Asus Zenfone 2 Laser ZE550KL

poruka: 13
|
čitano: 2.127
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Evo vidim da nema otvorene teme za ovaj uređaj ovo je novi uređaj koji je izašao na tržište košta 1710 kn

ima odlične performanse opišite svoja iskustva i dojmove dali se isplati uzeti mob je pila

ovo su njegove karakteristike:

L.P
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 20:42 (xXTheLuka1998xX).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Asus Zenfone 2 Laser ZE550KL

Di ga kupujes ? 

Ja imam Zenfone 5 godinu i pol star i prezadovoljan sam ovaj koji si naveo je njegov daleki rođak :)  

10 godina
neaktivan
Vjerojatno u linksa jer ga samo tu ima a mozda cu preko wow shopa ali je zajeb kad saljes na servis onda o svom trosku triba slat u varazdin pa sad a links sam cua da nekad ne prihvaca garancije u wowshopu je 1599 tamo 1710 pa sad nez sta da radim..
L.P

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
xXTheLuka1998xX kaže...
Vjerojatno u linksa jer ga samo tu ima a mozda cu preko wow shopa ali je zajeb kad saljes na servis onda o svom trosku triba slat u varazdin pa sad a links sam cua da nekad ne prihvaca garancije u wowshopu je 1599 tamo 1710 pa sad nez sta da radim..

Aha, inače u temi Zenfone 5 netko je spomenuo da je kupio mobitel kod Alzashopa www.alzashop.com to je neka trgovina u EU mislim, neznam nači detalje di se nalaze. Rekao je  da su mu u Ovlaštenom servisu u Hrv priznali garanciju. No bolje se ti unapred raspitaj kod ovlaštenog servisa da ne ispadne nešto sasvim drugo. Gle ja iz iskustva znam da je bolje kupovati vani nego u Hrvatskoj. Ja sam imao sreče kada sam kupovao kod Mobicity.co.uk jer sam tamo jeftinije prošao. Svoj zenfone kada se prodavao platio sam 1300kn, ali znaj da su oni imali tada neku grešku tj mislili da je Hrvatska izvan EU pa su skidali pdv, i osim toga iskoristio sam kod za besplatnu poštarinu. 

Više nemaju u ponudi Asusove smartphoneove, neznam zašto. Ali kada sam ja i drugi kupovali prodavalo se ko vruče kifle, bilo je dana kada mob nije bio na lageru nego se cekalo da stigne nova pošiljka od Asusa. 

10 godina
neaktivan

aha a nez jos vidit cu ocu li bas asus kupit al ovaj je dosta interesantan

L.P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xXTheLuka1998xX kaže...

zakon se sa time ne slaze (Zakon o obveznim odnosima, čl. 424)

10 godina
neaktivan

ok je,

kupio mob u ducanu i rijeseno.!

L.P

1 0 hvala 0
13 godina

Ajme zašto si to kupio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

nakon svega sto ti je ekipa preporučila... a bome shvaćam zašto se ekipa više ne trudi odgovarat

10 godina
neaktivan

dobro sve to stoji,

ali eto moja je odluka prevagnula na drugu stranu i na kraju sam uzeo samsung galaxy j5

L.P

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

nisam ovaj uzeo 

L.P

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
xXTheLuka1998xX kaže...

dobro sve to stoji,

ali eto moja je odluka prevagnula na drugu stranu i na kraju sam uzeo samsung galaxy j5

lol

a bome si strašan lik.

Sve 5, tvoj odabir, nadam se da će te služiti dobro.

Ali nemreš nam zamjeriti na reakciji jer su ti preporučili puno bolje mobitele

Kad prođeš par punjenja s mobom baci nam kakav review

10 godina
neaktivan

da,ali jednostavno nisam htio kineze makoliko oni bili pouzdani

radi fino rewiew ce biti uskoro mozda vec veceras

L.P
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 18:32 (xXTheLuka1998xX).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice