zapravo bila spika aktivaciom sa 15 kn bespaltno 1 mj.
fa ja sam mogao na net ici i do prije 2godine samo nisam onda znao da imam face na mobu.A onda ga nisam jos ni imao.
pa koliko ond troši normalni internet?Bez tih paketa kuna po min
zavisi jesi li privatni ili poslovni korisnik?
privatni...valjda
privatni...valjda
Placas GPRS prijenos koji je bio (ne znam trenuntne cifre, neka me netko ispravi ako nije tako) 5.93 kune / 100 kb prijenosa. Naravno ako prijedes, ja mislim, 5kb u sljedecih 100 kb placas punih 5.93 kn. Dakle 110 kb ce te sigurno kostati 12 kn! Uz to placas i poziv koji sluzi za uspostavu interneta. Uglavnom to je tipa 1.60 kn/min?
Imas posebne tarife i pretplate za korisnike GRPS-a, EDGE-a i tako dalje za razne svrhe - vip.gprs PRO nadalje.
privatni...valjda
Placas GPRS prijenos koji je bio (ne znam trenuntne cifre, neka me netko ispravi ako nije tako) 5.93 kune / 100 kb prijenosa. Naravno ako prijedes, ja mislim, 5kb u sljedecih 100 kb placas punih 5.93 kn. Dakle 110 kb ce te sigurno kostati 12 kn! Uz to placas i poziv koji sluzi za uspostavu interneta. Uglavnom to je tipa 1.60 kn/min?
Imas posebne tarife i pretplate za korisnike GRPS-a, EDGE-a i tako dalje za razne svrhe - vip.gprs PRO nadalje.
Bit ce racuna
Ili aktiviraš mobile surf paket,imaš 2 paketa:za 15kn dobiješ 20MB prometa a za 30kn dobiješ 100MB prometa.Jedina caka je da ti se taj promet gubi nakon mjesec dana i automatski ti opet skida 15 ili 30kn(ovisi o paketu) za nove MB(osim naravno ako ne želiš isključit tu opciju)Ja trenutno imam paket od 20MB i koristim najviše zbog maila(imam rmail na gmail-u pa mu mogu pristupit i sa kompa i sa moba)i eventualno malo pogledam vijesti al ne baš puno(uvijek tražim neki nezaštičeni wireless da se ubodem hehe
)
po ovim paketima vip je bolji: tele 2-100MB=100kn vip-100MB=30kn
Necu tele jer nitko od mojih priatelja nema tele.Mislim na mrezu tele2
Necu tele jer nitko od mojih priatelja nema tele.Mislim na mrezu tele2
pa evo sad ti je stoja dao primjer da je jeftiniji vip,nemas sta prelaziti.... ali ako imas samsung E250 ne znam sta si toliko zapeo za net? sa njim je, bar meni smorno ici na net....
volio bi vidjet ako još netko ima sličnog iskustva pa da napiše u ovoj temi
Neznam, nisam imao takva iskustva, za sad bi uvijek kontrolirao potrišnju koliko imam MB, i kad bi potrošio bi prestao surfat i pare mi nikad nisu otišle
Moguće je da si jednom išao gledat neki video na youtube ili neš slično, i on ti odmah progutao lovu
Ili aktiviraš mobile surf paket,imaš 2 paketa:za 15kn dobiješ 20MB prometa a za 30kn dobiješ 100MB prometa.Jedina caka je da ti se taj promet gubi nakon mjesec dana i automatski ti opet skida 15 ili 30kn(ovisi o paketu) za nove MB(osim naravno ako ne želiš isključit tu opciju)Ja trenutno imam paket od 20MB i koristim najviše zbog maila(imam rmail na gmail-u pa mu mogu pristupit i sa kompa i sa moba)i eventualno malo pogledam vijesti al ne baš puno(uvijek tražim neki nezaštičeni wireless da se ubodem hehe
)
po ovim paketima vip je bolji: tele 2-100MB=100kn vip-100MB=30kn
Ja se ne bih slozio s tim.Kao prvo tele2 mreza je najbrza u Hrvatskoj sto je potvrdio FER.A kao drugo u tele2 samo moras imati para na racunu i mozes surfati.Prednost je ta sto nemoram kupovat neke razne pakete nego direktno mogu surfat kad me volja i gdje me volja a uz to mogu biti siguran da mi svaki mjesec nece zafaliti 15 tj. 30 kuna.
Neznam, nisam imao takva iskustva, za sad bi uvijek kontrolirao potrišnju koliko imam MB, i kad bi potrošio bi prestao surfat i pare mi nikad nisu otišle
Moguće je da si jednom išao gledat neki video na youtube ili neš slično, i on ti odmah progutao lovu
nije deifinitivno jer kao što sam napisao operaterka je sve provjerila i kaže da ne zna di je nestao taj novac.da sam išao na youtube bi mi odmah rekla,ali žena je lijepo sve fino provjerila i sama je rekla da nema pojma na šta su otišle te pare 
onda očito neki bug se dogodio, i meni se prije dogodilo(pred nekoliko godina) da su mi uzeli 25kn za neku igricu koju sam kao kupio, a nisam ju kupio, pa sam ih zvao i vratili su mi lovu, valjda će i tebi vratit
nije deifinitivno jer kao što sam napisao operaterka je sve provjerila i kaže da ne zna di je nestao taj novac.da sam išao na youtube bi mi odmah rekla,ali žena je lijepo sve fino provjerila i sama je rekla da nema pojma na šta su otišle te pare 
Ma pusti operaterku, nista nije ona provjerila, to ti samo kaze da te se rijesi. Mislim da niti nemaju uvid u log datoteke iz kojih se vidi po kojim stranicama si surfao.
Osobno nemam problema sa surf paketom. 15 kuna = 50 Mb, fejs mi ne naplacuju, a niti bug online :)
U praksi gotovo nikad ne iskoristim svih 50 Mb, a nije bas da pazim koliko surfam.
Neće ti novac vratit dok neisključiš taj surf paket... isti problem sam imao..platim 15 kuna..spuca mi cijeli bon...al eto..to ti je svaki mjesec ti oduzima..ako ti nemaš na računu 2 tri mjeseca...četvrti će ti naplatit sve te mjesece.....
Neće ti novac vratit dok neisključiš taj surf paket... isti problem sam imao..platim 15 kuna..spuca mi cijeli bon...al eto..to ti je svaki mjesec ti oduzima..ako ti nemaš na računu 2 tri mjeseca...četvrti će ti naplatit sve te mjesece.....
A lijepo pise: "Aktivirani Mobile surf paket automatski se obnavlja svaki mjesec na dan aktivacije." Treba citati sitna slova ;)