Znaći zamijenio bi navedeni ruter, nije pokvaren, ali jednostavno zbog nekih problema sa port forwardom i NAT Type u Ps3 bi ga zamijenio, pa me zanima koji je najbolji T-com ruter po tom pitanju, ili neki koji bi radio, nemora bit T-com ... Eto ako ima netko da pomogne sa nekim savjetom, bio bih zahvalan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaći zamijenio bi navedeni ruter, nije pokvaren, ali jednostavno zbog nekih problema sa port forwardom i NAT Type u Ps3 bi ga zamijenio, pa me zanima koji je najbolji T-com ruter po tom pitanju, ili neki koji bi radio, nemora bit T-com ... Eto ako ima netko da pomogne sa nekim savjetom, bio bih zahvalan.
Pa siemens sx763 nije loš.
Imaš li ga možda ?? Kako si zadovoljan s njime ako ga imaš :)
Imaš li ga možda ?? Kako si zadovoljan s njime ako ga imaš :)
Nemam ga trenutno, isto imam thomson 782i, imao sam ga nekada, radio je bez problema, makar meni i ovaj thomson radi bez problema.
Obzirom i sam imam takav i taj router, osobno sam vrlo zadovoljan s njime, ali da pripomenem, osobno ne koristim Ps3, vjerojatno misliš na Play station 3, a problemi koje imaš, probaj nazvati službu za korisnike, možda ti mogu pomoć.
T-Com ima samo Tompson i Siemens routere, tako da dalje od toga neće ići, još ako imaš MAX TV, onda se bojim pa nikako, ali zato nazovi dečke, siguran sam da će ti ako ne pomoći uspostaviti vezu, onda odgovoriti što i kako se ponašati vezano za tvoj problem.
Ako nisi ničim vezan što te obvezuje prema T Com-u, što te briga, ima rutera koji su sigurno bolji, e sada koji preporučiti, teško, recimo Cisco Linksys E4200 Maximum Performance Wirelees-N Router iz BUG-a broj 221, strana 53, cijene onda 1519.00 kuna, ili možda Trendnet TEW-690AP 450 Mbps Wirelles N Access Point, iz BUG-a broj 226, strana 42, cijene onda 659.00 kuna, su oni koje sam u zadnje dvije godine vidio da su testirali u BUG-u!
Nadam se da sam bio od makar male pomoći !!
Hvala ti, ma stvar je u tome da meni ruter ovaj dobro radi, samo imam problema sa namještanjem tih portova za PS3 i za igre, zna me dosta izbacivati, ali ipak nisam baš u mogućnosti uzimati nešto popur ova dva rutera što si naveo, al su mi rekli da siemens se 555 je jako dobar i jednostavan što se tiče tih problema koje sam naveo, ali hvala na savjetu :D
Ja ti imam viška jedan ispravan stari Siemens SE555 WLAN dsl, pa ako ti treba, mogu ti ga poslati, plaćaš samo moje troškove poštarine pouzećem!
Ja ti imam viška jedan ispravan stari Siemens SE555 WLAN dsl, pa ako ti treba, mogu ti ga poslati, plaćaš samo moje troškove poštarine pouzećem!
Još uvijek jedan od najboljih rutera koje je T-Com davao na korištenje. Imam i ovaj novi Siemens (bijeli) i onaj crni Thomson, ali ovaj SE555 jednostavno najbolje radi. I internet i maxtv. Ovo je super ponuda.
Ako goran neće meni bi stvarno ovo dobro došlo. Imam iste probleme.
Dogovorili smo već, sorry ....
Dogovorili smo već, sorry ....
Kao što je kolega napisao, dogovor je pao, realizacija slijedi početkom idućeg tjedna !