ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 723.551
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Evo imam uredjaj vec par dana pa da napisem svoj osvrt

Uredjaj je dovoljno brz, apsolutno 0 lagga, ekran odlican, kvaliteta izrade isto tako, bojao sam se da ce bit preplastican al je vrlo cvrst na dodir, nema skripanja i odlicno lezi u ruci, eto ljudi kazu da im je zamjerka to sto nema blica ili prednje kamere ali meni to uopce nije potrebno posto za slikanje i snimanje koristim digitalac a i ova kamera je vise nego dovoljna pri postenom osvjetljenju, nije da je taj blic na andoridima inace kvalitetan

igre me ne zanimaju ali sam skinuo ovaj temple run da isprobam i radi odlicno, sve se boota prilicno brzo

touch je vrlo responsivan i dosad nemam apsoluto zamjerki na njega, cekam da mi stigne s ebaya screen protector i futrola pa ako budem zaovoljan stavit cu tu linkove ako si jos netko pozeli uzet

0 0 hvala 0
17 godina
Re: ZTE Blade III

Može netko odvrtiti benchmark?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
Hexfire kaže...
Ag008 kaže...

Možeš pokrenuti Quadrant Standard i reći koji rezultat si dobio?

I ventualno Antutu. Tek tako da vidim koliko je jak u tim testovima.

Sutra ako se sjetim. Nemam ništa od toga na mobu pošto ne smatram to relevantnim.

Evo ti rezultate. Nemam pojma da li je to dobro ili ne i da li instalirane aplikacije ikako utječu na rezultat, ali znam da za 900 kuna ne možeš kupiti ovako dobar mob. Eventualno prek njuškala.

Evo ovako:

Quadrant Standard   1983

CPU 1813

Mem i575

I/O 4922

2D 333

3D 1270

Antutu 

Total Score 3744

CPU 1008

GPU 1766

RAM 385

I/O 585

17 godina

Ovo je od mog Live with Walkmana CPU:1949 Mem:1160 I/o:873 2d:909 3D: 1591. Opet pobjeđuje u 3D rezultatu

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 17:40 (Ag008).
14 godina
ZTE Blade III

Uspoređuješ 4" ekran i 3.2" ekran duplo manje rezolucije. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 17:35 (Hexfire).
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
marin0000 kaže...

tele2 webshop - u pon naručen, došao otključan...

i imam jedan problem, konstantno mi se na ekranu pojavljuju neke točkice, prvo sam mislio da su udubljenja, i probavao sam skidati sa svime i svačime i nejde, i onda sam ajde se počeo pomirivat s time da ću ga nosit na servis, kad ono jedna krpa proradila i sve pobrisala, i onda nakon par minuta što sam ga koristio i ostavio da stoji, točkice su se ponovno pojavile... dal je to uopće normalno za taj ekran?

Definitivno nije normalno, nosi na servis.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
12 godina
neaktivan

j... vas becnhmark iskreno

tko osjeti uopce te istne razlike u svakodnevnoj upotrebi

to su price za klince od 10 godina koji briju na brojke i kojekakve nepotrebne quad core procesore

za 900kn ne mozes naci bolji i balansiraniji mobitel i to jos nov s 2-godisnjom garancijom i ICS supportom, mozes naci neke koji imaju nesto bolje ali nijedan ne nudi takav raspon kao ZTE 

trazio sam skoro 3 tjedna mobitel prije nego sam se odlucio za ovaj i vjeruj mi, ovo je best buy, uzeo sam u obzir apsolutno sve i omjer cijene i kvalitete je bio najbolji

apsolutno me zaboli da li je neki tamo samsung/sony/htc bolji na bencmarku kad nijedan od njih ne nudi sve ovo za najnizu cijenu

nekome je mozda bez muke iskesirati 2 tisuce kuna za mobitel ali nama koji ga koristimo 2-3 sata dnevno i pazimo sto radimo s novcima  je ovaj mobitel savrsen

ako se hoces busat u benchmarke i neke 3d gluposti, te se smatras naprednim korisnikom koji korsiti mobitel za nesto vise, na krivoj si temi sinko

ja taj antutu nisam ni instalirao jer je apsolutno bespotrebna aplikacija

14 godina
ZTE Blade III

A šta ćeš, neki ljudi ne kuže da su jedno brojke, a drugo je kad primiš mob u ruke i isprobaš ga. Ako malo prođeš kroz neke rasprave o mobitelima na ovom forumu, svako malo naletiš na ljude koji tako razmišljaju. Jednostavno su si zacrtali da ako mobitel X ima rezultata 1000, a mobitel Y rezultat 1200, tu nema mjesta nikakvoj raspravi, ovaj drugi je sigurno bolji.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pozdrav ljudi.Imam ZTE Blade 3 i imam problem da mi neće ništa skidati sa Goole Play-a.Mob. je uredno spojen kablom na pc,pc ga prepoznaje i kad hoču nešto skinuti, piše mi da je skinuto,ali u mobitelu nema ništa.Jeli zna netko što je problem?Jučer je sve fino radilo.

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZTE Blade III
Kome neodgovara blade ima za iste novce u slobodnoj prodaji prestigo 4020 duall sim,također 4 inčni 480x800 ekran,android 4.0,ali noviji cortex a9 procesor,ali 3,2mpx camera.
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
ZdravkoZ kaže...
Kome neodgovara blade ima za iste novce u slobodnoj prodaji prestigo 4020 duall sim,također 4 inčni 480x800 ekran,android 4.0,ali noviji cortex a9 procesor,ali 3,2mpx camera.

Ne vidim baš kakve to veze ima s temom ali ajde. Na stranicama proizvođača nigdje ne piše da ima upgrade za Android 4.0. Ovi malo skuplji modeli imaju ICS, ali taj za 1000 kuna je na Gingerbreadu. Ako stvarno nema upgrade, onda je opet ZTE puno bolji izbor.

12 godina
neaktivan

taj prestigio je uzasne izrade, ima ga jedan lik s posla, sav je plastican i bas imas osjecaj da je rijec o nekom no name jeftinjaku, uz to ima ocajnu bateriju i dosta losiji touch, a da ne spominjem samo 512mb interne memorije i da nema podrsku za ICS

samo ovo zadnje dvoje mi je dovoljno da ga ne pogledam dvaput

a da ne spominjem ono sto me najvise brine: nema ga na gsmareni jer je to rebrandirani kineski mobitel kakvi se tamo prodaju za 50$

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 7:36 (amati).
14 godina
neaktivan
amati kaže...

a da ne spominjem ono sto me najvise brine: nema ga na gsmareni jer je to rebrandirani kineski mobitel kakvi se tamo prodaju za 50$

http://www.gsmarena.com/zte_blade_iii-4983.php 

www.fotoprizma.com
14 godina
neaktivan
TriP kaže...
amati kaže...

http://www.gsmarena.com/zte_blade_iii-4983.php 

On ne govori o blade-u nego o prestigio-u.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 20:21 (Neznam nadimak..).
14 godina
neaktivan
Neznam nadimak.. kaže...

On ne govorio o blade-u nego o prestigio-u.

Uh..my bad. {#}  Tek sam se probudio,očito kava još nije počela djelovati.  Sorry. {#}

www.fotoprizma.com
13 godina
ZTE Blade III
ipričavam se na propustu da dotični Prestigo ima 4.0 android.
Znači ako ima stariju verziju androida i lošu izradu nije bolja ponuda od Blade 3.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Imam Bade 3 i dobra,dobra kupnja do 1000kn.

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I ja ga kupio. Zadnji komad.

Ovaj telefon nema widgete?

Sada gledam i nije kao na mom walkmanu da dodam samo na početni ekran nešto s vremenom, tipku za uklj-isklj wifi i slično.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 21:44 (Ag008).
12 godina
neaktivan

Mislimm da ZTE blade nije više best buy, jer je sony xperia u 1200 kn,

glavna razlika je što ova xperia ima dual core.

Ja sam si kupio ZTE blade 3, i jako sam zadovoljan, jer ne koristim mobitel

za igrice i takve stvari.

Meni se osobno xperia u ne sviđa ni dizajn,  veličina ekrana ... ali da sam 

vidio taj mobitel prije kupnje ZTE-a mislim da bi si dobro razmislio.

Sad me zanima Vaše mišljenje, tj. usporedba ta dva mobitela.

13 godina
neaktivan

vecini je 3.5" danas premalo.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
ZTE Blade III

Pa Xperia U je samo trenutno u bonbonu 1200 kuna. Inače je to ipak viša klasa od Bladea. Ako ti tih pol inča niš ne znači, Xperia je bolji izbor. Dual core proc i jači GPU.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da, Bonbon ima neku akciju. No iako je dvojezgreni, ima manji ekran.

Btw, da li nekome šteka touch dok se mobitel puni?

14 godina
ZTE Blade III

Nisam primijetio ništa takvo na svom. Sve je fluidno kao od prvog dana. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Pa Xperia U je samo trenutno u bonbonu 1200 kuna. Inače je to ipak viša klasa od Bladea. Ako ti tih pol inča niš ne znači, Xperia je bolji izbor. Dual core proc i jači GPU.

Viša je klasa, uređaj je kvalitetniji, ima bolji proc, grafiku, kameru, bljeskalicu, prednji vga, ima bolji display i više bloatware-a, al meni su podjednako fluidni za moje potrebe a ovaj ima veći ekran (nije ti 0.5" malo kad drzis jednog pored drugog). Blade koristim dok ne izađe Ascend P2, koji će biti 4.5" i jako povoljan :D

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

I ja sam primjetio da mi touch šteka dok je mobitel spojen na punjač. Kad sam ga kupio prije par dana, naravno spojio sam ga na punjač i upalio, htio sam ga odma vratit jer je touch bio preočajan. Skrolanje kroz aplikacije je bilo gotovo nemoguće bez da slučajno neku ne pokreneš, a da ne pričam o igranju igrica koje trebaju touch. I onda kad sam ga odspojio sa punjača, sve radi super. Kad ga spojim na komp na usb, isto touch ne šteka, samo kad je na punjaču. Ne kužim do ćega bi ovo moglo biti??

Što se tiće mobitela zadovoljan sam. Nije mi se svidio njegov orginalni louncher jer ne daje nikakve opcije prilagodbe i pogotovo mi se nije svidio lock screen sa onom tipkom koju moraš držat da se otkjuča. Zato sam instalirao na njega ADW louncher sa Play-a koji isto super radi na ovom mobitelu, bez ikakvog trzanja, a i nudi brdo opcija što se tiće izgleda, načina skrolanja, organizacije aplikacija itd..

Instalirao sam i Holo locker umjsto orginalnog lockera, super izgleda, otključavanje je puno brže klasičnom "povuci" metodom i ima na netu za skinuti full verzija pa da sami možete mjenjati prečace na lock screenu.

Istina da mobitel ne dolazi sa baš puno widgeta, ali njih isto ima hrpa na play-u za skinuti.

0 0 hvala 0
17 godina

Nevjerojatno kako ne radi touch kada je mobitel spojen na struju.

Otvorio sam paint na mobitelu prije nego što je bio u struji te kada povlačim linije svako malo se prekine, odjednom na drugom kraju mobitela se pojavi neka točkica i slično.

No dok nije uštekan sve radi normalno.

Dobar je mobitel inače.

Btw kolko vi imate slobodnog rama?

Meni je većinom +-80MB i nemam problema sa 3D igrama.

Primjer malo većeg korištenja Primjer malo većeg korištenja
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 18:06 (Ag008).
14 godina

meni sve radi normalno i kad je spojen da se puni i kad nije. nosite ga na servis vi kojima ne radi jer to nije normalno

13 godina
neaktivan
jobro kaže...

I ja sam primjetio da mi touch šteka dok je mobitel spojen na punjač. Kad sam ga kupio prije par dana, naravno spojio sam ga na punjač i upalio, htio sam ga odma vratit jer je touch bio preočajan. Skrolanje kroz aplikacije je bilo gotovo nemoguće bez da slučajno neku ne pokreneš, a da ne pričam o igranju igrica koje trebaju touch. I onda kad sam ga odspojio sa punjača, sve radi super. Kad ga spojim na komp na usb, isto touch ne šteka, samo kad je na punjaču. Ne kužim do ćega bi ovo moglo biti??

Što se tiće mobitela zadovoljan sam. Nije mi se svidio njegov orginalni louncher jer ne daje nikakve opcije prilagodbe i pogotovo mi se nije svidio lock screen sa onom tipkom koju moraš držat da se otkjuča. Zato sam instalirao na njega ADW louncher sa Play-a koji isto super radi na ovom mobitelu, bez ikakvog trzanja, a i nudi brdo opcija što se tiće izgleda, načina skrolanja, organizacije aplikacija itd..

Instalirao sam i Holo locker umjsto orginalnog lockera, super izgleda, otključavanje je puno brže klasičnom "povuci" metodom i ima na netu za skinuti full verzija pa da sami možete mjenjati prečace na lock screenu.

Istina da mobitel ne dolazi sa baš puno widgeta, ali njih isto ima hrpa na play-u za skinuti.

I ja sam imao problem s punjacom,rijesio sam ga tako da sam uzeo punjac od xperi x8(koji je 850mA za razliko od stock punjaca koji je 700mA)ako nades neki punjac od 850mA trebao bih raditi(nisam kriv ako se mob pokvari,na vlastitu odgovornost!)meni tako vec radi duze vrijeme.Samo pazu da nije premalo miliampera(mA) ili previse moglo bih trajno unistiti uredaj.Ako ne uspijes,pogledaj na google,ako ne nades nista,kontaktiraj Tele2(ili gdje si ga kupio).

12 godina
neaktivan
cecenac kaže...
Hexfire kaže...

Viša je klasa, uređaj je kvalitetniji, ima bolji proc, grafiku, kameru, bljeskalicu, prednji vga, ima bolji display i više bloatware-a, al meni su podjednako fluidni za moje potrebe a ovaj ima veći ekran (nije ti 0.5" malo kad drzis jednog pored drugog). Blade koristim dok ne izađe Ascend P2, koji će biti 4.5" i jako povoljan :D

u potpunosti se slažem. osim toga zar nije dizajn xperije baš bezveze?

__________________________________________________________________________________________________________________

to što je slabi touch dok se puni baterija je vjerovatno zbog manje potrošnje i zagrijavanja baterije tijekom istog... to nije nikakav problem, barem meni... al jedino što mi baterija baš jako kratko traje... sad sam skinuo neki batery saver, pa za sad su već vidljivi rezultati, a i gasim podatkovni promet i sve moguće aplikacije kad je god moguće, al opet bojim se da i to nebu preveć izdržalo... al mobitel je zbilja forica, super dizajn i zbilja se isplati...

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ne znam, meni kod te xperie smeta sto ima samo 6gb, 2gb za aplikacije i 4gb za multimediju, nije prosiriva sd karticama, to je danas mozda jos dovoljno za prosjecnog korisnika al za recimo godinu dana mozda postane nedovoljno, ne volim inace te mobitele bez utora za sd kartice, zar je tako tesko to ugurati u budzet mobitela, to ko da kupujem kompjuter i dobijem hard od 120gb kojeg ne mogu promijenit za veci

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice